Raj Samudra Hotel and Spa by Apricus 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.810
7.3 Numurs
7.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Ērtās atrašanās vietas dēļ Goa, Meera Motels Residency ir lielisks sākums, no kurienes izpētīt smalko pilsētu. Visas interesantākās vietas pilsētas centrā atrodas tikai dažu soļu attālumā no īpašuma.Vairāk →
аватар irinapon1964
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no Goa. Mē s palikā m Meera moteļ os un rezidencē s. Gandrī z uzreiz iekā rtojā mies. viesnī ca ir ļ oti tī ra. Teritorija kopta, daudz puķ u. Dzī vojā m pirmajā stā vā . Kopumā istaba man patika. Veļ a atstā j daudz ko vē lē ties - izmazgā ta. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Goa. Mē s palikā m Meera moteļ os un rezidencē s. Gandrī z uzreiz iekā rtojā mies. viesnī ca ir ļ oti tī ra. Teritorija kopta, daudz puķ u. Dzī vojā m pirmajā stā vā . Kopumā istaba man patika. Veļ a atstā j daudz ko vē lē ties - izmazgā ta. Uzkopš ana tika veikta pē c pieprasī juma (atslē gas atstā jat reģ istratū rā ). Personā ls pieklā jī gs, izpalī dzī gs. Numurā ir ventilators un gaisa kondicionē tā js. Teritorijā ir stends ar ā jurvē das zā lē m. Tur atbild Romā ns un Nataš a. Var nopirkt jebkuras zā les. Romā ns brī vi pā rvalda krievu valodu. Viņ š pat mū s aizveda ar velosipē du pē c augļ iem. Kopumā viņ š var atrisinā t jebkuru problē mu. Viesnī ca piedā vā lieliskas masā ž as. Iesaku visiem. Brokastis ļ oti labas, bagā tī gas un daudzveidī gas. Ir peldbaseins. Lī dz jū rai apmē ram 15 minū š u gā jiens. Vieta mierī ga, nomaļ a. Nav trokš ņ a. Vakarā var skatī ties filmu uz lielā ekrā na vai skanē ja mū zika. No mī nusiem-nav ledusskapja(var pajautā t vai ir), istabā skudras(aiziet nevar jebko ē damu). Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu. Atnā ktu š eit vē lreiz.
аватар len4ik.12
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki! Uzturē jies, atpū ties un izbaudī jis no 02.22. 2019 lī dz 03.04. 2019. . . Reģ istrē š anā s 6.00 notika uzreiz bez kavē š anā s. Istabā viss bija tī rs un kā rtī bā . Bija klā t tualetes piederumi un dzeramais ū dens. … Tomēr ▾ Sveiki! Uzturē jies, atpū ties un izbaudī jis no 02.22. 2019 lī dz 03.04. 2019. . . Reģ istrē š anā s 6.00 notika uzreiz bez kavē š anā s. Istabā viss bija tī rs un kā rtī bā . Bija klā t tualetes piederumi un dzeramais ū dens. Prieks par griestu ventilatoru. Tas darbojā s klusi un efektī vi, bija arī gaisa kondicionē tā js. . . Brokastis bija daudzveidī gas visiem gaumes trikiem. . . Viesnī cas teritorija vienmē r ir tī ra, telpas tiek uzkoptas pē c pieprasī juma (atslē gas atstā jiet reģ istratū rā ), ir peldbaseins. . . Vakaros liels ekrā ns un rā da krievu filmas katrai gaumei, jo, lai arī istabā s ir televizori, krievu kanā li netiek pā rraidī ti. Ī paš s paldies Romai! . viņ š vienmē r ir blakus un labprā t palī dzē s jebkurā situā cijā lī dz pat dolā ru maiņ ai pret rupijā m.
Negatī vs, ar kuru mē s sastapā mies, ir Anex-Tour viesnī cas ceļ vedis Oļ egs ...
Es iesaku visiem neveikt nevienu ekskursiju no viņ a, bet izmantot Romas, Ubaldo, Antonio pakalpojumus. Tagad paskaidroš u, kā pē c. . . Tikš anā s reizē ar jums Oļ egs visu krā saini un skaisti aprakstī s un uzgleznos gaidā mo ekskursiju, bet patiesī bā viņ a vā rdi nemaz nesakrī t ar realitā ti. Nebojā savu atvaļ inā jumu par lielu naudu. Pasū tī jā m viņ am ekskursiju pa jogas pē dā m ar Š ivas, Gokarnas pilsē tas un Om pludmales apmeklē jumu. . . Jā , bija Š ivas ciemoš anā s, bet bija tā ds skrē jiens bez iespē jas nofotografē ties kā piemiņ a (ceļ ojuma gide Elizabete), kas atsaucas uz kaut kā du laika grafiku, nepievē rš ot uzmanī bu mū su lū gumiem. . . Ticiet man, mē s ar sievu neesam pirmo reizi atvaļ inā jumā ā rzemē s, bet es nekad neesmu sastapis tik niķ ī gu un nevē rī gu attieksmi pret tū ristiem.
Atveda mū s nevis uz Om pludmali, bet uz kaut kā du netī ru, ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem neaprī kotu pludmali, kur bez aļ ģ ē m ū denī peldē ja arī sadzī ves atkritumi, bet viena lieta mū s priecē ja, ka bija baseins, kurā visi veiksmī gi atvē sinā jā s. Mums bija 12 cilvē ku grupa par 85 dolā riem katrā , savukā rt citiem bija iespē ja maksā t tikai 60 dolā rus ar 6 cilvē ku skaitu. Izlemiet paš i, bet es vienkā rš i negribē ju, lai arī jū s izjustu diskomfortu un vilš anos no tik skaistas valsts. Citā di pā rē jais bija 5+, noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā , kad apmeklē š u š o valsti.
аватар dubov2009
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika viesnī ca, es gā ju viena, ar ģ imeni tas neizdevā s. Man ļ oti patika viesnī ca! Tī rī ba, miers. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Atrodas pirmajā stā vā . Esmu smē ķ ē tā js, bet iziet ā rā uzpī pē t un sē dē t pie galda nav tik liela problē ma, nav jē gas pat prasī t otro stā vu ar balkonu. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, es gā ju viena, ar ģ imeni tas neizdevā s. Man ļ oti patika viesnī ca! Tī rī ba, miers. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Atrodas pirmajā stā vā . Esmu smē ķ ē tā js, bet iziet ā rā uzpī pē t un sē dē t pie galda nav tik liela problē ma, nav jē gas pat prasī t otro stā vu ar balkonu.

Lē nā m ejiet 15 minū tes lī dz jū rai. Es tur neredzē ju nevienu suni, ī paš i agresī vus. Visu pā rē jo, ka braucu ar riteni, noī rē ju Colvā par 350 rubļ iem. Paņ emiet 100 USD depozī tu. Atdot. Starp citu, liels paldies Roma! Rom, esmu pā rliecinā ts, ka lasā t š o atsauksmi, paldies, ka parā dī jā t, kur ir serviss, kur man salaboja iespiedumu par 100 rubļ iem un nebija problē mu ar velosipē da atgrieš anu. (nedaudz nokritu pē c diskotē kas pludmalē ; -))

Vienī gais, kas man nepatika, bija brokastis. Tē ja kafija ok. Pā rē jais ir 3 veidu maize (karija maize, viegli grauzdē jama maize un pankū kas). Brokastoju lieliskā vietā Sea View pludmalē , tur paē du pusdienas un vakariņ as. Š eit ir lieliska virtuve un jautra diskotē ka. Vakaros klā ti galdi saulrietam. Ar cieņ u! ; -)
Starp citu, virtuve viesnī cā ir ļ oti laba (izņ emot brokastis). Dā rgā ks par 15-20% nekā Sea View (bet tas tā ). Viesnī ca ir pilnī bā orientē ta uz krieviem.

Starp citu SVARĪ GI! ! Neņ emiet lī dzi dolā rus. Tam nav jē gas!

Netā lu atrodas bankomā ts (2 km) ir Union Bank bankomā ts. Jū s nomā jat 1 lī dz 1. (1 rublis — 1 rū pija). Nevajag tē rē t naudu, mainot rubļ us pret dolā riem, bet pē c tam bukus pret rū pijā m. Es atnā cu ar 10 dolā riem. Viss pā rē jais tur ir filmē ts. Un noslē pums ir tā ds, ka Union pat neņ ē ma komisiju 100 rubļ u apmē rā par naudas izņ emš anu !!! ! (tas ir svarī gi) Aicinu arī pirms izņ emš anas apskatī t informā ciju, kā pareizi izņ emt naudu. Ievietojiet karti uz 2 sekundē m un nekavē joties izvelciet to. Pē c tam veiciet visas darbī bas. Nemē ģ iniet to bā zt kā Krievijas Federā cijā.

Kopumā iesaku viesnī cu, galvenokā rt pā riem. Es biju viens, bet es gribē ju noķ ert ZEN, un es to noķ ē ru. Dienvidu Goa ir tas, kas jums nepiecieš ams atpū tai!

Iesaku viesnī cu.

P. S. Par mā jturī bu nezinu. Es to nekad nepasū tu, jo.
Esmu tī ra un dvieļ us nevajag mainī t reizi dienā (mā jā s mainu reizi nedē ļ ā ). Jā , un man nepatī k, ja apkopē jas ierodas manā personī gajā telpā ))) Viņ i saka, ka tur ir, bet tas ir apmaksā ts, es par to neko neteikš u.

Viesnī cas profesionā ļ i
аватар slkondakova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca ar draudzī gu personā lu! Numuri ir tī ri un ē rti. Viesnī cas rajons ir kluss. Ē diens labs, nav pikants. Tā pat viesnī cā ir Ā jurvē das salons, masā ž a. Meistari no Dieva (Vishak un Manish). Izgā ju masā ž as kursu, sā pes pā rgā juš as, liels paldies!. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar draudzī gu personā lu! Numuri ir tī ri un ē rti. Viesnī cas rajons ir kluss. Ē diens labs, nav pikants. Tā pat viesnī cā ir Ā jurvē das salons, masā ž a. Meistari no Dieva (Vishak un Manish). Izgā ju masā ž as kursu, sā pes pā rgā juš as, liels paldies!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Если вы ищете объект размещения с удобным расположением в городе Гоа, вы можете остановить поиски, так как Meera Motels Residency — это то, что вам нужно. Все самые интересные места, расположенные в центре города, находятся всего в от объекта размещения.

Atrašanās vieta Поселок Кандолим находится в 30 км от отеля Meera Motels and Residency, а поселок Анджуна — в 38 км. Расстояние до международного аэропорта Гоа составляет 14 км.
Pludmales apraksts Пляж Колва является самым старым и развитым центром туристического отдыха в Южной Гоа. Он находится в 8 километрах от Маргао. Этот пляж выступает одним из излюбленных мест у рыбаков, поэтому на пляже можно увидеть множество рыбацких хижин и даже виллы, выполненные в колониальном стиле. Этот райский уголок на земле — не только отличное место для купанья, так как волны здесь небольшие, но еще и центр вечеринок, которые проходят прямо на берегу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей бар и бесплатная частная парковка. По запросу осуществляется доставка еды и напитков в номер. Сотрудники организуют прокат автомобилей.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Telpu apraksts

В отеле есть 18 хорошо оборудованных номеров.

Istabās

Все номера оснащены телевизором с плоским экраном. В некоторых из них обустроена гостиная зона. В собственной ванной комнате установлен душ. На территории работает бесплатный Wi-Fi.

Adrese 31/4 gandaulim, Colva, Salcete, South Goa
Tālruņi: Mob: 8956593947 Phone Landline - 8788981627
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.