Pappukutty Beach Resort 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
7.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Light House pludmalē, Keralas dienvidu daļā. Viesnīca sastāv no 3 galvenajām ēkām.Vairāk →
аватар Vera_Abirami
Pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu, jo pirms tam nevienā no viesnī cā m nesaskā ros ar tā du cenas un kvalitā tes neatbilstī bu. Pappukutty Beach Resort ir vī lies visos aspektos: 1) Istaba, kad tajā iebraucu, bija netī ra: lū pu krā sas nospiedumi uz stikla, veļ a uz gultas ar traipiem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu, jo pirms tam nevienā no viesnī cā m nesaskā ros ar tā du cenas un kvalitā tes neatbilstī bu.
Pappukutty Beach Resort ir vī lies visos aspektos:
1) Istaba, kad tajā iebraucu, bija netī ra: lū pu krā sas nospiedumi uz stikla, veļ a uz gultas ar traipiem. Viesnī cas koridori ir netī ri
2) Wi-fi istabā s nedarbojas. Tas darbojas tikai pirmajā stā vā , un tas nav visur, un tas ir ļ oti slikti.
3) Viesnī cā nav restorā na, ir kaut kas lī dzī gs ielas kafejnī cai - plastmasas galdi ar netī riem galdautiem, kuros jums tiks pasniegtas indieš u brokastis. Es negribu to ē st, jo virtuve atkal izskatā s ļ oti netī ra
4) Dienā un vakarā nav karstā ū dens. Kā man paskaidroja viesnī cas reģ istratū rā , tas tiek ieslē gts tikai agri no rī ta. Un tas ir ļ oti neē rti, ja lietojat ā jurvē das procedū ras ar eļ ļ as masā ž u.
5) trokš ņ ains. Pludmale patieš ā m ir netā lu, tač u tajā negribas tē rē t laiku, tā pat kā viesnī cas teritorijā , jo viesnī ca atrodas Kovalamas noslogotā kā s daļ as centrā . Apkā rt ir veikali un kafejnī cas, tā pē c cilvē ki ir apmē ram 20 stundas dienā .
6) Vairā kas reizes bija jā lū dz vadī tā jam nomainī t veļ u un sakopt...
Mē s aizbraucā m no turienes treš ajā dienā . Ja dodaties uz Kovalamu, izvē lieties viesnī cas bā kas otrā pusē . Ir jauka maza pludmale ar skaistā m palmā m un uz pusi mazā k cilvē ku. Tur par tā du paš u cenu jū s atradī siet daudz labā kas viesnī cas.
Š ī viesnī ca nav vē rta 3000 rū piju dienā ! Nevienam neiesaku!
аватар olga_m2006
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pappukutty Beach Resort 2 * viesnī cas lielā kais pluss ir pirmā krasta lī nija. . tas atrodas pludmalē un tieš a piekļ uve kafejnī cai. . veikaliem. . autoosta un tuvumā esoš ā s apskates vietas. http://vk. com/album48059690_173225325 Nokļ ū š ana ar rikš u (Rs 300. … Tomēr ▾ Pappukutty Beach Resort 2 * viesnī cas lielā kais pluss ir pirmā krasta lī nija. . tas atrodas pludmalē un tieš a piekļ uve kafejnī cai. . veikaliem. . autoosta un tuvumā esoš ā s apskates vietas. http://vk. com/album48059690_173225325
Nokļ ū š ana ar rikš u (Rs 300.25-30 minū tes) vai valdī bas autobusu (Rs 26, apmē ram 40 minū tes) no Thiruvananthapuram. Taksometrs no lidostas maksā s 500-600 rū pijas.
Kovalam Kovalamas apgabalā ir trī s pludmales. Uz dienvidiem no tiem atrodas Lighthouse Beach (Lighthouse Beach, Pludmale ar bā ku), un taksometrs jū s atvedī s ...nedaudz pastaigā jieties lī dz Pappukutty Beach Resort 2 *. . Starp citu, viena lieta ir jautra doties gar okeā nu. To var nostaigā t no gala lī dz galam apmē ram 10 minū tē s, un tajā atrodas cieš i izvietotas viesnī cas un restorā ni. Pludmales dienvidu galā zemesragā stā v sarkanbalta bā ka. . atvē rts sabiedrī bai noteiktos laikos…
Vidē jo Havas pludmali, no kuras paveras skats uz pieczvaigž ņ u viesnī ca Ashok Hotel uz akmeņ aina zemesraga, katru rī tu izmanto vietē jie zvejnieki, kuri velk milzī gu tī klu pa seklu ū deni, ķ erot mazas zivtiņ as. Pā rē jā laikā tie ritina bezgalī gas kokosriekstu š ķ iedras virves. Samudra pludmale atrodas 4 km uz ziemeļ iem no Kovalamas, robež ojas ar terasē m, kas nolaiž as lī dz jū rai.
Ko skatī ties
http://www. india-solncetut. en/cities/kerala/204-tiruvananthapuram.html
Vizhinjam Atrodas uz dienvidiem no Kovalamas bā kas pludmales. Zvejnieku ciemats savulaik bija senā s Ay karalistes galvaspilsē ta. Lī dz 9. gs vara š ad tad pā rgā ja pandjā m, un XI gs. š eit Č olas cī nī jā s ar Š ē riem. No tiem laikiem ir saglabā juš ā s vairā kas vienkā rš as svē tvietas, kuras var izpē tī t pē cpusdienas pastaigā pa ē nainā m takā m starp kokosriekstu audzē m. Vislabā k tiem tuvoties no ciema centra, nevis pa piekrastes taku.
Tiruvananthapuramas pilsē tas apskates objekti Vecā kā no interesantā kajā m pilsē tas daļ ā m, forta rajons ar Ananta Padmanabhaswamy templi un Puttan Malika pili, atrodas Mahatma Gandhi (MG) Road, pilsē tas galvenā s ielas, dienvidu galā , kas stiepjas no ziemeļ iem lī dz uz dienvidiem 4 km. Mā kslas un amatniecī bas centri, Sri Chitra mā kslas galerija un Napte muzejs - parkā MG Road ziemeļ u galā . Thiruvananthapuram apkā rtne Padmanabhapuram 63 km uz dienvidaustrumiem no Tiruvanantapuramas, Varkala 54 km uz ziemeļ iem no Tiruvananthapuramas.

Autobuss uz Kovalam-Trivandrum (13 km, Nr. 111.26 rū pijas, 30 min. ) atiet no pilsē tas autoostas, kas atrodas netā lu no Hawah Beach vidē jā s pludmales. Ar pā rsē š anos Trivandrumā jū s varat nokļ ū t Padmanabhapuram, Varkala
Jū s varat ē st visur. . piekrastē pietiekami daudz kafejnī cu. . Es ē du viesnī cā . . ļ oti labi pagatavots...
Aizgā ju uz masā ž u uz viesnī cu, kur pirmajā stā vā apmē ram minū tes gā jienā no Pappukutty uz bā kas pusi atrodas tetovē š anas salons. .
Adresi ievietoš u bildē.
Kizhi masā ž a, pildī ta ar maciņ iem, kurus izmanto ā rstniecī bas pulvera ar daž ā diem augiem procedū ras laikā . Masā ž as laikā š ie maisiņ i, iepriekš uzkarsē ti, tiek uzklā ti uz ķ ermeņ a.
Udvardhanam - Ajū rvē das masā ž a ar augu izcelsmes ā rstniecisko pulveri.
Š iras – ā jurvē das galvas masā ž a tiek veikta ar speciā lu eļ ļ u un izmantojot ī paš u tehniku.
Ne-ā jurvē diska sejas masā ž a, kas tiek veikta ar augu krē miem un eļ ļ ā m. Ī paš a uzmanī ba tiek pievē rsta ā das masā ž ai ap acī m un deguna zonā.
Shirodhara - siltas eļ ļ as strū klu nepā rtraukti lej uz pacienta pieres.
Marmas masā ž a ietver ietekmi uz cilvē ka ķ ermeņ a dzī vī bai svarī giem punktiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на пляже Light House Beach, в южной части провинции Керала. Отель состоит из 3 основных зданий.

Atrašanās vieta Курортный отель находится в 14 км от международного аэропорта Тривандрум и железнодорожного вокзала Тхампаноор.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Аюрведический массажный центр.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 34 номера.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
Adrese Hawa beach, Kovalam, Thiruvananthapuram, Kerala, 695527, India
Tālruņi: 9446581237
Tīmekļa vietne: Pappukutty Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.