Viņu glābj tikai pludmale

Rakstīts: 22 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 21 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 7.0
Savā di, bet kopē jais iespaids par Cavelossim bija ļ oti pozitī vs, neskatoties uz viesnī cu. Sā kš u ar reģ istrē š anos, istabiņ a bija Deluxe, bet neglaimojiet, viņ i ir ļ oti veci un nobruž ā ti, mums paveicā s, ka mū su istaba atradā s otrajā stā vā , un viss tas Indijas ļ aunie gari formā pie mums nerā pā s skudras un tā tā lā k, un matracī nebija nevienas blakš u, lai gan kaimiņ iem no 1. stā va bija. . . tas ir fakts ((Mē s lū dzā m mainī t istabu uz jaunā ku viens, mums katru dienu teica "rī t", kā rezultā tā viņ i rā dī ja divas vē l vecā kas istabas, un mē s nolē mā m palikt savā , turklā t laikam jau esam pagarš ojuš i vietē jo rumu, un viss sā ka š ķ ist vieglā k))) A milzī gs pluss ir pludmale! tas ir balts, plats, ar krā sainā m bū dā m un sauļ oš anā s krē sliem, jū s saprotat, ka viss pā rē jais nav tik svarī gi...
Ar pā rtiku viss ir grū ti. . . pat ja neesi ī paš i izvē lī gs. . . Iedomā jā mies veģ etā ras brokastis - dā rzeņ i, augļ i, jogurti. Patiesī bā nekā di dā rzeņ i, augļ i - negatavs arbū zs, un viss pā rē jais ir viņ u vietē jais "brū vē jums" kā pupiņ as mē rcē , vai kartupeļ i ar ko citu mē rcē , vai vienkā rš i kaut kā da nesaprotama virca. . . Viss ir ļ oti pikants pat tē ja! ))) Brokastī s viņ i pasniedz masala chai ar garš vielā m un pienu, citu nav, tā pē c pirmais rī ts bija tikai š oks, tad viņ i pielā gojā s ē st vismazā k pikantos ē dienus.
Ciematā ir 2 lielveikali, blakus viesnī cai un tā lā kais, tajā paš ā pusē , tikai 15 minū š u gā jiena attā lumā , daudzas aptiekas, kur magnē tu vietā nopirkā m dā vanā zobu pastu ))

Nu, rezumē jot, es teikš u, ka Cavelossim ir debesu vieta, kur vē laties atgriezties, un, ja jums ir iespē ja, izvē lieties citu viesnī cu (Shikara ir daudz labā k tuvumā ), bet, ja nē , iegā dā jieties rumu un atpū tieties, jo. uz tavā m pretenzijā m tik un tā neviens neatbildē s, tā pē c nebojā nervus un atpū ties, bet vienkā rš i samierinies, jo viesnī cā ī stenī bā tu pavadī si tikai nakti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu