Ājurvēda pie Uday Samudra

Rakstīts: 2 janvārī 2013
Ceļošanas laiks: 13 — 26 decembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā s kopā ar draugu viesnī cā no 2012. gada 13. lī dz 26. decembrim. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , č etru kilometru attā lumā no trokš ņ ainā s Kovalamas. Jū s varat staigā t lī dz Kovalam vai doties ar tuk-tuk tikai par 100 rū pijā m. Viesnca celta Keralas stilā , mums bija ļ oti ē rti pirmā stā va istabiņ ā , izgā jā m ā rā pa balkonu, durvis nebija ciet, jo. keralā nav nekā das zagš anas. Numurā ir bezmaksas seifs. Citā di parastā , diezgan plaš a istabiņ a, ikdienas uzkopš ana un veļ as maiņ a. Viesnī cā ir trī s peldbaseini. Jū ra ir netā lu. Bet pludmale atrodas aiz viesnī cas ž oga, š eit no rī ta zvejnieki velk tī klus un dzied sē ru dziesmas. Pē c daž ā m dienā m jū s pierodat pie pastā vī giem novē rotā jiem krastā . Tā nu aiz viesnī cas ž oga 20 metru smilš u josla, vakarā š ajā improvizē tajā kafejnī cas krastmalā tiek salikti galdi. Nokā pjot pa kā pnē m, jū s atrodaties sē rfoš anas joslā . Pē cpusdienā š eit ieliek sauļ oš anā s krē slus, tie nepieder viesnī cai, maksā.100 rū pijas par sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu. Vilnis var sasniegt pakā pienus, vai arī tas var atkā pties, atsedzot tī ru dzeltenu smilš u sloksni. Viļ ņ i ir nemainī gi, bet jū s varat iekļ ū t, gaidot mazā ku vilni. Jums vienkā rš i jā pā rlec pā ri sē rfam, un jū s varat droš i peldē t. Bē rniem un tiem, kas neprot peldē t, peldē š ana ir problemā tiska. Ja dodaties pa kreisi gar pludmali, pē c 10-15 minū tē m jū s sasniegsit Leila Kolpinski viesnī cas pludmali, pludmale atrodas aiz raga un nav viļ ņ a un ieeja ir daudz mazā ka. Krievi tur brauc no visas Kovalamas. Kā pē c krievi, jo bez krieviem neviens ī sti jū rā nemazgā jas. Indiā ņ i stā v paaudzē m ū denī , tikai daž i no eiropieš iem peld. Viesnī cā ir daudz indieš u ģ imeņ u un pā ru, decembra sā kumā bija daudz jaunlaulā to.
Viesnī cā ir ļ oti labs ā jurvē das centrs. Mū su uzturē š anā s laikā bija super piedā vā jums. Ā jurvē das pakete 10 dienā m maksā ja 400 USD, tajā bija iekļ auta ā rsta konsultā cija, ikdienas medikamenti pulksten 9 un 18, divu stundu masā ž as pē c ā rsta norā dī juma, ī paš as veģ etā ras maltī tes 4 reizes dienā , ko pasū tā t apkalpoš anā numurā vai Grila restorā ns, ē dienkarti katru dienu izsniedz ā rsts. Komplektā ietilpst arī stundu ilga rī ta jogas nodarbī ba no 6-30. Super masiere Kala. Visvairā k man patika pē du masā ž a un pē c tā s pajikizhi masā ž a ar zā ļ u maisiņ iem. Visas masā ž as tiek veiktas ar lielu eļ ļ as daudzumu, pē c tam izsniedz tī ru peldmē teli un tu ej ar smaidu, reizē m uzlidojot uz balkonu no viegluma ķ ermenī , izstaipoties atzveltnes krē slā un aiznests kosmosā saldā nirvā na.
Aiz viesnī cas atrodas gleznaina lagū na, tā ir ļ oti laba rī ta pastaigā m un meditā cijā m. Lagū nu ieskauj kokospalmas, kā vē lā k izrā dī jā s, š ī ir viesnī cas Vivanta teritorija, kas atrodas netā lu uz kalna, tač u tas netraucē ja pastaigā ties parkā , gulē t š ū puļ tī klos un vē rot putnus un burundukus. .

Š ī viesnī ca ir ļ oti piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m, aplū kojot ainavas. Jū s aizmirsī sit par satraukumu un raizē m, pilnī bā atpū š oties masā ž u laikā . Draudzī gs un smaidī gs personā ls, gā dī gie ā jurvē das centra darbinieki darī s visu, lai jū s patiesi atpū stos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu