Telpas, kuras var uzskatīt par nakšņošanu - tikai galvenajā uzņemšanas ēkā

Rakstīts: 2 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 28 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 10.0
Sā kumā , ieraugot numuru, biju š okā . Dienas beigā s, kad nebija cerī bu uzlabot apstā kļ us, es nolē mu, ka labā k pasmieties, nevis sabojā t savu atvaļ inā jumu. Es nolē mu pret visu, ko redzu, izturē ties ar humoru.
Es ceļ oju viens. Man pat prā tā nevarē ja ienā kt, ka, ja tū rists nav pā rī , tad viņ am iedos numuru "vienam". Tas ir, 2x2 metru skapis ar š auru gultu 80 cm uz bruņ u rež ģ a (! ). Vietnē starp viesnī cas istabu fotogrā fijā m es to atradu fotoš opē tu, izstieptu. Sasmē rē jusies smarž a, vecas mē beles un gulta ar bruņ u sietu, kaut kā da iemesla dē ļ , manas bē rnī bas pionieru nometne. Citu numuru viņ i atteicā s dot, brī vu nav. Ne viņ a pati, ne viesnī cas gids no Tez-tour neko nesasniedza. Ekskursijas pā rstā ve, man par nož ē lu, ī sti necentā s uzlabot manus apstā kļ us, kū tri jautā jumi reģ istratū rā , kū tri attaisnojumi man, ka varbū t rī t telpas tiks atbrī votas un mani pā rcels uz citu istabu.
Smarž a istabā , kad es iegā ju, vienkā rš i sasita degunu ar pelē jumu, mitrumu. Š ī smaka nā ca ar mani mā jā s, koferis bija jā ved uz garā ž u, vienkā rš i nebija iespē jams atstā t mā jā s, lietas bija tieš i tur, kofera izpakoš ana, veļ as maš ī na un ķ ī miskā tī rī š ana.

Meitene, kas nā ca tī rī t istabu, vienmē r atvē ra logu, kuru es aizvē ru vakarā aiz odiem un gaisa kondicionē š anas, kas, starp citu, ir maksas (! ). Pults "dzī vo" reģ istratū rā , viņ i to izsniedz, paziņ ojot, cik tas maksā s. Š o es vē l neesmu redzē jis. Tiek apmaksā ts arī seifs istabā . Istabā s nav ledusskapja-bā ra (pat pilnas, ne tikai manā skapī ). Dzeramais ū dens, kā tas parasti notiek citā s viesnī cā s, netiek piegā dā ts. Televizors ir apmē ram 17" pa diagonā li, karā jā s pie griestiem. Es tur neko nevarē ju redzē t.
Skapī plauktu nav, tikai nodalī jumi pakaramiem, kā di seš i, tā pē c lietas palika koferī , nebija kur tā s likt.
Tagad par vannas istabu istabā . Š ī ir atseviš ķ a dziesma. Pagā ja ilgs laiks, lai izskrū vē tu jaucē jkrā nu izlietnē , lai ielejotu plā nu ū dens strū klu. Auksts, labi, istabas temperatū ra. Duš ā bija silts ū dens, bija tikai jā gaida. Tualete atradā s praktiski zem duš as, no lejkannas snī pi lī dz poda malai 30cm. Eļ ļ as auduma aizkaru var uzvilkt gar stieni, bet pat man miniatū rai nevarē ja nostā vē t iegū tajā tā sauktajā.60 cm kabī nē .
Nopirku tū ri ar brokastī m un vakariņ ā m. Brokastis vienmuļ as, kruasā ni, jogurti, porcijā s sagriezti pī rā gi, smalkmaizī tes. VISI.
Brokastī s viņ i atnesa lapiņ u ar ē dienkarti vakariņ ā m ar diviem ē dieniem pirmajam un diviem ē dieniem otrajam. Vajadzē ja ar zī muli atzī mē t, ka tas ir tas, ko "pasū tā t" vakariņ ā s. Pameklē ju googlē ē dienu nosaukumus un biež i atklā jā s, ka nevienu no š iem č etriem ē dieniem es negribē tu ē st. Vai nu makaroni vai cepti. Atvestā s zupas aizdomī gi garš oja pē c "Roltons-Doshiraks". Dzē rieni vakariņ u laikā (jebkurš ! ) ū dens, kola, vī ns - par samaksu. Arī joks.
Vietnē ir norā dī ti arī divi baseini ar termā lo ū deni. Š eit jū s varat vienkā rš i smaidī t. Pirmkā rt, viens, un, otrkā rt, ne termiski...

Ir viena *ievē rojama* viesnī ca, tas ir runā još s papagailis. Un dziedā š ana. Viņ š svilpa melodijas. Ļ oti smieklī gi, sasveicinā jos, kad gā ju garā m. Bet papagaiļ a dē ļ , manuprā t, nav vē rts doties uz š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Telpas, kuras var uzskatīt par nakšņošanu - tikai galvenajā uzņemšanas ēkā

SKATĪT ARĪ