Īsts ekotūrisms!

27 Septembris 2012 Ceļošanas laiks: no 02 Februāris 2012 ieslēgts 06 Februāris 2012
Reputācija: +74
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ja kaut kur ir debesis uz zemes, tad tā s ir Keralā ! Es iemī lē jos Keralā , tiklī dz izkā pu no vilciena. Vieta ir vienkā rš i pā rsteidzoš a.

Pirmais galamē rķ is bija Koč inas pilsē ta. Ļ oti tī rs, un izskatā s pē c eiropieš a, kas nav pā rsteidzoš i, jo Kerala jau sen ir angļ u kolonija. Un ar visu to bija – š ī ir visī stā kā Indija. Š eit gandrī z visas sievietes valkā saris, vī rieš i valkā lungi. Noteikti apmeklē jiet ebreju kvartā lu, ļ oti skaistas, mazas, š auras ieliņ as ar veikaliem, kas pā rdod daž ā das skaistas lietas un patī kamas lietas. Tajos var ieiet kā muzejā , ir ko redzē t. No apskates objektiem - senā sinagoga. Netā lu no ebreju kvartā la atrodas smarž u veikals. Tā , protams, ir sievieš u paradī ze. Smarž as ir savā s dabiskajā s krā sā s, smarž as ir fantastiskas.


Pē c tam devā mies uz kalniem, uz Munnaras pilsē tu. Tā da skaistuma nekur nav. No nebeidzamajā m kalnu tē jas plantā cijā m vē jš nes vieglu tē jas smarž u. Mū su viesnī ca bija vienkā rš i pā rsteidzoš a. Teritorijā atrodas mā jas ar divstā vu istabā m. Ē diens tur ir ļ oti garš ī gs. Teritorija liela, daudz apstā dī jumu. Keralā ā jurvē das nozare ir ļ oti attī stī ta, š eit tā ir lē ta.

Pē c tam devā mies pa kalnu serpentī nu uz Thekaddi pilsē tu, kur noskatī jā mies slavenā Khatakalli teā tra izrā di. Un agrā rī tā mū s aizveda uz rezervā tu, kura teritorija aizņ em vairā kus hektā rus. Apceļ ojā m rezervā tu ar laivu un redzē jā m daž ā dus dzī vniekus, kas devā s uz ezera krastu.

Mē s esam redzē juš i tik daudz lietu, ka vienkā rš i nav iespē jams visu aprakstī t nelielā apskatā , un vispā r labā k ir redzē t vienu reizi...š is ceļ ojums ir vienkā rš i neaizmirstams.

Es ļ oti iesaku visiem palikt Keralā . Ja vē lies sakā rtot savu ķ ermeni, prā tu un dvē seli, tad tu esi š eit. Š eit gaiss ir piepildī ts ar mieru.

Un vē l gribu pieminē t vienu viesnī cu, kurā viesojā mies. Reģ istratū rā jums nekavē joties tiks piedā vā ts nogarš ot kā du no vietē jā m zā ļ u tē jā m, pā rsteidzoš i garš ī gā m. Viesnī ca sastā v no mā jā m, kur pie ieejas ir privā ts mini baseins. Mā jas, mē beles - viss no koka. Paš ā viesnī cā dzī vo truš i, govis, un bū s iespē ja dzert dabī gu svaigu pienu, atkal ā jurvē da ir visur. Š ajā vietā nav ne polietilē na, ne televizoru un vispā r nekā tā da, kas bū tu pretrunā ar jē dzienu "ekotū risms".

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums