Viesnīca ir slikta: nav karstā ūdens, Wi-Fi nedarbojas telpās, ļoti skaļš, netīrs b

Rakstīts: 5 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 28 — 30 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu, jo pirms tam nevienā no viesnī cā m nesaskā ros ar tā du cenas un kvalitā tes neatbilstī bu.
Pappukutty Beach Resort ir vī lies visos aspektos:
1) Istaba, kad tajā iebraucu, bija netī ra: lū pu krā sas nospiedumi uz stikla, veļ a uz gultas ar traipiem. Viesnī cas koridori ir netī ri
2) Wi-fi istabā s nedarbojas. Tas darbojas tikai pirmajā stā vā , un tas nav visur, un tas ir ļ oti slikti.
3) Viesnī cā nav restorā na, ir kaut kas lī dzī gs ielas kafejnī cai - plastmasas galdi ar netī riem galdautiem, kuros jums tiks pasniegtas indieš u brokastis. Es negribu to ē st, jo virtuve atkal izskatā s ļ oti netī ra

4) Dienā un vakarā nav karstā ū dens. Kā man paskaidroja viesnī cas reģ istratū rā , tas tiek ieslē gts tikai agri no rī ta. Un tas ir ļ oti neē rti, ja lietojat ā jurvē das procedū ras ar eļ ļ as masā ž u.
5) trokš ņ ains. Pludmale patieš ā m ir netā lu, tač u tajā negribas tē rē t laiku, tā pat kā viesnī cas teritorijā , jo viesnī ca atrodas Kovalamas noslogotā kā s daļ as centrā . Apkā rt ir veikali un kafejnī cas, tā pē c cilvē ki ir apmē ram 20 stundas dienā .
6) Vairā kas reizes bija jā lū dz vadī tā jam nomainī t veļ u un sakopt...
Mē s aizbraucā m no turienes treš ajā dienā . Ja dodaties uz Kovalamu, izvē lieties viesnī cas bā kas otrā pusē . Ir jauka maza pludmale ar skaistā m palmā m un uz pusi mazā k cilvē ku. Tur par tā du paš u cenu jū s atradī siet daudz labā kas viesnī cas.
Š ī viesnī ca nav vē rta 3000 rū piju dienā ! Nevienam neiesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU

SKATĪT ARĪ