Tina Villa 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca atrodas Iskijas salā, 1 km attālumā no Iskijas Porto ostas, 500 metru attālumā no pilsētas gājēju centra un 1 km attālumā no jūras krasta. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām, ceļojumiem ar draugiem vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар niko2669
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lidojā m uz Neapoli, tad mū s aizveda uz ostu, sē dinā ja uz prā mja. Brauciens ar prā mi ilga 1 stundu un 20 minū tes. Tā lā k ar mikroautobusu uz viesnī cu. Mums bija 15. istaba otrajā stā vā . Istaba ir parasta, standarta, bez balkona. Numurā ir televizors, vannas istabā ir fē ns. … Tomēr ▾ Lidojā m uz Neapoli, tad mū s aizveda uz ostu, sē dinā ja uz prā mja. Brauciens ar prā mi ilga 1 stundu un 20 minū tes. Tā lā k ar mikroautobusu uz viesnī cu. Mums bija 15. istaba otrajā stā vā . Istaba ir parasta, standarta, bez balkona. Numurā ir televizors, vannas istabā ir fē ns. Ledusskapja nav. Brokastis no 8 00 - 9.30. Viesmī lis nes visu uz galdiņ iem. Š ī ir viena ola. trī s gabaliņ i siera, trī s gabaliņ i desas vai š ķ iņ ķ a, kruasā ns. Dzē riens pē c izvē les, viņ i arī atnes: tē ju. espresso, kapuč ī no. Ir sviests, trī s veidu ievā rī jums. muslis, graudaugi. Mums pietika....Viesnī cā ir peldbaseins ar termā lo ū deni, kas ir liels pluss. Lī dz jū rai mierī gā tempā doties 15 minū tes. Ir maksas pludmales un bezmaksas, kur var gulē t uz dvieļ a. . . ))) Pa ceļ am uz jū ru ir vietē jais lielveikals. . . Un, izejot no viesnī cas un ejot tieš i pa ielu 300 metrus, tur bū s veikals, kurā par 1 eiro tiks pā rdoti dā rzeņ i un augļ i (persiki, nektarī ni, aprikozes, melones, plū mes). Ielas galā ir autobusu pietura. Biļ ete 100 minū tē m maksā.1, 2 eiro, dienai 3.6. Uz vulkā nu labā k (tuvā k) doties ar CD busiņ u (itā liski chi di). Uz La Mortella, Forio, Lacco Ameno CS dā rziem. Viesnī ca iekasē no tū ristiem nodokli 1 diena 2 eiro. . Nodoklis tiek ņ emts par 1 nedē ļ u. Kas atpū š as nedē ļ u, maksā par nedē ļ u, kurš atpū š as divas nedē ļ as, maksā par vienu (par pirmo uzturē š anā s nedē ļ u)
Завтрак Термальный бассейн


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится на острове Искья, в 1 км от порта г. Искья-Порто, в 500 м от пешеходного центра города и в 1 км от морского берега. Отель подойдет для семейного отдыха, поездок с друзьями или для романтического путешествия.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Неаполя составляет 44,7 км.
Pludmales apraksts В 1,2 км от отеля находится договорной пляж Bagno Medusa. На пляже зонтики и шезлонги предоставляются бесплатно (во все даты, кроме июля и августа).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение с животными допускается по предварительному запросу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Читальный зал.
Telpu apraksts

Отель предлагает 30 комфортабельных номеров.

Istabās

Телефон, балкон (не во всех номерах), фен, ванная комната, кондиционер (платно), телевизор, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды.

Adrese Via delle Vigne 6, Ischia-Porto, Italy
Tālruņi: +39 081 99 19 03 +39 081 99 23 23
Tīmekļa vietne: Tina Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.