Nanu Beach Resort & Spa 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.410
№7 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
7.4 Numurs
6.5 apkalpošana
7.3 Tīrība
5.4 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1992. gadā, pēdējā renovācija viesnīcā tika veikta 2012. gadā. Atrodas blakus Betalbatim pludmalei. Piemērots klusām brīvdienām.Vairāk →
аватар hanno4ka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pā rdodu kā.4*. Istabā nav fē na, ļ oti mitrs, spilveni smarž o pē c pelē juma, no gaisa kondicioniera nā k pelē juma smaka, trī s dvieļ i diviem, divi ķ ermenim un viens rokā m no ziepju piederumiem tikai ziepes un shampū ns, Wi-Fi ļ oti slikts, praktiski visu laiku nestrā dā , š ausmī gi aizsargā ts ar paroli, katru reizi jā ievada istabas numurs un uzvā rds, bet tas izsit visus laiks, brokastis kā divcī ņ ā , nekā di sieri un aukstie gaļ as padomā , no neveģ etā rieš a tikai ceptas olas, kurā m ir kā rta, pat vā rī tas nē , svaigu dā rzeņ u arī nav, tikai sautē ti, ne sviests, bet spreds. … Tomēr ▾ Pā rdodu kā.4*. Istabā nav fē na, ļ oti mitrs, spilveni smarž o pē c pelē juma, no gaisa kondicioniera nā k pelē juma smaka, trī s dvieļ i diviem, divi ķ ermenim un viens rokā m no ziepju piederumiem tikai ziepes un shampū ns, Wi-Fi ļ oti slikts, praktiski visu laiku nestrā dā , š ausmī gi aizsargā ts ar paroli, katru reizi jā ievada istabas numurs un uzvā rds, bet tas izsit visus laiks, brokastis kā divcī ņ ā , nekā di sieri un aukstie gaļ as padomā , no neveģ etā rieš a tikai ceptas olas, kurā m ir kā rta, pat vā rī tas nē , svaigu dā rzeņ u arī nav, tikai sautē ti, ne sviests, bet spreds. Mums naktī bija lidmaš ī na un brokastis bija apmaksā tas, atteicā s no pusdienu kastī tes, it kā viņ iem nav tā das iespē jas. iztī riet 9! ! Zvaigznes teritorijai.
 Первая линия перед отелем  Речка довольно ароматная, куча комаров, фумигатора в номаре нет  Дорога на пляж  Свежий пахучий навоз на клумбах отеля:))
аватар cascada23
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nanu Resorts 3 * viesnī ca mums tika ieteikta jau 2016. gadā . Mē s tajā atgriezā mies 2018. gadā , ļ oti ā tra reģ istrē š anā s, nebija nekā du problē mu. Ļ oti ē rta viesnī ca, skaista pludmale un jū ra. Istaba tī ra, viss tī rs, gultas veļ a svaiga. … Tomēr ▾ Nanu Resorts 3 * viesnī ca mums tika ieteikta jau 2016. gadā . Mē s tajā atgriezā mies 2018. gadā , ļ oti ā tra reģ istrē š anā s, nebija nekā du problē mu.
Ļ oti ē rta viesnī ca, skaista pludmale un jū ra.
Istaba tī ra, viss tī rs, gultas veļ a svaiga. Skats pa logu labs. Trū kumi netika konstatē ti.
Draudzī gs personā ls.
Mums ar vī ru ļ oti patī k š ī viesnī ca, esam jau bijuš i 2 reizes un vē l atgriezī simies.
аватар MarinaVladi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2017. gada 16. februā rī mē s (pā ris pensijas vecumā ) atgriezā mies no divu nedē ļ u atvaļ inā juma, kas tika pavadī ts jau treš o reizi Nanu Resort viesnī cā (starp citu, tagad viesnī ca ir 4 *). Mē s ar vī ru ierodamies ik pē c trim lī dz pieciem gadiem, un mani draugi ir ikgadē ji š ī s viesnī cas viesi kopš. … Tomēr ▾ 2017. gada 16. februā rī mē s (pā ris pensijas vecumā ) atgriezā mies no divu nedē ļ u atvaļ inā juma, kas tika pavadī ts jau treš o reizi Nanu Resort viesnī cā (starp citu, tagad viesnī ca ir 4 *). Mē s ar vī ru ierodamies ik pē c trim lī dz pieciem gadiem, un mani draugi ir ikgadē ji š ī s viesnī cas viesi kopš.2005. gada! Mū suprā t, š ī ir labā kā viesnī ca Dienvidgoa piekrastē . Pirmkā rt, pirmā lī nija pie jū ras un ļ oti tuvu milzī gai pludmalei ar č ī kstoš ā m, piemē ram, cietes, smiltī m. Mums ļ oti patī k viesnī cas teritorija: zaļ a, tī ra, sakopta, un tagad pā rsvarā ar izremontē tiem numuriņ iem kotedž ā s. PAR ISTABU: mums bija standarta, kotedž as pirmais stā vs Nr. 222 (treš ā lī nija). Uzkopš ana notiek katru dienu, veļ as un dvieļ u (balto! ! ) maiņ a arī katru dienu. Ikdienas papildinā š ana ar duš as ž eleju, š ampū nu, ziepē m, 1 pudeli ū dens vienai personai, tē ju/kafiju/cukuru/krē jumu. Istabā ir tē jkanna, glā zes, krū zes, tē jkarotes. Mini ledusskapis un gaisa kondicionieris darbojā s labi. TV ar vienu krievu kanā lu.
Bija nelielas problē mas ar gaismu istabā , bet lielā kā problē ma bija ar WiFi istabā !
BROSTAS (agrā k š ajā viesnī cā bija puspansija): divu veidu augļ i (banā ns, mango, ananā ss, arbū zs u. c. ) un sulas, olu kultenis vai olu kultenis pē c izvē les, pupiņ as tomā tos, cepti tomā ti, vā rī ti kartupeļ i, tortiljas ar un bez pildī juma, jogurts, piens, 2 veidu pā rslas, putras, divu veidu ievā rī jumi, sviests, tē ja/kafija. Protams, brokastu sortiments ir krietni mazā ks nekā , piemē ram, viesnī cā s Grieķ ijā , Turcijā vai Ē ģ iptē , bet mums pietika. Vieglas PUSDIENAS tiek piedā vā tas viesnī cas restorā nā . VAKARIŅ AS var bū t viesnī cā restorā nā (ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte un viss ir garš ī gi pagatavots) vai pludmalē kaklā . Iesakā m 3 kakliņ us pa kreisi no celiņ a (ja brauc uz jū ru): visur kaut kur saprot krieviski, gatavo ļ oti garš ī gas zivis tandū rā , garneles, omā rus un kū kas ar ķ iplokiem.
Pirmajā kaklā pa kreisi ar labu kursu var samainī t dolā rus pret rū pijā m un kā bonusu pasū tī jumam atnesī s ananā su vai arbū zu. Otrajā (ī paš nieks Dž imijs), pasū tot zivis, piedā vā s bonusu: vietē jā ruma un banā nu š ā vienu, kā arī piedā vā s ž urnā lus un grā matas krievu valodā atpū tai (ko tū risti atstā j) un nepā rtrauktu WIFI. Ar treš o kaklu (to tur ģ imene), ē rtā kie sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Visā s trijā s mē s vai nu pusdienojā m, vai vakariņ ojā m. Kopā ar mums bija pastā vī gie viesi – briti, poļ i, franč i. Uz Rosa's shake, par ko tik daudz raksta mū su tū risti, š ajā vizī tē nedevā mies. Cenas kokteiļ os un viesnī cas restorā nā ir aptuveni vienā das. Pusdienu/vakariņ u izmaksas vienai personai = no 400 lī dz 800 rū pijā m atkarī bā no ē diena (tas ir ar vietē jo ļ oti garš ī go alu). MAIŅ A: ņ em 100$ un 50$ banknotes, jo mainot pret tā m likme bū s lielā ka. Pā rģ ē rbā mies pirmajā kaklā pa kreisi un teltī , kas ir pa labi gar ceļ u uz jū ru (pie Sony).
Kolvā (ciemats, kas atrodas 30 minū š u gā jiena attā lumā gar pludmali gar jū ru) var arī samainī t naudu, tač u precī zi jā zina, kur ir vislabā kā likme. 1 rū pija = 1 rublis (aptuveni). Starp citu, ja plā nojat kaut ko iegā dā ties Colvā (augļ us, suvenī rus, tē ju, garš vielas utt. ) IZDEVĒ JIES! ! ! Cena veikalos sā kotnē ji tiek dē vē ta par pā rspī lē tā m reizē m pat trī sreiz! Jū tieties brī vi nosauciet savu cenas variantu, un pē c nelielas kaulē š anā s pirkums jums izmaksā s daudz mazā k nekā sā kotnē jā cena. Vienoš anā s nav iespē jama tikai tad, ja cena jau ir norā dī ta uz preces. EKSKURSIJAS: ja pirmo reizi Goa, dodieties apskates ekskursijā pa 4 objektiem, tie ir ū denskritums, garš vielu plantā cijas, Dienvidgoa galvaspilsē ta un tempļ i. Jū s varat doties pa š o marš rutu ar taksometra vadī tā ju (viesnī cā viņ i pastā vī gi piedā vā savus pakalpojumus daudz lē tā k nekā ekskursiju izmaksas no tū roperatoriem. Taksometrs ar licenci. Nav bī stams. Jū s aizvedī s, sagaidī s, ieteiks, kur pusdienot, atveda uz viesnī cu. Goa braucam uz lielisku masā ž u!
Jū s varat doties uz salonu viesnī cā , tač u cenas tur ir daudz augstā kas nekā atseviš ķ iem masieriem. Mē s ar draugiem jau desmit gadus izmantojam nepā lieš u masiera Andrea pakalpojumus, kurš strā dā niecī gā ofisā Sonjas teltī (ja dodaties uz pludmali - pa labi). Viņ š ir ī paš s! ! ! Uz to ir nepiecieš ams iepriekš pierakstī ties pirmajā s ieraš anā s dienā s, var uzreiz uz vairā kā m seansiem iepriekš , jo Andrea visus labi pazī st un nā k uz masā ž ā m no citā m viesnī cā m un villā m. Kopē jā s masā ž as izmaksas gandrī z stundu = 700 rū pijas (salonā gandrī z 2000 rū pijas), zonā lā masā ž a - cenas pē c vienoš anā s.
2017. gadā ir daudz krievu, tā pē c esiet gatavi sajū tai, ka atrodaties Krievijā , visapkā rt ir krievu runa un ne tikai literā ra, ak vai. Kopumā briti, franč i un poļ i ir pieraduš i atpū sties Dienvidgoa.
аватар moy_contakt
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Redzu, ka par š o viesnī cu nav pē dē jo atsauksmju, domā ju, ka jā pievieno informā cija. Š is ir mans treš ais ceļ ojums uz GOA (dienvidiem), un divos no tiem es paliku š ajā viesnī cā ar vienī go atš ķ irī bu, ka pirmo reizi dzī vojā m parastā numurā un tagad (mē s samaksā jā m 30 USD par iespē ju agrā reģ istrē ties un laikam par š o (bija rezervē ts standarta) bijā m iekā rtojuš ies villā . … Tomēr ▾ Redzu, ka par š o viesnī cu nav pē dē jo atsauksmju, domā ju, ka jā pievieno informā cija. Š is ir mans treš ais ceļ ojums uz GOA (dienvidiem), un divos no tiem es paliku š ajā viesnī cā ar vienī go atš ķ irī bu, ka pirmo reizi dzī vojā m parastā numurā un tagad (mē s samaksā jā m 30 USD par iespē ju agrā reģ istrē ties un laikam par š o (bija rezervē ts standarta) bijā m iekā rtojuš ies villā . Atbraucā m kopā ar vī ru(parasti ņ emam lī dzi vecā kus bē rnus, bet š oreiz ne). Villa vienkā rš i milzī ga, 2 stā vi. Minimums mē beles un daudz tukš as vietas. divas vannasistabas. Noteikti plus liela veranda, miers un klusums, ē nainas takas - viss, kas man pietrū ka galvenajā ē kā ar standartiem pagā juš ajā reizē , un tagad joprojā m (galvenajā teritorijā uz ē damistabas bā zes istaba, tuvē jais zā liens, tad tiek rī kotas kā zas (ļ oti plaš i, skaļ i un, godī gi sakot, es negribē ju tur dzī vot š ajā periodā ) tā s ir tikai indieš u ballī tes un tikš anā s (parasti nedē ļ as nogalē s, bet tas notika arī darba dienā s) . Brokastis bija š ausmī gas un aizgā ja. Nav nekā izņ emot olu kulteni variā cijā s un grauzdiņ os. Bija arī augļ i Bet ir krata un ir saule kad ir ko paspē t. Kopumā nekas nav mainī jies. Ē dienam kaklā . Cenas ir cē luš ā s, kas, protams, nav iepriecinoš i, plus viss ir viņ u naudas reforma, un te nu kā rtē jo reizi priecā jamies, ka pie mums nav bē rnu, varbū t problē ma ir skaidrā s rū pijā s, tikai iedodiet jaunus dolā rus (citā di maiņ as kurss vienkā rš i bū s ļ oti, ļ oti neizdevī gs) , izņ emt bankomā tā - limits ir zem plinti (2000 rū pijas dienā no kartes un pat stundu jā gaida rindā ). Lī dz atvaļ inā juma beigā m š is bankomā ts pā rtrauca naudas izsniegš anu, pā rē jais nedarbojā s. Bet toreiz tas mū s vairs netraucē ja, jo bija jau uz svē tku beigā m. Viņ i iedeva dolā rus kaklā , kad mē s viņ iem iedevā m divdesmit, un mums bija sī knauda rū pijā s (biež i vien kaklā vienkā rš i nebija ī stā summa, lai samainī tu 100 USD). Hinduisti mī l lielas 100 dolā ru banknotes un pieņ em tos par augstā ko iespē jamo likmi (ja tā s ir jaunas), tač u atpū tnieku nebija daudz un skaidrā s naudas, ko samainī t, tā pē c kaklā , kur mē s pastā vī gi ē dā m, mē s pieņ ē mā m jebkura nominā la dolā rus. ar likmi 66 rū pijas. Pē rkot tē ju, maksā ja ar pā rskaitī jumu, iespē jams arī viesnī cā . Kas attiecas uz pā rtiku kaklā , tas ir atseviš ķ s jautā jums. . Shake nevajadzē tu izvē lē ties pē c atsauksmē m, jo ​ ​ sezonas beigā s visi kakli tiek izjaukti un salikti jaunajai sezonai un nosaukums var palikt, bet ī paš nieks jau ir cits, vai arī tiek komplektē ta komanda sezona, bet viņ i negatavojas tik labi kā nā kamā utt. tā pē c agrā k, atpū š oties š ajā viesnī cā , ē dā m Rosā un mums viss garš oja, bet š ogad, kad ieradā mies pludmalē , pasū tī jā m sagrieztu ananā su....un mums iedeva atklā ti sakot sapuvuš u produktu. Nu, ja mē s pirktu veselu nemizotu ananā su, tad ir skaidrs, ka ne vienmē r ir iespē jams uzminē t, kas tajā atrodas. Bet tad mums to notī rī ja, nogrieza, un viņ a redzē ja, ka tas ir par 80% sabojā jies un, it kā nekas nebū tu noticis, pasniedza lietoš anai. Mē s tam pievē rsā m viņ as uzmanī bu, uz ko tika atbildē ts, ka viņ a nav vainī ga, ka viņ š ir pasliktinā jies. Pusdienā s mē s pie viņ as pasū tī jā m zivis, un tā s izrā dī jā s jē las. . Mē s vairs negā jā m pie viņ as, bet devā mies ē st uz kaimiņ u š eihu, iepriekš nogarš ojot ē dienu no diviem citiem, kas atrodas netā lu. Visur bija garš ī gi, bet Magzikas kaklā (tā ir pirmā pie ieejas pludmalē ceriņ u toņ os un uz to ved š ī kakla darbinieku uzklā ts paklā js, lai bū tu ē rtā k staigā t pa smiltis un uzreiz pareizajā virzienā ) bet Nani (tas nav saimnieks, bet kā bū tu vadī tā js) lielisks puisis, patī kams un dzī vespriecī gs, vienmē r varē ja paskaidrot, kā ds ē diens, izpildī t jū su vē lmes ē dienam (gan kulinā rijā un nepā rstā vē to jū ras rā puļ u ieveš anā ), tieš i pateicoties viņ am arī problē mas ar vietē jo valū tu mū s apieta (viņ š atņ ē ma no mums visu veco naudu, laipni pasniedza valū tas maiņ as laikā , mū su nezinā š anai pirmajā dienā (veikalos un veikalos tos vairs nepieņ ē ma norē ķ iniem (izņ emot augļ u stendus), un no 24.11 pat paziņ oja par pieņ emš anas pā rtraukš anu visā Indijā ) un turpmā k, neatkarī gi no konfesijas. un dolā ru emisijas gads, valū tas kurss mums bija maksimā lais). Viņ š vienmē r centā s mū s iepriecinā t ar patī kamiem sī kumiem (tā pat vien) - uzceps č ipsus alum, tad griezī s ananā sus. Un kaut kā bijā m liecinieki, ka apmeklē tā jiem zupa negarš o un par to naudu no apmeklē tā jiem neņ ē ma, bet gan noskaidroja, kas negarš o, un turpmā k tieš i š iem apmeklē tā jiem zupa tika vā rī ta pē c viņ u vē lmē m. (Es uzreiz atceros Rosu ar viņ as sapuvuš ajiem ananā siem un jē lā m zivī m). Pludmalē bijā m pirmie, visiem pā rē jiem sauļ oš anā s krē sli bija č upā , nesakā rtoti, un mū sē jie mū s jau gaidī ja pie mums : ) Tā di patī kami sī kumiņ i ļ oti iepriecina. Pē dē jā vakarā viņ š mums krastā sarī koja izcilas atvadu vakariņ as, sacē la traci un atrada mums monē tu, ko iemest okeā nā . Brī dī , kad mē s aizbraucā m, krastā kā sē nes bija izauguš i jauni kakli un parā dī jā s pat divas (daž ā du ī paš nieku) "Koļ a kafejnī cas", viena pa labi, otra pa kreisi no pludmales piekļ uves. Kopumā atpū ta bija izcila, tač u š ī viesnī ca, ņ emot vē rā tā s troksni, diezin vai tiks izvē lē ta vē lreiz (mū su pē dē jā apmeklē juma reizē tas tā nebija, bet viesnī ca sevi reklamē kā daž ā du pasā kumu centru, kamē r pilnī bā nevar lai pasargā tu atpū tniekus no tiem). Bet kopumā , kas attiecas uz Indiju, viesnī ca ir laba (jau 4 zvaigznes). Viesnī ca nodroš ina (mē s 7 dienas) bezmaksas Wi-Fi, bet viņ š dzī vo savu atseviš ķ u dzī vi....un viņ š biež ā k tur nav nekā ir, bet viņ š beidzā s uz pludmali (ja viņ š strā dā ja). Mē s izbaudī jā m lielisku wi-fi kaklā . Mē s aizbraucā m no vecā s atmiņ as uz Coconut Grove4 * viesnī cu (tā ir ļ oti tuvu, Nanu Resort kreisajā pusē ), kur mē s pirmo reizi atpū tā mies un mums ļ oti patika Dž o un viņ a kokteilis, mē s gribē jā m ē st saldē jumu. tur. bet mū s gaidī ja vilš anā s, tagad tā ir Puš kina kafejnī ca ar vairā kiem jauniem un modī giem puiš iem, kuri atklā ti "pieķ ē rā s" meitenē m, kuras atpū tā s bez puiš iem (acī mredzot katram ir savi paņ ē mieni, kā piesaistī t klientus). Pie š ī kakla pavadī jā m visu dienu (š ajā laikā pē c Rož u baroš anas meklē jā m jaunu vietu) un to visu skatī jā mies. Turklā t man negarš oja jū ras velš u zupa (Nani’s gatavo ar pienu un ir daudz garš ī gā ka) un ceptos rī sus ar jū ras veltē m mijas ar dedzinā tā m sastā vdaļ ā m. Izdarī jā m secinā jumus un devā mies meklē t tā lā k.
аватар Vasily
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lidojums: Lidojā m ar ziemeļ u vē ju, lidmaš ī na B-757 bija tī ra, nesmirdē ja, vairā kas reizes pabarojā m. Mē s ieradā mies agri no rī ta, viss ir standarta: aizpildiet imigrā cijas karti lidmaš ī nā , stā vot rindā , darbinieki izdala kartes ar jautā jumu par bagā ž u, viņ i jautā par satelī ta tā lruni bagā ž ā , zelta stieņ iem un sē klā m. … Tomēr ▾ Lidojums:
Lidojā m ar ziemeļ u vē ju, lidmaš ī na B-757 bija tī ra, nesmirdē ja, vairā kas reizes pabarojā m. Mē s ieradā mies agri no rī ta, viss ir standarta: aizpildiet imigrā cijas karti lidmaš ī nā , stā vot rindā , darbinieki izdala kartes ar jautā jumu par bagā ž u, viņ i jautā par satelī ta tā lruni bagā ž ā , zelta stieņ iem un sē klā m. eksotiskie augi - jocī gā kais ir tas, ka bagā ž u neviens nepā rbauda, ​ ​ bet bez aizpildī tas kartes uz katra cilvē ka (mums bija viens č emodā ns uz diviem) tevi neizlaidī s. Uzmanī bu! uzreiz pē c kartes nodoš anas sā kas NAUDAS Š Ķ IRŠ ANĀ S ZONA - maiņ as punktos pie tevis lec lipī gie š veicars un barkeri. "Palī dzī ba ar č emodā nu" jums izmaksā s 1000 rubļ u par 100 metriem, un valū tas kurss acī mredzot bū s zirgs. tū risma firmas gids satiekas uzreiz pie izejas - nez kā pē c nelaiž lidostā . ja lī dz š im brī dim jū s vē l neesat audzē ts laupī t - dodieties uz autobusu 100m lejup pa labi.
Viesnī ca:
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tieš saistes atsauksmē m, tā pē c nekas ī paš i negaidī ts nebija. Mē s dzī vojā m villā - pā ri ceļ am no galvenā s zonas ar reģ istratū ru un restorā nu. Villa ir divstā vu istaba ar atseviš ķ u ieeju, ledusskapi, 2 gaisa kondicionieriem un ventilatoriem 2. stā vā , lielu balkonu zem nojumes, 2 vannas istabas un kaut ko lī dzī gu virtuves zonai. Viesnī ca ir tī ra, laikam "sterili tī ra" Indijai. Reģ istrē š anā s viennozī mī gi notika pē c grafika, neskatoties uz to, ka ieradā mies paš ā sezonas sā kumā un villas bija tukš as. Mē s to zinā jā m iepriekš , tā pē c uzreiz pā rģ ē rbā mies viņ u pieliekamajā reģ istratū rā , braucā m uz pludmali un atgriezā mies 12:50. Wi-Fi ir ļ oti dā rgs un, saskaņ ā ar daž iem ziņ ojumiem, ļ oti nestabils. Tieš ā m dī vaini, kā pē c viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku, lai gan 80-90% viesu ir krieviski runā još i ar ļ oti pieticī gu angļ u valodu - rezultā tā lielā kā daļ a saziņ as ar personā lu notiek ar ž estiem. Brokastis - pieticī gas, bet pacieš amas uz 3*. Mana sieva devā s uz viesnī cas spa. Iespaidi pā rsvarā ir pozitī vi, kaut arī dā rgi un nemitī gi mē ģ ina apmā nī t vai nu laikā , vai naudā . Kopumā krā pš anā s ar laupī jumu ar visiem iespē jamiem un neiespē jamiem paņ ē mieniem Indijā ir gandrī z nepā rtraukts process no brī ž a, kad pametat sterilo lidostas zonu un beidzas ar iekā pš anu atgrieš anā s lidmaš ī nā . Sagatavojies. Kuram gan nepatī k kaulē ties - laikam Indija nav priekš jums - IMHO pat arā bi ir mazā k sasnieguš i tū ristu š ķ irš anā par laupī jumu. Es nesaprotu cilvē kus, kuri pē rk rotaslietas Indijā , kad viņ i mē ģ ina jū s 3-4 reizes pavairot pat uz nejaukas lupatas un uzslī dē t uz tā m nevē lamas lietas. vai visi pircē ji ir profesionā li juvelieri?
Pludmale, jū ra, tirgotā ji un kakli:
pa ceļ am uz pludmali pā ris veikali - pirkt vai nē - tas ir atkarī gs no jums, bet naudas maiņ as kurss rū pijā m ir labs. Š eiki (kafejnī cas pludmalē ) ir koncentrē ti grupā s, iesaku pamē ģ inā t daž us vai vismaz izstaigā t, paskatī ties ē dienkarti un paprasī t WiFi - piemē ram, man nepatika visiem slavinā tā Rosa - ē dienkarte ir pieticī ga , nav Wi-Fi. Konkurence ir liela - rijē ji velk kaklā visiem, kas staigā pa pludmali. Personī gi mums visvairā k patika kakliņ i, kas atrodas pa kreisi no izejas uz pludmali, 200 m (uz Colvas pusi). Pati pludmale ir š ika - plata un tukš a, pa to lielā skaitā steidzas krabji, bē guma laikā var atrast jū ras zvaigznes. Piekraste maiga un dziļ ums aug lē ni. Pats okeā ns silts, diezgan dubļ ains, brī ž iem š ņ ā c planktons, bet ne kritiski. Ik pa laikam var redzē t kā du zivi, bet masku ņ emt nav jē gas. Naktī pludmalē redzē ta neliela č ū ska - indī ga vai nē - viņ i nepā rbaudī ja.
Ap viesnī cu:
Ekskursijas netika ņ emtas - sezonas sā kumā Pegasus bija tikai pā ris ekskursijas no "apskates ekskursijas par USD 50 vienai personai". Taksometri piedā vā "spice ū denskritumus" - palasiet atsauksmes - nebija sajū smā un negā ja.
Betalbatim virzienā devā mies iekš zemē pa ceļ u (nekas ī paš i nav ko redzē t, ir Zara dā rgo suvenī ru veikals, bet jebkurš taksists ar prieku aizvedī s), pa pludmali lī dz Colvai (30 minū tes kā jā m) un uz Majordu (pusotra stunda vienā virzienā ) gā ja pa pilnī gi tukš u pludmali.
Colvā ir viena iela no pludmales (nav jē gas braukt pa kreisi un pa labi) - veikali, tirgotā ju teltis, ir vairā ki bankomā ti. Preces amatierim, pā rsvarā š vaki par zirgu cenā m (kaulē ties lī dz cena nokrī t 2-3 reizes) sievai, izskats atgā dinā ja 90. gadu sā kuma paš mā ju tirgus. Nopirkā m augļ us (sarunā t) suvenī rus (sarunā t stingri) ū deni-alu (bez kaulē š anā s), izņ ē mā m naudu (var mē ģ inā t kaulē ties, bet baidos, ka bankomā ts nenovē rtē s impulsu).
Indija kopumā :
Ī sā k sakot - nepā rsteidza, cenas kopumā augstā kas kā Taizemē , serviss vairā kas reizes zemā ks. Nav ko redzē t un dā rgi. Specifika - netī rī ba, ubagi, š ķ irš anā s par laupī jumu. Ī sā k sakot, Indija nav mana izvē le.
Ko ņ emt lī dzi: dokumentus, galveno naudu var nē sā t uz plastmasas - bankomā tu ir daudz DROŠ I ņ emiet lī dzi kvalitatī vu lukturī ti vai divus - elektrī bas padeves pā rtraukumi ir regulā ri, un naktī jā paskatā s zem kā jas staigā jot.
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lī dz jū rai 300 m. Vienkā rš i, bet tī ri. Bungalo 2 stā vs Viesnī ca izskatā s pē c pieticī ga, bet laba ciemata. Regulā ri cipari. Jū su naudas vē rts. Patī k 3+* vai 4-* … Tomēr ▾ Lī dz jū rai 300 m. Vienkā rš i, bet tī ri. Bungalo 2 stā vs Viesnī ca izskatā s pē c pieticī ga, bet laba ciemata. Regulā ri cipari. Jū su naudas vē rts. Patī k 3+* vai 4-*
вот и почти вся территория корпуса холл в зоне ресепшен номер
аватар Fidel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā bija pirmā reize Goā , un es ceļ oju ar piesardzī bu. Bet visiem ļ oti patika. Pirmkā rt, VIESNĪ CA ir DAUDZ PIRMS NOTEIKTO ***. Ja salī dzina ar Ē ģ ipti, pilnvē rtī gs ****. Tī rs, ē rts, izcils ē diens, labs SPA salons, teritorija, lai arī maza, nolaizī ta un kopta. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Goā , un es ceļ oju ar piesardzī bu. Bet visiem ļ oti patika. Pirmkā rt, VIESNĪ CA ir DAUDZ PIRMS NOTEIKTO ***. Ja salī dzina ar Ē ģ ipti, pilnvē rtī gs ****. Tī rs, ē rts, izcils ē diens, labs SPA salons, teritorija, lai arī maza, nolaizī ta un kopta. Pludmale tieš ā m ir 100 m. Pludmale tikai dziesma - plata, milzī ga, tī ra. Gaismas dienas laikā paisums no rī ta ir zems, un pē cpusdienā paisums ir diezgan spē cī gs. Ū dens 27-28 grā di, peldē ties prieks. Turpat pludmalē labs š eiks, kur pusdienā s pasū tī t svaigā kā s zivis un jū ras veltes, svaigas sulas, aukstu alu, bezalkoholiskos dzē rienus. Tū risti 80% ir krievi, bet publika diezgan inteliģ enta, mierī ga, daudzi ar bē rniem. Pa ceļ am uz pludmali visu dienu tirgojas augļ u pā rdevē js - cenas tā das paš as kā tuvā kajā ciemā . Vispā r ziemā lieliska iespē ja sasildī ties un izpeldē ties siltajā jū rā , veikt ā jurvē das masā ž u, pasē dē t uz zivju un augļ u diē tas. Tiem, kas Indijā vai Š rilankā bijuš i jau iepriekš , ekskursijā s var nebraukt vispā r. Tagad plā noju atkā rtot braucienu uz Goa decembra sā kumā .
аватар logvinova6
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no Nanu. Viesnī ca ir laba. Ļ oti tī ri, dakstiņ u celiņ i, leļ ļ u zā lieni, liekas, ka ejat nevis pa ielu, bet gan pa tirdzniecī bas centru bez jumta. Numurā ir tē jkanna, tē ja un kafija. cukurs, krē jums. Vannas istabā ir ziepes un š ķ idrā s ziepes. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Nanu. Viesnī ca ir laba. Ļ oti tī ri, dakstiņ u celiņ i, leļ ļ u zā lieni, liekas, ka ejat nevis pa ielu, bet gan pa tirdzniecī bas centru bez jumta. Numurā ir tē jkanna, tē ja un kafija. cukurs, krē jums. Vannas istabā ir ziepes un š ķ idrā s ziepes. Seifs istabā ir bezmaksas elektronisks, ietilpī gs - ļ oti ē rti. Reģ istratū rā ir arī kameras, droš i vien maksas. Odu nav, bet kaut kas un kaut kur tomē r iekoda, tad niezē ja. Ē diens, protams, ir specifisks, bet diezgan ē dams. Samaksā jā m par obligā tajā m Ziemassvē tku vakariņ ā m - tur galdi lū za, bet ne gramu š ķ idruma nedrī kstē ja. Par 93 dolā riem. uz cilvē ku varē ja vismaz uz galda nolikt pudeli ū dens un ruma. Un tā lā k. Viesnī cā.90% runā krieviski, un vakars bija angļ u valodā . Viss par viesnī cu.
Jū ra ir prieks, brī nums, pasaka utt. utt.
Indieš i ir vislabvē lī gā kie, vislabvē lī gā kie, mī ļ ā kie cilvē ki.
Valsts ir neparasta, valdzinoš a, kameru un kameru nemaz nevar izslē gt. Bē dī gi slaveno netī rumu Ē ģ iptē ir 100 reizes vairā k.
Shake Koli pie viesnī cas ir ē stuve, salī dzinot ar kokteili Antonio's virzienā uz Colva. Tā ir 10 minū š u gā jiena attā lumā , bet tas ir tā vē rts visā dā ziņ ā .
Kopsavilkums: Mē s katru gadu ceļ ojam uz citu valsti. bet nā kamgad - atkal GOA!!!!!!!! ! !
аватар vbkmnjy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Transaero lidojums 6.25 min. Ir pieļ aujams lidot naktī . Dryhnesh sevi un viss. Atpakaļ nav tik jautri lidot 7 stundas. Viena uzņ ē muma ī patnī ba lika aizdomā ties - ja lido uz Domodedovo un no tā s, tev par 600 rubļ iem tiek nodroš inā ti video atskaņ otā ji uz klā ja. … Tomēr ▾ Transaero lidojums 6.25 min. Ir pieļ aujams lidot naktī . Dryhnesh sevi un viss. Atpakaļ nav tik jautri lidot 7 stundas. Viena uzņ ē muma ī patnī ba lika aizdomā ties - ja lido uz Domodedovo un no tā s, tev par 600 rubļ iem tiek nodroš inā ti video atskaņ otā ji uz klā ja. Bet, ja lidmaš ī na atrodas bumbā (Š eremetjevo), negaidiet š o prieku un atrodiet izklaidi uz klā ja jau iepriekš . Dienā ir garlaicī gi lidot. Mē s lidojā m no bibliotē kas, satikā m eksotisku saskaņ u. Sū dzī bu nav ne par vienu, ne par otru. Gidi vienmē r sazinā s – jū s nejū taties apmaldī jies. No ceļ vež a iegā dā jieties vietē jā operatora SIM karti. Kontā.20 dolā ri un 350 rū pijas. Zvani uz Maskavu mums izmaksā ja tikai santī mu. Sarunas minū te nav noteikta, bet ir atkarī ga no tā , cik daudz viņ i runā ja - no 10 rū pijā m minū tē lī dz 0.6 rū pijā m. Pē c katra zvana vai sms ekrā nā parā dā s infa-cik vē l ir palicis un cik maksā s nā kamā minū te. ē rti. Piemē ram, mū su goodlay piedā vā ja minū ti no Indijas uz Krieviju par 1 dolā ru, par megafonu vispā r klusē ju. Lidosta ir militā ra un maza. Indiā ņ i muitā ir gari, lē ni. Pusstundu nostā vē ja pasu kontrolē . Tas neskatoties uz to, ka nebija citu lidojumu, izņ emot mū s. Par atgrieš anā s lidojumu ir atseviš ķ a dziesma. Shuttle autobusi ir sprā dziens un sveiki no to 80....Nogalinā ti, izgrauzti, briesmī gi ceļ i, bez braukš anas. Priecā jos, ka lī dz viesnī cai ne vairā k kā.20 km kratī ties. Es vairs nebraukš u ar viņ u autobusiem. Taksometrs maksā apmē ram 20-25 dolā rus - ā tri un ē rti. Viesnī ca tika nokā rtota uzreiz, viņ i neko nesagaidī ja, lai gan ieradā s ap pulksten 11. Viesnī ca ir sadalī ta 2 zonā s, kuras atdala ž ogs. Mē s paņ ē mā m Exe. . , tā pē c dzī vojā m tur, kur reģ istratū ra un restorā ns. Bungalo 4 istabā m. Dots 2 stā vā . Viss ir tī rs un skaists, bez sū dzī bā m. Pati viesnī ca ir 4, ja viņ i tajā ieguldī tu un sniegtu nedaudz vairā k pakalpojumu. Trī s pluss, tas ir skaidrs. Pati viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta. Personā ls draudzī gs, izpalī dzī gs. Visi pieprasī jumi tiek atrisinā ti maksimā li 10 minū š u laikā . Internets viesnī cas teritorijā ir maksas, bet !!! ! saziņ a vairā k vai mazā k notiek tikai recepcijas zonā . 1 stunda - 120 rū pijas, 1 diena - 400 rū pijas, 7 dienas - 1000 rū pijas. Apsveriet ieguvumu pats. Ā trums vienmē r ir atš ķ irī gs, biež i nā cā s braukt uz Colvu kā dā interneta kafejnī cā . Darbā smagie dokumenti vienkā rš i nepameta. Ē dienu brokastis, kā visi raksta, ir diezgan pieticī gas, tač u izsalcis nebū si, ja vienmē r kakla krastā bū s kaut kas, kur barojoš i uzpildī t degvielu. Vakariņ as š eit ir jautrā kas, ir izvē le. Vakaros dzī vā mū zika. Baseins ir viens no tī rā kajiem, ko esmu redzē jis, karstumā atdzesē . Izmē ģ inā ju viņ u slavē to rumu, nekas tā ds, var dzert. Pludmale-septembris vai kaut kas, Indijas varas iestā des ir aizlieguš as pludmalē uzlikt kaklus vairā k nekā.5 sauļ oš anā s krē sliem. Katrs saņ em piecus. Mē s vienmē r ē dā m KOLI kaklā . Par saindē š anos kaklā , tas laikam ir retums. Ne mē s, ne kā ds cits no mū su viesnī cas to neesam piedzī vojuš i. Pat ja viņ iem nav tā das sanitā rijas, kā vajadzē tu, bet neviens netika saindē ts. Puisis tur ir ā trs, mazliet runā krieviski, ā trs. Mē s vienmē r gulē jam uz smiltī m, tas nav saspringts. Viņ iem tur ir sauļ oš anā s krē sli kratī š anai, bet mē s tur negā jā m gulē t, ir atkritumu izgā ztuve. Okeā ns ir krā š ņ s, uz tī rī bu nevar paļ auties, neko nevar redzē t. Bet, no otras puses, tajā sastopams ļ oti daudz visdaž ā dā ko dzī vo radī bu - gliemji, zvaigznes, medū zas, visā das vē ž a sugas....Interesanti pabā zt ar tā m smiltī s, kad vilnis izmet ā rā . Bija Panaji un Margao-chesno-man, atkritumi un nabadzī ba. . . Bijā m nakts tirgū , atgā dina mū su č irkezonu, atvainojos par slengu. Cilvē ki tur nā k tusē ties, daudz cilvē ku, visā das izrā des. Es izvē lē jos Goa dienvidus, jo tur ir kluss un mierī gs, nevis kā ziemeļ os. Taksometru vadī tā ji. Izejiet ā rpus viesnī cas vā rtiem - viņ i vienmē r tur staigā . Viņ i jautā , kur tu esi. Cenas ir zemas pē c mū su standartiem, bet jū s varat kaulē ties. Piemē ram, Colva turp un atpakaļ maksā.400 rū pijas (apmē ram 230 rubļ u), plus viņ š tevi tur gaida stundu vai pat 2, kamē r tu ej un ej. Mē s ar vī ru pieķ ē rā mies vienam taksistam, apmainī jā mies telefona numuriem un braucā m tikai ar viņ u. Kaut kā viņ š mū s visu dienu dzina tur un tur un veda par 65 dolā riem. Uz visu dienu!! ! Plus viņ š gā ja ar mums visur, kur vajag kaut ko labu nopirkt, tē ju, nevis tū ristiem paredzē to, aizveda mū s uz savu tirgu. savē jiem. Skats ir š ausmī gs, bet tē ja ir tā vē rta. Un viss vienā garā . Viņ š ir ar mums kā vista un ola. Palī dzē ja visur, kur vajadzē ja. Tirgotā ji ir uzmā cī gi un rū pī gi. Bet viņ i neplī st, ja jū s viņ iem atsakā ties. Vajag kaulē ties!!!!! ! Trī sreiz noteikti! Paš i pirkā m. un tajā paš ā laikā tie nepaliek rē ķ inā . Vispā r daudz kas tur ir dā rgs, jo tū ristam. Rotaslietas. Pirku veikalos. Sudraba kvalitā te par pā rmē rī gā m cenā m veikalos ir ļ oti kliba. Daudz viltojumu. Viņ i to pā rdeva kā tirkī zu par 60 dolā riem, es noplē su krā su uz krelles, klusa aina..... aizkars....Un tā viss!! ! 10 reizes vē lreiz pā rbaudiet. Bet dabū ju dā vanā m daudz Himalaju kosmē tikas, viņ u š alles. Ir lietas, kas ir tā vē rtas. Mē s kā jau pieredzē juš ie paņ ē mā m lī dzi ļ oti maz mantu - koferi, tajā bija vē l viena mazā ka. Pa ceļ am gan uz acs ā boliem, gan sapakots. Pā rmaksa par lieko svaru ir dā rga. Rokas bagā ž a pie Transaero-5 kg, nevis 10. Man bija mugursoma 12 kg. Tam ir augļ i. Un ja nu viss ir tik garš ī gi. Es domā ju, ka viņ i to paņ ems, nē . Visu atnesa bē rniem. Lidojums atpakaļ . pusotru stundu mocī bas un tikai pā rbaudes. Karavī ri ar lož metē jiem prieku nedod. Rindas visur un uz visā m pā rbaudē m. Viņ i strā dā ļ oti lē ni. Apģ ē rbu kontrolē sievietes tiek pā rbaudī tas atseviš ķ i no vī rieš iem. Un tikai sieviete. Viņ i pieskaras visam. Es domā ju visu ķ ermeni. Muita izieta - iekrauj autobusā bez kondicioniera 35 grā du karstumā un nobrauca 100 metrus lī dz lidmaš ī nai. Tā lā k viss noritē ja pē c plā na – izbraukš ana un esam mā jā s. Neaizmirstiet aizpildī t ieceļ oš anas un izbraukš anas imigrā cijas kartes. Viss ir angļ u valodā . Indieš i palī dz lidostā . Mā cieties angļ u valodu - ja kā ds nerunā . Vismaz nedaudz. Visi hinduisti runā tekoš i. Vai gandrī z viss. Pē c viesnī cas, cenas un kvalitā tes, viss ir kā rtī bā , nenož ē lojā m. Vispā r Indijā martā biju Taizemē , tā pē c ilgi nā cu pie prā ta, salī dzinot Indijas netī rumus, atkritumus un nabadzī bu ar civilizē tu un tī ru Puketu. Pē c 2 dienā m es iemī lē jos Indijā . Tas ir unikā ls, bet savā veidā burvī gs. Jums tikai jā ieskatā s tajā dziļ ā k. Goa nav Indija, bet gan post-Party telpa, tā pē c chtoli. . . Bet tomē r Indija. Es pie tā atgriezī š os. Zinu, ka daudzi pē c pirmā brauciena to noslē dz sev. Un es ne tikai atgriezī š os, bet arī nā kš u ar bē rnu. Braukt. lai saprastu Indiju un izdarī tu savu izvē li. Bū s jautā jumi, ko uzdot. es atbildē š u. Priecī gu atpū tu visiem.
Территория отеля Чумовое общение со слонами!!! Пляж Колва Бассейн Пляж Отель вечером. Пляж Лобби.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nanā ieradā mies no Sanktpē terburgas 26. oktobrī . Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Palū dza iekā rtoties otrajā stā vā , par 20 dolā riem mū su lū gums tika apmierinā ts un pē c 5 minū tē m soma jau atradā s 403. … Tomēr ▾ Nanā ieradā mies no Sanktpē terburgas 26. oktobrī . Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Palū dza iekā rtoties otrajā stā vā , par 20 dolā riem mū su lū gums tika apmierinā ts un pē c 5 minū tē m soma jau atradā s 403. istabā . Mums bija talons uz 15 naktī m un 14 dienā m. . Paš ā s oktobra beigā s viesnī ca bija gandrī z tukš a. Kā lasā t tī klā , viesnī ca ir ļ oti laba tā s zvaigznes dē ļ . . Teritorija ir tī ra, kopta, telpas un mē beles tajā s nav nobruž ā tas. Ieteikums visiem labā k ņ emt istabu otrajā stā vā . Pirmkā rt, ja kā ds no viesiem sarī kos ballī ti, tas nebū s tik dzirdams, otrkā rt, teritorijā ir č ū skas. Mū su uzturē š anā s laikā divi kaimiņ i redzē ja daž ā dā s vietā s pie ž oga. Ē dieni - brokastis ir vienā das, arī olu kultenis vai olu kultenis, vakariņ ā s izvē le bija daudz lielā ka. Viņ i nebija izsalkuš i. No ekskursijā m izvē lē juš ies tikai tempļ us un baznī cas. Interesanti. Pā rē jā s ekskursijas ir ļ oti dā rgas. Viņ i nav tā vē rti. Mū su gide bija no uzņ ē muma Kaper, un jū s viņ ai teicā t, ka viss tieš ā m ir dā rgs. Jū s varat braukt ar vietē jā m firmā m vai taksometriem. Tas bū s daudz lē tā k un labā k. Mē s kopā ar vietē jo taksometru braucā m uz Margao un Cavelossim. Viņ u sauc Santana. Viņ am joprojā m ir laiva pludmalē . Jū s varat doties labā makš ķ erē š anas braucienā . Labā k ir doties uz pludmali pa labi no viesnī cas takas. Tur ir daudz tī rā k. Vairā kas reizes braucā m uz Colvas ciemu, tas ir, lai dotos pa kreisi no Nanu, kur pludmale ir š ausmī gi netī ra. Apkā rt guļ daudz zvejnieku laivu, sapuvuš as zivis, vā rnas, suņ i, govis....Daudz vietē jo. Sauļ oš anā s krē sli un mē s paņ ē mā m kaklu ar nosaukumu Fisherman Cafe. Š eit viņ i vakariņ oja. Tur menedž eris ir resns puisis, viņ u sauc Dž oels, bet es viņ u saucu par Dž eiku. Labs puisis. Zivis, nu ko gribi, var pasū tī t iepriekš . Visas jū ras veltes viņ iem tiek atvestas no rī ta, pulksten 10 no zivju tirgus Margao. Viņ š vienmē r mani aicinā ja un jautā ja, kā du zivi gribam vakariņ ā s. Sievas nedrī kst ielaist virtuvē , pretē jā gadī jumā var zust vē lme ē st. Bet viņ i labi gatavo. Divas nedē ļ as mums nekad nebija problē mas ar vē deru, tomē r katram gadī jumam visu noskalojā m ar rumu un alu. Pusdienas maksā ja apmē ram 20-25 dolā rus. Vietē jais rums - Old Monk - ir labas kvalitā tes, dp un cena priecē _ 0.75 apmē ram simts rubļ u. Iepirkš anā s praktiski nav, T-krekli ar ziloņ iem nav *ielikti*. Kolvā atradā m veikalu ar vietē jā m rokā m darinā tā m sievieš u precē m. Var nopirkt. Viesnī cā ir 90, ne 98 procenti krievu tū ristu, lai gan reģ istratū rā krievu valoda ir diezgan vā ja, un, ja jums ir jā izlemj kaut kas ī paš s, labā k runā t angliski. Mū su reiss kavē jā s par 20 stundā m. Gids ieteica pē c 11-30 (tā ds ir izrakstī š anā s laiks) aiznest mantas uz reģ istratū ru un gaidī t tur autobusu un bija jā gaida kā das 7 stundas. Piekritu par 60$ un bijā m istabā lī dz galam. Es dzirdē ju, ka no vienas turcietes, kas atradā s tā dā paš ā stā voklī , viņ i prasī ja simts un, nabaga, iegā ja duš ā pie baseina. Apmē ram š ā di. Ja kā dam ir jautā jumi - jautā jiet. Vienī gais, ka tur nav jā iet ar bē rniem, joprojā m ir ļ oti netī ri, es domā ju pludmalē . Pludmalē pieskati savas mantas, vē rtslietas un vecmā miņ as, tā s labā k noliec š ekā , kur ņ em sauļ oš anā s krē slus. Pē dē jā dienā kā dam pā rim no Maskavas nozagta mugursoma ar diviem iPhone un fotoaparā tu. vecmā miņ as un atslē gas no numura. Jā , pavisam aizmirsu, viesnī ca nenodroš ina dvieļ us pludmalei, tā pē c ņ em lī dzi vai pē rc uz vietas. Pa ceļ am no viesnī cas uz pludmali ir veikals, kur var nopirkt, nu, vai doties uz Colvu. Tieš i tā . Veiksmi un labu atpū tu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums panterablak
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums logvinova6
Vai Kolvas rajonā ir kāda interneta kafejnīca vai kas līdzīgs? Dodos uz viesnīcu Nanu resort. Viesnīcā nav interneta. Vai ir vērts ņemt līdzi klēpjdatoru?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums logvinova6
Decembrī dosimies uz NANU Resort. Viesnīcā nav interneta. Kur viņš atrodas šajā jomā? Vai ne šekos? Vai man vajadzētu ņemt līdzi klēpjdatoru?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums mamaLeski
Sakiet, vai Indijas bankas iekasē procentus par skaidras naudas izņemšanu?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель построен в 1992 году, последний ремонт в отеле был в 2012 году. Находится рядом с пляжем Беталбатим. Подходит для тихого отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится на Южном Гоа, на пляже Беталбатим, в 24 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 80 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана, 2 бара, 2 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Теннисный корт на территории Annex с жестким покрытием, центр Аюрведы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 108 номеров. Представляет собой один 1-этажный корпус (без номеров), двадцать три 2-этажных коттеджа и шестнадцать 2-этажных вилл в блоке.

Istabās

Во всех номерах есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, чайник, душ, бесплатные туалетно-косметические принадлежности и письменный стол. В номерах курортного отеля есть шкаф и собственная ванная комната.

  • vanna/duša
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Betalbatim Beach, Salcette, Goa, India, 403713
Tālruņi: +91 832 2880111
Tīmekļa vietne: Nanu Beach Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.