Jautājums o Indija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Lūdzu, pastāstiet man, kādas ir labas ekskursijas pa Goa
Lūdzu, pastāstiet man, kādas ir labas ekskursijas pa Goa
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2017-10-066 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар lebedev-a-s
Jums noteikti vajadzētu apmeklēt Hampi! Tas ir tālu, bet iespaidu būs daudz!!! Internetā ir daudz informācijas par pašu Hampi. Ja dodaties, noteikti pievērsiet uzmanību transportam. Tam jābūt ērtam. Mums trijatā taksometra aizmugurējā sēdeklī būs ārkārtīgi neērti. Tikai dubultā!!! Un labāk ar autobusu.Ejiet tālu! Un labi, ja paveicas ar gidu. Bijām arī uz Udupi, Beluru, Khalibid. Tas ir ļoti interesanti!!! Bet tur tūroperatori nenes. Mēs ceļojām ar draugu. Viņi pieturas pie ekskursijām pludmalē, varbūt organizē individuāli.Pagāja 4 dienas, mēs devāmies četras, maksāja 250 USD no cilvēka. Šīs ekskursijas ir tiem, kam interesē Indijas kultūra un vēsture. https://youtu.be/FU_XrgnMswk ir saite uz mūsu filmu par šo ceļojumu. Tas ir ļoti garš, bet jūs vienkārši paskatās uz vietām un rodas iespaids par ekskursiju. https://youtu.be/2Zmywm_re-Y tas ir Hampi, tas ir pašās beigās (apmēram stundu no sākuma) Starp citu, šeit ir ekskursija "All Goa", kaut kur no 30. minūtes.
аватар andreyvip
Viss interesantais Indijā atrodas iekšzemē. No GOA iegādāties tādu ekskursiju kā Tadžmahals ir pilnīgs idiotisms. Un dārgi un bezjēdzīgi. Lai kaut ko redzētu, vismaz galveno, vajag nedēļu braukt pa centrālo daļu.
Un tur viss ir primitīvi uz vietas, patiesībā viss ir saistīts ar braucieniem uz džungļiem ar džipiem, kaut kāds vienkāršs templis, ūdenskritumi, varbūt pat ziloņi, un, protams, superpunkts dažādu vitamīnu, brīnumkrēmu tirdzniecībai, utt.
Ja neesi nekur bijis, tad vari aizbraukt pāris tādās ekskursijās, un ja biji tajā pašā Taizemē, tad nav jēgas. Brauciet labāk pa dažādām pludmalēm, salīdziniet tās, galu galā krasta līnija ir 100 km gara.
аватар damochka165
Pašā Goā ir ko redzēt, neizbraucot no štata. Tas ir Old Goa, un garšvielu plantācijas, un Dudhsagar ūdenskritums, un ziloņu audzētavas ... Un pludmales? Palolemā ir tauriņu pludmale, uz kuru cilvēki no visas Goa dodas ekskursijā! Panaji var redzēt hinduistu tempļus, katoļu baznīcas/baznīcas, muzejus un galerijas.
Arī pašos kūrortos ir forti (Aguada, Chapora), pa kuriem var arī pastaigāties un klausīties gidu pasakas... Lai arī Goa ir maza, tur ir tik daudz neticamu lietu, ko redzēt! ..
аватар AlexP45
Es atbalstu lebedevu-a-s (Sasha, sveiki) ceļojumā uz Udupi, Beluru, Khalipīdu, Sv. Marija. Tas bija pārsteidzošs 4 dienu ceļojums. Turklāt ir jāņem vērā ļoti vienkārša detaļa. Ja dodaties ar automašīnu, ir svarīgi ne tikai tas, kur dodaties, bet arī tas, kurš būs jūsu pavadonis. Mums paveicās. Neaizmirstams ceļojums.
Ja ir interese par šo maršrutu, rakstiet personīgi, pastāstīšu kā atrast gidu, kurš vedīs pa šo maršrutu. Viņš būs Goa no novembra beigām.
аватар kOROLEVAVA
No visas ekskursijas "All GOA" man patika tikai garšvielu stādījumi. Izjādes ar ziloņiem (pēc Taizemes) nav interesantas. Nav pie kā turēties, viņi lēnām ripo pa ceļu šurpu turpu.Garlaicīgi un neērti. Dudhsagaras ūdenskritums ir vienkāršs. Nepārprotiet, es nemaz neesmu izvēlīga, bet 33 gadi ceļošanas liek par sevi manīt. Domāju, ka puišiem ir taisnība – jāiet dziļi valstī. Es lasīju atsauksmes par tiem, kuri bija Agrā, Deli, redzējuši Tadžmahala mauzoleju un citas Indijas pērles, priecājos par redzēto. Un GOA ir vairāk domāts atpūtai. Dvēselei. Priecīgas brīvdienas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Indija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl