Jautājums o Indija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Vai Indijā pieņem dzeramnaudu, un ja jā, tad cik?
Vai Indijā pieņem dzeramnaudu, un ja jā, tad cik?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-10-045 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Natasha59
Dzeramnauda ir apsveicama visur. Izmērs atkarīgs no vēlmes un iespējām.
аватар moy_contakt
Nataša59, tas nav visur. Ķīnā jūs būsiet ļoti aizvainots, ja iedosiet dzeramnaudu. Indijā, jā, pret šo lietu izturas normāli, neapvainosies, tas ir skaidrs :)
аватар moy_contakt
Piebildīšu, ka dzeramnaudas ne vienmēr tika dotas, jo pludmalē bija cīņa par katru klientu, kurš ieradās pludmalē (bija daudz kratīšanas, bet atpūtnieku novembrī nebija daudz). Reizēm vīrs atsevišķi pateicās par jūras rāpuļu pasūtījuma izpildi, taču to nevarēja izdarīt, viņi nopirka zivis no zvejniekiem, un mēs, ņemot vērā visus mirkļus, no augšas labi uztīti. Varēja labi kaulēties, bet mums ļoti palīdzēja ar naudu, atbrauca iepirkšanās centri un nezināja, ka ir sākuši naudas reformu un jau pirmajā dienā mums pasniedza banknotes, kuras vairs nekur nepieņēma... viņi atstāja 20 rūpijas uzkopšanai viesnīcā. Pašā viesnīcā vairs nebija ko atstāt pie tējas.
аватар Lyyurovv
Dzeramnaudu nepieņem, tikai pēc personīga pieprasījuma. Reizēm tevi nekaunīgi saīsina, cena nepavisam nav tāda kā ēdienkartē. Viesnīcās nav pieņemts atstāt dzeramnaudu, mums pat atteicās to ņemt. Tas viss ir atkarīgs no viesnīcas.
аватар AlexP45
pēc mūsu pieredzes. Pēc apmaksas restorānā/kafejnīcā/šekā tev iedos sīknaudu. Mūs nekad nemaldināja. Bet cik daudz ņemt un cik atstāt kā dzeramnaudu, tas ir jūsu lēmums. Ja šīs ir standarta pusdienas pludmalē, tad atstājām 10-20 rūpijas. Ja svētku Jaunais gads, tad simts ar pusi.
Bet par naudas maiņas servisu - te jāskatās uz abām pusēm, citādi apmainītājs pats var uzzīmēt foršu "galiņu".
аватар meri9755
Iedevām 10 & piereģistrējoties iedeva ļoti labu istabiņu un vēlāk uz visiem pieprasījumiem atbildēja "bēgt", kas Indijai nav raksturīgi) Šeihos no maiņas atstāja 10-20 rūpijas ja viņi patika pakalpojums. Indijā neesmu redzējis, ka kāds atteiktu dzeramnaudu. Tomēr viņa pirms došanās ceļā iedeva Aļenokam dzeramnaudu arī krievvalodīgās aptiekas farmaceitam, lai viņš palīdz pārējā laikā zāļu izvēlē.
аватар nadin65
Ja mēs runājam par dzeramnaudu telpā, tad GOA lielākajā daļā durvju ir aizbīdnis, izņemot slēdzeni, mēs piekārām savu slēdzeni un nevienu nelaidām telpā.
аватар meri9755
nadin65, es runāju par dzeramnaudu, reģistrējoties, izvēloties istabu. Un mēs arī piekārām savu slēdzeni un arī nevienu nelaidām istabā. Jā, viņi nemēģināja))
аватар moy_contakt
Viņi vienmēr lidoja uz Indiju agri, un reģistrēšanās viesnīcā ir no 14, un, ja vēlaties reģistrēties agrāk, maksājiet 30 jūs (vismaz tajos, kas bijām mēs). Pēc maniem novērojumiem, ja samaksā, saņem superistabu (reiz mums iedeva villu ar diviem stāviem diviem).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Indija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl