Residence Bellevue 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.510
2.0 Numurs
2.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
2.0 Infrastruktūra
Mājīga Alpu stila ģimenes viesnīca-vasarnīca ciemata centrā. Līdz pacēlājiem - 250 m.Vairāk →
аватар pti.4.kina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Valsts: Itā lija + nedaudz Š veice Periods: no 12.02. 11 lī dz 19.02. vienpadsmit Dzī vesvieta: Antey-Saint-Andr Viesnī ca: Residence BELLEVUE Slē poš anas reģ ions: Servinia, Valtournenche, Cermatt Operators: Pac Group Gaisa pā rvadā tā js: Orenburg Airlines Slē poš anas reģ ioni un kū rorts 5, viesnī ca 2 Priekš vā rds: Visiem, kas vē l tikai ir izvē les procesā , nemaz nav vē rts doties uz š o bedrī ti ar nosaukumu Residence BELLEVUE, droš i izvē lieties citu viesnī cu, manuprā t, nekas nevar bū t sliktā ks! Tie, kuri jau ir iegā dā juš ies š os "dzī vokļ us" - lai veicas un pacietī ba! Vienī gais pluss, ka viesnī ca atrodas pie ceļ a uz Alpiem, pā rē jais ir mī nusi. … Tomēr ▾ Valsts: Itā lija + nedaudz Š veice
Periods: no 12.02. 11 lī dz 19.02. vienpadsmit
Dzī vesvieta: Antey-Saint-Andr
Viesnī ca: Residence BELLEVUE
Slē poš anas reģ ions: Servinia, Valtournenche, Cermatt
Operators: Pac Group
Gaisa pā rvadā tā js: Orenburg Airlines

Slē poš anas reģ ioni un kū rorts 5, viesnī ca 2

Priekš vā rds:
Visiem, kas vē l tikai ir izvē les procesā , nemaz nav vē rts doties uz š o bedrī ti ar nosaukumu Residence BELLEVUE, droš i izvē lieties citu viesnī cu, manuprā t, nekas nevar bū t sliktā ks!
Tie, kuri jau ir iegā dā juš ies š os "dzī vokļ us" - lai veicas un pacietī ba!
Vienī gais pluss, ka viesnī ca atrodas pie ceļ a uz Alpiem, pā rē jais ir mī nusi.
Vispā r 6 dienas Itā lijā ļ oti pietrū kst! Uz š ejieni jā brauc vismaz uz 2 nedē ļ ā m, lai nebū tu pā rā k atkarī gs no sniegputeņ iem un bū tu laiks apskatī t valsti, tā pē c mū su prioritā te bija tikai slē poš ana.
Š is apskats ir tikai par viesnī cu, un Alpi kā vienmē r ir lieliski (mazliet par tiem beigā s).

Un tagad, secī bā , kā pē c tik zemi vē rtē jumi š ai viesnī cai.
Ja bū tu kaut viena normā la atsauksme par Residence BELLEVUE, diez vai es tur sanā ktu! No ā rzemniekiem atradu tikai ļ oti vecas vasaras, kuru pā rliecinā š anas man nepietika : )
Ceļ ojuma plā noš ana sā kā s jau rudenī , kad bija liela daž ā du dzī vokļ u izvē le. Cerot uz veiksmi un piedā vā juma ienesī gumu, izvē lē jos š o viesnī cu. Domā jot, ka mums tomē r bū s maš ī na un ikdienas brauciens uz Cervinia vai Valtourenche nebū tu biedē još i, tā pē c attā lums no civilizā cijas nebiedē ja, bet velti. : ) Teikš u uzreiz, ka š ī viesnī ca atrodas 20 km no Cervinia pa serpentī nu. Ja snieg, tas nav fakts, ka jū s ieradī sieties ar ī rē tu automaš ī nu vai jums bū s jā uzliek ķ ē des. Autobuss uz pacē lā jiem kursē ļ oti reti un tikai uz Valtourenche: pulksten 8.05 tas dodas no Antey un pulksten 17.10 atpakaļ uz Antey. Tā tad, ja nav maš ī nas, viesnī cu nemaz nav vē rts ņ emt. Pats Antejs it kā sastā v no trim daļ ā m.
Ciemata 1. daļ a jauka, Alpu stilā , ar vismaz kā du civilizā ciju, nā kamā daļ a, kur atrodas viesnī ca, ir aizmirsts un pamests ciemats, tuvumā nav veikalu un restorā nu. Bijā m ļ oti priecī gi, ka Turī nas Auchan iegā dā jā mies pilnu programmu, tā pē c ar produktiem nebija nekā du problē mu.

Dzī vokļ i:
Ja "Bilo 4" ir divistabu dzī voklis, ar guļ amistabu un viesistabu ar virtuvi. Viss ir ļ oti senatnī gs, virtuvē ir pā ris skapji, izlietne, mini ledusskapis un gā zes plī ts. Gultas - kā vilciena kupejā , divlī meņ u : ). Guļ amistaba – izskatā s labā k un normā las gultas vismaz : ). Diez vai pieauguš ie jutī sies ē rti plauktos ar matrač iem!
Un viss nebū tu tik slikti, ja nebū tu š ī s kū ts saimnieki. Tā dus gliemež us vē l nebiju redzē jis. Ierodoties ņ em depozī tu 100 eiro un 80 par apkuri, un ja vajag veļ u ar dvieļ iem, ko neiesaku ņ emt vispā r, tad 8 eiro no cilvē ka.
Š ī s maksas tiek brī dinā tas iepriekš , tā pē c jautā jumu par tā m nebija.
Kā pē c veļ u labā k neņ emt - skaidrs, ka viņ u mē rķ is ir radī t karietes atmosfē ru, jo parastā s veļ as vietā dod tikai palagus. Tā kā zem tā da nemaz nav patī kami gulē t. Dvieļ i parasti ir kaut kā das lupatas, iespē jams, palagu paliekas. Vieglā k paņ emt lī dzi, gulē t bū s daudz patī kamā k!
Apkure - tā nav! Un tas, ka par to maksā atseviš ķ i, š iem skopajiem vienalga! Labā kajā gadī jumā tas tiek ieslē gts vairā kas reizes dienā uz 10 minū tē m. Ja izdodas nokā rt drē bes pē c gurnijas – tev ir paveicies! : ) Tā pē c istaba vienmē r ir auksta un nav patī kama. Pē c pā ris dienā m š ā das dzī ves saslima visa viesnī ca. Redzams, ka viens no tū ristiem to visu dabū ja un 2 dienas apkure bija pa nakti. Vispā r š ī ģ imene uzrauga stā vvietu, tiklī dz cilvē ki aizbrauc, telpā uzreiz tiek atslē gts siltums.
Kā du dienu es paliku viesnī cā , lai saslimtu, un visi devā s uz kalniem, itā lis, neko nezinot, ienā k mū su istabā , ar pā rsteigumu atklā j mani un mē ģ ina savā itā ļ u valodā , zinot, ka es viņ u absolū ti nesaprotu, paskaidrot. ka viņ š ieradā s vē dinā t istabu! Nu kā pē c? Man bija aizdomas, ka mē s sildā mies ar gā zes plī ti : ). Citā s viesnī cā s vismaz loģ ika bija tā da, ka jā silda no rī ta un naktī , bet pa dienu vienalga nebija neviena. Viņ i nolē ma ieslē gt superekonomisko rež ī mu!
Pati telpa ir ļ oti netī ra, daudz putekļ u, viss salū zis, duš ā , acī mredzot, trū ka kā da ū dens krā na daļ a, tā pē c ir ā rkā rtī gi neē rti to lietot! Lustrā mē s saskaitī jā m no 17 lī dz 20 muš ā m, tā s periodiski izlidoja no tā s.
Numura noma ir atseviš ķ s jautā jums. Tā du necieņ u nekur neesmu redzē jis. Parasti jū s vienkā rš i mierī gi nododat atslē gu un novē lat patī kamu ceļ ojumu, bet š eit viss ir pavisam savā dā k.
Mums bija agrs lidojums, tā pē c mē s atstā jā m istabu 4:00, lai gan viņ š bija pie mums reģ istrē ts lī dz 10:00. Kad jautā ju, kā man atdos depozī tu, viņ i sā ka izlikties par muļ ķ iem, ka nezina, kā nonā kt š ajā situā cijā . Sarunā jā m, ka vakarā atnā ks "saimniece" un visu pā rbaudī s. Tajā paš ā laikā viņ i izvirzī ja nosacī jumu: virtuvei jā bū t absolū ti tī rai un mē s to vairs neizmantojam! Breds, vai ne? Ienā k pulksten 19 un pā rbauda visus katlus un š ķ ī vjus! ! ! Es arī saskaitī tu dakš iņ as. Jau domā jā m, ka tagad gā zi atslē gs! Pē c š ā das attieksmes, gluž i otrā di, sagribē jā s sasist visu skaitli.
Viņ iem viesnī cā ir noteikums, ka slē pes un dē ļ us nedrī kst, nekā du problē mu! Bet, kad cilvē kiem vajag sanā kt kopā , droš i vien nav uz ielas visu sapakot. Pē dē jā vakarā eju ar savu dē li uz mā ju, tad izlec š is itā ļ u vectē vs, kliedz dzimtajā valodā , vicina rokas, bloķ ē jot vienī go ceļ u uz istabu.
Paskaidrojumi, ka man ir viens č emodā ns dē lim un lietas viņ u nemaz netraucē ja. Jā , tajā vakarā vairs nebija apkures : ) Laikam apvainojos!
Mums pat vairā k vai mazā k "paveicā s" ar numuru, logi vismaz nebija uz ceļ a! Š ajā š ķ ū nī dzirdamī ba ir ideā la, tas, ko dara kaimiņ i aiz sienas, ir dzirdams visiem! Un tiem, kas dzī voja ar logiem uz š oseju, droš i vien bija sajū ta, ka viņ u dzī voklis sastrē gumstundā atrodas Ļ eņ ingradkas vidū . Š ķ iet, ka ceļ š ir mazs, bet no tā ir pietiekami daudz trokš ņ a.

Ratiņ krē sls ir lielisks! No 6 dienā m trī s bija saulainas, pā rē jā s ar sniegu un miglu!
Cervinia:
Liela taku izvē le katrai gaumei. Ne pā rā k plats, bet vietas pietiek visiem. Visas pē das ir izsekotas, neplī st pirms pusdienā m, bet pē c tam jau pavisam normā li. Miglainā s un sniegainā s dienā s, protams, viss ir daudz sliktā k. 7. trase paš ā sā kumā atgā dina moguli, ir daudz izciļ ņ u un nekas nav redzams. Tā dā s dienā s normā li var braukt tikai paš ā apakš ā , vismaz var redzē t, kur brauc.
Var arī izvā kties uz neapstrā dā tā m zemē m, bet tikai pē c snigš anas, saulē tas viss nokū st. Zinā mas neē rtī bas rada fakts, ka daudziem liftiem ir jā kā pj pa kā pnē m. "Itā lieš u kalš ana", lai slē gtu liftus jebkurā laikā , kā daudzi rakstī ja atsauksmē s, netika manī ta. Lī dz pulksten 16:00 viss nepā rprotami notiek pē c grafika, un kabī nes parasti strā dā ilgā k. Bet pat miglainā un sniegotā dienā , kad uz Valtourenche nogā zē m vajadzē ja tikt ar jebkā diem lī dzekļ iem, 16:15 mierī gi atļ ā va uzbraukt ar krē slu pacē lā ju.
Nogā zē s ir restorā ni, kur var atpū sties sauļ oš anā s krē slos saulē . Pē c pusdienā m š ie izcirtumi atgā dina kaž okā du roņ u novietni : )
Bezmaksas autostā vvieta ir pie Cervinia pacē lā jiem 2 vietā s un Valtourenche, brī vdienā s var bū t problē mas ar vietā m, ja ierodaties vē lu, darba dienā s viss ir bez maksas.
No Valtourenche pa pacē lā jiem lī dz paš ai augš ai - 1 stunda un 5 daž ā di pacē lā ji.
Tā pē c ir vieglā k sā kt no Cervinia.
Pati Cervinia ir diezgan patī kama, tur ir iela ar veikaliem, suvenī riem, kafejnī cā m. Man arī patika Valtourenche, mē s tai gā jā m cauri katru dienu. Tajā ir vienī gais fitnesa centrs, bet uz ceļ a nebija nekā du norā ž u, vienī gais orientieris ir aptieka!

Cermata:
Kalna otrā pusē ir Š veice ar Cermati. Tie strā dā tikai labā redzamī bā , jo sliedes tur ir š auras un malā s ir daudz klinš u, kas nav nekā di nož ogotas. Manuprā t, nav vē rts pirkt starptautisku pacē lā ju uz visu laiku, jo tas aizņ em daudz laika, lai nokļ ū tu Cermate un atpakaļ , un jū s nevarat nokļ ū t miglā . Bet braukš ana Š veicē man patika daudz vairā k, viss ir pā rdomā tā k (piezemē š anā s uz pacē lā ja - nav jā brauc kalnā ) un kaut kā kulturā lā k. Atgriezties vajag laicī gi – jo lifts uz Itā liju aizveras agrā k.
Takas interesantas, malā s daudz skaistu ainavu.
Visa slē poš anas zona ir sadalī ta 3 daļ ā s, tikai pa pacē lā jiem var nokļ ū t no vienas slē poš anas zonas uz otru. Pa dienu izdevā s izbraukt tikai 2 zonā s.
Jaunavu zemē s ir arī slē poš ana ā rpus trasē m, un pat magnā tu mī ļ otā jiem ir izveidotas pā ris trases, tikai bez tramplī niem beigā s : ). Bet kaut kur malā bija arī liels tramplī ns ar spilvenu visiem lidot gribē tā jiem.
Cermatē ir daudz vairā k cilvē ku, š aurā s vietā s ir daudz sadursmju. Itā lijas pusē š ā du problē mu nebija.

Pac Group operators lielu iespaidu neatstā ja (lidoja 1. reizi). Gids lidostā varē ja bū t pieklā jī gā ks. Cilvē ks, kurš pirmo reizi ieradies Turī nas lidostā , uzreiz neuzzinā s, kur viss atrodas.
Un situā cija izveidojā s tā , ka auto iepriekš rezervē t nebija iespē jams, tā pē c ierodoties no gida bija jā noskaidro, kur var ā tri aizvest auto, uz ko dzirdē ju rupju atbildi, ka š is jautā jums uz viņ u neattiecas, un viņ a mū s izdzē š no apmaksā tā pā rskaitī juma. Tiesa, pē c pusstundas, kad jautā jums tika atrisinā ts paš as spē kiem, viņ as dusmas pā rvē rtā s ž ē lastī bā un viņ a jautā ja, vai nav vajadzī ga palī dzī ba. Nu ļ oti laicī gi : ) Paš ā viesnī cā gids nesanā ca visu nedē ļ u, bet arī nebija vajadzī gs.

Orenburg Airlines - ar viņ iem arī.1. reizi. Izlidoš ana no Domodedovas bija gandrī z laikā , tač u viņ i to aizkavē ja par 1.5, paskaidrojot, ka nevar normā li lidot no Maskavas.

Atzinumi. Slidot ir brī niš ķ ī gi, es gribu atgriezties vē lreiz. Cervinia atrodas ļ oti izdevī gā vietā : lī dz Š veicei un Š amonī nav pā rā k ilgs laiks (nebija laika tur nokļ ū t : (, pateicoties skopuļ iem, kuru dē ļ visi bija slimi).
Bet nā kamreiz viesnī cu izvē lē š os daudz rū pī gā k un ne tā lā k par 500 m no pacē lā ja, un tur vajag braukt vismaz uz 10 dienā m!
аватар 1308450
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Saš utumu par pirmo kundzes atsauksmi par ī rē tu auto. Feernatz pilsē ta - Bellevue rezidence - ir brī niš ķ ī ga, ī paš i hipertensijas pacientiem. Paš ā Cervinia kū rorta viesnī cā s augstumā ir grū ti dzī vot augstienes dē ļ , un divas nedē ļ as tika pavadī tas Bellevue - lieliski. … Tomēr ▾ Saš utumu par pirmo kundzes atsauksmi par ī rē tu auto. Feernatz pilsē ta - Bellevue rezidence - ir brī niš ķ ī ga, ī paš i hipertensijas pacientiem. Paš ā Cervinia kū rorta viesnī cā s augstumā ir grū ti dzī vot augstienes dē ļ , un divas nedē ļ as tika pavadī tas Bellevue - lieliski. Devā mies uz veikalu, restorā niem lejā pa takā m, gar kalnu upi, kur dzī vo gulbji, garā m privā tmā jā m, caur kurā m uzreiz iedegas gaisma, proti, nav tumš s iet. Katru dienu ar autobusu braucā m nevis uz Valturnash, bet uz paš u Cervinia kū rortu, jo nezinā jā m, ka no Valturnash pacē lā ja var braukt visur, arī Cervinia, Zeermatz. Dzī vokļ i ir kā rtī bā , gulta eiropeiska, kā visā s Cervinia viesnī cā s, pat labā k (š ogad palikā m Petite Tibet - augstā k par liftiem, retinā ts gaiss, grū ti, gulta plata, santehnika lieliska, lē ti kabī nes darbi, pagalmā iekš ā uz balkona ir iedegums ar 12.00. Bellevue saimnieki Fredo un Liliana ir brī niš ķ ī gi, labi audzinā ti cilvē ki: Fredo ar savu auto mums parā dī ja ceļ u uz lielveikalu, iedeva vī ram savu slē pju nū jas, jo viņ š tā s pazaudē ja. Viņ i ir lieliski saimnieki - no rī ta var iedzert kafiju + kruasā ni. Cervinia dzī vokļ os visur ir depozī ta kā rtī ba, apkures iekļ auš ana viesu atgrieš anai. Autobuss uz kū rortu kursē katru stundu minū ti minū tē.2 eiro - 30 minū tes pa serpentī nu nenogurst bildē ties, un paš ā kū rortā no Petit Tibet viesnī cas lī dz centrā lajam pacē lā jam - 1 eiro. Ja vē laties izbaudī t ī stu Alpu gaisu - Bellevue + par 1 eiro uz Valtournach un braukt, kur laikapstā kļ i atļ auj. Esi pats dā snā ks, gudrā ks, audzinā tā ks, dzī vespriecī gā ks un pā rē jais izrā dī sies, un depozī ts tiks atgriezts, nepieņ emot numuru un neskaitot traukus. Irina


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Уютный семейный отель-шале в альпийском стиле в центре поселка. До подъемников — 250 м.

Viesnīcā
  • restorāns
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Telpu apraksts

Апартаменты

Adrese Frazione Fiernaz, 27 - 11020 Antey - Saint Andrè (Ao)
Tālruņi: Телефон: +39 0166 548658
Факс: +39 0166 548698
Tīmekļa vietne: Residence Bellevue
FAQ