Uz īsu brīdi apstājies Milānā (joprojām tas pats neaktīvists)

03 Marta 2019 Ceļošanas laiks: no 23 Februāris 2019 ieslēgts 25 Februāris 2019
Reputācija: +838.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Bija iespē ja kaut kur aizbraukt uz trim dienā m. Uz Milā nu gribē ju doties jau sen, lai gan daudzi mani pā rliecinā ja, ka pilsē ta ir diezgan industriā la un tur nav ko redzē t. "Es to atradī š u, " es nodomā ju un apsē dos meklē t biļ etes ar rokas bagā ž u (trī s dienas)). Nolē mu neriskē t ar lidmaš ī nu caur Maskavu, jo solī ja sniegotu laiku. Izvē lē jā s Istanbul un Turkish Airlines. Viņ i atstā ja savu pilsē tu ar stundas kavē š anos. Mā jā s visu noskatī jos - varu aizbraukt apskatī t Stambulu 5.5 stundu pā rtraukumā , tad izlasī ju, ka varu riskē t, bet jā atceras par sastrē gumiem un garajā m rindā m uz apskati. Man patika, ka pie turkiem ar ilgu pieturu var izvē lē ties bezmaksas ekskursiju vai viesnī cu. Es atcerē š os.


Lidojums uz Stambulu bija mierī gs. Bet praktiski nederē ja, kā jas mugurā pret muguru. Viņ i tika baroti ar kaut ko, kas izskatī jā s pē c sviestmaizes. Š ķ iet, ka sā ku ē st, tad nodomā ju - cik riskē man ē st kaut ko, kas man ne visai garš oja, ja priekš ā vē l viens lidojums. Tā pē c es atteicos no alkohola. Lidostā tranzī ts uzreiz tika atdalī ts pa citu koridoru. Kopumā man patika pati Stambulas lidosta - lielas zā les, daudz tablo un izkā rtņ u, pietiekami daudz pā rtikas laukuma. Tualetes ir tī ras. Viss skaidrs. Es gribē ju "pamosties" un nopirku kafiju. Viņ a man iedeva eiro un (pamostoties) uzreiz nepamanī ja, ka tirgotā js iedeva naudiņ as Turcijas lirā s (viņ š tač u krā pā s! ), bet pati vainī ga, sveš ā valstī nevar atpū sties. Tikai nebija kur apsē sties, lai gan cilvē ki neē nojā s un praktiski ietilpā s uz grī das gar sienā m. Pie vā rtiem bija tikai krē sli. Rezultā tā es apsē dos pie viena pjedestā la, sā ku ķ ert internetu - nekā . Es lū dzu palī dzī bu no kaimiņ u meitenes. Izrā dī jā s, ka absolvents gruzī ns lido uz Vā ciju pieredzes apmaiņ ā . Mē s sē dē jā m un runā jā m un smaidī jā m viens otram. Starp citu, wifi nepaķ ē ru. . . Lidojums uz Milā nu no Stambulas gā ja labā k (vai es jau pamodos) - un vietas pietika, kā jas der, arī ē diens pieklā jī gā ks.

Milā na satikā s mā koņ aina. Dzelzceļ a staciju atradu pē c norā dē m. Mā jā s tomē r izvē lē jos: - autobuss lē tā ks, laiks tā ds pats - stunda, bet nolē mu atgriezties ar vilcienu, lai izvairī tos no sastrē gumiem. Biļ eš u kasē meitene man mī ļ i uzsmaidī ja un uz lapiņ as pierakstī ja vilciena atieš anas laiku (13 eiro) un perona numuru. Vajag biļ eti validē t ar validatoru, kontrolieri iet. Uz perona es jautā ju pā rim par vilciena galapunktu. Viņ i atbildē ja uz manu jautā jumu noraidoš i, jautā ja, no kurienes esmu, un piebilda “Mē s esam grupa no Somijas”. O! ! ! Man somi ir kā kaimiņ i, man ļ oti patī k š ī valsts, godī gi)) Mē s nedaudz parunā jā mies, pasmaidī jā m viens otram. Vilciens brauca ā tri, bet, acī mredzot, es sastapos ar maš ī nu ar nolauztu stacijas indikatoru, man nā cā s to izsekot, izmantojot Maps savā telefonā . Milā nas centrā lā dzelzceļ a stacija mani š okē ja. Ā rē ji - nekas ievē rī bas cienī gs, bet iekš ē ji ! ! ! Lepota, augstums, gaiss! Viesnī ca Mythos 3 * - netā lu no dzelzceļ a stacijas, ā tri atrasta, praktiski - Milā nas centrā . Ā tri izlē mu uz ielas, zī me ievē rī bas cienī ga. Veca ē ka, lifts darbojas labi. 24 stundu reģ istratū ra. Fotogrā fijas no viesnī cas spē les. Istaba maza, vannasistaba nedaudz mazā ka par istabu, neliels priekš nams. Principā viesnī ca atbilda cerī bā m un fotoattē liem resursā . WiFi ir pietiekams. Siltā istaba (februā rī ). Diennakts reģ istratū ra ar mē ģ inā jumu atrisinā t problē mas - sā kumā tē jkanna istabā nedarbojā s, tad tā vienkā rš i neizslē dzā s)) Tie netika iztī rī ti, viņ i neizņ ē ma atkritumus. Ņ emot vē rā uzturē š anā s ilgumu viesnī cā (2 naktis) - tas mani pā rā k netraucē ja.


Kad Stambulā gaidī ju lidmaš ī nu, mani ieinteresē ja viena detaļ a. Delegā cija gaidī ja nosē š anos, kaut kā ļ oti uz dienvidaustrumiem no manas pilsē tas. Divu dā mu saruna ir ziņ kā rī ga - "Tagad ieč ekojamies, pusdienosim un iepirksim. " Tieš i š ī frā ze mani aizrā va, skanē ja kaut kas tik tā ls un pazī stams. Es nolē mu doties iepirkties, lai redzē tu, ko š ī s dā mas nolē ma uzkrā t. Ak. Milā nas cenas bija nedaudz š okē još as. Varbū t kā dam mani vā rdi š ķ itī s dī vaini, bet man ļ oti trū ka spā ņ u veikalu un lielveikalu.

Bet nā kamajā dienā , no rī ta, es nolē mu paņ emt biļ eti uz HopOnHopOff (veco laiku dē ļ ) dzelzceļ a stacijā . Bet svē tdien autobuss kursē no 10 lī dz 17. Laika par maz, ž ē l tē rē t autobusu ekskursijā m (nolē mu) un gā ju ar kā jā m.

Es devos uz LaScala muzeju (9 eiro). Es nemaz nenož ē loju. Bija maz cilvē ku, kas varē tu sē dē t, klausī ties, aizvē rt acis un iedomā ties, ieiet kastē un paskatī ties apzeltī to sarkano samta krē slu rindā s. Kad es devos prom no muzeja, ienā ca grupa no draudzī gā s Ķ ī nas un praktiski pazuda visā muzejā .

No rī ta devos uz Doma laukumu, cilvē ku nebija ļ oti daudz, bet pē cpusdienā atradu Modes nedē ļ u, modeles iznā ca un pozē ja, viņ ā m apkā rt bija fotogrā fi un skaistuma pazinē ji. Pati Doma katedrā le man atgā dinā ja Jeronimo klosteri (Lisabona, Portugā le) - tā pati bezē sajū ta, gaisī gums un konstrukcija, kas ber slapju smilš u caur pirkstiem (kā pludmalē ))). Nostalģ ija? ))

Gā ja daudz. Mā jā s kaut kas ī paš s mani neaizrā va. Spē cī gi koki uz mā ju jumtiem un ziņ kā rī gie debesskrā pji š okē ja. Smaidoš i cilvē ki. Labi.

Atpakaļ ceļ š bija gandrī z tā ds pats. Lidmaš ī na, pusstundu pirms tuvoš anā s Stambulai, pē kš ņ i sā ka riņ ķ ot, pē c tam kopumā atstā ja virs jū ras, nedaudz kratoties. Tas kļ uva gandrī z nepanesams. Lidostā nolaidā mies stundu ar vē lu. Bez liela skaidrojuma. Lidostā tranzī ta pasaž ieri uzreiz tika noš ķ irti no pā rē jiem pa ā tro koridoru. Lidmaš ī na uz Krieviju nekavē jā s. Viņ i lidoja mierī gi. Visu nedē ļ as nogali tikai mū su robež sargs jautā ja par brauciena mē rķ i.

Tā tad.

Izrā dā s, ka es varu doties nedē ļ as nogalē uz citu valsti.

Izrā dā s, ka varu ar rokas bagā ž u. Lai nu kā , bija daž as lietas, kuras es neizņ ē mu no somas.

Cilvē ki labi atsaucas uz maniem mē ģ inā jumiem kaut ko pateikt itā ļ u valodā .


Es jau sen gribē ju doties uz Milā nu. ES devos. Es saprotu, ka neesmu redzē jis visu pilsē tu, visas skaistules un visas apskates vietas. Neskatoties uz oriģ inalitā ti, pilsē ta mani kaut kā nedaudz piebremzē ja. Lī dz tas atgriež as atpakaļ .

Es fotografē ju ar acī m. Sapratu, ka š is ir vē rtī gā ks par 347-546 bildē m telefona atmiņ ā . Ceļ ojums bija paredzē ts tikai man, mans mī ļ ais).

Veiksmi visiem un tā dus svē tkus, kā dus tu pats vē lies))

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Стамбул. Очередь на вылет
Электричка из Аэропорта
Центральный жд вокзал Милана
Центральный жд вокзал
Миланский Бурдж Халиф?
Центральный жд вокзал
Ла Скала
музей Ла Скала
Неделя моды началась))
А вот и модели)
Отель
Деревья на крыше домов
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums