Tornis darbojas Vecgada vakarā. Trešā un ceturtā diena. Luka un vēl dažas Pizas

17 Janvāri 2017 Ceļošanas laiks: no 31 Decembris 2016 ieslēgts 31 Decembris 2016
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mū su torņ a sā kums Pizā š eit un Florencē š eit

Kopumā Pizā ir ko redzē t bez Pizas torņ a - baznī cas, ielas un laukumi. Bet mani interesē ja Seno kuģ u muzejs, š ķ iet, tas tika atvē rts 2016. gada novembrī Medič i arsenā la ē kā un pirms tam strā dā ja rezervā cijā s. 1998. gadā Sanrosoras dzelzceļ a stacijas apkopes darbu laikā strā dnieki pazemē nejauš i atklā ja 30 Drenerima galeonu paliekas, un tagad tā s un citas senlietas tiek prezentē tas š ajā muzejā .

Kā dā saulainā.31. decembra rī tā , iepriekš pieš ķ ī ruš i svē tku noskaņ u iepriekš ē jā dienā par akciju pirktai Bosca Annyversary pudelei (1.99 eiro), mē s, lē nā m pa ielā m un laukumiem,

Piza, Piazza Dante Alighieri

skatoties baznī cā s

Sv. Frediā na baznī ca

Sv. Frediā na baznī cā

un lū kojoties pa skatlogiem pie frizieriem, maizniekiem un amatniekiem,

Dosimies uz Arsenā lu.

Medici arsenā ls


Bet, diemž ē l, vai es nepareizi sapratu, vai kaut kas cits, muzejs tika slē gts. Jau mā jā s iztulkoju muzeja vietni (http://www. navipisa. it/) un atradu frā ze "Tikai no ekskursijas un rezervā cijā m (rezervā cija jā veic vismaz nedē ļ u iepriekš ), piektdien, sestdienas rī tā un pirmdien. " Nu, kā dreiz nā kamreiz. . .

Patiesī bā man bija plā nots pā rbaudī t vē l vienu torni Lukā . Protams, es ī si pastā stī ju savam vī ram par viņ u, bet es neuzstā ju. Un ko tad darī t? Dosimies pastaigā uz staciju, kas atrodas otrpus Arno, un dosimies uz Luku.

Gelfas tornis, citadele

Ne ā trā k pateikts, kā izdarī ts. . .

Elektriskie vilcieni kursē gandrī z ik pē c pusstundas, biļ etes cena 3.5 eiro, brauciena ilgums 20-35 minū tes (atkarī bā no pieturu skaita).

Luka ir neliela Toskā nas pilsē tiņ a. Kaut kas lī dzī gs Pizai. Bet mums tas likā s mierī gā ks, tī rā ks, koptā ks. Tā s galvenā atrakcija, protams, ir cietokš ņ a mū ris, kas tagad nemaz nav mū ris, bet gan parks, kas ieskauj pilsē tu.

Lai tā s nav sniegpulkstenī tes, bet ļ oti atgā dina pasaku "12 mē neš i", jo 31.  decembris))

Luka ir baznī cu un torņ u pilsē ta. Kad no pilsē tas mū ra vī rs ieraudzī ja daudz torņ u un torņ u, kas izcē lā s no kopē jā s mā ju masas, viņ š teica: “Nu, dā rgais, uz priekš u! Ar kuru tu sā ksi? : ))

Apmeklē š anai ir pieejami daudzi torņ i. Neesmu daudz pē tī jis š o jautā jumu, š ķ iet, ka ir atseviš ķ as biļ etes, un kompleksā s ar tempļ iem un muzejiem. Jā , torņ i ir mani! Bet mani interesē ja tikai viens - Guinigi tornis. Vai biež i ir torņ i, uz kuriem aug koki? Tieš i tā , un man vienkā rš i vajadzē ja š o lietu apskatī t. Es apsolī ju savam vī ram, ka tas ir vienī gais, un tas arī viss))

Torni uzcē la Guinigi ģ imene, kas bū tī bā pā rvaldī ja Luku 14. un 15. gadsimtā . Pē c tam daudzas ģ imenes uzcē la torņ us, lai demonstrē tu savu spē ku un ietekmi. Guinigi nolē ma izcelties no daudziem citiem torņ iem ne tikai ar augstumu. Virsotnē tika stā dī ti Holmas ozoli.

Apmeklē juma maksa ir 4 eiro. Kā pš ana vienmē r ir grū ta, bet pē c mū su iepriekš ē jiem braucieniem š eit ir tikai komforta augstums. Tikai 44 m augsts, un ar tā dā m, varē tu teikt, grandiozā m kā pnē m. Nevis kā Pizas tornī vai, vē l ļ aunā k, kā pjot Doma Domā Florencē : )

Gvinigi tornis no iekš puses


Bet paš ā augš ā , pie izejas, mums bija incidents, vī rs neiederē jā s starp pē dē jā s kā pņ u kā rtas margā m))))) Jā , viss ir kā Vinnijam Pū kam. Bet nekas, man nebija jā gaida svara zudums: viņ i izelpoja un noplū da. Ak, mans vī rs man piedos par neizskatī go fotogrā fiju, viss mā kslas dē ļ )))

Kā du iemeslu dē ļ augš ē jo platformu iztē lojos savā dā k. Š ķ ita, ka viss bija vienā plaknē . Tā pē c š ķ iet, ka nekas, bet ar lielu cilvē ku pū li (un tie notiek tik daudzos pieplū dumos) jū s varat iestrē gt netā lu no kā das puses uz ilgu laiku.

Lū k, Luka ir pie mū su kā jā m! Tie paš i dakstiņ u jumti kā Pizā , bet š ie torņ i, kas š ur tur izceļ as (kā sē nes), skatu uz jumtiem padara pavisam savā dā ku nekā Pizā .

Kā pē c tū risti dodas uz visu veidu skatu platformā m? Jo tā jū s aptverat neizmē rojamī bu. Kā ds vienkā rš i skatā s: tas ir skaisti, un kā ds (tas esam mē s) sā k: ak, paskaties, tur ir kaut kas; ak, bet tur mē s gā jā m garā m; klausieties, varbū t mē s tur tiksim...

Un tad mē s klaiņ ojā m pa ielā m. Tū ristu bija ļ oti maz. Un pret vakaru pilsē ta bija gandrī z tukš a. Veikali un veikali slē dzā s 15-16, acī mredzot saimnieki sā ka gatavoties Jaunajam gadam, jo ​ ​ mums ir ī sa diena. Un tū risti, iespē jams, kopumā visi devā s uz citā m pilsē tā m uz savā m galvenajā m dzī vesvietā m.

Mū su iecienī tā kā izklaide mandarī nu ieguvei, neveiksmī ga))

Starp citu, mē s pieskatī jā m š o koku, atrodoties tornī ))

Un tad mums bija svē tku pikniks tieš i pie pilsē tas mū riem, viss bija kā nā kas - ar š ampanieti, jo vienā no ķ ē des tirgiem bija akcija, un mē s sakrā jā m vairā kas pudeles pa 1.99 eiro. .

Ir tik patī kami staigā t gar sienu saulrietā , tur lejā sauli neredz, bet te joprojā m var vē rot pē dē jos starus. Apkā rt valda klusums un klusums. . . Kļ uva pat interesanti, ja Lukas iedzī votā ji sarī koja svē tkus. (Pizā tajā vakarā bija liels troksnis!! ! ) Ja bija, tad droš i vien bija klusi)))


Mums ir pienā cis laiks doties uz Pizu. Dzelzceļ a stacijā mums bija ierastie stacijas piedzī vojumi: daž as minū tes pirms atieš anas vilciens atiet no kā da mistiska perona 1TW, mē s to droš i neatradā m un palikā m gaidī t nā kamo, jo tie kursē ik pē c pusstundas. Kur gan citur mē s redzē tu atpū š as š oferi)), pareizā k sakot, atpū š as š ofera zā bakus)))

Mē s atgriezā mies Pizā ap septiņ iem vakarā . Pilsē ta pilnā sparā gatavojā s Jaunajam gadam.

vakara Piza

Visur eiroafrikā ņ i (vai afroeiropieš i? ) spridzinā ja petardes, elegantas dā mas ar kungiem steidzā s uz ballī tē m, uzstā jā s mū ziķ i, bija priekš nesumi.

ielas veiktspē ja

Mē s ilgi staigā jā m, beidzot sastingā m un devā mies uz viesnī cu. 00.05 bija paredzē ts salū ts uz tilta di Mezzo.

Bet mē s pat necentā mies to attaisnot. Godī gi sakot, nogaidī jā m lī dz pulksten 22.00, un Maskavā š ī ir tikai zvana kauja, saskandinā jā m tē jas krū zes (es alkohols nemaz nejutos) un devā mies gulē t. Eh, vecums nav prieks)) Piza staigā ja visu nakti, kliedzieni, dziesmas, uguņ oš anas rū koņ a izlauzā s cauri sapnim. Un 1. janvā ra rī ts mū s atkal sagaidī ja ar pilnī gi bez mā koņ iem.

Galileo Galilei krastmala

Fibonač i krastmala un Sangallo cietoksnis

AK Pobeda nosū tī ja atgā dinā jumu, ka ir pienā cis laiks doties uz lidostu, un mē s devā mies. Jā , jā , mē s devā mies kā jā m caur mostoš o pilsē tu uz lidostu. Saule cē lā s augstā k un kļ uva nedaudz siltā ka. Un mē s galu galā nolē mā m iedzert Jaunajā gadā , kas mums nā ca tik neparasti, un nevest uz Maskavu š ampanieš a pudeli, kas tika ignorē ta iepriekš ē jā dienā : ))

Viņ i saka, kā jū s svinat Jauno gadu, kā jū s to pavadā t. Es ļ oti gribu tam ticē t. Novē lu sev vairā k ceļ ot un ar viszemā kajā m izmaksā m : ))

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
внутри церкви Святого Фредиана
церковь Святого Фредиана
 Пиза, площадь Данте Алигьери
арсеналы Медичи
башня Гуэльфа, Цитадель
вечерняя Пиза
уличное представление
набережная Галилео Галилея
набережная Фибоначчи и крепость Сан Галло
башня Гуиниджи изнутри
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums