The St. Regis Goa Resort 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.010
№4 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
9.6 Numurs
9.6 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.0 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goa dienvidos, jūras krastā, Mobor pludmalē. Uzcelta 1991. gadā, tā aizņem 303 000 kv.m lielu teritoriju. Atjaunots 2011. gadā. Tas sastāv no vienas 1 stāvu ēkas, četrdesmit sešām 2 stāvu kotedžām un trīs 2 stāvu ēkām.Vairāk →
аватар Aliya21
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izlasot daudz labu atsauksmju internetā , mē s ar vī ru nolē mā m apmeklē t š o paradī zi ar nosaukumu Goa, apmetoties vienā no skaistā kajā m viesnī cā m š tata dienvidos, "Leela Goa". Tas atrodas Kavelosimas pilsē tā , Moboras rajonā . … Tomēr ▾ Izlasot daudz labu atsauksmju internetā , mē s ar vī ru nolē mā m apmeklē t š o paradī zi ar nosaukumu Goa, apmetoties vienā no skaistā kajā m viesnī cā m š tata dienvidos, "Leela Goa".
Tas atrodas Kavelosimas pilsē tā , Moboras rajonā . 5 * viesnī ca pilnī bā atbilst katrai tā s zvaigznei.
Vairā k.
Viesnī cā ieradā mies rī tausmā , pirms noteiktā laika. Neskatoties uz agrajā m stundā m, mū s joprojā m sagaidī ja ar ziedu pē rlī tē m un zemeņ u kokosriekstiem. Bijā m ļ oti noguruš i un uztraucā mies, ka nepaspē s mū s reģ istrē t pirms pusdienlaika. Tač u mū su baž as izkliedē ja, kad laipnais puisis no reģ istratū ras teica, ka atradis mums gatavu istabiņ u otrajā lagū nā , ko mē s tik ļ oti vē lē jā mies, un pusstundas laikā varam tikt izmitinā ti savā istabā .
Istabā mū s gaidī ja š ampanieš a pudele, gards š okolā des deserts un apsveikuma kartī te medusmē nesī . Pē c telpas apskatī š anas biju patī kami pā rsteigts, ka bija pieejami ne tikai peldmē teļ i un č ī bas, bet arī skū š anā s komplekti, zobu tī rī š anas komplekti, vannas sā ļ i, mitrinoš ie losjoni, fē ns, gludeklis ar gludinā mo dē li, tē jkanna ar krū zī tē m un pat lietussargu. No mū su istabas (262) pavē rā s brī niš ķ ī gs skats uz lagū nu.
Mums ļ oti paveicā s, ieradā mies paš ā pludmales sezonas sā kumā . Klimats ir karsts un mitrs. Apkalpoš ana numurā darbojā s visu diennakti, tā pē c, ja nevē laties, lai jums traucē ikreiz, kad atgriež aties savā istabā atpū sties, neaizmirstiet ieslē gt pogu "netraucē t", pretē jā gadī jumā jū s katru reizi mocī sit. skrien uz durvī m. Bijā m ļ oti vī luš ies, ka satumst agri. Nebū dami nekā di cī ruļ i, tik tikko pamodā mies vakariņ ā s, un, nepaspē jot kā du brī di pagulē t zem saules, saule sā ka rietē t ļ oti ā tri, sā kot no 15:00. Pā rskatos mē s daudz lasā m par ē dienu daudzveidī bu brokastī s. Godī gi sakot, manuprā t, ja nebū tu to pankū ku un omleš u, tur vairs nebija ko ē st. Pusdienā s un vakariņ ā s mums patika doties uz vietē jo restorā nu? la carte vai devā s ā rpus viesnī cas uz visvairā k reklamē tajiem restorā niem Cavelossim. Starp tiem ir Fisherman's Wharf, Mike's Place, Betty's Place, Jazz inn un Pearl's. Lielā kais prieks, ko saņ ē mā m no vietas Mike's Place. Jauka silta atmosfē ra, dzī vā mū zika, draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni. Lī dzī ga aura valda arī Fiš ermanā . Ļ oti laba ē dienu izvē le un cenas.
Ar lielu prieku katru dienu skrē jā m uz pludmali. Atš ķ irī bā no Turcijas kū rortiem vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi! Kas par baseinu, kas par jū ru. Mans vī rs nekad neskopojā s ar dzeramnaudu, un viesnī cas darbinieki vienmē r bija ī paš i pieklā jī gi pret mums. Pludmalē izvietotā zī me informē ja, ka pirms ieieš anas jū rā ir nepiecieš ams pā rbaudī t no rī ta pludmalē izliktā karoga krā su. Atkarī bā no tā krā sas (zaļ a, oranž a vai sarkana), jū s zinā t, vai š odien varat peldē ties jū rā . Visu brī vdienu laiku (un š ī s ir 2 nedē ļ as + sezona jau ir sā kusies) pludmalē neredzē jā m ne zaļ u, ne oranž u karogu. Vienmē r tika izkā rts sarkans karogs, kas aizliedza kuģ oš anu jū rā . Š ā dos apstā kļ os visi atsaucā s uz planš etdatora pirmo rindkopu, kurā teikts, ka peldē š ana jū rā un baseinā ir pilnī bā jū su atbildī ba (uz jū su risku), un mierī gi kā pa ū denī .
Izlasot atsauksmes par laupī š anā m un lielu naudas summu un juvelierizstrā dā jumu zā dzī bā m tieš i no istabā m, mē s veicā m visus nepiecieš amos piesardzī bas pasā kumus. Proti, nepaņ ē mā m lī dzi nevienu no dā rgajā m juvelierizstrā dā jumiem, paņ ē mā m minimā lo skaidras naudas summu, pamatsummu sadalī jā m vienā di pa bankas kartē m un DARIJĀ M PAREIZI! Divu nedē ļ u atvaļ inā juma beigā s, izpē tī juš i visas savas lietas, ļ oti priecā jā mies, ka nekā netrū ka. Š eit es gribē tu izteikt daž as piezī mes. Kaut kā paskatoties pa miskastē m mū su istabā , starp visā m viesnī cas grā matā m un kartē m, uzgā ju š ā du uzrakstu, ka viesnī ca nenes nekā du atbildī bu par NUMURĀ iztrū kstoš ā m lietā m. Tas mani ļ oti saniknoja. Š is atbrī vojums ī sti neatbilst piecu zvaigž ņ u viesnī cai, tā pē c esiet piesardzī gs.
Ar prieku devā mies Goa viesnī cas piedā vā tajā s ekskursijā s. Ekskursija pa Goa ziemeļ iem (mums pilnī gi pietika ar tik ī su iepazī š anos ar ziemeļ iem), kā arī brauciens uz ū denskritumiem un izjā de ar ziloņ iem. Ceļ ojums uz ū denskritumu bija ļ oti nogurdinoš s, bet tā vē rts. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka jums jā brauc agri no rī ta, lai paspē tu stā ties rindā uz dž ipiem, jo ​ ​ ceļ š ir diezgan ekstrē ms un ar parastu automaš ī nu jū s nevarat nokļ ū t lī dz ū denskritumiem. Un dž ipu skaits, kā jū s saprotat, ir ierobež ots.
Pirms lidojuma mums nebija nekā das vakcinā cijas. Paņ ē mā m lī dzi standarta aptieciņ u, nokā rtojā m apdroš inā š anu un braucā m. Nož ē loju, ka nepaņ ē mu lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli. Starp citu, katrā viesnī cas numurā bija odu atbaidī š anas lī dzeklis, ko darbina elektrī bas kontaktligzda. Bet š is lī dzeklis bija vairā k vajadzī gs vakariņ ā s smacī gos vakaros brī vā dabā . Attiecī bā uz Leela Goa vē los piebilst, ka milzī gs skaits vā rnu, kas lidoja pa viesnī cu, radī ja nelielu diskomfortu.
Mē s ieradā mies vietē jo reliģ isko svē tku Diwali laikā . Un vienalga, vai š ī iemesla dē ļ , vai kā da cita iemesla dē ļ , sestdienā s, kad mē s tur uzturam divas nedē ļ as, mē s apmeklē jā m viesnī cas pludmales bā rbekjū . Abus vakarus izbaudī jā m ļ oti - dzī vā mū zika, Ā frikas akrobā tu š ovs, bezgalī gs daudzums omā ru, garneļ u un kalmā ru, super deserti un daudz citu daž ā du labumu. Kopumā iespaidi ir ļ oti pozitī vi. Mums ieteica nā kamreiz š eit ierasties Ziemassvē tkos vai Lieldienā s. Ī paš i Ziemassvē tki. Viņ i saka, ka svē tki ir ļ oti jautri un spilgti. Mē s pieņ ē mā m piedā vā jumu un ar prieku atgriezī simies vē lreiz.
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī sta VIP viesnī ca. Lieliski pā rdomā ta zaļ a milzī ga teritorija. Sauļ oš anā s krē sli no viesnī cas pludmalē , kas Goa ir retums. Palmas pludmalē kā Dominikā nas Republikā (arī Goa retums). Cauri teritorijai tek upe, netraucē , odu nav. … Tomēr ▾ Ī sta VIP viesnī ca. Lieliski pā rdomā ta zaļ a milzī ga teritorija. Sauļ oš anā s krē sli no viesnī cas pludmalē , kas Goa ir retums. Palmas pludmalē kā Dominikā nas Republikā (arī Goa retums). Cauri teritorijai tek upe, netraucē , odu nav. Labi golfa laukumi. Numuri ir lieliski, nav sū dzī bu. Augsts apkalpoš anas un ē diena lī menis.
гольф-поля детская площадка, часть в тени пляж територия один бассейн второй бассейн кухня холл
аватар lnp79
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu iesaku tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas ar izcilu apkalpoš anu un ē dienu. Lagoon Suite kategorija ir vienkā rš i pā ri visam: 84 m2 ar izcilu remontu, 2 ļ oti ē rtas vannas istabas, 2 balkoni ar skatu uz ezeru. . . 2 istabas ar masī vā m (skaņ u izolē još ā m) durvī m ir ideā li piemē rotas vecā ku un bē rnu atpū tai. … Tomēr ▾ Viesnī cu iesaku tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas ar izcilu apkalpoš anu un ē dienu. Lagoon Suite kategorija ir vienkā rš i pā ri visam: 84 m2 ar izcilu remontu, 2 ļ oti ē rtas vannas istabas, 2 balkoni ar skatu uz ezeru. . . 2 istabas ar masī vā m (skaņ u izolē još ā m) durvī m ir ideā li piemē rotas vecā ku un bē rnu atpū tai.
Ē dienreizē s ir jā ieņ em tikai brokastis. Pludmalē ir 2 kafejnī cas ("At Sam's" un "Pearl Beach"), kur var paē st par smieklī gu naudu. Salī dzinoš ā s cenas:
1) viesnī ca - alus 0.33 l 160 rubļ i, vakariņ as č etriem itā ļ u restorā nā (tur bija izsalkuš i un dusmī gi) 1.000 rubļ u.
2) pludmales bā ri - alus 0.65 l 50 rubļ i, vakariņ as č etriem (katrā ir veselī gas grilē tas zivis, salā ti, zupa, vī na pudeles/pers. ) - 3000-4000 rubļ i.
Tā pē c labā k (un galvenais daudz garš ī gā k) ē st un dzert pludmalē . Pā rtikas kvalitā te ir lieliska. Katru dienu ē da jū ras veltes (haizivs, jū ras asaris, mosko asaris, dzeloņ raja, krabji, omā ri....), viss svaigā kais, personā ls runā krieviski - kopumā nekā du problē mu nav. Jū s varat kaulē ties par jū ras veltē m - ar labu pasū tī jumu tā s samazinā sies par 20-30%.
Uzmanieties:
1. tū ristu ciematā tirgo visā dus sū dus - no briljantiem lī dz suvenī riem. Nepē rciet neko citu kā tikai suvenī rus! Es nopirku savai sievai sarafī tu - pirmajā mazgā š anas reizē tas pilnī bā nokrita. . . Viņ i piedā vā ja safī ru ar vistas olu par 6000 rubļ iem. - Manuprā t, komentā ri ir lieki. . .
2. Esmu bijis visā dā s karstā s valstī s, bet š eit saule ir Ļ OTI mā nī ga. Tā kā dienas laikā pū š vē ss vē jš no okeā na, jū s nepamanā t, kā jū s varat sadedzinā t ļ oti vē su...
3. Bē rniem - uz sē rfoš anas lī nijas daž i caurspī dī gi kukaiņ i, piemē ram, blusas, izlien no smiltī m un kož . Vispā r viņ i kož visur - daudz muš u, odu un mazo punduru.
аватар KatrinkaSP
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Leela ir pirmā s klases viesnī cu ķ ē de Indijā , daž as no kurā m ir Kempinski viesnī cas. Goā š ī ir labā kā viesnī ca, par to pā rliecinā jā mies no savas pieredzes. Mē s lidojā m no Kijevas tranzī tā caur Abū Dabī . … Tomēr ▾ Leela ir pirmā s klases viesnī cu ķ ē de Indijā , daž as no kurā m ir Kempinski viesnī cas. Goā š ī ir labā kā viesnī ca, par to pā rliecinā jā mies no savas pieredzes.
Mē s lidojā m no Kijevas tranzī tā caur Abū Dabī . Ieradā s pulksten 1.20 pē c vietē jā laika. No visas lidmaš ī nas mē s bijā m vienī gie tū risti, kas devā s uz Lilu. Mums viesnī ca atsū tī ja personī go transfē ru - komfortablu auto. Un mē s ieradā mies viesnī cā pilnī gā komfortā . Braucā m 45-50 minū tes. Viesnī cā mū s gaidī ja no 14.00. Viņ i nepā rtraukti zvanī ja tikš anā s ballī tes gidei Jekaterinai (ļ oti laba meitene, kas prot savu darbu, ar kuru ir nenormā li interesanti parunā ties !! ! ! Man ļ oti patika! ), Viņ i bija noraizē juš ies, ka ir pazaudē juš i savus tū ristus. . Kas bija ļ oti jauki! Tā kā ieradā mies naktī , un pa dienu istaba bija sagatavota, tad droš i iekā rtojā mies un devā mies gulē t.
No rī ta, kopš pā rgulē jā m brokastis, devā mies izpē tī t apkā rtni, kas ir ļ oti liela!!!! ! ! Š eit jū s varat rakstī t ilgi, un daudz! Teritorija ļ oti krā saina, interesanta, ar maziem gā rņ iem un zelta zivtiņ ā m upē . No visiem numuriem paveras skats uz ū deni, tiem ir vai nu veranda-terase, vai bī dā mo logu sistē ma. Mē s dzī vojā m jaunā s ē kā s, Premier konservatorijā , kas tika uzceltas 2008. gadā . Mū su loga priekš ā uzziedē ja lotoss, staigā ja skaisti putni, peldē ja č ū skas un vardes. No rī ta viņ i piecē lā s ar bē rnu un skrē ja skatī ties, vai nav redzama č ū ska, kuru saucā m par "mū sē jo". Visur ir tilti, kur var apbrī not zivis un pat tā s pabarot. Tikai tagad zivju baroš anas laikā uzreiz saplū st milzī gs daudzums vā rnu !! ! ! Jā , jā , arī tā du ir liels skaits, un sā kumā tas izskatā s dī vaini. Un tad tu pierodi un nepievē rš tiem uzmanī bu. Lai gan viņ i ir ļ oti augstprā tī gi radī jumi un brokastu laikā pā ris reizes uzlidoja un novilka kaut ko no galda, nepievē rš ot jums uzmanī bu! ! Interesanti ir arī vē rot melnā s pī les, kas arī tur mī t. Uz vietas ir golfa laukumi. Daudz ziedu un apstā dī jumu, ū denskritumi un dabiski skaistas palmas. Pa teritoriju braukā golfa maš ī nas. Tā kā teritorija liela, tad no istabas var piezvanī t "blaktis" un aizvedī s kur pateikt, ja nevē lies iet. Ak, tas ir ē rti. Pā ris reizes lietoju un ļ oti patī k.
Atseviš ķ i varat rakstī t par pludmali. Skaisti, tī ri, sauļ oš anā s krē sli zem palmā m - skaistums vienā vā rdā . Bet pludmales aprū pē tā ji atseviš ķ iem ienā kumiem paņ em sauļ oš anā s krē slus, ī paš i britiem, un kad atnā k, tad aizved pie viņ iem, paņ em ž urnā lu (pludmalē ir karogu sistē ma - sarkanā netraucē , zils - kaut ko vajag. Arī sauļ oš anā s krē slus var aizņ emties, atstā jot tur kaut ko - vā ciņ u, grā matu, ž urnā lu, krē mu un uzliek sarkanu karogu - tas nozī mē aizņ emts), un tie savukā rt , dod viņ iem naudu. Viņ i strā dā tā . Tas redzē ts daudzas reizes.
Viesnī cā ir daudz krievu. Visur internetā lasu, ka krievu š ajā viesnī cā praktiski nav. Tā nav patiesī ba. Tā du ir ļ oti daudz. Bet lielai laimei - tas nav Krievijas iedzī votā ju kontingents, kas visā pasaulē ir slavens ar izvirtī bu. Visi ir ļ oti kulturā li un mierī gi.
Ē dā m pludmales kafejnī cā "Pē rle" - divlī meņ u ē kā ar baltu jumtu, kas atrodas blakus viesnī cai. Viņ i tur lieliski gatavo, jū s varat pasū tī t jebkura izmē ra krabjus, omā rus un kaulē ties par to cenu. Krievu ē dienkarte, viss skaidrs, un gandrī z 3 vai pat 4 reizes lē tā k nekā viesnī cā . Viss vienmē r ir svaigs! ! Bija ļ oti apmierinā ti! Iesaku tur pamē ģ inā t haizivs spuru zupu - tas ir kaut kas!! ! ! Mē s tur esam izmē ģ inā juš i gandrī z visu - NAV sū dzī bu !! ! ! SUPER!! !
Blakus Lilai ir Kavelosims. Š ī ir apdzī vota vieta, kur var pastaigā ties, iegā dā ties suvenī rus. Jū s varat nokļ ū t ar taksometru, par 150 rū pijā m tieš i no Lilas. Galvenokā rt devā mies uz tirdzniecī bas centru SAGA. Netā lu no tirdzniecī bas centra SAGA ir Watson aptieka, mē s tur biež i gā jā m, pareizā k sakot, vienmē r gā jā m. Tur var nopirkt visu, sā kot no pā rtikas precē m lī dz medikamentiem, samainī t naudu ar izdevī gu kursu! Vē rts apmeklē t.
Ko vē l lai raksta. . . Pā rē jais bija krā š ņ s. Viesnī cu iesaku visiem – š ī s ir VIP brī vdienas. Personā ls ļ oti pieklā jī gs un smaidī gs, reģ istratū rā ir krievu meitene Anna, kas palī dzē s ā rkā rtas situā cijā . Es biju ļ oti apmierinā ta ar viesnī cu, atpū tu, ko novē lu jums visiem, ciemojoties GOA un Leela!
VIP отдых VIP отдых VIP отдых Доченька - мой маленький турист океан ресепшн Водопад в отеле и моя доця Гольфовые поля отеля
аватар zarik17
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i ieradā s Indijā.2010. gada 24. februā rī . Viņ i lidoja no Simferopoles uz Maskavu un no turienes uz Deli. Nedē ļ u izstaigā ja visu valsti! ! ! patika! ! Kontrastu zeme! ! Viss bija tik interesanti: sā kot ar to, kā indiā ņ i brauc)) viņ u bomž i (viņ iem viņ i ir kā tū ristu apskates objekts). … Tomēr ▾ Viņ i ieradā s Indijā.2010. gada 24. februā rī . Viņ i lidoja no Simferopoles uz Maskavu un no turienes uz Deli. Nedē ļ u izstaigā ja visu valsti! ! ! patika! ! Kontrastu zeme! ! Viss bija tik interesanti: sā kot ar to, kā indiā ņ i brauc)) viņ u bomž i (viņ iem viņ i ir kā tū ristu apskates objekts). Un viņ u ir tik daudz.... un tas viss tā pē c, ka cilvē ki ir slinki. Strā dā t negrib, tā ds dzī vesveids vairā k piestā v, galva sā p mazā k, jo viņ iem pat ir skolas bē rniem no 1. klases - par maksu.
Kas attiecas uz skatiem - vienkā rš i bez vā rdiem, jo ​ ​ tā ds skaistums. Jebkurā pilsē tā , lai kur mē s atrastos, vienmē r ir kā da pils! ! Un katrs ir tik individuā ls! Bija: Deli, Jansi, Khajuraho, Gwalior, Agra, Jaipur un pē c tam nedē ļ u Goa (labi, par to vē lā k). Tā tad, protams, es atzī mē ju, ka Tadž mahals mani pā rsteidza visvairā k ! ! ! Tas ir gluž i kā ieš ana pasakā ! Balts marmors un viss pusdā rgakmeņ os! ! ! Tik daudz juvelierizstrā dā jumu, ka, skatoties uz ā riš ķ ī go marmora un akmeņ u apstrā des variantu, galva griež as! Ekskursija bija individuā la, viņ i ņ ē ma mū s divatā , un es gribu teikt, ka labā k ir doties uz Indiju š ā di! ! Tas daudz neatš ķ iras no vispā rē jā m ekskursiju izmaksā m. Vē l viens tā ds brī dis, mē s gribē jā m vē l vienu ekskursiju uz Gangas upi, un tad nolē mā m, ka nevajag un tik daudz. Un Indijā viņ i sā ka jautā t savam gidam, viņ š mums teica, ka viņ am ir 26 gadi (viņ š ir hinduists) un viņ š vē l nav bijis un negribē ja uz turieni doties, jo tas ir ļ oti netī rs! Un ka normā li domā još s indiā nis tur nebrauks. Kā š is.
Starp citu, viņ i dod gidu visu ekskursiju laiku, viņ š kopā ar mums ceļ oja uz visā m pilsē tā m. Krieviski runā još s gids. Bija arī kustī ba automaš ī nā s, vilcienos un iekš zemes reisos, tas ir. uz visu transportu kas tur ir))))! ! Bijā m arī tā dā tuksnesī , kur nezina, kas ir televizors, nav gaismas, bet gatavo uz mē sliem. Mē s š ķ ē rsojā m š ā du reljefu, kad devā mies uz Kamasutra templi Khajuraho. Ļ oti skaisti tempļ i, tā di ir vairā ki! ! Vispā r jau var ilgi runā t (laikam tā pē c, ka ir par ko runā t). Tagad par Goa! Viesnī ca ļ oti jauka, tī ra un sakopta! Kas attiecas uz telpas uzkopš anu - 5+! Labi padarī ts! No rī ta viņ i nes ā bolus istabā ! Papildus ikdienas uzkopš anai un dvieļ u maiņ ai viņ i ierodas pulksten 5 vai 6, lai sagatavotu istabu gulē š anai! Vispā r labi darī ts! Reģ istratū rā meitene ir krieviete! Es neatceros, š ķ iet, Anija, dā rgā ! Visas aptaujas viņ ai! Pludmale ir lieliska! Runā jot par pā rtiku, viesnī cā ir daudz restorā nu. Bet, pat ja jū s dodaties uz pludmali, gar pludmali ir kaudze restorā nu, tie izskatā s tik, bet viņ i gatavo vienu un to paš u! Un tu sē di tieš i Arā bijas jū ras krastā - romantika......! ! ! Turklā t tas ir lē tā k nekā viesnī ca. Un nav mazsvarī gs brī dis – vakariņ ā s neģ ē rbies pā rā k daudz! Es atnā cu T-kreklā š ortos un viss ir kā rtī bā , es nezinu, kā kā ds, bet tas mani nomā c, ja man vajag saģ ē rbties vakariņ ā s, pretē jā gadī jumā viņ i mani nelaidī s. . )))
Kopumā mē s ļ oti iesakā m Indiju!
Ja kā dam ir jautā jumi, jautā jiet! Mē s ar prieku atbildē sim!
Veiksmi!


iemiesojums Oksanka.72
VAI ŅEMT LĪDZI NETBOOK
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен на юге Гоа, на берегу моря, на пляже Мобор. Построен в 1991 году, занимает 303 000 кв.м территории. Отреставрирован в 2011 году. Представляет собой один 1-этажный корпус, сорок шесть 2-этажных коттеджей и три 2-этажных корпуса.

Atrašanās vieta Этот курортный отель расположен в 40 км от аэропорта Гоа Даболим. Столица штата, город Панаджи, находится примерно в 50 км от отеля.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 500 метров.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 ресторана (3 а’ля карт), 3 бара, 4 конференц-зала, 2 открытые площадки для банкетов и конференций, барбекю, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 3 теннисных корта с жестким покрытием, центр Аюрведы, дартс, игровая комната, библиотека, караоке, ночной клуб.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 206 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese 438 1 34 MOBOR, SALCETTE CAVELOSSIM, SOUTH GOA, INDIA, 403731
Tālruņi: +91 0832-6621234
Tīmekļa vietne: The St. Regis Goa Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.