Mana labākā vasaras tūre "Horvātija un Francijas Rivjēra"

16 augusts 2017 Ceļošanas laiks: no 31 Jūlija 2017 ieslēgts 13 augusts 2017
Reputācija: +120.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Universā lā tū re pa Eiropu lieliski atbilda manam noskaņ ojumam: 7 valstis, daudzas pilsē tas un katru dienu pludmale ir mans sapnis!

Daž reiz dzī vē pienā k brī dis, kad gribas aizbē gt no rutī nas un patieš ā m pā rslē gties no raizē m. Sā k parā dī ties vē lamais: tie ir bagā ti ceļ ojumi bez raizē m un saistī bā m, jū ra, viegls, silts aizmugurē jais vē jš , kas pavada visur un jauni piedzī vojumi katru dienu!

Galvenā iezī me ir daudz iespaidu: lielā s pilsē tas, kas piepildī tas ar slaveniem pieminekļ iem (Egera, Splita, Dubrovnika, Nica, Monako, Kannas, Budapeš ta utt. ), tika aizstā tas ar dabas rezervā tiem un parkiem ar relaksē još u dabisko ezeru atmosfē ru. , ū denskritumiem un jū ras krastiem (Balatons, Plitvices ezeri, Garda, Eze, Adrijas jū ra u. c. ). Tā pē c no pirmā acu uzmetiena grū ts ceļ ojums nebija tik nogurdinoš s.


Ļ oti daž ā das viesnī cas daž ā dā s ceļ ojumu valstī s papildinā ja iespaidus par tautī bā m. Garie braucieni starp nometnē m naktī noritē ja bez problē mā m, guļ amautobusā sē dekļ i ir izlikti horizontā los plauktos: varē ja saklā t gultu un gulē t uz spilveniem. Pa nakti nobraucā m lī dz 700-800 km. Mē s devā mies gulē t Itā lijā un cē lā mies Francijā , aizmigā m Monako, naktī izbraucā m cauri Francijai un Itā lijai, un brokastojā m Slovē nijā . Vienā braucienā ieraudzī ju populā rā kos vasaras brī vdienu galamē rķ us, guvu pietiekami daudz iespaidu un atpū tos.

Ungā rija, Horvā tija, Bosnija, Slovē nija, Monako, Francija, Itā lija: varat izvē lē ties sev labā kos š o valstu nostū rus un uzzinā t, kur atpū sties nā kamreiz. Un protams. Iesaku tiem, kas mī l un gaida jaunu pieredzi, noguruš i no gulē š anas pludmalē s 4-5 zvaigznē s. Un arī gaida iepazī š anā s ar interesantu cilvē ku kompā niju, lī dzī gi domā još iem ceļ a biedriem. Es viņ us satiku š ajā tū rē ! Paldies visiem par ekskursiju: ​ ​ organizatoriem un ceļ abiedriem! Ceram uz turpinā jumu!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Балатон, Венгрия
Пицца на Балатоне
Мостар, Босния
Мостар, Босния
Мостар, Босния
Мостар, Босния
Ужин в Сплите, Хорватия
Дубровник, Хорватия
Дубровник, Хорватия
Дубровник, Хорватия
Ужин в Боснии
Дороги Хорватии и Боснии
Национальный парк
Национальный парк
Национальный парк
Национальный парк
Национальный парк
Национальный парк
Адриатика
Венеция
Венеция
Венеция
Гарда, Сирмионе
Гарда, Сирмионе
Ужин
Пляж Французской Ривьеры
Дороги Ривьеры
Ницца
Канны
Монако
Монако
Красота природы
Пляж, Гарда
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums