Mītu, leģendu un mafijas zeme Sicīlija

08 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 27 Maija 2018 ieslēgts 10 Jūnijs 2018
Reputācija: +37
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š ajā ceļ ojumā mē s atklā jā m Sicī liju. Un tagad viņ i ir pilnī gi pā rliecinā ti: neiepazī stoties ar š o saulaino salu, viņ i nesaprata un nezinā ja, kas ir Itā lija! Itā lijā esam bijuš i daudzas reizes, turklā t neticami skaistā kajā s vietā s. Attiecī gajā maija-jū nija tū rē apskatī jā m arī tā s brī niš ķ ī gā kos nostū rus: Venē ciju, Romu, Neapoli, Amalfi piekrasti ar galveno pilsē tu Amalfi Salerno. Un vē l jo vairā k pā rliecinā ts, ka pat bohē miskā Itā lija ar tā s neticami skaisto Kapri salu un gleznaino Pozitano neiztē lojas tā kā Sicī lija.


Ekskursijas marš ruts ir izveidots ļ oti profesionā li un ar pilnā m zinā š anā m par vietā m un pilsē tā m, paturot prā tā praktiskas detaļ as. Paldies organizatoriem, pavadoņ iem un pastā vī gajam gidam, kurš mū s sagatavoja braucienam vissī kā kajā detaļ ā , ekskursija bija ī paš i veiksmī ga! Man ļ oti patika viesnī cas piekrastē : pirmā ir villagio netā lu no Tirē nu jū ras, netā lu no Amalfi krasta un daž u kilometru attā lumā no slavenā s Paestumas (senā s Poseidonijas) un, protams, neticama vieta Sicī lijā - Costa. Makauda.

Mū su iespaids par zinā mo un nezinā mo vietu skaistumu pieauga ar katru pilsē tu! Neapš aubā mi, galvenā ekskursija bija Sicī lija, pareizā k sakot, tā s unikā li skaistais dienvidu krasts: Vidusjū ras piekraste. Viesnī ca Sicī lijā atradā s paš ā krastā , mazā kalnā , visi mikrorajoni skatī jā s uz bezgalī giem jū ras plaš umiem. Tuvumā nebija nevienas viesnī cas, tā pē c visa apkā rtē jā piekraste bija tikai mū su rī cī bā ! Viesnī cas pludmale ir labi kopta, ē rti bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Un apkā rt tikai Sicī lijas plaš umi un jū ra. Tuvā kā lielā pilsē ta ir Sciacca: vē sturiska un ī paš i pievilcī ga vieta. Š ī pilsē ta ir atseviš ķ a stā sta vē rta. Daž u dienu laikā Sicī lijā bija ieplā noti daudzi apskates braucieni, tač u mū su apbrī na par jū ru un viesnī cas atraš anā s vietu neradī ja vē lmi pamest Kosta Makaudu. Mē s devā mies tikai 2 ekskursijā s, kuras organizē ja mū su uzņ ē mums: pirmā uz Sciacca pilsē tu (apm. 5 eiro) un otrā uz Agridž ento, Tempļ u ieleju, Scala dei Turchi (apm. 7 eiro, ieejas biļ ete). uz Tempļ u ieleju vasaras pirmajā svē tdienā bija brī va). Abiem ļ oti patika, tač u arī uzturē š anā s viesnī cā bija unikā la! Turklā t pa ceļ am uz Kosta Makaudu mē s apmeklē jā m Palermo, Korleoni, Č efalu.

Mē s noteikti atgriezī simies Sicī lijā ! Paldies mū su domubiedriem par lieliski pavadī to laiku! Un, protams, mē s gaidā m jaunas ekskursijas no mū su pastā vī gā uzņ ē muma: profesionā li izstrā dā ti spilgti marš ruti!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Kosta Makauda
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums