Colorado Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Hotel Colorado Lido di Jesolo, kas ir daļa no Mar Hotels Group. Plaša, ģimenei draudzīga viesnīca Lido di Jesolo centrālajā, taču klusajā daļā, 50 metru attālumā no savas privātās pludmales ar bezmaksas sauļošanās krēsliem un saulessargiem. Lido di Jesolo atrodas stundas brauciena attālumā no Venēcijas, kas ļaus viesnīcas viesiem apvienot brīvdienas pie jūras ar aizraujošām pastaigām pa vēsturiskajām vietām vienā no skaistākajām Itālijas pilsētām. Viesnīcai ir liela terase ar bāru un itāļu restorāns ar skatu uz Via Verdi. Bezmaksas Wi-Fi visās sabiedriskajās zonās. Katru dienu tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis ar dažādiem vietējās un starptautiskās virtuves ēdieniem. Brokastis tiek pasniegtas līdz pulksten 11:30.Vairāk →
аватар alisiya56
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cai, kā jau gandrī z visam Lido, nav savas teritorijas, bet tā atrodas tuvu pludmalei (viesnī cā nakš ņ otā jiem ir jā maksā arī sauļ oš anā s krē sls, lietussargs) Divvietī gie numuri ir ļ oti daž ā da izmē ra. … Tomēr ▾ Viesnī cai, kā jau gandrī z visam Lido, nav savas teritorijas, bet tā atrodas tuvu pludmalei (viesnī cā nakš ņ otā jiem ir jā maksā arī sauļ oš anā s krē sls, lietussargs) Divvietī gie numuri ir ļ oti daž ā da izmē ra. un izkā rtojumu, sanā ca diezgan plaš s, bet draugiem nebija kur apgriezties. Visas istabas ar balkonu. Istabā nav nekā , izņ emot drē bju skapi ar pakaramiem un plauktiem, kas atrodas virs gultas galvas!! ! ). Duš a un tualete tualetē atrodas ļ oti tuvu viena otrai, mums bija aizkars, kas atdalī ja š os priekš metus, daž ā s telpā s bija iespē ja nomazgā ties sē ž ot.... (atvainojos par detaļ u). Kopumā viesnī ca diezgan tī ra, brokastis parastas, kontinentā las, laba kafija, izsalkuš i nepalikā m. WiFi ir tikai pirmajā stā vā , darbinieki runā angliski.
у отеля улица рядом с отелем


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Hotel Colorado в Лидо ди Езоло, который является частью Mar Hotels Group. Просторный отель для семейного отдыха, который находится в центральной, но тихой части Лидо ди Езоло, в 50 метрах от собственного пляжа с бесплатными шезлонгами и зонтами. Лидо ди Езоло находится в часе езды от Венеции, что позволит гостям отеля совмещать отдых на море с увлекательными прогулками по историческим местам одного из самых красивых городов Италии.

Отель имеет большую террасу с баром и рестораном итальянской кухни, откуда открывается вид на Виа Верди. Бесплатный Wi-Fi во всех местах общественного пользования.

Каждый день для гостей сервируется завтрак "шведский стол" с различными местными и интернациональными блюдами. Завтрак подается до 11:30.

Atrašanās vieta В 20 метрах от отеля находится остановка автобуса, который идет до центрального автобусного вокзала Йезоло. Самая известная площадка для игры в гольф Golf Club Jesolo находится в 2 км от отеля, а парк аттракционов Acqualandia – лишь в 10 минутах ходьбы. В Лидо ди Езоло находятся также музеи, шлюпочная гавань, теннисные корты, бассейн и большое количество баров и ресторанов.
Telpu apraksts

Просторные и удобные номера

Adrese Via Verdi, 57 - 30017 Лидо ди Езоло (Венеция), Италия
Tālruņi: +39 0421 371551 +39 349 4230823 +39 0421 371221
Tīmekļa vietne: Colorado Hotel
FAQ