2019. gada februāris

Rakstīts: 26 marta 2019
Ceļošanas laiks: 22 februāris — 4 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki! Uzturē jies, atpū ties un izbaudī jis no 02.22. 2019 lī dz 03.04. 2019. . . Reģ istrē š anā s 6.00 notika uzreiz bez kavē š anā s. Istabā viss bija tī rs un kā rtī bā . Bija klā t tualetes piederumi un dzeramais ū dens. Prieks par griestu ventilatoru. Tas darbojā s klusi un efektī vi, bija arī gaisa kondicionē tā js. . . Brokastis bija daudzveidī gas visiem gaumes trikiem. . . Viesnī cas teritorija vienmē r ir tī ra, telpas tiek uzkoptas pē c pieprasī juma (atslē gas atstā jiet reģ istratū rā ), ir peldbaseins. . . Vakaros liels ekrā ns un rā da krievu filmas katrai gaumei, jo, lai arī istabā s ir televizori, krievu kanā li netiek pā rraidī ti. Ī paš s paldies Romai! . viņ š vienmē r ir blakus un labprā t palī dzē s jebkurā situā cijā lī dz pat dolā ru maiņ ai pret rupijā m.
Negatī vs, ar kuru mē s sastapā mies, ir Anex-Tour viesnī cas ceļ vedis Oļ egs ...
Es iesaku visiem neveikt nevienu ekskursiju no viņ a, bet izmantot Romas, Ubaldo, Antonio pakalpojumus. Tagad paskaidroš u, kā pē c. . . Tikš anā s reizē ar jums Oļ egs visu krā saini un skaisti aprakstī s un uzgleznos gaidā mo ekskursiju, bet patiesī bā viņ a vā rdi nemaz nesakrī t ar realitā ti. Nebojā savu atvaļ inā jumu par lielu naudu. Pasū tī jā m viņ am ekskursiju pa jogas pē dā m ar Š ivas, Gokarnas pilsē tas un Om pludmales apmeklē jumu. . . Jā , bija Š ivas ciemoš anā s, bet bija tā ds skrē jiens bez iespē jas nofotografē ties kā piemiņ a (ceļ ojuma gide Elizabete), kas atsaucas uz kaut kā du laika grafiku, nepievē rš ot uzmanī bu mū su lū gumiem. . . Ticiet man, mē s ar sievu neesam pirmo reizi atvaļ inā jumā ā rzemē s, bet es nekad neesmu sastapis tik niķ ī gu un nevē rī gu attieksmi pret tū ristiem.

Atveda mū s nevis uz Om pludmali, bet uz kaut kā du netī ru, ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem neaprī kotu pludmali, kur bez aļ ģ ē m ū denī peldē ja arī sadzī ves atkritumi, bet viena lieta mū s priecē ja, ka bija baseins, kurā visi veiksmī gi atvē sinā jā s. Mums bija 12 cilvē ku grupa par 85 dolā riem katrā , savukā rt citiem bija iespē ja maksā t tikai 60 dolā rus ar 6 cilvē ku skaitu. Izlemiet paš i, bet es vienkā rš i negribē ju, lai arī jū s izjustu diskomfortu un vilš anos no tik skaistas valsts. Citā di pā rē jais bija 5+, noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā , kad apmeklē š u š o valsti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu