Villa Miralisa 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Neliela modernas konstrukcijas villa atrodas Iskijas salā, un to ieskauj ziedošs dārzs. Villa ir slavena ar savu termālo baseinu ar hidromasāžu.Vairāk →
аватар ly535e3w
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Isky atpū š amies jau 4 gadus, paš i dzī vojam Š veicē jau 20 gadus, pati sala un tā s arhitektū ra mū s ne ar ko ī paš u nepā rsteidz, vā rdu sakot, vecs ciems. Praktiski nav labu restorā nu, kur var labi paē st. Vai arī ļ oti retais, kas atbrauc uz salu pirmo reizi, nebū s apmierinā ts, es domā ju tos, kuri vismaz nedaudz zina par Itā liju. … Tomēr ▾ Uz Isky atpū š amies jau 4 gadus, paš i dzī vojam Š veicē jau 20 gadus, pati sala un tā s arhitektū ra mū s ne ar ko ī paš u nepā rsteidz, vā rdu sakot, vecs ciems. Praktiski nav labu restorā nu, kur var labi paē st. Vai arī ļ oti retais, kas atbrauc uz salu pirmo reizi, nebū s apmierinā ts, es domā ju tos, kuri vismaz nedaudz zina par Itā liju. Atpū sties uz salu nā k tie, kam nevajag Ramba Samba, es domā ju Discos vai ko citu Jautrs, Party utt. Uz salas ir ļ oti maz viesnī cu, kurā s ir animā cijas programma bē rniem vai pieauguš ajiem. Mē s paš i atbraucam uz salu, tikai termā lo avotu dē ļ , ū dens tieš ā m ļ oti noder, esam apmetuš ies jau 4 reizes. Viesnī ca ļ oti laba, skaisti kopta, tī rī ba ideā la, personā ls ļ oti draudzī gs, jau 4 gadus š ajā viesnī cā neesam sastapuš i krievus, viņ i nā k tikai no Eiropas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшая вилла современной постройки расположена на острове Искья и окружена цветущим садом. Вилла славится своим термальным бассейном с гидромассажем.

Atrašanās vieta 200 м от залива Sorgeto's Bay. 400 м от деревни Панса.
Pludmales apraksts Пляж рядом с виллой. Шезлонги, зонтики и лежаки у бассейна бесплатно.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Reception, гостиная, терраса, холл.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
Izklaide un sports
  • džakuzi
Telpu apraksts

Номера стандартные и с видом на море.

Istabās

Балкон, ванная комната с душем, путниковое телевидение, фен, сейф, радио, прямой телефон, автономное отопление, кондиционер по запросу.

Adrese Via Fumerie 6 (località Panza) 80070 Forio (NA) Isola d'Ischia, Italia
Tālruņi: tel. +39 081 90 90 59
fax. +39 081 90 73 57
Tīmekļa vietne: Villa Miralisa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes.