Divdesmit divas dienas viena brauciena. Divpadsmitā diena

25 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 12 augusts 2019 ieslēgts 12 augusts 2019
Reputācija: +4049.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā ciet š eit >>>

Š ajā dienā rī ts sā kā s mā jā s: ū dens procedū ras, brokastis, ū dens un "bremze" uz ceļ a. Viltī gi, pā rkā pjot eksperimenta tī rī bu, mē s iegā jā m Ristorante Vallecchia.

Kafiju nevarē ja pagatavot uz gā zes plī ts, un dzī ve zaudē ja savu jē gu. Mū s sagaidī ja smaidī gs sirmgalvis pā ri septiņ desmit gadiem un viņ a vecmā miņ a nedaudz jaunā ka - satikā mies, bet es aizmirsu viņ u vā rdus. Viņ i ir saimnieki restorā nam, kurā kopā ar terasi var izmitinā t divsimt cilvē ku, dzī vesbiedru, kuri savu biznesu vada kopš pagā juš ā gadsimta 70. gadu sā kuma. Pasū tī jā m divus espresso un pā ris saldā s tū biņ as - visas sabombardē tas, iedevā m 4 eiro un iebē rā m pā ris eiro sī kumos, lai izlī dzinā tu cenas ar Kijevas tā diem ar tā du kvalitā ti. Vectē vs apsē dā s kopā ar mums un sā ka interesē ties par mū su izcelsmi, kur mē s atrodamies Itā lijā , kur vē l brauksim.


Es darī ju visu iespē jamo, lai parā dī tu savu itā ļ u valodu, bet ā tri sastingu un ieslē dzu tulku, saruna ievilkā s apmē ram divdesmit minū tes.

Mē s noskaidrojā m, ka tikai š ajā restorā nā ir unikā li sgabei" ravioli un sgabei (tie bija festivā la ē dienkartē ), un mums tas viss ir jā izmē ģ ina. Uz jautā jumu, kā ds vī ns vajadzī gs tiramisu, saimniece atbildē ja - atnesusi aizkorķ ē tu pudeli Marsala DE VITA CREMOVO 0.75 l. Paņ ē mu, tā du zī molu vairs neesmu redzē jis, un garš a ir unikā la, pē c salduma atgā dina liķ ieri, un garš a ir lī dzī ga Black Doctor, bet abi ir ļ oti aptuveni. 15 eiro vectē vam un pudele ienira manā mugursomā . No divu veidu gaļ as – jē ra un liellopa gaļ as – gatavoti ravioli ļ oti atgā dina tatā ru burvjus – tā tos sauc Lietuvas tatā ri un karaī mi. Mana vī ramā te, karaī me, padara viņ us labā kus, daudz labā kus. Rī ta kafija bija visas dienas restorā nā - 0.8 eiro par porciju, t. i. , 21 UAH.

Dosimies uz piecā m zemē m — Cinque Terre (Cinque Terre,

vai kā restorā na ī paš nieks rakstī ja uz salvetes - Sinque Tere).

Valekija — Manarola

Ja jū s atvedī s uz š ī m daļ ā m, attaisiet vismaz piecas dienas, pretē jā gadī jumā jū s to nož ē losit lī dz laika beigā m vai arī jums bū s jā atgriež as. Nav piecu zemju, es sev saskaitī ju desmit: Lerici (Lerici), Santerenco (San Terenco), La Spezia (La Spezia). ), Portovenere (Portovenere), pieci nacionā lā parka ciemati un ceļ š SP38, no daž iem skatu laukumiem, no kuriem paveras skats uz simtiem tū kstoš iem cilvē ku ierodas š eit, lai meklē tu "izslā puš u" un "cieš anu" homo-turistico.

Strada Provinziale 38, ieskaitot nobraucienus uz ciemiem, pā rspē j visus ceļ us, pa kuriem esmu gā jusi iepriekš - gan skaistumā , gan sarež ģ ī tī bā , pā rvē rš oties briesmā s, bet tas ir tā vē rts. Normā li cilvē ki tur ierodas ar vilcienu no La Spezia vai Levanto, daž i pa jū ru. Visparastā kie automaš ī nā , un tieš i viņ i iegū st visas panorā mas,

š o vietu skaistums un ekstrē mums.


Ir Via dell'Amore — Mī lestī bas ceļ š , viņ a ir debeszils ceļ š , viņ a ir mī lē tā ju ceļ š , es to nosaucu par bī stamo ceļ u, redzot, kā akmens ir no augš as uzlidoja dū re, par laimi, eja slē gta.

No La Spezia ceļ š strauji iet uz augš u, veicot septiņ us lī kumus katrā verstā , un š eit ir svarī gi nepalaist garā m brī di, kad La Spezia lī cis un Portovenere atveras visā savā krā š ņ umā , mē s to palaidā m garā m, un atpakaļ mums izdevā s uzņ emt š o:

Sā ka tumst, nebija neviena fotoattē la, man nā cā s nozagt š o fotoattē lu no interneta:

Garš vielu lī cis

No augš as var novē rtē t un iztē loties lorda Bairona ceļ u, kurš peldē ja attā lumu no Portoveneres lī dz Lerici — gandrī z seš us kilometrus.

Mē s negrasī jā mies apmeklē t visas parka pilsē tas,

tā pē c viņ i palaida garā m Riomaggiore, bet pagriezā s pret Manarolu un, neatraduš i stā vvietas, nostā jā s ceļ a malā zem akmens sienas, tā du bija daudz.

Zvejnieku ciemats, daudzi restorā ni ar zivju ē dienkarti.

Mē s piestā jā m pie baznī cas uz piecā m minū tē m. . .

. . . no kuras mē s redzē jā m mā jas un terases. . .

. . . izveidots un aprī kots sakņ u dā rziem, vī na dā rziem.

Takas gar š ī m terasē m iet apkā rt visam kalnam un ved uz kaimiņ pilsē tu, mē s devā mies uz Kornigliju.

Skaista - un paš as mā jas, pielipuš as pie klints un viena pie otras. . .

. . . jū ra ar tikko pamanā mā m laivā m, augstums un klints metru no tevis, tas viss rada š o vietu unikalitā ti un pievilcī bu. Ir skatu laukums, bet negā jā m, jo ​ ​ no ceļ a redzē jā m labā ku panorā mu. Sā kā m laist lejā pa galveno ielu. . .

. . . uz jū ru, lū k, tunelis. . .

. . . kas ved uz Mī lestī bas Ceļ u.

Ir arī pludmale. . .

. . . kuru apmeklē galvenokā rt pilsē tiņ ā apmetuš ies tū risti, Monterosso esam iezī mē juš i pludmali, kur var braukt ar automaš ī nu. Korniglija ir tuvu, bet nav iespē jams to sasniegt - tā ir slē gta, akmeņ i krī t, un mē s negrasī jā mies.

Tā tiek atrisinā ta problē ma ar tiem, kas atstā ja mū su pasauli - krematorija un kapsē ta ar urnā m. . .

Tas interesē arī tū ristus.

Un tā ī paš nieks izdomā ja ieeju dā rzā , nesamazinot tā izmē rus, netraucē jot garā mgā jē jiem ceļ ā .


Ir klā t ceļ ojumu aģ entū ra. . .

. . . kur var doties jū ras ceļ ojumā pa piecā m zemē m – tas droš i vien ir lieliski.

Vī nogu spiede:

Viņ i raž o vī nu un olī veļ ļ u, bet viss tiek audzē ts tajā s paš ā s niecī gā s terasē s ar smilš u un akmens augsni,

š ī s opuncijas auglis. . .

. . . arī iederas - sula ļ oti noder visam. Cilvē ki strā dā , izspiež ot no sevis visu, zemi, jū ru un tū ristus.

Tā lā k mums jā dodas uz Kornigliju, mazā ko pilsē tu no piecā m. Kad viņ i izrā pā s uz ceļ a, viņ š atzī mē ja, ka automaš ī na bija patē rē jusi daudz vairā k degvielas, nekā bija paredzē ts - augstums, stā vums un atpakaļ ceļ am varē tu bū t par maz. Navigators parā dī ja tuvā ko benzī ntanku Levanto, kas atrodas 25 km un gandrī z stundas attā lumā . Levanto ir ideā li piemē rota tū ristu organizā ciju uzņ emš anai, kas vē las pē c iespē jas vairā k redzē t Ligū rijas piekrasti - Bonasolla, Sestri Levante, Rapallo, Portofino, Dž enova ziemeļ os un dienvidos ir tas, ko es cenš os pastā stī t.

Levanto mē s braucā m pa pilsē tu, braucā m uz krastmalu ar milzī gu autostā vvietu un pludmali. Nolē mā m š eit nopeldē ties netē rē jot laiku, Monterosso neapvainotos, turklā t no Korsikas tuvojā s mā koņ i.

Atpakaļ , ar pā ris pieturā m (ļ oti maz skatu platformu), mē s devā mies tieš i uz Kornigliju, skatoties uz Monterosso no augš as. . .

. . . kopā ar tevi, protams, to nav iespē jams noslē pt. Š ajā vietā...

. . . panā ca "Prado" ar Č erņ igovas numuriem, pamirkš ķ inā ja viņ am ar tā lo gaismu, un viņ š noslī ka un pazuda no redzesloka.

Nokā pt ar automaš ī nu uz Kornigliju ir ļ oti interesanti un aizraujoš i - es nevarē ju divreiz pabraukt garā m kā pumā , un man nā cā s piekā pties, nobraucot apmē ram trī sdesmit metrus (citā veidā ), salokot sā nu spoguļ us - tie aizķ eras. es. Apmales nav, riteņ i atrodas desmit centimetru attā lumā no klints. Bet stā vlaukumā vietu ir gana, pa tā diem ceļ iem maz nejē gu brauc, bet, kā zinā ms, viņ iem paveicas.


Nu, ļ oti maza Korniglija, ļ oti atmosfē riska, mā jī ga, viss ir redzams.

Uz maza kvadrā ta. . .

. . . sē dē ja kafejnī cā , tad uzkā pa augstā kajā punktā , paskatī jā s uz Manarolu, uz mā koņ iem, no kuriem sā ka lī t.

Kopš mū su ceļ ojuma sā kuma ir pagā juš as seš as stundas,

devā mies mā jā s, kur panorā mas nav sliktā kas.

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Залив Специи
komentāri (24) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums