Jautājums o Indija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Pirmais ceļojums uz Indiju
Palīdziet, lūdzu, ar izvēli. Pirmo reizi lidoju uz Indiju, Deli (Agra) pavadīšu 3 dienas, un tad vēlos doties pie dabas un izvēlēties starp GOA vai Kerala (Kochi).
Ir daudz informācijas par GOA, bet nepietiek par Keralu. Ko jūs vēlaties iegūt no ceļojuma:
1. Iespēja īrēt skrejriteni.
2. Ieraugi dabu.
Kur ir labākā vieta, kur lidot vienatnē?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-07-106 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Oleksii64
Es sliecos uz Goa - pirmais brauciens, un Goa ir vairāk orientēta uz tūristiem nekā Kerala.. Izdomājiet, kas ir kas, un nākamreiz izveidojiet maršrutu, kā vēlaties. Goa ir lētāka nekā Kerala. Daba - doties ekskursijās uz rezervātu, veco Goa utt. Goa pludmales ir lieliskas.
Ar skrejriteņa nomu nav problēmu – tā ir kā netīrība uz katra stūra. (Patiesībā arī netīrumi dažviet ir klāt;) Domāju, ka apzinies - kreisās puses un haotiska satiksme nav tik vienkārša.
аватар fitstd
Paldies par padomu!)
аватар AlexP45
Kerala vairāk koncentrējas uz Ājurvēdu. Goa tūristiem. Lasiet vairāk un izvēlieties starp Goa ziemeļiem un dienvidiem. Ziemeļi ir vairāk ballītes. Dienvidu ir mierīgāks. Ziemeļos nosacīti ir iespējams izcelt Krievijas Goa - Arambolu, Ašvemu.
Candolim, Calangute ir vairāk starptautiskās, daudzi angļi un vietējie iedzīvotāji.
Attiecībā uz dabu ir jāprecizē, kas ir domāts. Kaimiņvalstī Kartanakā ir daudz interesantu vietu, kas saistītas ar hinduistu kultūru un vēsturi.
аватар Iren48
Ja jums patīk iedzert, tad Kerala jums nederēs Dabas dēļ dodieties uz dienvidiem no Goa. Palolem vai Agonda
аватар AlexP45
"Candolim, Calangute - tās ir retas odzes! Ar somām un brutālām cenām.". Protams, tas ir pilnīgs absurds. Es gāju no Arambolas uz Mordžimu un no Vagator caur Anjunu uz Sinkerimu. Visas pludmales ir atšķirīgas, un katrai no tām ir savi plusi un mīnusi.
Sev izvēlējos savvaļas pludmali (tikai 250 metrus gara) starp Kardolimu un Karangutu. Par cenām: valūtas maiņa "krievu" Goa ir vienkārši izspiešana. Tur nevar norēķināties ar karti. Newtons un Delfinos (Calangute, Candolim) pieņem kartes un maksāt ar karti (vismaz man) ir izdevīgāk. Daudzi restorāni jau sākuši pieņemt karšu maksājumus.
Ja ceļojat ar maziem bērniem, tad labāk doties uz pludmali ar maigu dibenu, piemēram, Morjim.
Calangute, Candolim, kā likums, augsts lūzuma vilnis. Bet, ja labi peldēsi, tad labi peldēsi arī aiz sērfa. Tajā pašā Morždīmā, līdz sasniegsi dziļumu, nospļausies un dosies atpakaļ.
Ja esi uz "tu" ar velosipēdu, tad lieliska iespēja ir apmesties Siolimā (aptuveni Ziemeļgoas vidū), mājokļu cenas ir zemas, apceļo visas pludmales un izvēlies pēc saviem ieskatiem. Velosipēda noma maksās 300-400 rūpijas dienā.
аватар Alsingh
Ir lēti lidot no Keralas uz Maldivu salām, ja kas, un vispār Keralā ir mazāk krievu tūristu, ir forša laivu tūre pa upi, laivu viesnīca, pludmales ir tīras, jums vienkārši jāiet, kad viļņi nav īpaši lieli, var iznomāt skrejriteni, tuvumā ir interesantas vietas, līdz robežai ar Šrilanku, interesants templis pie jūras.
Vispār viņi to sauc par dievu valsti, tāpēc tur ir ļoti forši
Bet es neiesaku jums iet tagad, nesen nepareizā vietā bija plūdi
No turienes labāk uz Maldivu salām)
аватар hamesha00
Es esmu par keralu. Ja esat dabas mīļotājs, šī ir īstā vieta jums. munnar, alappuja, wayanad, ūdenskritumi, ezeri. jā, nedaudz dārgāk, bet ir tā vērts. bet vispār ir 2 neizrunātas nometnes - tie, kas vairāk mīl Goa (lētums, bet sliktāki apstākļi, daudzi krievi) un tie, kas mīl Kerala (nedaudz dārgāka, bet relaksējoša atpūta, tīrība, labāki apstākļi, bet maz krievu) izņemot Varkala un Kovalama). Var jau braukt, plūdu sekas likvidētas, ceļi salaboti)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Indija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl