ITC Grand Goa, A Luxury Collection Resort & Spa 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 9.610
№1 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.4 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Viena no greznākajām viesnīcām Goa, ar lielu zaļo zonu, ar daudziem restorāniem. Izgatavots portugāļu stilā. Tas ir komplekss, kas sastāv no divstāvu villām. Viesnīca atrodas 17 km attālumā no Margao. Atklāta 2002.gadā, pēdējais renovācija viesnīcā veikts 2011.gadā, viegls kosmētiskais remonts 2017.gadā. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un romantiskiem pāriem.Vairāk →
аватар sergsveta1
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Milzī ga teritorija, plaš a un vienmē r brī va pludmale, lielisks daudzlī meņ u baseinu komplekss, lielas komfortablas telpas ar krā sainu dizainu. Pakalpojums Indijai ir ļ oti pienā cī gs. Ī paš i ņ emot vē rā burvi Olgu - visu krievvalodī go (un ne tikai) klientu sargeņ ģ eli. … Tomēr ▾ Milzī ga teritorija, plaš a un vienmē r brī va pludmale, lielisks daudzlī meņ u baseinu komplekss, lielas komfortablas telpas ar krā sainu dizainu.
Pakalpojums Indijai ir ļ oti pienā cī gs. Ī paš i ņ emot vē rā burvi Olgu - visu krievvalodī go (un ne tikai) klientu sargeņ ģ eli. Spē j atbildē t uz jebkuru pieprasī jumu jebkurā laikā , atrisinā t jebkuru no jū su problē mā m. Ja tā nebū tu, iespē jams, es bū tu novē rtē jis viesnī cu par zemā ku punktu skaitu.
Uz vietas ir trī s restorā ni un divi bā ri. Lieliskas brokastis pie galdiņ iem ap strū klaku.
Svaigā kā s jū ras veltes un zivis dodamies kā jā m gar pludmali uz kafejnī cā m. Viens pa labi 100 metri. Daudzi citi pa kreisi 10 minū š u gā jiena attā lumā . Labā kais ir Zeebop.
Kolvā - 15 minū tes ar taksi par 950 rū pijā m turp un atpakaļ (š oferis gaidī s pusotru stundu) var nopirkt augļ us, vī nu, samainī t naudu utt.
Paldies vē lreiz Olga. Viņ as padoms un palī dzī ba it visā bija ļ oti svarī ga. Mē s vē lē tos š ā du vē stnieku visos citos braucienos.
Bet...
brī numi ir reti. Es novē lu jums vairā k brī numu jū su ceļ ojumos!
аватар katico65
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Godī gi sakot, es devos atpū sties ar satrauktu sirdi: pirmkā rt, es izlasī ju daudz negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu daž ā dā s vietnē s, un, otrkā rt, manai meitai ir 4.5 gadi, un Goa galu galā ir Indija, es uzreiz domā ju par jebkuriem antisanitā riem apstā kļ iem. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, es devos atpū sties ar satrauktu sirdi: pirmkā rt, es izlasī ju daudz negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu daž ā dā s vietnē s, un, otrkā rt, manai meitai ir 4.5 gadi, un Goa galu galā ir Indija, es uzreiz domā ju par jebkuriem antisanitā riem apstā kļ iem.
Visas manas satrauktā s domas izkusa, tiklī dz ieradā mies viesnī cā . Tur ir tik skaisti!!! ! ! Teritorija ir ļ oti liela un sakopta, bildes nesniedz visu ainavu dizaina skaistumu un izsmalcinā tī bu, visas 10 dienas staigā jā m un apbrī nojā m vai nu kaskā des baseinus, vai lagū nas, vai ziedus.
Istabas skaistas, daudz dvieļ u, izcilas kvalitā tes viesnī cas kosmē tika, ir elektriskā tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, augļ u grozs un katru dienu papildinā ts ū dens.
Wi-Fi viesnī cas teritorijā ir BEZMAKSAS!! ! ! Jū su ierī cē jā parā dā s zī mei, kurā jā ievada istabas numurs un uzvā rds, kā norā dī ts pasē , un tas ir viss, jū su Wi-Fi.
Mē s ceļ ojā m tikai ar maksas brokastī m, es lasī ju par vietē jā m kafejnī cā m pludmalē un sapņ oju par omā riem un garnelē m vakariņ ā s. Bet vispirms nedaudz par brokastī m, tā s bija brī niš ķ ī gas, izlasī ju, ka kā dam kaut kas nepietika, esmu kaprī zs uzturā , bet pat man viss bija garš ī gi un pietiekami. Mē ģ inā jā m pusdienot daž ā dā s vietā s, bet tikai tur, kur bija zupa, jo mans bē rns ir pieradis pie zupas pusdienā s. Ē diens viesnī cā ļ oti garš ī gs, cenas atbilst viesnī cas klasei. No krasta kafejnī cā m man visvairā k patika Ā rona kafejnī ca, ja stā vi ar seju pret jū ru, tad pirmā pa labi. Es paskaidroš u, kā pē c. Vispirms mē s pā rbaudī jā m Zee Bop, tas ir, ja jū s stā vat ar skatu uz jū ru pa kreisi, 10-15 minū š u gā jienā gar pludmali. Zee Bop pat nav kafejnī ca, bet restorā ns, kā raksta, bet lielu atš ķ irī bu nejū t, tur pasū tī ja jū ras veltes un zivis, diemž ē l zivs nebija pirmais svaigums : -( vē lā k sapratā m kā pē c - lielā kā daļ a no apmeklē tā jiem tur ir vietē jie, tur ē d savu nacionā lo virtuvi un jū ras veltes acī mredzot "novecojuš as". Cita lieta ir kafejnī ca mū su viesnī cas priekš ā , ī paš i Mario un Ā rons, tur vakarā ir pilnas mā jas, tikai krieviski runā još ie no tū ristiem un visi pasū tu kaut ko zivtiņ u. Tā pē c nekas nav novecojis. Tā kā mani vē l nedaudz uztrauca antisanitā ri apstā kļ i, ieskatī jos Aarons virtuvē un uzzinā ju kā tur viss ir. rakstī š u, ja kā dam noder ; -)Tur pludmales kafejnī cā nav ledusskapju, jo nav elektrī bas, strā dā ģ enerators mū zikai un gaismai. Katru rī tu viņ i atnes 2 milzī gus ledus bluķ us (es to redzē ju savā m acī m), viņ i tos iedur un novirza nakts zivju lomu. Frenkijs katru dienu iet uz tirgu pē c dā rzeņ iem, tā pē c viss ir svaigs. Viss, ko ē dā m, bija ļ oti garš ī gs. Piemē ram, liels omā rs - 25 USD, 1 liela (jumbo) garnele - 2.5 USD, vesela vidē ja haizivs (noteikti izmē ģ iniet, tik garš ī gi!! ! ) - 20 USD, vesela zivs - 15 USD, visas zivis ē dieni nā k ar salā tiem un rī siem.
Starp citu, tur arī mainī jā m dolā rus, reģ istratū rā kurss zemā ks. Piemē ram, reģ istratū rā par 100 dolā riem viņ i iedeva 5600, bet Ā ronā - 6000 rū pijas.
Es tur gribē tu izcelt jū ru. Tik jautri peldē ties mums sen nav bijis. Ū dens silts, viļ ņ i mazi, dziļ ums mazs, kā jau mammai ar bē rnu - labā k nekļ ū st! Ak, kā manai meitai patī k baseini, un jau tad viņ a atzina, ka jū ra ir labā ka : -) Pludmalē vienmē r bija brī vas vietas, un arī pie baseina tas bija ļ oti patī kami. Dvieļ us iedeva cik gribē ji, arī tā du dā snumu sen nebiju redzē jusi.
Aizbraucā m pē c suvenī riem uz tuvē jo Kolvas ciemu, taksi turp un atpakaļ + 2h gaidī š ana - 11$. Uzreiz saku, ka Kolvā jā kaulē jas, cenas ielas sā kumā un beigā s var atš ķ irties 2x. . Bet viss ir ļ oti lē ts, piemē ram, vietē jā ruma pudele 2.5$, kokvilnas tunika 10$, bē rnu T-krekls 5$, aptiekā s ir daudz ā jurvē das preparā tu, tie maksā santī mu. Vienī gais, cenas zeltam un dimantiem, kā jau man, ir nedaudz augstas.
No ekskursijā m izvē lē jā mies ZILONI-Ū DENSKRITUMI-GARŠ VIELU-TEMPĻ I. Mē s ceļ ojā m nelielā individuā lā.6 cilvē ku grupā . Cena pieauguš ajam 160 USD, bē rnam bez maksas. Es gribu nekavē joties brī dinā t visus, kas ir vismaz nedaudz noslimuš i ar transportu š ajā un jebkurā ekskursijā , kur ir ZILONI, lai neiet. Ceļ š ir ļ oti grū ts, lī dz ziloņ u mā jai nokļ uvā m tikai trī s, pā rē jie no spē cī gā s vemš anas ceļ a vidū nolē ca. Mans bē rns nekad nekur neslimo, daudz ceļ ojam, bet tikā m arī pie vemš anas maisa, atvainojos par sī kumiem. Vē lā k mē ģ inā ju atrunā t vienu dā mu no mū su viesnī cas, lai viņ a neiet ar mazuli pie ziloņ iem, bet viņ a, protams, neklausī ja, tad viņ iem bija ļ oti ž ē l, ka aizgā ja. Bet tas viss laikam ir nepatī kami, pati ekskursija ļ oti interesanta un izzinoš a, izjā jā m ar ziloni, pē c tam pabarojā m, pabarojā m pē rtiķ us, ū denskritums ir ļ oti skaists, starp citu, ejot uz turieni noteikti velciet sporta vai gumijas kurpes, jo bū s nedaudz jā pakā pjas pa akmeņ iem. Garš vielu plantā cijā nopirkā m lē tu un ļ oti garš ī gu vietē jo medu, arī garš vielas un suvenī ri tur ir lē ti.
Starp citu, viesnī cā ap 80% viesu ir krieviski runā još i, jaunieš u nav vispā r, bē rnu maz.
Viesnī cā sazinoties ar "mū sē jiem", par pā rsteigumu atklā ju, ka ir tā di, kuriem nepatī k ne Indija, ne viesnī ca. Un š eit ir dzirdē ti viedokļ i: animā cijas nav vispā r (nevis kā Grieķ ijā un Turcijā ) un vakaros ir garlaicī gi, un ā rpus viesnī cas antisanitā ri apstā kļ i un netī rī ba (Puketā daudz labā k). Garlaicī gi nebija, daudz staigā jā m, elpojā m svaigu gaisu, peldē jā mies, sauļ ojā mies, garš ī gi paē dā m, dzī vojā m skaistā vietā , tā tad kopumā pā rē jais izdevā s. Un, protams, mē s labprā t atgrieztos!
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
VIP viesnī ca. Krā š ņ a, liela, kopta un ļ oti zaļ a teritorija. Stilī gs, oriģ inā ls dizains Portugā les ciemata formā . Oriģ inā lie baseini ar tiltiņ iem un strū klakā m. Lieliski numuri 2 stā vu ē kā s. Protams, kvalitatī vs serviss un ē diens. … Tomēr ▾ VIP viesnī ca. Krā š ņ a, liela, kopta un ļ oti zaļ a teritorija. Stilī gs, oriģ inā ls dizains Portugā les ciemata formā . Oriģ inā lie baseini ar tiltiņ iem un strū klakā m. Lieliski numuri 2 stā vu ē kā s. Protams, kvalitatī vs serviss un ē diens. Mierī ga un relaksē još a viesnī ca. Krastā . Lielisks SPA centrs. Pietiekami daudz tū ristu no NVS.
номер корпуса прудик территория ресепшен и холл
аватар Sheridance
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti augsts viesnī cas standarts. Apkalpoš ana, teritorija, numuriņ i, brokastis - neslavē jams! Viss ir tī rs, kā rtī gs, ļ oti jauki. Papildus skaistajam dizainam telpā bija milzī gs tualetes piederumu komplekts - no zobu birstes ar pastu un mazgā š anas lupatiņ u lī dz sū klim apaviem. … Tomēr ▾ Ļ oti augsts viesnī cas standarts. Apkalpoš ana, teritorija, numuriņ i, brokastis - neslavē jams!
Viss ir tī rs, kā rtī gs, ļ oti jauki.
Papildus skaistajam dizainam telpā bija milzī gs tualetes piederumu komplekts - no zobu birstes ar pastu un mazgā š anas lupatiņ u lī dz sū klim apaviem. Katram viesim bija 4 dvieļ i! Parasti viesnī cā s ir problē mas ar fē niem - tie nav jaudī gi, bet š eit fē ns ir visspē cī gā kais, kā mā jā s.
Lai gan viesnī ca atrodas 1. lī nijā , bet lī dz pludmalei no ē kā m jā iet 300 metrus pa zaļ ajiem zā lieniem.
Atseviš ķ i es gribu pieminē t brokastis. Esmu bijis daudzā s vietā s, dzī vojis daž ā dā s viesnī cā s. Bet to, kas tika pasniegts brokastī s, vienkā rš i nav iespē jams aprakstī t! Mā jas jogurti, garš ī gi sieri (dor blue, camembert, buko, un sieri, kuru nosaukumus nezinu), karstie kruasā ni, dā rzeņ i, augļ i, aukstie gabarī ti, deserti. . . Tā du izvē li savā dzī vē nebiju redzē jusi. Ļ oti labi produkti un arī labi sagatavoti.
Manuprā t, Park Hyatt ir viena no labā kajā m viesnī cā m Goā . ES iesaku!
Вид из окна
аватар Nomadic
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar ļ oti plaš u labiekā rtotu teritoriju, kurā ir visa nepiecieš amā infrastruktū ra relaksē još ai atpū tai: masā ž as salons, sauna, baseins, golfa laukumi, volejbols, galda teniss, bā ri, restorā ni, suvenī ru veikali, diennakts trenaž ieru zā le, piekļ uve pludmalei (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas). … Tomēr ▾ Viesnī ca ar ļ oti plaš u labiekā rtotu teritoriju, kurā ir visa nepiecieš amā infrastruktū ra relaksē još ai atpū tai: masā ž as salons, sauna, baseins, golfa laukumi, volejbols, galda teniss, bā ri, restorā ni, suvenī ru veikali, diennakts trenaž ieru zā le, piekļ uve pludmalei (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas). Jogas nodarbī bas notiek trī s reizes dienā . Wi-Fi un seifs bez maksas.
Numuri ir plaš i un sakopti. Personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs.
Выход на пляж Массажный салон Один из корпусов отеля Номер
аватар aa.11.84
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es devos uz Goa novembrī . Es jau sen gribē ju tur aizbraukt. Viņ i konsultē ja Park Hyatt Goa. Kopumā es zinā ju, ka Hyatts ir cienī gas viesnī cas. Viņ iem tur ir siltums, jū ra, palmas, kultū ras zā lieni; telpas ir nesalī dzinā mas, un tajā s ir viss (pat zobu birstes un zobu pasta)! Reģ istratū rā bija jauns hinduists, Dž otiš s, tik pieklā jī gs un mī ļ š )) Un kā viņ i tur barojas - jū s laizī sit savus pirkstus! Saldajiem zobiem debesis ir vienkā rš as. … Tomēr ▾ Es devos uz Goa novembrī . Es jau sen gribē ju tur aizbraukt. Viņ i konsultē ja Park Hyatt Goa. Kopumā es zinā ju, ka Hyatts ir cienī gas viesnī cas. Viņ iem tur ir siltums, jū ra, palmas, kultū ras zā lieni; telpas ir nesalī dzinā mas, un tajā s ir viss (pat zobu birstes un zobu pasta)! Reģ istratū rā bija jauns hinduists, Dž otiš s, tik pieklā jī gs un mī ļ š )) Un kā viņ i tur barojas - jū s laizī sit savus pirkstus! Saldajiem zobiem debesis ir vienkā rš as. Maizī tes, kruasā ni, vietē jie saldumi…
Minū tes gā jiens lī dz jū rai, pludmalē , kā jau pienā kas, dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli) Jū ra tī ra, nav dubļ aina ū dens. Tā lumā peldē ja pat delfī ni. Tas ir vienkā rš i lieliski un, salī dzinot ar daž ā dā m eksotiskā m salā m, piemē ram, Maldivu salā m, tas ir lē ts, un eksotika ir gandrī z tā da pati.
аватар alex3335
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā.2012. gada februā rī atpū tusies ģ imene ar bē rnu 4 gadi. Godī gi sakot, pirms izbraukš anas, izlasī juš i daudz ne pā rā k glaimojoš u atsauksmju par atpū tu viesnī cā , bijā m nedaudz sarū gtinā ti. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā.2012. gada februā rī atpū tusies ģ imene ar bē rnu 4 gadi. Godī gi sakot, pirms izbraukš anas, izlasī juš i daudz ne pā rā k glaimojoš u atsauksmju par atpū tu viesnī cā , bijā m nedaudz sarū gtinā ti. Turklā t viņ i treš o reizi lidoja uz Indiju, un viņ iem bija ar ko salī dzinā t (pirms tam viņ i atpū tā s The Leela Goa 5 * un The Zuri Varca Goa White Sands Resort (ex Radisson) 5 *).
Godī gi sakot, Park Hyatt Goa Resort and Spa 5 * viesnī ca ir ļ oti cienī ga.
Ieradā mies agri (bija individuā lais transfē rs) ļ oti uztraucā mies par vē lo reģ istrē š anos, tā teikt. Bet pā rsteidzoš i viņ i ā tri apmetā s. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti patī kama draudzī ga meitene, kura piedā vā ja aukstus dvieļ us un ū deni. Lī dz pulksten 11 mums istabiņ a tika iedota. Man jā saka, ka istaba ir ļ oti laba. Liels. Pie sienas karā jas plazma, lieliska santehnika (mini baseina vannasistabas vietā ), uz grī das parkets. Milzī ga gulta. Balkons ar skatu uz lagū nu. Tē jas pagatavoš anas iespē ja, seifs, minibā rs. Ledus istabā pē c pieprasī juma bez maksas. Katru dienu istabā vai nu ā boli, vai bumbieri.
Viesnī cas teritorija liela, skaista, kopta. Baseini daž ā dos lī meņ os ir savienoti ar maziem ū dens slidkalniņ iem.
Bē rniem ir neslikti aprī kots miniklubs, bet mans bē rns tur negribē ja iet. Es domā ju, ka ir pat bē rnu kinoteā tris. Bet viss ir angļ u valodā .
Pie baseina ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Gultas ļ oti labas. No rī ta tie ir pā rklā ti ar dvieļ iem un viens meli noslaucī š anai. Dvieļ i ļ oti kvalitatī vi, ja vajag papildus, tad dod bez problē mā m. Visas problē mas (piemē ram, sauļ oš anā s krē sla pā rvietoš ana ē nā vai otrā di saulē ) atrisina izpalī dzī gi darbinieki. Pietiek tikai paskatī ties uz viņ iem. Jū rā ir arī bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Bet mē s tur negulē jā m, jo ​ ​ bē rns nav kā pa lejā pa slidkalniņ iem. Viņ i devā s uz jū ru peldē ties. Jū ra silta. Ir ļ oti patī kami braukt pa viļ ņ iem. Delfī ni peldē jā s pā ris reizes.
Brokastis viesnī cā ir labas. Svaigas sulas (arbū zs, gurķ is, apelsī ns, vairā ku augļ u) ir patieš ā m atš ķ aidī tas. Bekons, vistas desiņ as, olu kultenis, olas, vairā ku veidu sieri, vairā ku veidu š ķ iņ ķ is. Zivis sagriež . Vairā ku veidu jogurts. Augļ i (arbū zi, ananā si, papaija un daž i citi, kuru nosaukumus es nezinu). Maiznī ca. Kafijas Tē ja. Es domā ju, ka tā bija auzu pā rslu. Un, kaut kas no Indijas virtuves, bet neesmu mē ģ inā jusi.
Pusdienā s bē rns paē da baseina bā rā (spageti, hamburgeri)
Vakariņ ā s devā mies uz pludmali padzerties. Ir 4 no tiem, divi labajā un divi kreisajā pusē . Mē s gā jā m pa labi. Tā , kurā par viesmī li strā dā puisis vā rdā Mario. Viņ š labi runā krievu valodā . Puisis ir godī gs (publicē ju viņ a foto). Viņ š , starp citu, var mainī t valū tu un ekskursijas un pasū tī t taksometru. Jū s varat iegā dā ties svaigus augļ us kaklā . Svaigas jū ras veltes vienmē r ir pieejamas. Ciematā augļ i ir 3 reizes lē tā ki. Viņ i pasū tī ja taksometru, bet ekskursija, jo viņ i bija kopā ar bē rnu, tomē r veica individuā lu. Saullē ktā ziloņ u š ovā . Un viņ i nekļ ū dī jā s. Bē rns vienkā rš i priecā jā s. Maš ī na bija laba. Gids bija interesants. Visur mū s aizveda priekš ā citā m grupā m. Mē s jā jā ar ziloņ iem, redzē jā m seno templi, skatī jā mies izrā di, peldē jā mies ar ziloņ iem upē . Brokastis un zvē rests ir iekļ autas ceļ ojuma cenā .
Viesnī ca atrodas tā lu no ciematiem. Viesnī cas tuvumā nekā nav. Pē c suvenī riem devā mies uz Kolvu, Kovelosimu. Vispā r mums likā s, ka, salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, it kā viss sadā rdzinā jā s, bet pasliktinā jā s kvalitā te.
No mī nusiem ļ oti dā rgs internets (1000 rū pijas ar nodokli dienā ). Starp citu, par visiem pakalpojumiem viesnī cā cenrā ž a cenai tiek pievienots nodoklis (apmē ram 30%).
Visas uzturē š anā s laikā es neredzē ju nevienu krieviski runā još u viesnī cas gidu vā rdā Emī ls, lai gan periodiski viņ u meklē ju. Labs palī dzī bas ceļ vedis "Saullē kts". Pē c ieraš anā s mē s nopirkā m vietē jo SIM karti caur viņ u par 20 USD un zvanī jā m, kur vien gribē jā m un cik vē lē jā mies.
Ī sā k sakot, mē s izbaudī jā m mū su brī vdienas. Š ī s ir tipiskas Indijas klusas ģ imenes brī vdienas. Nepiekrī tu nesenajā m ne tik labajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Varbū t jums vienkā rš i ir jā bū t precī zā kam, uzdodot jautā jumu "Ko jū s sagaidā t no atvaļ inā juma? "
Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, mē ģ inā š u atbildē t.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir nevis č etras, bet seš as zvaigznes. Viss ir tik ideā li, ka jū s par to esat pā rsteigts un neticat, ka tas ir iespē jams. Visi smaidī gi draudzī gi, kulturā li un pieklā jī gi. Vienī gais, kas var kaut kā apbē dinā t (un arī tad ne visus), ir ē diens, tas jau ir daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nevis č etras, bet seš as zvaigznes. Viss ir tik ideā li, ka jū s par to esat pā rsteigts un neticat, ka tas ir iespē jams. Visi smaidī gi draudzī gi, kulturā li un pieklā jī gi. Vienī gais, kas var kaut kā apbē dinā t (un arī tad ne visus), ir ē diens, tas jau ir daudzveidī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Ī sumā es jums pastā stī š u par viesnī cu, iekļ aujot daž us punktus, kas, cerams, jums noderē s. Pirmkā rt, š ī ir patieš ā m augsta lī meņ a viesnī ca. Goans vispā r ir ļ oti draudzī gi, bet paš ā viesnī cā apkalpoš ana tieš ā m ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ Labdien! Ī sumā es jums pastā stī š u par viesnī cu, iekļ aujot daž us punktus, kas, cerams, jums noderē s. Pirmkā rt, š ī ir patieš ā m augsta lī meņ a viesnī ca. Goans vispā r ir ļ oti draudzī gi, bet paš ā viesnī cā apkalpoš ana tieš ā m ir ļ oti laba. Runā jot par pā rtiku, jau pirmajā dienā atklā jā m shē mu, pē c kuras gandrī z visi krievu tū risti dzī vo gandrī z jebkurā Goa viesnī cā . Nav jē gas pusdienot vai vakariņ ot viesnī cā divu iemeslu dē ļ : 1. cenas, 2. daž ā dī ba – vai drī zā k tā s trū kums. Stingri iesaku visiem, kas dodas uz š o viesnī cu, pusdienot un vakariņ ot nelielā restorā nā pa labi no pludmales, ja stā vat ar skatu uz jū ru. Tikai ne pirmajā , bet otrajā pē c kā rtas - viņ u sauc Ā RONS. Greznā kā s vakariņ as tur mums izmaksā ja 500 Krievijas rubļ us. Š ajā restorā nā vienmē r viss ir svaigā kais, tur uzturoties izmē ģ inā jā m visus jū ras velš u gardumus: krabjus, omā rus, garneles, bruņ urupuč u sous u. c. . Ja apnika indieš u virtuve - pagatavos visu, ko prasī siet (kaut kad prasī jā m mū su ceptos kartupeļ us ar sī poliem : )) Un vē l viena lieta - š ajā restorā nā strā dā puisis vā rdā Frenkijs. Š is puisis var atrisinā t jebkuru problē mu un piepildī t jebkuru jū su vē lmi Indijas robež ā s: vai tā ir ekskursija uz jebkuru vietu, laivu brauciens, kurā jū s acu priekš ā gatavosiet zivis, kuras tiks nogalinā tas no š ķ ē pa pistoles, braucieni uz ū denskritumiem, spice. plantā cijas, zī da iepirkš anā s, rotaslietas, masā ž as un spa - viss, kas ir atļ auts un neatļ auts : ) Ļ oti iesaku - netē rē jiet naudu, pasū tot to visu no sava tū roperatora, bet izmantojiet Frenkija pakalpojumus. Viņ š ir ļ oti dzī vespriecī gs, dzī vespriecī gs un atvē rts cilvē ks, tā pat kā daudzi Goa, un, ja jū s ar viņ u sazinā sieties, domā ju, ka jū su uzturē š anā s Goa paliks jū su atmiņ ā uz ilgu laiku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Alex2888
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 6. lī dz 13. martam. Viesnī ca ir labā kā Dienvidu Goa. No mī nusiem - dienā un vakarā mū su MIG lido pie viesnī cas - dzirdamī ba ir izcila ... - vā rnas - nemitī gi ķ ē rc, tomē r tā ir visu Dienvidgoa viesnī cu nelaime. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 6. lī dz 13. martam.

Viesnī ca ir labā kā Dienvidu Goa.

No mī nusiem

- dienā un vakarā mū su MIG lido pie viesnī cas - dzirdamī ba ir izcila ...

- vā rnas - nemitī gi ķ ē rc, tomē r tā ir visu Dienvidgoa viesnī cu nelaime...

- biež i rī tos un vakaros var dzirdē t dzelzceļ a vilcienu dū koņ u ...

Vairā k mī nusu nav atrasts.

plusi

- lož metē ju apsardze pie ieejas viesnī cā . Pludmalē un viesnī cas teritorijā pastā vī gi iet apsargi, tā pē c viesnī cas teritorijā netika manī ti ne ubagi, ne teroristi, ne tirgotā ji, ne kā di citi nejauš i cilvē ki (kas nav mazsvarī gi tik nabagiem, vai, precī zā k, kontrastē još a valsts, piemē ram, Indija).

- laba virtuve. Saindē š anā s nebija. 7 dienu laikā atguvos par 3 kg, kas Indijai ir retums. Vē dera darbī bas traucē jumi ir izplatī ti citā s viesnī cā s. Š eit - nē , jū s pat varat tī rī t zobus ar krā na ū deni.

- silta jū ra, tī ra, kopta pludmale un viesnī cas parks.
- trokš ņ ainu ballī š u neesamī ba teritorijā un akmeņ iem nomē tā tas jaunieš u neesamī ba - kas ir ļ oti pamanā ms salī dzinā jumā ar Goa ziemeļ iem, kur visa veida narkotikas ir ik uz soļ a.

- ļ oti cienī gs atpū tnieku kontingents - turī gi cilvē ki no Eiropas, Krievijas un Indijas. Piemē ram, pirmajā dienā teritorijā tika novē rota liela maibahu koncentrā cija, kas ir netipiska pat Maskavai ar tā s "izrā dī š anos".

- Man ļ oti patika numurs, kurā mē s dzī vojā m - Junior Suites Nr. 242 ar skatu uz jū ru. Liela viesistaba, ē rta liela guļ amistaba, ik pē c 3 dienā m - 3 ā boli grozā un trauks ar rož u ziedlapiņ ā m pie vannas - baseina. Ar lielu prieku atpū tā mies istabā.

Rezumē jot, viesnī ca ir patī kama sala starp netī rumiem, ziediem, nabadzī bu, nabagu bū dā m un vietē jā s muiž niecī bas pilī m, kā arī citiem Indijas kontrastiem.

Pati Indija nepā rsteidza. Taizeme ir daudz interesantā ka atpū tas un atpū tas ziņ ā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums katico65
Sveiki! Braucam uz šo viesnīcu ar bērnu 4 gadi, domājam kādu ēdināšanas variantu izvēlēties, vai ir kur bērnu pēcpusdienā pabarot ar zupu?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums orgtexservis
pārtika aprīlī
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Один из самых роскошных отелей Гоа, с большой зеленой территорией, с множеством ресторанчиков. Выполнен в португальском стиле. Представляет собой комплекс, состоящий из двухэтажных вилл. Отель расположен в 17 км от Маргао. Открыт в 2002 году, последняя реновация в отеле была произведена в 2011 году, легкий косметический ремонт в 2017 году. При заезде в отель взимается депозит. Отель подходит для семейного отдыха и романтического путешествия парой.

Atrašanās vieta Отель расположен в Южном Гоа, в 17 км от ближайшего города Margao, в 15 км от аэропорта Dabolim и в 40 минутах езды от города Panjim – столицы штата Гоа.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 200 м от отеля (территория отеля примыкает к пляжу). Протяженность пляжа — 500 м. Вход в воду: песчаный. Пляжные полотенца (бесплатно). Есть душ.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (платно), интернет-кафе (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), 5 ресторанов (5 A la Carte), 2 бара — Praia De Luz: лобби-бар, часы работы с 15:00-00:00; Farol: бар у бассейна: часы работы с 09:00-20:00, 5 конференц-залов, галерея магазинов (магазины работают с 09:30-22:00), 1 каскадный открытый бассейн с пресной водой без подогрева (общая площадь 1855 м2, 1 водная горка), тропический сад, места для курения. Кресло-коляска для людей с ограниченными физическими возможностями (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн с пресной водой без подогрева (15 м2, глубина 0,30-0,50 м, 3 водные горки), мини-клуб (возраст 4-12, часы работы: 09:00-20:00, язык английский), развлекательные программы для детей: уроки керамики, уроки кулинарии, кинозал. Детская коляска (бесплатно), детский горшок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Кинотеатр (бесплатно), дартс, бадминтон, баскетбол (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), 1 теннисный корт с твердым покрытием, освещение и аренда ракеток и мячей — бесплатно, уроки тренера (платно), уроки кулинарии (платно), круглосуточный фитнес-центр с ультрасовременным оборудованием. В пышном саду рядом с морским побережьем работает спа-центр Kaya Kalp 3344 м2 — с 16 процедурными кабинетами и просторными зонами для релаксации и занятий йогой. Центр аюрверды (платно). Водные виды спорта: водные лыжи, банан, парашют, каноэ, водный мотоцикл — бесплатно
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 252 номера, включая 15 люксов различных категорий: 72 Garden View Rooms, 128 Lagoon View Rooms, 16 Pool View Rooms, 21 Sea View Rooms.

Istabās

Центральный кондиционер (бесплатно), ЖК-телевизор с кабельным / спутниковым ТВ, CD/DVD проигрыватель, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), мини-бар (платно), 2 бутылки минеральной воды 0,5 л (пополняются ежедневно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), ванная комната открытой планировки с ванной (в некоторых номерах есть тропический душ под открытым небом и выход в уединенный сад), фен, туалетные принадлежности, халаты и тапочки, утюг / гладильная доска, балкон или патио. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service (платно), меню подушек, услуга звонок-будильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • ventilators (ne visās istabās)
Adrese Arossim Beach, Cansaulim, South Goa, 403 712 Goa, India
Tālruņi: Tel: +91 83227 21234 Fax: +91 83227 21235
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.