Normāla viesnīca

Rakstīts: 20 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 19 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca atrodas netā lu no Seso Marelli metro stacijas, 10 minū š u gā jiena attā lumā no metro (pa kreisi no viesnī cas un lejup pa ielu, dodieties lejā pa kā pnē m uz apakš ē jo ielu un dodieties taisni). Š ī ir sarkanā lī nija, kas ir 15 minū š u attā lumā no Doma katedrā les, modes galerijā m un iepirkš anā s ielā m un citā m centrā lajā m tū risma vietā m. Maksa 2 eiro vienā virzienā (labā k uzreiz paņ emt no automā ta 2 biļ etes, 1 atpakaļ ceļ am, lai vē lā k nestā vē tu rindā ). Taksometrs no viesnī cas lī dz katedrā lei ir aptuveni 30-40 eiro. Vieta nav centrā lā , bet pietiekami ē rta un ā tri sasniedzama.
Ejot uz metro, labajā pusē ir picē rijas, 2 ķ ī nieš u restorā ni, viens labs japā ņ u. Piektdienas-sestdienas pē cpusdienā un vakarā tas ir pā rpildī ts restorā nos. 5 minū š u attā lumā no viesnī cas (ielas otrā pusē ) - arā bu veikals ar augļ iem un dā rzeņ iem, ar labu izvē li un patī kamā m cenā m. Kreisajā pusē uz ceļ a uz metro ir iepirkš anā s galerija ar lē tu apģ ē rbu veikalu OVS, ja ejot gar galeriju, aiz š ī s ē kas ir labs lielveikals (atvē rts no 8:00 lī dz 20:30). Viesnī cā ir arī restorā ns, bet mē s tur nedevā mies.
Uz augstā kajā m viesnī cā m ir norā dī ts, ka istabā s ir halā ti, č ī bas, tē jkanna - mums tā da nebija, bet mums bija standarta 2-vietī gs numurs ar 2 atseviš ķ ā m gultā m. Varbū t ir augstā kā s kategorijas numuri. Tē jkanna noteikti pietrū ka. Itā lijā trū ka tē jas un lielas krū zes)). Brokastī s ir tē ja, bet maksimā lais tases izmē rs ir Americano kafijai ((.

Istaba nav liela, standarta izmē rs, vannas istaba arī standarta (duš a, izlietne ar spoguli, tualete, bidē ). Duš as ž elejas un š ampū nu tū biņ as tiek regulā ri papildinā tas. Ir fē ns, parasta viesnī ca. Dvieļ i tiek regulā ri mainī ti, tiklī dz tie ir nolikti uz grī das vannas istabā . Viņ i to paņ em labi. Kondicionieris strā dā gan dzesē š anai, gan sildī š anai, tī rs, nesmird.
Kas manā skatī jumā pietrū kst - vannasistabā ā ķ i drē bju pakarinā š anai, dvielis (vannasistabā ir 1 ķ eblī tis). Skaņ as izolā cija logiem nav ī paš i laba (neliels garā mbraucoš o maš ī nu troksnis ir dzirdams, man tas nav kritisks), bet lielā kajā daļ ā viesnī cu tā ir.
Brokastis - ja jū s ieradī sities ar grupu, jū s pabarosiet bufetē tieš i aiz reģ istratū ras kreisajā pusē . Ir pā rslas ar pienu, maize, sviests, ievā rī jums, ū dens, sī kfaili, kruasā ni un kū ka, kā arī.1 siers un desa. Kafijas automā ts. Viss. Pirmajā dienā mū s š eit kļ ū daini identificē ja - badā nenomirā m, tač u ir skumji ieturē t š ā das brokastis “gastronomiskā valstī ”. Š eit tiek noteikta tikai grupas ekskursija (ķ ī nieš i visu ē damo izslauka daž u minū š u laikā , tā pē c viņ i š ā dā veidā izlē ma jautā jumu viesnī cā ). Reģ istratū rā jā pasaka, ka neesat grupā , bet esat ieradies individuā li un tiksiet novirzī ts uz jauno ē ku brokastī s (iziet cauri grupu bufetei, nokā piet pa trepē m pusstā vu un pa labi zā le - brokastis š eit ir normā las).
Wi-Fi ir bezmaksas, darbojas visā viesnī cā un numuros ir normā ls.
Reģ istratū ras darbinieki runā itā liski un angliski (varbū t kā du citu, bet es nedzirdē ju).
Salī dzinot ar citā m 4 *, š ī viesnī ca ir ļ oti vidē ja, tač u, ņ emot vē rā cenas un kvalitā tes attiecī bu, tā ir diezgan normā la.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu