Marco Polo Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.710
№3 viesnīcas reitingā Lido di Jesolo
Neliela viesnīca atrodas kūrorta rosīgajā centrā uz galvenās ielas 30 m no pludmales, starp viesnīcu un pludmali atrodas vēl viena ēka. Viesnīca piedāvā izmitināšanu ar brokastīm, kas ir ideāli piemērotas ceļojumu cienītājiem, kā arī gardēžiem, kuri dod priekšroku pusdienot Lido di Jesolo vai Venēcijas restorānos. Viesnīca ir atvērta visu gadu.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s č etratā devā mies atpū sties pie draugiem no 2014. gada 2. februā ra lī dz 10. februā rim. Mē s rezervē jā m ceļ ojumu caur TUI operatoru - paldies vadī tā jiem par lielisko padomu! Viesnī ca slē poš anas brī vdienā m ir labi izvē lē ta. … Tomēr ▾ Mē s č etratā devā mies atpū sties pie draugiem no 2014. gada 2. februā ra lī dz 10. februā rim. Mē s rezervē jā m ceļ ojumu caur TUI operatoru - paldies vadī tā jiem par lielisko padomu! Viesnī ca slē poš anas brī vdienā m ir labi izvē lē ta. Tī rs, kluss, uzmanī gs personā ls, dzeramnaudu nepieņ em. Lī dz slē poš anas autobusam ir vajadzī gas 5 minū tes, lī dz Grandvalirai apmē ram pusstundu. Varat izmantot telekabī ni un doties uz Vallnord - pati telekabī ne atrodas 500 m no viesnī cas. Ir telpas slē pju, snovbordu un citu lietu glabā š anai - viena viesnī cā , otra pie telekabī nes. Izmantojā m viesnī cā esoš o, tā ir ē rtā k. Citā di viesnī ca tī ra, ē rta, dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vieta forš a, man patika pilnī gi viss: personā ls pieklā jī gs, istaba tī ra, ē diens ē dams. Kalnus var sasniegt pā ris minū tē s - man milzī gs pluss, jo braucu tikai braukt. Ir milzī gs skaits taku katrai gaumei un prasmē m. Tiesa, kā du dienu viņ i bija piepildī ti ar skolē niem, tač u to ir viegli izdzī vot. … Tomēr ▾ Vieta forš a, man patika pilnī gi viss: personā ls pieklā jī gs, istaba tī ra, ē diens ē dams. Kalnus var sasniegt pā ris minū tē s - man milzī gs pluss, jo braucu tikai braukt. Ir milzī gs skaits taku katrai gaumei un prasmē m. Tiesa, kā du dienu viņ i bija piepildī ti ar skolē niem, tač u to ir viegli izdzī vot. Ī paš i man patika skapī š i inventā ra glabā š anai: nā cu ar mantā m un baidī jos, ka nā ksies izvilkt dakš iņ u vai atstā t istabā . Pasū tī ju biļ eti caur Tui operatoru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visu braucienu organizē ja tū roperators TUI, viņ i ir pilnī bā apmierinā ti ar savu darbu. Jauka viesnī ca, tī rs numurs, ē rtas gultas, skaists skats. Virtuve nav grezna un nav liela daudzveidī ba, bet viss bija garš ī gi. Pacē lā js ir ļ oti tuvu, nogā zes ļ oti daž ā das, bet visas lieliskas, nogā ž u ir daudz. … Tomēr ▾ Visu braucienu organizē ja tū roperators TUI, viņ i ir pilnī bā apmierinā ti ar savu darbu. Jauka viesnī ca, tī rs numurs, ē rtas gultas, skaists skats. Virtuve nav grezna un nav liela daudzveidī ba, bet viss bija garš ī gi. Pacē lā js ir ļ oti tuvu, nogā zes ļ oti daž ā das, bet visas lieliskas, nogā ž u ir daudz. Vienī gais, kas nedaudz sabojā ja mū su brī vdienas, bija ļ oti aktī vs un skaļ š bē rns blakus istabā , skaņ as izolā cija bija slikta, tā pē c nā cā s klausī ties visas viņ a dziesmas un kaprī zes. Bet tas nekas, pa dienu pā rsvarā pazudā m uz kalna, un vakarā pasē dē jā m kafejnī cā s, to ir daudz un visam ir savs nieciņ š .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, tieš ā m 3 zvaigznes. No mī nusiem: 1) mazliet pieblī vē ts istabā un ļ oti maz plauktu kosmē tikas un citiem priekiem; 2) nav skata uz jū ru, to norobež o blakus esoš ā viesnī ca; 3) ja izgā jā t no istabas pē c 12, istabenes var tajā netikt. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, tieš ā m 3 zvaigznes. No mī nusiem: 1) mazliet pieblī vē ts istabā un ļ oti maz plauktu kosmē tikas un citiem priekiem; 2) nav skata uz jū ru, to norobež o blakus esoš ā viesnī ca; 3) ja izgā jā t no istabas pē c 12, istabenes var tajā netikt. No ieguvumiem: 1) ļ oti draudzī gs personā ls (nezinu, ko pā rē jie raksta par Karlotu, neviens man maizi neatņ ē ma); 2) braucieniem uz Venē ciju un pastaigai pa kū rortu vakarā , vieta ir ideā la; 3) izskatā s ļ oti jauki gan iekš pusē , gan ā rpusē , apdare ar Venē cijas iespaidu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
10 dienas atpū tā mies Lido, ļ oti patika. Numuri ir mā jī gi un tī ri. Runā jot par bufeti, brokastis pā rsteidz brokastis. Garš ī gi un veselī gi, un tie, kam patī k sā tī gas brokastis, var izvē lē ties jebkuru kafejnī cu vai restorā nu. … Tomēr ▾ 10 dienas atpū tā mies Lido, ļ oti patika. Numuri ir mā jī gi un tī ri. Runā jot par bufeti, brokastis pā rsteidz brokastis. Garš ī gi un veselī gi, un tie, kam patī k sā tī gas brokastis, var izvē lē ties jebkuru kafejnī cu vai restorā nu. Cenas ir pieņ emamas. Vakariņ as ar dzē rienu, vienam 12-25 eiro. Netā lu no Venē cijas, Murano, Burano uc salas. Iepirkties var uz Mestre (30-40min. ). Tī ra pludmale, diskotē kas, karnevā li. Mā jā s atgriezā mies atpū tuš ies un iedvesmoti. Viesnī ca atrodas visē rtā kajā vietā , promenā des centrā , viss ir ļ oti tuvu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā nav ko darī t. tur labā k neiet. Krievi vienkā rš i neciena ē dnī cu tur nav ko ē st, izņ emot graudaugus ir tā da kuce Karlota vada ģ imenes biznesu, stā v un raugā s, lai neviens nenozog maizes garozu … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nav ko darī t. tur labā k neiet. Krievi vienkā rš i neciena ē dnī cu tur nav ko ē st, izņ emot graudaugus ir tā da kuce Karlota vada ģ imenes biznesu, stā v un raugā s, lai neviens nenozog maizes garozu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tieš ā m jauka. Atraš anā s vieta - pieci pluss, tikai tiem, kam patī k ceļ ot (netā lu no Lido di Jesolo stacijas, autobusu pietura, kas aizved lī dz Punta Sabbione, un tad 30 minū tes lī dz Venē cijai ar laivu). Arī jū ra ir tuvu - pa taciņ u, garā m stā vlaukumam, garā m atkritumu izgā ztuvē m - un esat pludmalē ! Š eit nopelni beidzas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m jauka. Atraš anā s vieta - pieci pluss, tikai tiem, kam patī k ceļ ot (netā lu no Lido di Jesolo stacijas, autobusu pietura, kas aizved lī dz Punta Sabbione, un tad 30 minū tes lī dz Venē cijai ar laivu). Arī jū ra ir tuvu - pa taciņ u, garā m stā vlaukumam, garā m atkritumu izgā ztuvē m - un esat pludmalē ! Š eit nopelni beidzas. Pieliekamajā , kur tiek pasniegtas brokastis, ienā koš ais tiek sveicinā ts vā ciski: "Guten Morgen! " Un krieviski ir rakstī ts: "Neiznesiet ē dienu no zā les !! ! " (skaidra zī me, ka viesnī cas ī paš nieki nav vienaldzī gi pret krieviem). To rū pī gi uzrauga asredzī gā un stingrā Karlota. Tiesa, viņ a neapgrū tinā ja kalpones: gultas ir slikti iztī rī tas, veļ a tiek mainī ta, ja ļ oti baidā s, viņ i neslauc smiltis, nemazgā grī du. . . Tualetes papī rs var tikt nodroš inā ts un var nebū t. . . Kopā ar gultas veļ u viņ i grā bj viesu personī gā s mantas, piemē ram: naktskreklus u. c. (un atdod veļ ai). Ar galiem. Jā ! Un nedzer kafiju – to, ko pasniedz brokastī s. Tā nav kafija. Š is ir ozolzī ļ u dzē riens. Kondicionieri 20 gadus veci, trokš ņ aini, bet gaiss nav dzesē ts. Lai nenosmaktu, nepiecieš ams atvē rt logu. Un vakaros no tuvē jā restorā na velk kukurū zas eļ ļ ā ceptas zivis. Ja vē l neesi mainī jis domas par palikš anu Marco Polo, tad Dievs tev palī dz : ))))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой отель, расположенный в оживленном центре курорта на главной улице в 30 м от пляжа, между отелем и пляжем находится еще одно здание. Отель предлагает проживание с завтраком, идеально подходит для любителей путешествий, а также гурманов, предпочитающих ужинать в ресторанах Лидо-ди-Езоло или Венеции. Отель открыт круглый год.

Atrašanās vieta Отел расположен в 33 км от аэропорта Венеции (Марко Поло), в 43,8 км от аэропорта Тревизо, в 100 м от остановки автобуса, следующего до Венеции.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м, от отеля (через частный проход). В летний период бесплатно предоставляется 1 зонтик, 1 шезлонг и 1 пляжное кресло — на номер.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, факс/ксерокопирование. В зимнее время по запросу производится поздняя регистрация отъезда.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 33 номера.

Istabās

Ванная комната, фен, телефон, телевизор, спутниковое ТВ, кондиционер, отопление, холодильник, сейф, Wi-Fi (бесплатно), балкон.

Adrese Via Bafile, 113, 30016 Lido di Jesolo (Venezia), Italy
Tālruņi: Tel: +39 0421 380606 Fax: +39 0421 381834
Tīmekļa vietne: Marco Polo Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.