Ceļojums Eiropā 2017. Sveiki, Kortina di Ampeco, Itālija.

09 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 31 Jūlija 2017
Reputācija: +895.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Cik ilgs laiks pagā ja, lai jū s apmeklē tu. Man š ķ iet, ka, aizverot acis, es brī vi staigā š u pa Cortina di Ampezzo galveno ielu. Pilsē tu teorē tiski izpē tī ju tā , ka likā s, ka te jau bū tu bijis. Pilsē tiņ a man kaut kā pē kš ņ i uzreiz pavē rā s no ceļ a augstuma. Tas izrā dī jā s tā ds pats, kā es to iedomā jos savā s domā s, tikai vairā k zaļ umu, un kalni ir augstā ki un baltā ki, kā upe, bet es nevarē ju pateikt Ah ar sajū smu.


Mans pirmais uzdevums bija atrast viesnī cu par man saprā tī gu cenu ar autostā vvietu. Sā kumā domā ju, ka tas ir viegli, jo nav jau ziema. Nepareizi. Vietu gandrī z nav, un kur ir, cena ir aptuveni 8000 rubļ u par nakti. Tagad es rū pī gi izvē los viesnī cas. Ja no istabas logiem paveras skats uz galveno ielu vai laukumu, nekavē joties atsakieties. Ja numurs ir bā rs-restorā ns, tad arī atsakos. Ja stā vvieta atrodas zem logiem, tas ir briesmī gi, it ī paš i, kad iebrauc un izkā pj motociklisti, kuriem gandrī z nav dzirdes. Tagad meklē ju viesnī cu kā dā alejā vai strupceļ ā . Ar lielā m grū tī bā m atradu lī dzī gu viesnī cu par 7680 rubļ iem. Visos bā ros ir sviestmaizes un alus. Es neatradu labu ē dienu pie zupas, un kur ir labs ē diens, cena ir 60 eiro robež ā s. Labi, ka pirms š ī s pilsē tiņ as devos uz lielveikalu, kur nopirku nepiecieš amos produktus. Viņ š ā tri pagatavoja sā tī gu zupu ar garš augu garš vielā m, noskaloja ar paš taisī tu itā ļ u vī nu un devā s iepazī ties ar Kortī nu di Ampeco.

Ko teikt? Liels ciems, ir liels ciems, bet retuš ē ts. Ak! ! ! Nevaru teikt, es gaidī ju vairā k. Tū risti brauc š ur tur. Viņ i skatā s viens uz otru. Iepazī stiniet viņ u suņ us. Viņ i dzer alu un skaļ i runā . Kad sā k skanē t zvani, tad visi mā jdzī vnieki sā k gaudot, un pat tā kopā . Viņ iem vajadzē tu dziedā t korī . Š is attē ls man ir pazī stams. Acī mredzot š ī vieta ir ideā li piemē rota ziemai. Tiesa, vienu es nevaru saprast. Kā tū risti guļ ? Visas viesnī cas ir koka. Katrs tū rista solis pa viesnī cu ir pē rkona zibens galvā , tā tas ir vasarā . Ziemā visi valkā slē pju vai ziemas zā bakus. Varu iedomā ties, kā da dā rdoņ a valda pa visu viesnī cu.

Daba ap Kortī nu ir ļ oti skaista. Ī paš i man patī k Dolomī ti. Viņ i ir tik gari un bī stami. Visas upes un strauti ir gaiš ā krā sā . Rī t ieš u uz pacē lā ju. Domā ju, ka kalnu skati bū s interesanti.

Es gribē ju š eit ierasties š oziem, bet tagad vē lme ir zudusi. Tū ristu ir daudz, cenas ļ oti augstas. Ē dinā š anas vietu ir maz, un tā s visas ir pilnas. Man vairā k patika mazpazī stamas vietas.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums