Skumja patiesība par Residence BELLEVUE

Rakstīts: 25 februāris 2011
Ceļošanas laiks: 12 — 19 februāris 2011
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Valsts: Itā lija + nedaudz Š veice
Periods: no 12.02. 11 lī dz 19.02. vienpadsmit
Dzī vesvieta: Antey-Saint-Andr
Viesnī ca: Residence BELLEVUE
Slē poš anas reģ ions: Servinia, Valtournenche, Cermatt
Operators: Pac Group
Gaisa pā rvadā tā js: Orenburg Airlines

Slē poš anas reģ ioni un kū rorts 5, viesnī ca 2

Priekš vā rds:
Visiem, kas vē l tikai ir izvē les procesā , nemaz nav vē rts doties uz š o bedrī ti ar nosaukumu Residence BELLEVUE, droš i izvē lieties citu viesnī cu, manuprā t, nekas nevar bū t sliktā ks!
Tie, kuri jau ir iegā dā juš ies š os "dzī vokļ us" - lai veicas un pacietī ba!
Vienī gais pluss, ka viesnī ca atrodas pie ceļ a uz Alpiem, pā rē jais ir mī nusi.

Vispā r 6 dienas Itā lijā ļ oti pietrū kst! Uz š ejieni jā brauc vismaz uz 2 nedē ļ ā m, lai nebū tu pā rā k atkarī gs no sniegputeņ iem un bū tu laiks apskatī t valsti, tā pē c mū su prioritā te bija tikai slē poš ana.
Š is apskats ir tikai par viesnī cu, un Alpi kā vienmē r ir lieliski (mazliet par tiem beigā s).

Un tagad, secī bā , kā pē c tik zemi vē rtē jumi š ai viesnī cai.
Ja bū tu kaut viena normā la atsauksme par Residence BELLEVUE, diez vai es tur sanā ktu! No ā rzemniekiem atradu tikai ļ oti vecas vasaras, kuru pā rliecinā š anas man nepietika : )
Ceļ ojuma plā noš ana sā kā s jau rudenī , kad bija liela daž ā du dzī vokļ u izvē le. Cerot uz veiksmi un piedā vā juma ienesī gumu, izvē lē jos š o viesnī cu. Domā jot, ka mums tomē r bū s maš ī na un ikdienas brauciens uz Cervinia vai Valtourenche nebū tu biedē još i, tā pē c attā lums no civilizā cijas nebiedē ja, bet velti. : ) Teikš u uzreiz, ka š ī viesnī ca atrodas 20 km no Cervinia pa serpentī nu. Ja snieg, tas nav fakts, ka jū s ieradī sieties ar ī rē tu automaš ī nu vai jums bū s jā uzliek ķ ē des. Autobuss uz pacē lā jiem kursē ļ oti reti un tikai uz Valtourenche: pulksten 8.05 tas dodas no Antey un pulksten 17.10 atpakaļ uz Antey. Tā tad, ja nav maš ī nas, viesnī cu nemaz nav vē rts ņ emt. Pats Antejs it kā sastā v no trim daļ ā m.
Ciemata 1. daļ a jauka, Alpu stilā , ar vismaz kā du civilizā ciju, nā kamā daļ a, kur atrodas viesnī ca, ir aizmirsts un pamests ciemats, tuvumā nav veikalu un restorā nu. Bijā m ļ oti priecī gi, ka Turī nas Auchan iegā dā jā mies pilnu programmu, tā pē c ar produktiem nebija nekā du problē mu.

Dzī vokļ i:

Ja "Bilo 4" ir divistabu dzī voklis, ar guļ amistabu un viesistabu ar virtuvi. Viss ir ļ oti senatnī gs, virtuvē ir pā ris skapji, izlietne, mini ledusskapis un gā zes plī ts. Gultas - kā vilciena kupejā , divlī meņ u : ). Guļ amistaba – izskatā s labā k un normā las gultas vismaz : ). Diez vai pieauguš ie jutī sies ē rti plauktos ar matrač iem!
Un viss nebū tu tik slikti, ja nebū tu š ī s kū ts saimnieki. Tā dus gliemež us vē l nebiju redzē jis. Ierodoties ņ em depozī tu 100 eiro un 80 par apkuri, un ja vajag veļ u ar dvieļ iem, ko neiesaku ņ emt vispā r, tad 8 eiro no cilvē ka.
Š ī s maksas tiek brī dinā tas iepriekš , tā pē c jautā jumu par tā m nebija.
Kā pē c veļ u labā k neņ emt - skaidrs, ka viņ u mē rķ is ir radī t karietes atmosfē ru, jo parastā s veļ as vietā dod tikai palagus. Tā kā zem tā da nemaz nav patī kami gulē t. Dvieļ i parasti ir kaut kā das lupatas, iespē jams, palagu paliekas. Vieglā k paņ emt lī dzi, gulē t bū s daudz patī kamā k!
Apkure - tā nav! Un tas, ka par to maksā atseviš ķ i, š iem skopajiem vienalga! Labā kajā gadī jumā tas tiek ieslē gts vairā kas reizes dienā uz 10 minū tē m. Ja izdodas nokā rt drē bes pē c gurnijas – tev ir paveicies! : ) Tā pē c istaba vienmē r ir auksta un nav patī kama. Pē c pā ris dienā m š ā das dzī ves saslima visa viesnī ca. Redzams, ka viens no tū ristiem to visu dabū ja un 2 dienas apkure bija pa nakti. Vispā r š ī ģ imene uzrauga stā vvietu, tiklī dz cilvē ki aizbrauc, telpā uzreiz tiek atslē gts siltums.

Kā du dienu es paliku viesnī cā , lai saslimtu, un visi devā s uz kalniem, itā lis, neko nezinot, ienā k mū su istabā , ar pā rsteigumu atklā j mani un mē ģ ina savā itā ļ u valodā , zinot, ka es viņ u absolū ti nesaprotu, paskaidrot. ka viņ š ieradā s vē dinā t istabu! Nu kā pē c? Man bija aizdomas, ka mē s sildā mies ar gā zes plī ti : ). Citā s viesnī cā s vismaz loģ ika bija tā da, ka jā silda no rī ta un naktī , bet pa dienu vienalga nebija neviena. Viņ i nolē ma ieslē gt superekonomisko rež ī mu!
Pati telpa ir ļ oti netī ra, daudz putekļ u, viss salū zis, duš ā , acī mredzot, trū ka kā da ū dens krā na daļ a, tā pē c ir ā rkā rtī gi neē rti to lietot! Lustrā mē s saskaitī jā m no 17 lī dz 20 muš ā m, tā s periodiski izlidoja no tā s.
Numura noma ir atseviš ķ s jautā jums. Tā du necieņ u nekur neesmu redzē jis. Parasti jū s vienkā rš i mierī gi nododat atslē gu un novē lat patī kamu ceļ ojumu, bet š eit viss ir pavisam savā dā k.
Mums bija agrs lidojums, tā pē c mē s atstā jā m istabu 4:00, lai gan viņ š bija pie mums reģ istrē ts lī dz 10:00. Kad jautā ju, kā man atdos depozī tu, viņ i sā ka izlikties par muļ ķ iem, ka nezina, kā nonā kt š ajā situā cijā . Sarunā jā m, ka vakarā atnā ks "saimniece" un visu pā rbaudī s. Tajā paš ā laikā viņ i izvirzī ja nosacī jumu: virtuvei jā bū t absolū ti tī rai un mē s to vairs neizmantojam! Breds, vai ne? Ienā k pulksten 19 un pā rbauda visus katlus un š ķ ī vjus! ! ! Es arī saskaitī tu dakš iņ as. Jau domā jā m, ka tagad gā zi atslē gs! Pē c š ā das attieksmes, gluž i otrā di, sagribē jā s sasist visu skaitli.

Viņ iem viesnī cā ir noteikums, ka slē pes un dē ļ us nedrī kst, nekā du problē mu! Bet, kad cilvē kiem vajag sanā kt kopā , droš i vien nav uz ielas visu sapakot. Pē dē jā vakarā eju ar savu dē li uz mā ju, tad izlec š is itā ļ u vectē vs, kliedz dzimtajā valodā , vicina rokas, bloķ ē jot vienī go ceļ u uz istabu.
Paskaidrojumi, ka man ir viens č emodā ns dē lim un lietas viņ u nemaz netraucē ja. Jā , tajā vakarā vairs nebija apkures : ) Laikam apvainojos!
Mums pat vairā k vai mazā k "paveicā s" ar numuru, logi vismaz nebija uz ceļ a! Š ajā š ķ ū nī dzirdamī ba ir ideā la, tas, ko dara kaimiņ i aiz sienas, ir dzirdams visiem! Un tiem, kas dzī voja ar logiem uz š oseju, droš i vien bija sajū ta, ka viņ u dzī voklis sastrē gumstundā atrodas Ļ eņ ingradkas vidū . Š ķ iet, ka ceļ š ir mazs, bet no tā ir pietiekami daudz trokš ņ a.

Ratiņ krē sls ir lielisks! No 6 dienā m trī s bija saulainas, pā rē jā s ar sniegu un miglu!
Cervinia:
Liela taku izvē le katrai gaumei. Ne pā rā k plats, bet vietas pietiek visiem. Visas pē das ir izsekotas, neplī st pirms pusdienā m, bet pē c tam jau pavisam normā li. Miglainā s un sniegainā s dienā s, protams, viss ir daudz sliktā k. 7. trase paš ā sā kumā atgā dina moguli, ir daudz izciļ ņ u un nekas nav redzams. Tā dā s dienā s normā li var braukt tikai paš ā apakš ā , vismaz var redzē t, kur brauc.

Var arī izvā kties uz neapstrā dā tā m zemē m, bet tikai pē c snigš anas, saulē tas viss nokū st. Zinā mas neē rtī bas rada fakts, ka daudziem liftiem ir jā kā pj pa kā pnē m. "Itā lieš u kalš ana", lai slē gtu liftus jebkurā laikā , kā daudzi rakstī ja atsauksmē s, netika manī ta. Lī dz pulksten 16:00 viss nepā rprotami notiek pē c grafika, un kabī nes parasti strā dā ilgā k. Bet pat miglainā un sniegotā dienā , kad uz Valtourenche nogā zē m vajadzē ja tikt ar jebkā diem lī dzekļ iem, 16:15 mierī gi atļ ā va uzbraukt ar krē slu pacē lā ju.
Nogā zē s ir restorā ni, kur var atpū sties sauļ oš anā s krē slos saulē . Pē c pusdienā m š ie izcirtumi atgā dina kaž okā du roņ u novietni : )
Bezmaksas autostā vvieta ir pie Cervinia pacē lā jiem 2 vietā s un Valtourenche, brī vdienā s var bū t problē mas ar vietā m, ja ierodaties vē lu, darba dienā s viss ir bez maksas.
No Valtourenche pa pacē lā jiem lī dz paš ai augš ai - 1 stunda un 5 daž ā di pacē lā ji.
Tā pē c ir vieglā k sā kt no Cervinia.
Pati Cervinia ir diezgan patī kama, tur ir iela ar veikaliem, suvenī riem, kafejnī cā m. Man arī patika Valtourenche, mē s tai gā jā m cauri katru dienu. Tajā ir vienī gais fitnesa centrs, bet uz ceļ a nebija nekā du norā ž u, vienī gais orientieris ir aptieka!

Cermata:
Kalna otrā pusē ir Š veice ar Cermati. Tie strā dā tikai labā redzamī bā , jo sliedes tur ir š auras un malā s ir daudz klinš u, kas nav nekā di nož ogotas. Manuprā t, nav vē rts pirkt starptautisku pacē lā ju uz visu laiku, jo tas aizņ em daudz laika, lai nokļ ū tu Cermate un atpakaļ , un jū s nevarat nokļ ū t miglā . Bet braukš ana Š veicē man patika daudz vairā k, viss ir pā rdomā tā k (piezemē š anā s uz pacē lā ja - nav jā brauc kalnā ) un kaut kā kulturā lā k. Atgriezties vajag laicī gi – jo lifts uz Itā liju aizveras agrā k.
Takas interesantas, malā s daudz skaistu ainavu.

Visa slē poš anas zona ir sadalī ta 3 daļ ā s, tikai pa pacē lā jiem var nokļ ū t no vienas slē poš anas zonas uz otru. Pa dienu izdevā s izbraukt tikai 2 zonā s.
Jaunavu zemē s ir arī slē poš ana ā rpus trasē m, un pat magnā tu mī ļ otā jiem ir izveidotas pā ris trases, tikai bez tramplī niem beigā s : ). Bet kaut kur malā bija arī liels tramplī ns ar spilvenu visiem lidot gribē tā jiem.
Cermatē ir daudz vairā k cilvē ku, š aurā s vietā s ir daudz sadursmju. Itā lijas pusē š ā du problē mu nebija.

Pac Group operators lielu iespaidu neatstā ja (lidoja 1. reizi). Gids lidostā varē ja bū t pieklā jī gā ks. Cilvē ks, kurš pirmo reizi ieradies Turī nas lidostā , uzreiz neuzzinā s, kur viss atrodas.
Un situā cija izveidojā s tā , ka auto iepriekš rezervē t nebija iespē jams, tā pē c ierodoties no gida bija jā noskaidro, kur var ā tri aizvest auto, uz ko dzirdē ju rupju atbildi, ka š is jautā jums uz viņ u neattiecas, un viņ a mū s izdzē š no apmaksā tā pā rskaitī juma. Tiesa, pē c pusstundas, kad jautā jums tika atrisinā ts paš as spē kiem, viņ as dusmas pā rvē rtā s ž ē lastī bā un viņ a jautā ja, vai nav vajadzī ga palī dzī ba. Nu ļ oti laicī gi : ) Paš ā viesnī cā gids nesanā ca visu nedē ļ u, bet arī nebija vajadzī gs.

Orenburg Airlines - ar viņ iem arī.1. reizi. Izlidoš ana no Domodedovas bija gandrī z laikā , tač u viņ i to aizkavē ja par 1.5, paskaidrojot, ka nevar normā li lidot no Maskavas.


Atzinumi. Slidot ir brī niš ķ ī gi, es gribu atgriezties vē lreiz. Cervinia atrodas ļ oti izdevī gā vietā : lī dz Š veicei un Š amonī nav pā rā k ilgs laiks (nebija laika tur nokļ ū t : (, pateicoties skopuļ iem, kuru dē ļ visi bija slimi).
Bet nā kamreiz viesnī cu izvē lē š os daudz rū pī gā k un ne tā lā k par 500 m no pacē lā ja, un tur vajag braukt vismaz uz 10 dienā m!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар