forša vieta Lido di Jesolo

Rakstīts: 14 augusts 2014
Ceļošanas laiks: 2 — 9 augusts 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Un atkal paš ā pē dē jā brī dī pulcē jā mies kā rtē jam ā rzemju ceļ ojumam. Š oreiz mū su mē rķ is bija Itā lija. Un atkal visas viesnī cas, kas mums patika, izpirka atbildī gā ki tū risti. Bet kur pazuda mū sē jie? Nu braucam uz Itā liju, kā da velna pē c mums tur viesnī ca...nodomā jā m un rezervē jā m trī szvaigž ņ u Soleronu. Vispā r sā kumā izlē mā m ar kū rortu, gribē jā m arī pagulē t pludmalē , ne tikai apskatī t kultū ras vietas. Tā tad Lido di Jesolo kū rorts mums bija piemē rots visos aspektos. Garas smilš u pludmales un, starp citu, ir plaš as un tī ras, un interesanti, ka Venē cija ir tikai 40 minū š u autobusa brauciena attā lumā . !

Par viesnī cu. Soleron atrodas tieš i pie pludmales, kas ir pluss, apkā rt ir daudz veikalu, istaba normā la, neteiktu, ka maza, var izmitinā t. Š eit balkons ir mazs, ī paš i negaidiet, ka saulrietā tur sarī kosit pikniku. Par ē dienu runā jot, paē dā m brokastis – ierastā s.

Ē da restorā nos, garš ī gas un agroooomny porcijas. Kopumā viesnī ca ir vienkā rš a, ja jums patī k atrast vainu, jums nav jā dodas uz turieni. Un pā rnakš ņ ot tī rā istabā un ieturē t brokastis ir ideā li.
Starp citu, netā lu ir akvaparks, tur ir milzī gi slidkalniņ i, patiks veselī gas ekstrē ma devas cienī tā jiem))
Kopumā es teikš u tā , š ī Lido di Jesolo ir forš a vieta, tur viss ir, un tā pē c es iesaku jums izvē lē ties vienkā rš ā ku viesnī cu, gulē t pludmalē un tē rē t naudu vietē jam ē dienam, vietē jā m apskates vietā m, jo ​ ​ tas ir ļ oti ē rti nokļ ū t no š ejienes un, protams, iepirkties, tā ir Itā lija! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu