TandemTravelers : Itālija, Adrijas jūra, 16% nolaišanās! Nakšņošana pludmalē bez telts))

10 augusts 2017 Ceļošanas laiks: no 29 Jūlija 2017 ieslēgts 30 Jūlija 2017
Reputācija: +142
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Diezgan noguruš i pa nakti Ļ ubļ anā , jau pulksten 6 no rī ta bijā m vilcienā un skrē jā m uz Sezanas pilsē tu.

Š o ceļ u braukt ne ar velosipē du bija ļ oti parasti, tač u mums nebija citas izvē les.

No Sezanas lī dz Triestei bija tikai 17 km, tā pē c nolē mā m naudu netē rē t un apgriezties.

Koncepcija, ka esam Itā lijā , radā s tikai ar laiku, kad sā kā m redzē t veikalu izkā rtnes un automaš ī nu numurus. Robež u marķ ē jumu nebija. Manuprā t, iemesls tam ir veloceliņ š .

Mums priekš ā bija grū ts ceļ š ar stā viem kā pumiem un kritumiem. Praktiski neesoš ā s bremzes pieš ķ ī ra tam ekstrē muma pieskaņ u, tač u mē s nebijā m nolaiduš ies un 16% nobraucienus pā rvarē jā m ar smaidu. Itā lijas romantiskā s š aurā s ieliņ as un braukš anas prasme pā rliecī bu neviesa. Š eit fiziski nevar iedomā ties Ford Mustang vai kā du amerikā ņ u pikapu. Tač u pē c pā ris stundā m saproti, ka itā ļ i brauc gudri.


Ir arī skaidrs, kā pē c visas itā ļ u automaš ī nas ir mazas, kompaktas un lī dzī gas ķ ieģ eļ iem. Stā vvietas viņ iem nav paredzē tas, bet jā ieliek + velosipē di + skrejriteņ i utt. )

Bet bija viens svarī gā kais +!! ! ))) Beidzot esam pie jū ras. Nedaudz pamaldī juš ies pa ielā m, noklausī juš ies vē trainos maš ī nu pī kstienus uz š osejas (atkal), devā mies uz š iku veloceliņ u gar krastu, kur varē jā m atrast sev piemē rotu pludmali. Tik tī ru un siltu jū ru vē l neesam redzē juš i. Jū s redzat katru oļ u un gliemež vā ku. Izbaudī juš i visu dienu pludmalē , nolē mā m nakš ņ ot turpat, telti necē lā m, jo. jū ra bija mierī ga, un debesis skaidras, cerot sagaidī t krā š ņ u saullē ktu no rī ta no aiz kalniem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums