Hotel Burchianti 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Burchianti atrodas 15. gadsimta Florences stila ēkā, blakus Mediči kapelai un nelielas pastaigas attālumā no katedrāles. Burchianti sastāv no 11 istabām. Burchianti ir arī neliels dārzs.Vairāk →
аватар lavidaenamor
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas atraš ana nav vienkā rš a, lai gan tā ir aprakstī ta kā blakus Sanlorenco bazilikai un piecu minū š u gā jiena attā lumā no Florences galvenā s dzelzceļ a stacijas. Pā rvalda elegants nī kuļ ojoš u gadu menedž eris, kurš izturas pret iestā des viesiem visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš ana nav vienkā rš a, lai gan tā ir aprakstī ta kā blakus Sanlorenco bazilikai un piecu minū š u gā jiena attā lumā no Florences galvenā s dzelzceļ a stacijas. Pā rvalda elegants nī kuļ ojoš u gadu menedž eris, kurš izturas pret iestā des viesiem visaugstā kajā lī menī . Atrodoties š ajā viesnī cā , jū s jū taties kā pā rcē luš ies uz citu laikmetu, kas nav pā rsteidzoš i. Kā liecina pā rvaldnieka stā stī jums, agrā k 15. gadsimta ē ka bijusi pils, pē c tam tajā atradusies privā tskola, bet kopš pagā juš ā gadsimta sā kuma atseviš ķ i numuriņ i tika izpā rdoti un kļ uvuš i par viesnī cu apartamentiem. Numuri ir pā rsteidzoš i pē c izmē ra, apdares, mē belē m. Es iemī lē jos tā s siju griestos un brī niš ķ ī gajos skatos pa logu. Tas bija tik neparastā vietā , ka gribē ju sagaidī t Jauno gadu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medici kapela
Novērtējums 10.0
Itālija, Florence
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Ufici galerija
Novērtējums 9.3
Itālija, Florence
Muzeji
Sinjorijas laukums
Novērtējums 9.3
Itālija, Florence
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель Burchianti занимает здание постройки 15 века во флорентийском стиле рядом с часовней Медичи и в нескольких минутах ходьбы от кафедрального собора. Burchianti состоит из 11 номеров. Отель Burchianti также располагает небольшим садом.

Atrašanās vieta Этот отель находится в 5 минутах ходьбы от железнодорожного вокзала Фиренце Санта Мария Новелла.
Viesnīcā
  • restorāns
Telpu apraksts

Все номера оснащены кондиционером, бесплатным Wi-Fi и спутниковым телевидением. В большинстве номеров потолок украшен оригинальными фресками.

Adrese Via del Giglio 8, 50123 Флоренция
Tīmekļa vietne: Hotel Burchianti
FAQ