Palazzo Ricasoli Residence 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Palazzo Ricasoli ir iekārtota 16. gadsimta ēkā, klusā Florences vēsturiskā centra rajonā. Līdz katedrālei var aiziet 10 minūšu laikā. Viesnīca ir piemērota biznesa cilvēkiem un apskates braucieniem.Vairāk →
аватар DNEPR86
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca, kas sadalī ta vecā s un jaunā s ē kā s. Istabas ir plaš as ar lielā m vannas istabā m. Pozitī vi ir tas, ka istabā ir neliela virtuve. p. s. nav lietots, bet labs! No mī nusiem ir vē rts atzī mē t niecī gā s brokastis un to, ka lī dz Santa Maria del Fiore un citiem apskates objektiem ir 20-30 minū tes, kas tā dai pilsē tai kā Florence ir nedaudz daudz. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, kas sadalī ta vecā s un jaunā s ē kā s. Istabas ir plaš as ar lielā m vannas istabā m. Pozitī vi ir tas, ka istabā ir neliela virtuve. p. s. nav lietots, bet labs! No mī nusiem ir vē rts atzī mē t niecī gā s brokastis un to, ka lī dz Santa Maria del Fiore un citiem apskates objektiem ir 20-30 minū tes, kas tā dai pilsē tai kā Florence ir nedaudz daudz. Un ļ oti pieklā jī ga viesnī ca.
kas velk uz savā m 4 zvaigznē m.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba, bet ne lieliska. Gandrī z visā piekrī tu Vadimam. Iespē jams, viedokļ u atš ķ irī bas ir saistī tas ar to, ka mē s dzī vojā m ē kā , kas atrodas pagalmā , un mū su istaba bija nedaudz nobruž ā ta (tas mū s nekaitinā ja) un nez kā pē c ledusskapis bija aizslē gts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, bet ne lieliska. Gandrī z visā piekrī tu Vadimam. Iespē jams, viedokļ u atš ķ irī bas ir saistī tas ar to, ka mē s dzī vojā m ē kā , kas atrodas pagalmā , un mū su istaba bija nedaudz nobruž ā ta (tas mū s nekaitinā ja) un nez kā pē c ledusskapis bija aizslē gts. Bet, reģ istrē joties istabā , dā vanā saņ ē ma pudeli ū dens (0.33 uz diviem). Protams, klusums un tuvums centram atlī dzina visus tos sī kos trū kumus, ko var redzē t ar izvē lī gu izskatu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas gandrī z paš ā centrā . Divas ē rtas izejas uz pilsē tu pa daž ā dā m ielā m. Mā jī gas un lielas istabas, liela vannas istaba, ļ oti kluss istabā (no mū su paveras skats caur San Gallo). Viņ i pasniedz tikai brokastis, bet brokastis ir labas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas gandrī z paš ā centrā . Divas ē rtas izejas uz pilsē tu pa daž ā dā m ielā m. Mā jī gas un lielas istabas, liela vannas istaba, ļ oti kluss istabā (no mū su paveras skats caur San Gallo). Viņ i pasniedz tikai brokastis, bet brokastis ir labas. Apkalpojoš ais personā ls ir ļ oti uzmanī gs un pieklā jī gs.
Skaists, zaļ š un kopts pagalms, pazemes un virszemes autostā vvieta.
Vislabā k piemē rota ģ imenes atpū tai vai romantiskai atpū tai.
Bijā m ar grupu, š ī viesnī ca visiem patika vairā k nekā visas pā rē jā s, kurā s apmetā mies Itā lijas tū res laikā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medici kapela
Novērtējums 10.0
Itālija, Florence
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Ufici galerija
Novērtējums 9.3
Itālija, Florence
Muzeji
Sinjorijas laukums
Novērtējums 9.3
Itālija, Florence
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель Palazzo Ricasoli разместился в здании 16-го века, в тихом районе исторического центра Флоренции. За 10 минут можно дойти до Кафедрального собора. Отель подходит для деловых людей и экскурсионных поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен в 4 км от аэропорта Перетола и в 1 км от железнодорожного вокзала Санта Мария Новелла. Вблизи отеля Ricasoli проходит историческая улица Виа-Сан-Галло. До галереи Академии изящных искусств всего 600 метров. В 1 км от отеля находится главный торговый центр Флоренции, Fortezza del Basso.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, обслуживание номеров, чайный салон отеля открыт до 23:00, конгресс-центр 800 м2 в котором есть 4 конференц-зала (от 25 до 100 человек), гараж на 120 автомобилей, терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Персонал отеля может организовать для гостей экскурсию с дегустацией вин или заказать билеты в музей.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров: однокомнатные, двухкомнатные, трехкомнатные и апартаменты.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, Wi-fi бесплатно, мини-бар, сейф, прямой телефон, мини-кухня, ванная комната, фен.

Adrese Via delle Mantellate, 2, 50129 Florence, Italy
Tālruņi: Tel: +39 055 352151 Fax: +39 055 495001
Tīmekļa vietne: Palazzo Ricasoli Residence
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.