Trešā reize Nanu Resort 4*

Rakstīts: 18 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 3 — 16 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
2017. gada 16. februā rī mē s (pā ris pensijas vecumā ) atgriezā mies no divu nedē ļ u atvaļ inā juma, kas tika pavadī ts jau treš o reizi Nanu Resort viesnī cā (starp citu, tagad viesnī ca ir 4 *). Mē s ar vī ru ierodamies ik pē c trim lī dz pieciem gadiem, un mani draugi ir ikgadē ji š ī s viesnī cas viesi kopš.2005. gada! Mū suprā t, š ī ir labā kā viesnī ca Dienvidgoa piekrastē . Pirmkā rt, pirmā lī nija pie jū ras un ļ oti tuvu milzī gai pludmalei ar č ī kstoš ā m, piemē ram, cietes, smiltī m. Mums ļ oti patī k viesnī cas teritorija: zaļ a, tī ra, sakopta, un tagad pā rsvarā ar izremontē tiem numuriņ iem kotedž ā s. PAR ISTABU: mums bija standarta, kotedž as pirmais stā vs Nr. 222 (treš ā lī nija). Uzkopš ana notiek katru dienu, veļ as un dvieļ u (balto! ! ) maiņ a arī katru dienu. Ikdienas papildinā š ana ar duš as ž eleju, š ampū nu, ziepē m, 1 pudeli ū dens vienai personai, tē ju/kafiju/cukuru/krē jumu. Istabā ir tē jkanna, glā zes, krū zes, tē jkarotes. Mini ledusskapis un gaisa kondicionieris darbojā s labi. TV ar vienu krievu kanā lu.
Bija nelielas problē mas ar gaismu istabā , bet lielā kā problē ma bija ar WiFi istabā !
BROSTAS (agrā k š ajā viesnī cā bija puspansija): divu veidu augļ i (banā ns, mango, ananā ss, arbū zs u. c. ) un sulas, olu kultenis vai olu kultenis pē c izvē les, pupiņ as tomā tos, cepti tomā ti, vā rī ti kartupeļ i, tortiljas ar un bez pildī juma, jogurts, piens, 2 veidu pā rslas, putras, divu veidu ievā rī jumi, sviests, tē ja/kafija. Protams, brokastu sortiments ir krietni mazā ks nekā , piemē ram, viesnī cā s Grieķ ijā , Turcijā vai Ē ģ iptē , bet mums pietika. Vieglas PUSDIENAS tiek piedā vā tas viesnī cas restorā nā . VAKARIŅ AS var bū t viesnī cā restorā nā (ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte un viss ir garš ī gi pagatavots) vai pludmalē kaklā . Iesakā m 3 kakliņ us pa kreisi no celiņ a (ja brauc uz jū ru): visur kaut kur saprot krieviski, gatavo ļ oti garš ī gas zivis tandū rā , garneles, omā rus un kū kas ar ķ iplokiem.

Pirmajā kaklā pa kreisi ar labu kursu var samainī t dolā rus pret rū pijā m un kā bonusu pasū tī jumam atnesī s ananā su vai arbū zu. Otrajā (ī paš nieks Dž imijs), pasū tot zivis, piedā vā s bonusu: vietē jā ruma un banā nu š ā vienu, kā arī piedā vā s ž urnā lus un grā matas krievu valodā atpū tai (ko tū risti atstā j) un nepā rtrauktu WIFI. Ar treš o kaklu (to tur ģ imene), ē rtā kie sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Visā s trijā s mē s vai nu pusdienojā m, vai vakariņ ojā m. Kopā ar mums bija pastā vī gie viesi – briti, poļ i, franč i. Uz Rosa's shake, par ko tik daudz raksta mū su tū risti, š ajā vizī tē nedevā mies. Cenas kokteiļ os un viesnī cas restorā nā ir aptuveni vienā das. Pusdienu/vakariņ u izmaksas vienai personai = no 400 lī dz 800 rū pijā m atkarī bā no ē diena (tas ir ar vietē jo ļ oti garš ī go alu). MAIŅ A: ņ em 100$ un 50$ banknotes, jo mainot pret tā m likme bū s lielā ka. Pā rģ ē rbā mies pirmajā kaklā pa kreisi un teltī , kas ir pa labi gar ceļ u uz jū ru (pie Sony).
Kolvā (ciemats, kas atrodas 30 minū š u gā jiena attā lumā gar pludmali gar jū ru) var arī samainī t naudu, tač u precī zi jā zina, kur ir vislabā kā likme. 1 rū pija = 1 rublis (aptuveni). Starp citu, ja plā nojat kaut ko iegā dā ties Colvā (augļ us, suvenī rus, tē ju, garš vielas utt. ) IZDEVĒ JIES! ! ! Cena veikalos sā kotnē ji tiek dē vē ta par pā rspī lē tā m reizē m pat trī sreiz! Jū tieties brī vi nosauciet savu cenas variantu, un pē c nelielas kaulē š anā s pirkums jums izmaksā s daudz mazā k nekā sā kotnē jā cena. Vienoš anā s nav iespē jama tikai tad, ja cena jau ir norā dī ta uz preces. EKSKURSIJAS: ja pirmo reizi Goa, dodieties apskates ekskursijā pa 4 objektiem, tie ir ū denskritums, garš vielu plantā cijas, Dienvidgoa galvaspilsē ta un tempļ i. Jū s varat doties pa š o marš rutu ar taksometra vadī tā ju (viesnī cā viņ i pastā vī gi piedā vā savus pakalpojumus daudz lē tā k nekā ekskursiju izmaksas no tū roperatoriem. Taksometrs ar licenci. Nav bī stams. Jū s aizvedī s, sagaidī s, ieteiks, kur pusdienot, atveda uz viesnī cu. Goa braucam uz lielisku masā ž u!
Jū s varat doties uz salonu viesnī cā , tač u cenas tur ir daudz augstā kas nekā atseviš ķ iem masieriem. Mē s ar draugiem jau desmit gadus izmantojam nepā lieš u masiera Andrea pakalpojumus, kurš strā dā niecī gā ofisā Sonjas teltī (ja dodaties uz pludmali - pa labi). Viņ š ir ī paš s! ! ! Uz to ir nepiecieš ams iepriekš pierakstī ties pirmajā s ieraš anā s dienā s, var uzreiz uz vairā kā m seansiem iepriekš , jo Andrea visus labi pazī st un nā k uz masā ž ā m no citā m viesnī cā m un villā m. Kopē jā s masā ž as izmaksas gandrī z stundu = 700 rū pijas (salonā gandrī z 2000 rū pijas), zonā lā masā ž a - cenas pē c vienoš anā s.
2017. gadā ir daudz krievu, tā pē c esiet gatavi sajū tai, ka atrodaties Krievijā , visapkā rt ir krievu runa un ne tikai literā ra, ak vai. Kopumā briti, franč i un poļ i ir pieraduš i atpū sties Dienvidgoa.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu