Terme Mioni Pezzato Prima SPA Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.010
5.5 Numurs
5.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Hotel Terme Mioni Pezzato .... tas nozīmē dzīvot ar prieku! Augstā klase, atmosfēras elegance un jauninājumi relaksācijas filozofijā ļaus no jauna atklāt "labi dzīvot" nozīmi, atrodot līdzsvaru starp ķermeni un garu. Kopš 1895. gada viesnīca pieder četrām Mioni ģimenes paaudzēm. Viesnīcas arhitektūra no pagājušā gadsimta sākuma, plaši un gaiši interjeri ar retām antīkām mēbelēm. Viesnīcā ir viens no skaistākajiem Abano termālajiem baseiniem, kuru ieskauj zaļš parks 20 000 kv.m.Vairāk →
аватар youngtook70
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Draugi piedā vā ja palikt nevis Venē cijā , bet kaimiņ os. Piemē ram, vakarā jū s arī peldat. Uzreiz kļ uva skaidrs, ka nav nevienas telpas ar "skatu". Mums nevajag. Esam ieraduš ies. No Francijas. Ar maš ī nu. Gaidī ja 40 minū tes, lī dz tiks savā kta bagā ž a. … Tomēr ▾ Draugi piedā vā ja palikt nevis Venē cijā , bet kaimiņ os. Piemē ram, vakarā jū s arī peldat. Uzreiz kļ uva skaidrs, ka nav nevienas telpas ar "skatu". Mums nevajag. Esam ieraduš ies. No Francijas. Ar maš ī nu. Gaidī ja 40 minū tes, lī dz tiks savā kta bagā ž a. Toreiz sieva bija spiesta aizpildī t daž as veidlapas. Temperatū ra telpā plus 26. Bez korekcijas. LABI. Atvē rsim logu, lai pā rbaudī tu. Tā tur nebija. "Bez skata" izrā dī jā s pagalms, kurā visu nakti vā rī jā s termā lais ū dens. Ļ oti skaļ i. Tā tad logs tika aizvē rts, bet troksnis palika. Nomazgā jies. Peldmē teļ i/dvieļ i ir slapji. Mainī t reizi nedē ļ ā . Nekur nav jā ž ā vē . Dvieļ u ž ā vē tā js vannas istabā nedarbojas. Neskatoties uz to, ka telpā ir augsta temperatū ra, mitrums ir tā ds, ka uz stikla ir izveidojies kondensā ts. Pa dienu nekas nesaž uva. Pusstundu pē c reģ istrē š anā s sieva uzkā pa uz kaut kā das tapas, kas izlī da no grī das. Priekš ē jo durvju aizbā znis tika atrasts skapī un uzskrū vē ts uz š ī s tapas. Sū dzē jā s tikai par karstumu. Mē s nosū tī jā m. Pieklā jī gi. Krieviski. Krievvalodī go darbinieku ir pietiekami daudz. Nosū tī ju e-pastu viesnī cas administrā cijai jau ar sviedru foto uz brillē m un ar lū gumu mainī t temperatū ru un ieslē gt ž ā vē tā ju. No jū su tā lruņ a priekš rocī bas ir franč u SIM karte. Jo istabā nav wifi - signā ls ļ oti vā jš . Atbilde ir NEKAS. Tikko paē dā m brokastis un devā mies uz Venē ciju. Vakarā dodieties uz baseinu un mē ģ iniet aizmigt tvaika pirtī zem loga trokš ņ a. 10 stundas pirms mū su izlidoš anas mums piedā vā ja. . . Pā riet uz citu istabu. Tas ir, viņ iem ir ž ē l, ka mē s saņ ē mā m tik sliktu numuru (jā , loterijā ). Atteicā s. No rī ta viņ i visu samaksā ja pilnā apmē rā , un. . . Viņ i aiznesa savas mantas uz maš ī nu. Ko vē l piebilst? Ka mums lī dzi bija piecus gadus vecs zē ns? Ka viņ š arī nesaprata, kā pē c uz baseinu jā iet slapjā halā tā un jā guļ sviedru peļ ķ ē ? Nu jā . Un tā arī bija.
Окно номера. Нижняя часть сторора входной двери.
аватар ivanolga1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti jauka viesnī ca, stilī ga un jauki iekā rtota. Ir daudz daž ā du termā lo baseinu, no kuriem vienkā rš i negribas iet prom. Viss tiek organizē ts visaugstā kajā lī menī : reģ istrē š anā s, vizī tes organizē š ana pie ā rsta, reģ istrā cija procedū rā m. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca, stilī ga un jauki iekā rtota. Ir daudz daž ā du termā lo baseinu, no kuriem vienkā rš i negribas iet prom. Viss tiek organizē ts visaugstā kajā lī menī : reģ istrē š anā s, vizī tes organizē š ana pie ā rsta, reģ istrā cija procedū rā m. Viesnī ca nodroš ina bezmaksas transporta pakalpojumus no Venē cijas lidostas. Jauki numuriņ i, labs wifi. Mī nusi: nepatika ē diens. Vienveidī gas un ne pā rā k garš ī gas uzkodas bufetē . Kopumā ē dieni ir skaisti pasniegti, bet garš as prieku tie nesagā dā . Virtuve ir nepā rprotami klibota un neatbilst vispā rē jam viesnī cas lī menim. Un viss pā rē jais nekā das pretenzijas neizraisī ja. Es patieš ā m vē los atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz.
Один из многочисленных бассейнов вечером Новый бассейн с различными гидро массажами Территория отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Терме Миони Пеццато .... это значит пожить в удовольствие!
Высокий класс, элегантность атмосферы и новшества в философии отдыха позволят Вам заново открыть значение "жить хорошо", находя равновесие между телом и духом.
С 1895 года отелем владеют четыре поколения семьи Миони. Архитектура отеля начала прошлого века, просторные и светлые внутренние помещения с редкой антикварной мебелью. Отель располагает одним из красивейших термальных бассейнов в Абано, который окружен зеленым парком в 20 000 кв.м.

Atrašanās vieta Отель в центре курорта, окружен красивейшим средиземноморским парком.
Viesnīcā

3 бассейна с термальной водой

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • ārsts
Izklaide un sports Скидки на трех полях для гольфа в Абано Терме.
Специализированный Центр эстетики "Tea Rose”(Чайная Роза), в котором проводятся процедуры на основе термальной воды и термальных грязей, расслабляющие или восстановительные массажи и различные программы красоты.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • disko klubs
Adrese Via Marzia, 34 - 35031 Abano Terme (Padova) Italie
Tālruņi: +39 049.8668377
+39 049.8669338
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.