Divdesmit divas dienas viena brauciena. Divdesmit pirmā un divdesmit otrā diena

15 Novembris 2020 Ceļošanas laiks: no 21 augusts 2019 ieslēgts 22 augusts 2019
Reputācija: +4049.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā cietš eit >>>

Es pabeidzu savu stā stu par pagā juš ā gada ceļ ojumu — nesmejieties un nesmiet mani. Martā tika “apsegts” zibatmiņ as disks ar gigabaitiem video un fotogrā fijā m, pirms pā ris nedē ļ ā m izdevā s atdzī vinā t vairā kas fotogrā fijas un video fragmentus no reģ istratū ras. Man arī nebija noskaņ ojuma rakstī t - nenokļ uvu Turcijā , kur apsolī ju aizvest mazmeitas un sievu. Tā pē c rakstu par divā m ceļ ojuma dienā m uzreiz un rezumē ju.

Divdesmit pirmā diena, rī ts, pulksten 9 un daž as minū tes pulkstenī , duš a, ā tra iesaiņ oš ana, brokastis ar kruasā nu un glā zi sulas, pieklā jī gi rezervē ta atvadī š anā s no viesnī cas: "vieni da noi - grazie, assicurati" - nā c pie mums - paldies, noteikti (obligā ti). Š ī frā ze radī ja izpratni, ka pē c daž ā m stundā m mē s pametī sim Itā liju, un tas ir daudz sliktā k nekā vannas istabas neesamī ba š ī s viesnī cas numuros.

Es nolē mu nenoslogot navigatora "smadzenes",


un ļ oti pieklā jī gi palū dza mū s aizvest uz Tarvisio, bet ne ā tri, bet tā , kā viņ š mē dza darī t - reizē m mež ā uzskrienot strupceļ ā vai iebraucot kā dam pagalmā . Un viņ š to izdarī ja – pē c 20 minū tē m pa Via della Liberta braucā m uz Venē ciju! Sasniedzā m trolejbusu gala pieturu, apgriezā mies un ļ oti nepieklā jī gi lē nā m aizbraucā m lī dz Austrijas robež ai.

No Venē cijas lī dz Austrijas robež ai

No Palmanova es braucu pa maksas ceļ u A23. . .

. . . (nedaudz mazā k par 10 eiro), piestā jā m gandrī z visos Autogrillos, kur vakariņ ojā m, nopirkā m makaronu maisus, garš vielas, mē rces, divas reizes dzē rā m itā ļ u espresso,

pē dē jā benzī ntankā nopirku austrieš u vinjeti un atkal dzē ru kafiju, pē c kā sieva nez kā pē c gribē ja ar pirkstu iedurt deniņ ā caurumu, skatoties man acī s.

Pa ceļ am atradā s Austrijas pilsē ta Grā ca, tač u, tā kā mē s negribē jā m, mums tā bija jā atstā j uz nā kamo reizi. Nakš ņ ojā m brī niš ķ ī gā viesu namā "Arkadenhof". . .

. . . pilsē tā Oberpremstetten (Rezervē š ana palī dzē ja). Ja kā dam gadā s meklē t nakš ņ oš anu tajos rajonos, tad brauciet tieš i tur, tur ir lieliski - tī ri, skaisti, brokastis kā pusdienas. Ir problē ma ar kafiju, saimnieks atnesa litra krū zi, apliecinot, ka dos austrumu kafejnī cu, bet smarž a runā ja par ko citu. Tas mū s neapbē dinā ja. . .

Es uzskatu sevi par labu vadī tā ju, un ne tikai es. Bet nevajadzē ja braukt kā austrieš iem. Ā trums 90 nozī mē , ka viņ i brauc par 90, attā lums starp automaš ī nā m ir 2 sekundes. - 40-50 metri, un, ja kā ds tā ds kā es iekļ uva, tad aizmugurē jais palē nina ā trumu un palielina distanci. Pazibina tā lā s gaismas uz priekš u - nekas tā ds nav bijis, gaida, kad izbrauksi no joslas, un pat pateicas ar galvas mā jienu. Es gribu dzī vot un braukt š ā di, un "es novē lu visu. "

Dosimies uz Vī ni, pirms kuras nogriež amies uz Bratislavu, apmetam apli pilsē tai un dosimies dziļ i Slovā kijā ,

pa kuru braucam lī dz vakaram. Ap 19.00 piestā jam nakš ņ ot Motel Ran ar bagā tī gu zirgu un to atkritumu smarž u par 15 eiro. 7 no rī ta mū su vairs nebija, ar nelielā m pieturā m vakarā sasniedzā m dzimtā s mā jas.

Izmaksas:

Viesnī cas – 1316 eiro

Benzī ns - 590 eiro (nobraukums 6060 km)

Ē dinā š ana – aptuveni 700 eiro

Biļ etes uz muzejiem utt. - 160 eiro


Vī ni, sieri, prosciutto, makaroni, mē rces, suvenī ri, dā vanas (pilns bagā ž nieks) - 200 eiro.

Kopā : 3000 eiro 22 dienā s.

Secinā jums no visa, ko es jums teicu iepriekš un iepriekš : Itā lija ir stabils muzejs jebkurā ciematā , pilsē tā vai lielā pilsē tā . Tas pā rsteidz un iepriecina, liek aizdomā ties. Itā lija padara cilvē kus skaistus, padara viņ us labā kus.

Ja ceļ ojumu grupas ietvaros jau esat apmeklē jis galvenā s apskates vietas, bet vē laties kaut ko citu, dodieties uz jebkuru Itā lijas kartes punktu, par kuru nekad neesat dzirdē jis,

gū t pilnus iespaidus.

Tas ir viss š odienas sarež ģ ī tajam dzī ves brī dim, bet esmu gatavs doties uz Toskā nu, Pjemontu, Lacio, Sardī niju. . . Aicinu visus sekot man vai priekš ā! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
От Венеции до австрийской границы.
komentāri (20) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums