Divdesmit divas dienas viena brauciena. Deviņpadsmitā diena

18 Marta 2020 Ceļošanas laiks: no 19 augusts 2019 ieslēgts 19 augusts 2019
Reputācija: +4049.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā cietš eit >>>

Ko mē s atceramies par redzē tajā m Itā lijas pilsē tā m? Protams, katedrā les, muzeji, senā arhitektū ra, izcilu arhitektu un mā kslinieku darbi, š auras ieliņ as un ē kas ar nobruž ā tu apmetumu, pā ri ielā m karā jas palagi, bikses - bez tā m nav Itā lijas pilsē tu, visā da veida tū ristu pū ļ i, prombū tne. jebkuras jaunbū ves vē sturiskajā daļ ā , kā arī dzī vojamā s ē kas virs pieciem stā viem.

Milā na nav tā da, tur ir augstā kas ē kas, uz virvē m nav palagu, ir augstā kā s ē kas Itā lijā , ir maz tū ristu, daudz nelabvē lī gu kvartā lu, daudz koku, puķ es aug visnegaidī tā kajā s vietā s. Nav neviena stiklota balkona vai lodž ijas, uz ē ku fasā dē m nav satelī tantenu un gaisa kondicionē tā ju ā ra bloku, nav sastrē gumu un satiksmes sastrē gumu,


nepareizi novietotas maš ī nas (bet tā du atradu! ). Tas tā nav visā s Itā lijas pilsē tā s, kuras apmeklē jā m. Un bija stingrs viedoklis, ka tas nekad nav bijis. Bet fakts, ka tū ristu ir maz, mū s atturē ja mū su vienas dienas uzturē š anā s beigā s š ajā pilsē tā . Mazajā Sandž iminjā no, kurā ir 8000 cilvē ku, ir vairā k tū ristu nekā.1 50.000 cilvē ku Milā nā . Un ir ko redzē t!

Mē s izgā jā m no viesnī cas plkst. 10:00 un devā mies pē c š ā da marš ruta:

Mū su marš ruts Milā nā

Uzraksts tika tulkots š ā di: "Š eit ir galaktikas saulespuķ es. " Tad mē s redzē jā m, kā viņ i pā rdod saulespuķ u eļ ļ u iepildī š anai pudelē s

Man nepatika pirmā mā ja, ko redzē ju

Ķ ī nas konsulā ta garā ž a Milā nā

Mē s pā rvietojā mies pa pilsē tu uz centru, uz Domu, kas mums noteikti jā apmeklē . Pastaiga aizņ ē ma gandrī z č etrarpus stundas, tikai ā rā un no tā lienes aplū koja kartē norā dī tos apskates objektus.

Š eit ir vertikā lais mež s — dzī vojamā s ē kas ar kokiem, kas iestā dī ti uz balkoniem:

Mā ja krū mos vai "Vertikā ls mež s"

Tā lā k — augstā kā (kopā ar smaili) ē ka Itā lijā ir Unicreditbank. Visa š ī teritorija tiek saukta par Centro Direzionale — biznesa centru.

Vakar veicu ī paš u braucienu pa Milā nu un "uzklupu" uz Centrā lā s dzelzceļ a stacijas ē ku. . .

Dzelzceļ a stacija

. . . uz kuru viņ i devā s.

Greitais milā nietis noslaucī ja sakostu ā bolu:

Uz tik skaistuma un varenī bas fona nevar mest gabalos.

Pjateroč kas tramvajs:

Tie paš i "skrē ja" no Arkā dijas uz Odesas dzelzceļ a staciju, velti tos nomainī ja pret "ē rtajiem".

Blakus stacijai tika uzcelta augstā kā ē ka Itā lijā , Pirelli firmas birojs. . .

Pirelli birojs — augstā kā ē ka

. . . uz kuras jumta atrodas Zelta Madonnas – Jaunavas Marijas statuja, precī za kopija tai, kas atrodas Milā nas katedrā les augstā kajā smailē un kurai par godu tika uzcelts Doms. Viņ as statujai vajadzē tu bū t augstā kajai Milā nā - nosacī jums debesskrā pja celtniecī bai.

Pagā ja simts metri no stacijas, un dā rdē ja pē rkons, sā ka lī t, kļ uva tumš s.

Pē c desmit minū tē m it kā nekas nebū tu noticis. Ar prieku ejam pa peļ ķ ē m. . .

. . . pa Maskavas prospektu. . .

...(viale Moscova), palē ninot ā trumu pie Santa Maria degli Angelo baznī cas. . .

. . . (Chiesa di Santa Maria degli Angeli), pē c tam aplū kojot Milā nas dzī vojamo fondu. . .


. . . savā elegance nav zemā ka par viduslaiku pilī m.

Milā nā ir daudz bē gļ u. Tas ir paredzē ts viņ iem:

Garā m Civica arē nai – stadionam, kuru gribē ja nojaukt, bet milā nieš i neļ ā va – tuvojā s Miera arkai. . .

. . . (Arco della Pace), kuru sā ka bū vē t par godu Napoleona uzvarā m, bet galu galā tika pabeigta par godu uzvarai pā r Napoleonu – viss š ajā pasaulē ir ī slaicī gs un mainī gs. Un tas ir stā vē jis gandrī z divsimt gadus Sempione laukumā , blakus Sempione parkam. . .

. . . kurā mē s iegā jā m un devā mies uz Castello Sforzesco. . .

. . . (Castello Sforcesco), celta 14. gadsimtā Sforcu dinastijai — Milā nas hercogi. Tie paš i Milā nas arhitekti cē la arī Kremli Maskavā , bet par to gandrī z neviens nepiemin.

Blakus - pie strū klakas. . .

. . . un piemineklis Garibaldi. . .

. . . tad pa ielu. Dante. . .

Dantes iela

. . . pagriezā s nedaudz pa labi un, ieejot arkā...

dodoties cauri banā nu un palmu biezokņ iem. . .

. . . devā s uz Doma katedrā li.

Svē tā s Jaunavas katedrā le. . .

. . . ja jū s rū pī gi apskatī sit fasā des detaļ as, tā jū s satrieks uz vietas. Sā ku skaitī t skulptū ras, saskaitī ju trī ssimt divdesmit (sieva mani pameta un aizgā ja uz veikaliem). . .

. . . tad nolē mu piezvanī t Google palī gā skaitī š anā un uzzinā ju, ka tā du ir 3400, tā pē c laiks meklē t dzī vesbiedru, tas ir svarī gā k.

Š ajā katedrā lē.1805.  gadā Napoleons tika kronē ts un kļ uva par Itā lijas karali.

Katedrā le var uzņ emt divarpus reizes vairā k cilvē ku nekā Dinamo stadions Kijevā , tas ir, 4.000 cilvē ku.

Nopirku divas biļ etes par 3 eiro, lai apskatī tu tikai katedrā li, sievu atradu vienā no populā rajiem veikaliem, kur viņ ai sā ka pielipt halā ts par pusotru tū kstoti eiro. Tā vietā viņ š piedā vā ja biļ eti uz katedrā li, nekavē joties piekrita. Ienā c, paskaties:

Sarkofā gi ar svē to mirstī gajā m atliekā m, altā ris, skulptū ras un bareljefi, vitrā ž as.


Š ī ir pē dē jā katedrā le Itā lijā , ko redzē jā m mū su ceļ ojumā . Es to ierindoju otrajā vietā aiz venē cieš u Svē tā Marka.

No katedrā les lī dz Leonardo da Vinč i piemineklim ir vienkā rš s ceļ š - caur Viktora Emanuela galeriju, tač u mē s nemeklē jam vienkā rš us ceļ us un dodamies "apvedceļ ā "...

. . . redzē t, mā cī ties, saprast kaut ko citu.

Tā mē s devā mies uz nesaprotamu ē ku, kurai nejauš i pievē rsā m uzmanī bu plakā ta dē ļ :

Š is ir teā tris La Scala — un ar to viss ir pateikts, tas nav zemā ks par jebkuru muzeju un katedrā li ar savu varenī bu un popularitā ti.

Un š eit ir Leonardo ar saviem studentiem:

Mē s sē dē jā m viņ iem blakus pē c seš u stundu pā rgā jiena, nedaudz nož ē lojot, ka mums nebija iespē jas redzē t “Pē dē jo vakarē dienu” Milā nā Santa Maria del Grazie un apmē ram piecas daž ā das Santa Marias. uzkā piet uz Doma jumtu, neiegā ju Santa Maria alla Fontana,

pie kuras atradā s mū su viesnī ca un uz kurieni aicinā ja mū ķ ene, kuru “noķ ē rā m” uz ielas saistī bā ar tuvā kā lielveikala meklē jumiem astotā vakara sā kumā . Vē l trī s dienas nā kamreiz vajadzē tu "iztē rē t" Milā nai, viņ š to ir pelnī jis, arī tu.

8 eiro 50 centi par taksometru no La Scala lī dz mū su viesnī cai pē c skaitī tā ja, 10 eiro pieņ emts ar pateicī bu.

Mē s devā mies uz Auchan, paņ ē mā m visu, ko varē jā m aiznest uz Kijevu, nedaudz paņ ē mā m ceļ ā . Seš as daž ā das kū kas par 3.5 eiro veiksmī gi piegā dā ja un divu trī s dienu laikā "iznī cinā ja" mazmeitas un vī ramā te. Aprikoze, ķ irsis, persiks bija saprotami, un citrons, ī paš i krē jums, lika aizdomā ties, recepte bija nesaprotama. Pē c trī s mē neš u "mocī bā m", izmē ģ inā jumiem un kļ ū dā m parā dī jā s rezultā ts, ar kuru padalī š os, kā arī ar "savu" tiramisu recepti, attiecī gajā foruma sadaļ ā .

Dž ū lija un Stefā nija sauca pē c kā rtas ar desmit minū š u starpī bu.


Pirmais ierodas rī t pē cpusdienā Milā nā pa Via Giosuè Carducci (viaGiosuè Carducci), bet otrais ierodas vasarnī cā piecdesmit kilometrus uz ziemeļ iem no Milā nas. Ļ oti gribē jā s apmeklē t vecu milā nas dzī vokli, redzē t senu draugu, ar kuru kopā Č irali pludmale tika iztī rī ta no maisiem, pudelē m, papī ra gabaliem. Bet š im nolū kam bija jā paliek Milā nā vē l vienu nakti, un laiks beidzā s.

Tika nolemts doties uz Stefā nijas vasarnī cu nelielā pilsē tiņ ā Annone ezera (Lago di Annone) krastā , ko sauc par Galbiatu. (Galbiate).

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Наш маршрут по Милану
Первый увиденный дом не понравился
Надпись перевел так
Гараж консульства Китая в Милане
Дом в кустах или
Офис Пирелли - самое высокое здание
Ж/д вокзал
Если висит на вашем пути такой знак, а вы на автомобиле, а на календаре суббота или воскресенье, или будний день, но после 19-30, то смело можно ехать, что я и сделал.
Улица Данте
Līdzīgi stāsti
komentāri (20) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums