Jautājums o Indija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
597 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai kāds no Goa ir bijis Tadžmahalā vai Zelta trīsstūrī?
Vai kāds no Goa ir bijis Tadžmahalā vai Zelta trīsstūrī?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2017-08-317 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар moy_contakt
iekšzemes lidojums. Viņi piedāvāja programmu 3-5 dienām. Kas tieši tevi interesē?
аватар AllOverTheWorld
vai kāds gāja
аватар Lyyurovv
Mani interesē ceļojums uz Tadžmahalu, cik maksā 4 personām, plānoju ierasties Goa Jan, 2018. gada febr.
аватар Vika284
2015. gadā viņi piedāvāja 3 dienu ceļojumu no Goa ziemeļiem no gaisa: Deli, pēc tam Agra, Tadžmahals, Sarkanais forts, Fatehpur Sikri pilsēta, viss par vienu USD 500 ar aviobiļetēm un viesnīcu un pārskaitījumi.
аватар moy_contakt
Jā, VK ir pilns ar tādiem braucieniem. Tur arī var sazināties ar organizatoriem un precizēt izmaksas. Dažādos laikos izmaksas var atšķirties. Piemēram, novembrī mums piedāvāja aptuveni 350 jūs par lidojumu.
аватар andreyvip
Ja vēlaties mazliet apskatīt valsti, tad labāk uzreiz iegādāties gatavu iepakojumu. Aptuveni 5-7 dienas pa zelta trīsstūri un pēc tam atpūtieties GOA. Tirgū ir vairāki šādi piedāvājumi. tas būs gan organizēti, gan lētāk nekā ņemšana uz vietas.
Bet Indijas centrs un GOA nav viens un tas pats. Ja Tadžmahals ir tīra vieta, tad daudzas citas vietas un to apkārtne izskatās mazāk sakopta.
Ceļot uz turieni patstāvīgi kopumā ir grūti, nav dārgi, bet grūti.
аватар Vika284
100% pareizi padomi no andreyvip
аватар lysenko.lau1
Meklējiet informāciju internetā, viņi saka, ka tagad viss pils galvenais kupols ir sastatnēs un restaurācija tiks pabeigta tikai 2018. gada martā - aprīlī.
аватар generalova.63
Paldies visiem par atbildēm. Es devos uz GOA 2018. gada decembrī, no turienes uz 2 dienām uz Deli un Agru. Deli ir ļoti sarežģīta pilsēta, taču ceļojumu aģentūras nepiedāvā tikai Agru. Ekskursijas organizācija ir šausmīga, lai gan visu plānoju iepriekš, samaksāju par 4 mēnešiem pirms brauciena. $520, un meitenes ar mani bija no North Goa, pirktas Deli-Agra-Jaipur vietā par 480 $. no tās pašas ceļojumu aģentūras. Lidoju atpakaļ, lidostā neviens mani nesagaidīja, ieteica kur maksāt par taksi, lai nokļūtu viesnīcā. Jebkurā gadījumā paldies. Tadžmahals tiek slēgts uz restaurāciju, marmors, protams, stipri piesārņots, cilvēki ir pārbijušies, it kā būtu atbraukusi visa Indija, un vizīte bija paredzēta arī sestdien. Kam būs jautājumi rakstiet, atbildēšu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Indija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl