Majorda Beach Resort 5*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.310
№6 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
7.6 Numurs
7.7 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1984. gadā, tā atrodas dienvidu krastā, Majordas pludmales centrā. Viesnīcā ir daudz pakalpojumu, kas palīdzēs padarīt jūsu uzturēšanos ērtu. Viesnīca sastāv no galvenās četrstāvu ēkas un vienstāva un divstāvu bungalo kompleksa.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tikko atgriezā mies no š ī s blaktis , dzī vojā m kotedž ā Nr 5 . Blaktis ļ oti smagi sakoda, man bija jā apstrā dā un jā mazgā visas lietas, ierodoties mā jā s. Mē s nekad vairs nebrauksim uz š o viesnī cu. Pludmale, teritorija lieliska, mē beles vecas. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no š ī s blaktis , dzī vojā m kotedž ā Nr 5 . Blaktis ļ oti smagi sakoda, man bija jā apstrā dā un jā mazgā visas lietas, ierodoties mā jā s. Mē s nekad vairs nebrauksim uz š o viesnī cu. Pludmale, teritorija lieliska, mē beles vecas. Skapī bija tarakā ni. Ja vē laties ienest š o dzī vī gumu mā jā s, laipni lū dzam Majordā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sve9250
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c prasī bā m: - tuvu jū rai, kā rtī gas brokastis, infrastruktū ras pieejamī ba aiz viesnī cas, kur paē st, masē t, iepirkties. Majorda pilnī bā atbilst visā m š ī m prasī bā m. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c prasī bā m: - tuvu jū rai, kā rtī gas brokastis, infrastruktū ras pieejamī ba aiz viesnī cas, kur paē st, masē t, iepirkties. Majorda pilnī bā atbilst visā m š ī m prasī bā m. Viesnī cā ieradā mies ap 15:00 pē c vietē jā laika, mū s sagaidī ja krieviski runā još a viesnī cas darbiniece Svetlana, dzerot sagaidī š anas sulu un aizpildot anketas, viņ a ī si pastā stī ja par viesnī cu un visi tika pavadī ti uz numuriņ iem. Mē s rezervē jā m superion istabu, kas atrodas centrā lā s ē kas 2 stā vā . Numurā ir divas divguļ amā s gultas, TV (2 krievu kanā li), seifs, minibā rs, tē jkanna ar tē ju un kafiju, 2 atzveltnes krē sli, neliels galdiņ š un sekretā re, ā ra mē beles uz balkona, gaisa kondicionieris un ventilators, peldmē teļ i, č ī bas, ziepju piederumi. Viss darbojā s, tī rī š ana notika regulā ri, ja neskatā s stū ros, lai atrastu trū kumus, tad tas ir normā li. Viesnī cas ē ka ir manā mi "nav pirmais svaigums",
bet mē s bijā m tam gatavi un nekas mū s nepievī la. Ļ oti palī dz krievvalodī go darbinieku Svetlanas un Allas klā tbū tne, ar kurā m kopā var atrisinā t visus raduš os jautā jumus, turklā t Svetlana ir daudz sabiedriskā ka un draudzī gā ka pret Allu. Teritorija pē c maniem standartiem nav liela, bet gudri izplā nota un kopta. Baseini ir tī ri, un ap baseinu un pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Nav nepiecieš ams tos ņ emt agri no rī ta. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti un mainī ti bez problē mā m. Pludmale nav viesnī ca (kā visur Indijā ), smiltis ir smalkas, baltas ļ oti patī kamas. Tieš i aiz viesnī cas pludmalē ir 3 vietē jā s kafejnī cas, kas pabaro viesnī cas viesus un piedā vā sauļ oš anā s krē slus. Otrajā dienā pē c ieraš anā s visi jaunpienā cē ji jau ir zinā mi vā rdā , "pavilkti daž ā dos virzienos", piedā vā jot savus pakalpojumus. Protams, gandrī z katrs kaut ko pasū ta, kamē r guļ pie jū ras, bet tas nav pienā kums. Pat ja jū s neko neņ emat kafejnī cā , viņ i jū s neizmetī s no sauļ oš anā s gultas,
vakarā aicinā s nā kt, rī t....Jū ra tī ra un silta, bet vienmē r ir daž ā da lieluma vilnis. Ē dienkarte daž ā dā s kafejnī cā s ir gandrī z identiska, tā pat arī cenas. Par Koļ u un Puš kinu jau ir daudz rakstī ts, jums jā izvē las paš am. Man vairā k patika tas, kas atrodas pa kreisi no izejas uz pludmali. Viņ i gatavo visu eiropieš iem, ne pā rā k pikantu. Cenas pē c mū su standartiem ir smieklī gas. Pusdienas un vakariņ as kopā ar vī ru, paņ ē ma rumu, alu, tē ju, kū kas, salā tus, divus siltos ē dienus, sanā ca 800-1000 rū pijas (apmē ram 400-500 rubļ i), bet var ņ emt mazā k, jo porcijas lielas. . Brokastis viesnī cā ir diezgan pieticī gas, bet izsalcis nepaliksi. Viņ i vienmē r cep omleti ar daž ā dā m piedevā m, daž reiz viņ i cep zivis vai pankū kas. Piena produkti ietver pienu (karstu un aukstu) un rū guš pienu. Ir 5-6 veidu karstie ē dieni, augļ us pā rstā vē ja banā ni, arbū zi. Konditorejas izstrā dā jumi ir klā t, bet pieticī gi gan sortimenta, gan kvalitā tes ziņ ā .
Vairā kas reizes pusdienojā m viesnī cā restorā nā "Sishel". Ir kompleksi par 350 rū pijā m, pudele alus, maize, zupa (var izvē lē ties), grilē ts ē diens (zivis, vista). Viss ir tī rs, garš ī gs, par pieņ emamu cenu. Mē ģ inā ja pusdienot tajā paš ā restorā nā un bija vī luš ies. Viņ i ne tikai 1.5 stundu gatavoja pasū tī jumu (neko ī paš i sarež ģ ī tu nepasū tī ja), bet arī vī rs saindē jā s. Viesnī cā ir daž ā ds "vilinā jums", piemē ram, "laimī gā stunda", kad pē rkat ruma pudeli, otro vajadzē tu uzdā vinā t. Otrā s vakariņ as mums nedeva tajā s neveiksmī gajā s vakariņ ā s, uzsaukums Svetlanai situā ciju nekā di nemainī ja, lai gan viņ a atvainojā s par viesnī cu. . . Š ī ruma cena par vietē jā m cenā m ir smieklī ga ( 75 rubļ i), jo nepatī kamā ka ir viesnī cas uzvedī ba, man nepatī k sī kumi. Pusdienojā m seš os, kopē jā pasū tī juma summa bija 6000 rū piju (3000 rubļ u), kas pē c Indijas cenā m ir ļ oti daudz. Skaidrs, ka turpmā k uz viņ u vakariņ ā m negā jā m, jo ​ ​ ir iestā ž u izvē le.
Masā ž a tiek veikta izmē ģ inā juma nolū kā viesnī cā , pludmalē ,
ā jurvē das centrā "Doktors Om". Viesnī cā ir visdā rgā kā (1900 rū pijas) un sliktā kā , plus santehnika, kas draud uzkrist uz galvas un apkalpo meitenes, kuras nav aizņ emtas ar klientiem, bet ar savu pedikī ru. Pludmalē masā ž a uz dī vā na pī tā š ķ ū nī ir ļ oti profesionā la par 1000-1200 rū pijā m (kaulē jaties). Uz klī niku masā ž a 1000 rū pijas civilos apstā kļ os, ar duš u un tvaika mucu. Secinā jumus izdarā m paš i. . .
Kopumā , ja esi gatavs, ka visur Indijā tevi pavadī s svē tie dzī vnieki – govis, kaitinoš i tirgotā ji un taksisti, ja atkritumi un nabadzī ba netraucē ieraudzī t priecī gā s un draudzī gā s hinduistu sejas, ja interesē citā reliģ ijā un citā s dzī ves vē rtī bā s, tad nā c uz Indiju gaida tevi!
пляж пляж океан территория отеля ресепш отеля территория отеля детский бассейн
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas pludmalē , bet lī dz jū rai staigā t 200 metrus no ē kas. Labs, lai arī vecs. 60% tū ristu, kas atgriež as. Reģ istratū rā divas krieviski runā još as sievietes Svetlana un 2. : -) . Numuri ir vienkā rš i, bet kvalitatī vi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pludmalē , bet lī dz jū rai staigā t 200 metrus no ē kas. Labs, lai arī vecs. 60% tū ristu, kas atgriež as. Reģ istratū rā divas krieviski runā još as sievietes Svetlana un 2. : -) . Numuri ir vienkā rš i, bet kvalitatī vi. Nav vip-jntkm. 80% krievu. Ģ imenē m ar bē rniem. Subjektī vi - kā stipri 4*+. Laba animā cija un atraš anā s vieta – tuvumā ir daudz veikalu un kafejnī cu.
бассейн в холле ресепшен территория ресторан в холле
аватар Sheridance
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daž ā dā s vietnē s viesnī cai ir atš ķ irī gs zvaigž ņ u vē rtē jums - 4-5 *. Bet es viņ am dotu labu č etrinieku. Teritorija patī kama, nav maza. Zaļ i, zā lienos ir sauļ oš anā s krē sli, visiem pietiek vietas atpū tai. … Tomēr ▾ Daž ā dā s vietnē s viesnī cai ir atš ķ irī gs zvaigž ņ u vē rtē jums - 4-5 *.
Bet es viņ am dotu labu č etrinieku.
Teritorija patī kama, nav maza. Zaļ i, zā lienos ir sauļ oš anā s krē sli, visiem pietiek vietas atpū tai.
Pludmale atrodas netā lu - 200 metrus ap viesnī cu - un jū s esat tajā .
Vē l viens viesnī cas pluss ir tas, kur doties, ā rpus Majordas ir restorā ni, kafejnī cas un veikali. Ne tik daudz kā Goa ziemeļ os, bet kas attiecas uz dienvidiem - ļ oti labi.
Bet kā pē c tad ne 5? Ļ oti vecas telpas, skaidrs, ka remonts sen nav veikts. Tiem, kam numurs nav svarī gs - variants ir piemē rots.
Корпус Дорожка к пляжу Пляж - широкий, просторный
аватар KovalevaAI
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
PATIKA viesnī ca. Teritorija skaista un zaļ a. Divi baseini, auga kokosrieksti un zā lienā staigā ja putni. Mū s iekā rtoja uzreiz, numuriņ i normā li ar kondicionieri, fē ns, duš as komplekti, č ī bas un halā ts istabā . Istaba tika uzkopta katru dienu, laipns personā ls. … Tomēr ▾ PATIKA viesnī ca. Teritorija skaista un zaļ a. Divi baseini, auga kokosrieksti un zā lienā staigā ja putni. Mū s iekā rtoja uzreiz, numuriņ i normā li ar kondicionieri, fē ns, duš as komplekti, č ī bas un halā ts istabā . Istaba tika uzkopta katru dienu, laipns personā ls. Paņ ē mā m tikai brokastis un ar to pietika, brokastis bija daudzveidī gas un garš ī gas (gaļ a, zivis, augļ i, dā rzeņ i, tē ja, kafija, sulas u. c. ) turklā t istabā bija tē jkanna, tē ja, kafija, krē jums, cukurs, ū dens katru rī tu atnesa pudelē s - 1.5 litri uz cilvē ku. Pludmalē pie viesnī cas bija 2 kafejnī cas, tā s gatavoja ļ oti garš ī gi un lē ti, divā m ar alu vai rumu varē ja paē st par 10-20$, atkarī bā no tā , kā das jū ras veltes ņ ē ma. Pludmalē ir Miš a un Vitja, kuri piedā vā ja taksometru, taksometru uz visu dienu varē ja noī rē t par 40 USD, un brauciena laikā š oferis lauzī tā krievu valodā runā ja par Indijas skaistumu. Pludmale ļ oti skaista un tī ra, vietē jie pludmalē nepeldē jā s, tikai atpū tnieki. Viesnī cas cena un kvalitā te atbilst. Ja taisā mies doties uz Indiju, tad tikai dienvidu krastā un tikai š ajā viesnī cā .
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar ģ imeni. Labs portugā ļ u stils, tī rī ba un kā rtī ba, draudzī gs personā ls, zaļ umi un palmas, zili baseini. Netā lu no okeā na (Arā bijas jū ra). Brokastojā m viesnī cā , pusdienojā m un vakariņ ojā m kaklā "Pie Koli", pa kreisi no izejas uz pludmali. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Labs portugā ļ u stils, tī rī ba un kā rtī ba, draudzī gs personā ls, zaļ umi un palmas, zili baseini. Netā lu no okeā na (Arā bijas jū ra). Brokastojā m viesnī cā , pusdienojā m un vakariņ ojā m kaklā "Pie Koli", pa kreisi no izejas uz pludmali. Masā ž as paņ ē mā m Dr. Om's Ajū rvē das klī nikā . Procedū ras ir nostrā dā juš as. Dr Om ir augstas klases speciā lists un saprot savu biznesu. Turklā t no viņ a iegā dā jā mies zobu pastu un citus Himalaya firmas produktus. Netī š ā m salauzu istabas atslē gas karti, bez problē mā m un liekā m sarunā m nomainī ja. Labā k samainī t naudu pa kaklu - tur kurss patī kams, krievvalodī gā tante viesnī cā noapaļ oja sev par labu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар rindina2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un tā pē c es sā kš u no sā kuma. Atpū tā s no 2012. gada 7. decembra lī dz 15. decembrim Majorda Beach Hotel. Tū risma operators Pegasus. Lidojums uz Goa aizņ ē ma nedaudz vairā k kā.7 stundas ar lidmaš ī nu ar Aeroflot 96, lidojums bija laikā , lai gan lidmaš ī na tika pamodinā ta naktī un bija spiesta aizpildī t ieceļ oš anas vī zas. … Tomēr ▾ Un tā pē c es sā kš u no sā kuma. Atpū tā s no 2012. gada 7. decembra lī dz 15. decembrim Majorda Beach Hotel. Tū risma operators Pegasus. Lidojums uz Goa aizņ ē ma nedaudz vairā k kā.7 stundas ar lidmaš ī nu ar Aeroflot 96, lidojums bija laikā , lai gan lidmaš ī na tika pamodinā ta naktī un bija spiesta aizpildī t ieceļ oš anas vī zas. Gulē t gribē tā jiem nepū lieties lidostā visu aizpildī t, apmē ram stundu pagā ja stā vē t muitā , laika pietiks visam. Š eit ir ieceļ oš anas un izceļ oš anas deklarā cijas aizpildī š anas paraugs.
Piegā de uz viesnī cu ar autobusu ar Konderu, pat ū dens pudeli izsniedza bez maksas. Viesnī ca tika labi uzņ emta, nekavē joties nosū tī ta brokastī s. Pē c brokastī m mū s uzreiz aizveda uz numuriņ iem. Mums patika numurs ar numuru 301, viss ir tī rs un kā rtī gs. Visas iekā rtas darbojā s, krā na ū dens tecē ja normā li, uzvā rī jā m un uzvā rī jā m tē ju, neviens nesū dzē jā s. Viesnī cā bija tikai brokastis, tā pē c pusdienojā m pludmalē pie Koljas un divas reizes paņ ē mā m vakariņ as viesnī cā . Uzreiz pateikš u, ka man nepatika vakariņ as viesnī cā . Pirmo reizi ejot uz restorā nu pie izejas uz jū ru, nepaņ ē mā m daudz š ausmī gi piparotus rī sus un vistu ar kartupeļ iem un iedevā m 1500 rū pijas par sulu no pakas. Otrajā reizē bijā m uz steiku vakaru no cilvē ka 800 rū pijas. Pasē dē jā m sausos steikus atnesa glā zi vī na teica ja vē l gribam kaut ko par papildus samaksu pasū tī ju pudeli 1600 rū piju un kad atnesa rē ķ inu izrā dī jā s 1950 rū piju vē rta. Un pats vī ns nav tik labs. Kopumā vakariņ as bija pā rā k dā rgas. Naudu mainī ja kafejnī cā , ja viņ am bija visizdevī gā kā likme 54 rū pijas par dolā ru viesnī cā.53 rū pijas, ciematā.53, 5 rū pijas. Pludmalē vairā kas kafejnī cas apmeklē ja gan labā s, gan kreisā s kafejnī cas pie koli. Uz vē deriem labi barojas, neviens nesū dzē jā s. Vidē ji vakariņ as vienai personai maksā.500-600 rū pijas, un tas ir ar alkoholu un dabī gā m sulā m. Mē s bijā m 6 cilvē ki parasti izvē lē jā mies lielu zivju cenu par zivi no 1200 lī dz 1900 rū pijā m ruma pudele 140 rū pijas un pā rē jā s salā tus, frī , sulas un tā tā lā k. Viņ i arī paņ ē ma garneles, lielu porciju jū s apē dat. Tika veiktas arī ekskursijas pa pludmali. Piemē ram, braukš ana uz ū denskritumiem, garš vielā m, ziloņ iem Pegazā maksā.110 USD no cilvē ka, mē s paņ ē mā m dž ipu ar š oferi par 180 USD un visi gā ja apkā rt un skatī jā s. Sanā ca 30 USD vienai personai. tā pē c ir izdevī gi ceļ ot ar lielu kompā niju. Rumu ciemā aizveda mā jā s, vietē jo par 135 rū pijā m un bacardi par 450 rū pijā m. Uzmanies, lai nav liekais svars viesnī cā ir svari, vari doties nosvē rt koferi. Laiks visu mū su brī vdienu laiku bija labs dienā.30-35 uz ielas naktī.25 grā di, jū ras temperatū ra 29 grā di. Vē rojā m paisumu, bē gumu, jū ras pastaigas 100 metru garumā . . Jū rā ir daudz jū ras zvaigznes, mazi krabji, gliemež vā ki, bet kā jas neviens negriež . Pludmales smiltis ejot kraukš ķ zem kā jā m. Gā jā m gar krastu lī dz pilsē tai pē c suvenī riem, lai nesteidzī gi pastaigā tu gar krastu kā du stundu un no turienes ar taksi lī dz viesnī cai 300 rū pijas. Ar taksi devā mies pē c tē jas uz tirgu. Kopumā taksisti zina, kas jums nepiecieš ams, un jū s nogā dā s. Izbraukš ana no viesnī cas bija 4:00, atkal ļ oti gara pasu kontrole, pacē lā s ar 1 stundu vē lu, bet panā ca uz ceļ a un tikai 15 minū tes kavē jā s uz Maskavu. Man nepatika atgrieš anā s baroš ana lidmaš ī nā , mē s krā jā m krā jumus Goa. Kopumā kopē jais iespaids par braucienu ir labs.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopš.2. decembra atpū š os kopā ar sievu, viss bija kā rtī bā , bet labā k ar Aerosvit nelidot, viņ i divas reizes iekā pa lidmaš ī nā un pē c tam nosū tī ja uz lidostas ē ku, neko nepaskaidrojot. (š ī ir viena minū te no mū su atvaļ inā juma) Lidostā GOA ā tri izgā jā m pasu kontroli un izbraucā m ar tikš anā s autobusu. … Tomēr ▾ Kopš.2. decembra atpū š os kopā ar sievu, viss bija kā rtī bā , bet labā k ar Aerosvit nelidot, viņ i divas reizes iekā pa lidmaš ī nā un pē c tam nosū tī ja uz lidostas ē ku, neko nepaskaidrojot. (š ī ir viena minū te no mū su atvaļ inā juma) Lidostā GOA ā tri izgā jā m pasu kontroli un izbraucā m ar tikš anā s autobusu. Paņ ē mā m biļ eti tū risma firmā "News Travel" un 1 dienas laikā izsniedzā m vī zu un atvedā m dokumentus uz lidostu reģ istrā cijai, labi darī ts! ! ! Uz viesnī cu braucā m kā das minū tes 20. Viesnī cā mū s uzreiz aizsū tī ja brokastī s, un tad mū s pavadī ja uz istabu, kura jau bija gatava (papī ri netika aizpildī ti, tika izgatavotas tikai pasu kopijas). 312. telpa laba atraš anā s vieta. Telpā viss darbojas. Viņ i katru dienu tī rī ja un mainī ja dvieļ us, pievienoja visas sastā vdaļ as un ū deni dzerš anai. Viesnī cā ir 2 krieviski runā još as administratores. Sveta vienkā rš i super ļ oti atsaucī ga, strā dniece savā vietā un Alla, kuras sejā rakstī ts Ko tu no manis gribi? Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a un sakopta. Ē diens bija izcils, brokastis bija daudzveidī gas, vienlaicī gi tika gatavoti 4 siltie ē dieni, saldumi, augļ i, sulas, musli utt bija indieš u ē dieni. . Vakariņ as vispā r super! (Zviedru galds komplektā ) ir ļ oti daudzveidī gas un neatkā rtojā s saldumi, saldē jums, pikanti č ipsi, lī dz 4 š ķ irnē m karstie gaļ as un zivju ē dieni, ļ oti patika indieš u ē dieni, nav ī paš i pikanti . Maksas ir tikai dzē rieni vakariņ ā s, un alkohols ir dā rgs. Vakariņ u laikā vienmē r skanē ja dzī vā mū zika un priekš nesumi. Pusdienā s ieturē jā m naš ķ us kafejnī cā "Pie mammas Ļ ubas" pa labi no izejas uz pludmali. Ī paš nieks Frenks un viņ a darbinieki ir ļ oti smieklī gi puiš i. Visas dienas garumā tiek pasniegtas svaigas sulas, alus, ļ oti labs Indijas rums, saldē jums, augļ i. Gardi un noteiktajā laikā tiek pagatavotas zupas, kū kas, zivis, garneles, krabji u. c. . Daudzi ar tiem vakariņ oja un slavē ja. Mē s devā mies makš ķ erē t no Miš as posta. Man ļ oti patika, visi bija priecī gi. Un vē l par pludmali. Pludmale, ja ejat no istabas 2-3 minū tes. Sauļ oš anā s krē sli bez maksas no kafejnī cas Mama Lyuba, viņ u puiš i arī kustinā ja skrē jienu kā gribē jā m, ar Semu daudz runā jā m, viņ š labi runā krieviski. Okeā ns ir vienkā rš i lielisks. Viļ ņ i smuki š ū pojā s, reiz man turpat blakus peldē ja delfī ns. Visiem patika vietē jie iedzī votā ji un viesnī ca. Jā , mē s arī devā mies vienas dienas individuā lā tū rē pa Gokarnu, Murdeshwar, OM pludmali. Priecā jamies, ka braucā m apskatī ties, bet iespaidi bija smagi, gide Natā lija no tū risma aģ entū ras "Zita" daudz un interesanti stā stī ja par reliģ iju, valsti un iedzī votā jiem. Domā jā m, ka pludmales brī vdienas ā tri apniks, bet diemž ē l kļ ū dī jā mies. Mē s vē lamies atbraukt uz Majordu, ja varam atgriezties nā kamgad! ! ! Apkalpoš ana un viesnī ca atbilst ekskursijas izmaksā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Un tā pē c es sā kš u no sā kuma. Atpū tā s no 2012. gada 7. decembra lī dz 15. decembrim Majorda Beach Hotel. Tū risma operators Pegasus. Lidojums uz Goa aizņ ē ma nedaudz vairā k kā.7 stundas ar lidmaš ī nu ar Aeroflot 96, lidojums bija laikā , lai gan lidmaš ī na tika pamodinā ta naktī un bija spiesta aizpildī t ieceļ oš anas vī zas. … Tomēr ▾ Un tā pē c es sā kš u no sā kuma. Atpū tā s no 2012. gada 7. decembra lī dz 15. decembrim Majorda Beach Hotel. Tū risma operators Pegasus. Lidojums uz Goa aizņ ē ma nedaudz vairā k kā.7 stundas ar lidmaš ī nu ar Aeroflot 96, lidojums bija laikā , lai gan lidmaš ī na tika pamodinā ta naktī un bija spiesta aizpildī t ieceļ oš anas vī zas. Piegā de uz viesnī cu ar autobusu ar Konderu, pat ū dens pudeli izsniedza bez maksas. Viesnī ca tika labi uzņ emta, nekavē joties nosū tī ta brokastī s. Pē c brokastī m mū s uzreiz aizveda uz numuriņ iem. Mums patika numurs ar numuru 301, viss ir tī rs un kā rtī gs. Visas iekā rtas darbojā s, krā na ū dens tecē ja normā li, uzvā rī jā m un uzvā rī jā m tē ju, neviens nesū dzē jā s. Viesnī cā bija tikai brokastis, tā pē c pusdienojā m pludmalē pie Koljas un divas reizes paņ ē mā m vakariņ as viesnī cā . Uzreiz pateikš u, ka man nepatika vakariņ as viesnī cā . Pirmo reizi ejot uz restorā nu pie izejas uz jū ru, nepaņ ē mā m daudz š ausmī gi piparotus rī sus un vistu ar kartupeļ iem un iedevā m 1500 rū pijas par sulu no pakas. Otrajā reizē bijā m uz steiku vakaru no cilvē ka 800 rū pijas. Sat dryish steikus atnesa glā zi vī na teica ja vē l gribam kaut ko par papildus samaksu pasū tī ju pudeli 1600 rū pijas un kad atnesa rē ķ inu izrā dī jā s tas maksā.1950 rū pijas. Un pats vī ns nav tik labs. Kopumā vakariņ as bija pā rā k dā rgas. Naudu mainī ja kafejnī cā , ja viņ am bija visizdevī gā kā likme 54 rū pijas par dolā ru viesnī cā.53 rū pijas, ciematā.53, 5 rū pijas. Pludmalē vairā kas kafejnī cas apmeklē ja gan labā s, gan kreisā s kafejnī cas pie koli. Uz vē deriem labi barojas, neviens nesū dzē jā s. Vidē ji vakariņ as vienai personai maksā.500-600 rū pijas, un tas ir ar alkoholu un dabī gā m sulā m. Mē s bijā m 6 cilvē ki parasti izvē lē jā mies lielu zivju cenu par zivi no 1200 lī dz 1900 rū pijā m ruma pudele 140 rū pijas un pā rē jā s salā tus, frī , sulas un tā tā lā k. Viņ i arī paņ ē ma garneles, lielu porciju jū s apē dat. Tika veiktas arī ekskursijas pa pludmali. Piemē ram, braukš ana uz ū denskritumiem, garš vielā m, ziloņ iem Pegazā maksā.110 USD no cilvē ka, mē s paņ ē mā m dž ipu ar š oferi par 180 USD un visi gā ja apkā rt un skatī jā s. Sanā ca 30 USD vienai personai. tā pē c ir izdevī gi ceļ ot ar lielu kompā niju. Rumu ciemā aizveda mā jā s, vietē jo par 135 rū pijā m un bacardi par 450 rū pijā m. Uzmanies, lai nav liekais svars viesnī cā ir svari, vari doties nosvē rt koferi. Laiks visu mū su atvaļ inā juma laiku bija labs dienā.30-35 uz ielas naktī.25 grā di, jū ras temperatū ra 29 grā di. Vē rojā m paisumu, bē gumu, jū ras pastaigas 100 metru garumā . . Jū rā ir daudz jū ras zvaigznes, mazi krabji, gliemež vā ki, bet kā jas neviens negriež . Pludmales smiltis ejot kraukš ķ zem kā jā m. Gā jā m gar krastu lī dz pilsē tai pē c suvenī riem, lai nesteidzī gi pastaigā tu gar krastu kā du stundu un no turienes ar taksi lī dz viesnī cai 300 rū pijas. Ar taksi devā mies pē c tē jas uz tirgu. Kopumā taksisti zina, kas jums nepiecieš ams, un jū s nogā dā s. Izbraukš ana no viesnī cas bija 4:00, atkal ļ oti gara pasu kontrole, pacē lā s ar 1 stundu vē lu, bet panā ca uz ceļ a un tikai 15 minū tes kavē jā s uz Maskavu. Man nepatika atgrieš anā s baroš ana lidmaš ī nā , mē s krā jā m krā jumus Goa. Kopumā kopē jais iespaids par braucienu ir labs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sveyura
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar Svetu nokļ uvā m Goā . Brī niš ķ ī ga vieta, teiksim! Un okeā ns š ļ akstā s (indieš u), un ē damie jū ras rā puļ i ir sastopami (daudz), un daba nav ukraiņ u (nav egļ u) pē c aukstā s Krimas ziemas, tas ir vienkā rš i. … Tomēr ▾ Mē s ar Svetu nokļ uvā m Goā . Brī niš ķ ī ga vieta, teiksim! Un okeā ns š ļ akstā s (indieš u), un ē damie jū ras rā puļ i ir sastopami (daudz), un daba nav ukraiņ u (nav egļ u) pē c aukstā s Krimas ziemas, tas ir vienkā rš i.
Tū risma operators: News Travel. Tikš anā s balle: "Sita", noderī ga ar to, ka nav redzama - atveda, aizveda, un paldies par to. Bet es gribē tu ieteikt nā kamajiem ceļ otā jiem vienkā rš i braukt ar taksometru Dabolimas lidostā . Un lē tā k un ā trā k nekā grupas transfē rs.
Gaisa transports. Pirmo reizi lidojā m ar zemā m izmaksā m, AirArabia izpratnē no Kijevas. Jautā jumu nav - lidmaš ī na tika apkalpota laicī gi, pat jauna, lidoja ā tri, tikai bez ē diena, bet ukraiņ u saimniecē m tā ir labojama lieta. Š ā rdž a satikā s ar tukš u naksnī go lidostu ar vienī go strā dā još o kafejnī cu, protams, tur atradā s visi badā nomiruš ie gaisa pasaž ieri. Nav sortimenta, Eiropas cenas, Ķ ī nas kvalitā te. Atceļ ā pavisam cita aina ir normā la lidosta ar lielu ē dinā š anas laukumu par pieņ emamā m (avio pasaž ieriem) cenā m un lielu beznodokļ u. Tas ir kā divas daž ā das Š ā rdž as. Lidojums Š ā rdž a-Kijeva tika veikts ar Sī rijas kapteini. Unikā ls š ovs iekļ auts lidojuma cenā ! Ukraiņ u valodā runā još s pilots arā bu lidojumā , dzied dziesmas, rā da skatus lidojumā Ararata kalna un Sevanas ezera formā . Joprojā m atceros: “Tū lī t mē s nolaidā mies, troč i bū s pļ ā pī gi, labi, labi, nelielieties! ” Par Dabolimas lidostu ir daudz rakstī ts - viņ i saka, ka tā ir maza, nobruž ā ta utt. Nezinu, kā ir Krievijā , bet mū su Odesa vai Zaporož je arī ir tā lu no Hiltones! No otras puses, Goa tiek bū vē ts jauns terminā lis, kas joprojā m tiek bū vē ts Kijevā Euro 2012, tiek bū vē ts, netiks pabeigts. Paturiet prā tā - zemo izmaksu lidojumos viņ i atrod vainu bagā ž as svarā un sapņ o, ka mū su angliski nerunā još ie tū risti viņ iem piemaksā s par lieko svaru. Izeja vienkā rš a – nosver visu viesnī cā un pā rpalikumu rokas bagā ž ā .
Viesnī ca. Majorda 5*. Protams, Majordai bija labā kas dienas, bet viss ir burvī gi un nekustī gi. Esam bijuš i daudzā s viesnī cā s - bet ar tā du plā nojumu un tā du mā jī gumu pirmo reizi! Ap pulksten 5:00 jū s izlaidī s viesnī cā . Norē ķ ins Indijā.3 dienu laikā . Majordā viņ i uzreiz nodroš ina istabu (protams, ja ir), atš ķ irī bā no dā rgā kā Kenilworth. Daudz ir rakstī ts par viesnī cas lielo (milzī go) platī bu. Lielā ki laukumi ir arī Meksikā vai Dominikā nas Republikā , tač u š eit iekā rtojums ir ļ oti omulī gs un pareizs. Aiz viesnī cas ir sava veida infrastruktū ra: veikali, valū tas maiņ a utt. Mē s dzī vojā m portugā ļ u stila spā rnā otrajā stā vā . Istaba bija ar 2 balkoniem - viens skats uz viesnī cas iekš ē jo teritoriju, bet otrs uz pagalmu - ļ oti neparasts un romantisks. Jū s varat stā vē t zem š ī balkona un dziedā t serenā des savam mī ļ otajam - atmosfē ra ir labvē lī ga! Izbraucot no viesnī cas teritorijas pē c plkst. 20.00, tā s tiek ierakstī tas grā matā . Mē s nerunā jam par gultas veļ u, tī rī š anu, nepiecieš amo tē jas un kafijas daudzumu, peldmē teļ iem un č ī bā m - mē s nenā cā m par to, bet tas viss bija bez problē mā m. Kā du dienu, tuvā k pusnaktij, uz nedē ļ as nogali atbraukuš ā s sikhu ģ imenes bija trokš ņ ainas, tač u ar piezī mes palī dzī bu arī tas tika atrisinā ts. Negaidiet greznus (turku) ē dienus, tač u jū s saņ emsiet regulā ras pilnas brokastis ar visu nepiecieš amo. Viesnī cā nā k tā saucamie "tirdziņ i" - tur bija juvelieris un tē jas-t-krekli-garš vielas-utt. Jā , cenas tieš ā m ir lē tā kas nekā ā rpus viesnī cas sienā m un visu pā rdoto lietu labā kvalitā te - iesakā m. Visus suvenī rus saviem draugiem nopirkā m š eit. Viesnī cā ir ļ oti omulī gs zā liens sauļ oš anai gandrī z pie izejas uz jū ru, bet atkal mē s izvē lē jā mies bū t tuvā k jū rai. Krieviski runā još ie darbinieki reģ istratū rā Sveta un Alla ir vē rī gi, palī dzot mū su tū ristiem, kuri nav spē cī gi valodā s, cik var. Vakaros tiek rī kotas tematiskā s vakariņ as par daž ā dā m tē mā m - nav bijuš as, nav viesojuš ā s, bet vizuā li cilvē ku maz, pat skumji viesnī cas darbiniekiem klā t galdus karstajai Indijas dienai. . .
Pludmale un š eki. No pirmā s dienas mē s devā mies pa labi un iekritā m Pan Miš mara veiklajā s rokā s viņ a veiklo palī gu Rammija (Rimbo) un Mū na sejā s. Mums patika viņ u gatavoš ana – ja nepatika, devā mies uz citu iestā di – pa kreisi. Un tik garš ī gi, moderni, jauneklī gi! Sazinā jā s galvenokā rt ar Rammiju un Mū nu. Ar Romu Puš kinu kaut kā nav uz viena viļ ņ a. Sems ļ oti izpalī dzī gs, bet angliski runā još iem viņ š vē l nerunā ļ oti labi krieviski. Mē s ar Rammiju daudz runā jā m - viņ š ir ī sts dzimtais goā ns, viņ a vecmā miņ a ir portugā liete, viņ š zina goa, hindi, angļ u un vē l nedaudz krievu valodu. Nedzer, nesmē ķ ē , patī k spē lē t futbolu. Viņ š stā sta, ka sapņ o aizbraukt kā stjuarts uz kruī za kuģ a – par to viņ š vā c naudu. Mē ness ir no Birmas ziemeļ iem un jau daudzus gadus strā dā Goā . Valdzinoš i brī niš ķ ī ga attieksme no visiem puiš iem no Miš maras. Un laba attieksme rada arī pozitī vas atsauksmes dzeramnaudas veidā , tostarp. Izmē ģ inā jā m visas jū ras veltes no ē dienkartes un ne tikai: karaliskā s zivis, karalienes zivis, barakudas, karaliskā s un parastā s garneles. Vienī gais, kas man nepatika, bija haizivju zupa - manai gaumei tā ir kā ar balinā tā ju. . . Viss pā rē jais ir tikai pirkstu laizī š ana! Dienā ar svaigā m sulā m, pusdienā m un vakariņ ā m iznā k vidē ji 40 USD par diviem. Atseviš ķ s vā rds par kū kā m - tā s ir izcilas. Viņ i to paņ ē ma citā tavernā - nemaz. . . Brī niš ķ ī gā kā s atmiņ as par romantiskā m vakariņ ā m pie okeā na! Ar pudeli brī niš ķ ī ga ruma un okeā na smarž u, ķ iploku maizi, svaigu zivi un Mī ļ oto blakus. Tieš i uz to mē s devā mies! Starp citu, Sveta sā ka dzert rumu. . . Un pē dē jā dienā , pareizā k sakot, naktī bija omā rs - Liels un skaists! Nauda tika mainī ta tur, Miš marā . Kurss 1 dolā rs = 49 rū pijas, sarunā jā m 50. Pan Mishmar ir arī viesu nams - 20 dolā ri dienā , tiek izsniegti ielū gumi.
Pludmale, okeā ns. Pludmale ir brī niš ķ ī ga. Plaš a piekrastes josla un stiepjas tā lumā ar smalkā m smiltī m. Ieeja okeā nā bez akmeņ iem. Ilgi, ī paš i bē guma laikā . Piekrastes joslā dzī vo krabji gliemež vā kos - cirtas. Dzī vā s radī bas (jū ras rā puļ u izpratnē ) nebija redzē tas un nedzirdē tas. No rī ta viņ i ved govis mazgā ties mež onī gajā pludmales daļ ā - ļ oti gleznainā . Govis peld okeā nā ! Katram š ekam ir savi sauļ oš anā s krē sli (tie nav viesnī cas numuri) - tā pē c, ņ emot solā riju, pasū tiet vismaz kaut ko no Miš maras puiš iem (konkrē ti) - tie ir viņ u ienā kumi. Pludmalē , kā jau vairā kkā rt rakstī ts, staigā un klī st mantu pā rdevē ji, ubagi, masieri utt. Jā baidā s no tū ristu policijas. Tā pat kā visur citur ir vienreizē jā s, bet ir nekaunī gi. . .
Bijā m uz nakts tirgu Goa ziemeļ os, ļ oti interesanti. Jū su hipiju dzī ve, ar apģ ē rbu, interjeru un citiem aksesuā riem. Ir vē rts aizbraukt tikai paskatī ties uz krā su daž ā dī bu, pā rdoto lietu daudzveidī bu, krā sainajiem vietē jiem iedzī votā jiem no Karnatakas. Cena - 35 USD/auto bez laika ierobež ojuma. Daudz suvenī ru, tē jas (pē rk tikai krievvalodī gie), garš vielas, vī raks utt.
Divas reizes devā mies uz Goa galvaspilsē tu - Panaji. Pure Panaji - 25 USD / automaš ī na bez laika ierobež ojuma, otro reizi apstā jā mies Old Goa - 30 USD. Negaidiet pā rā k daudz iepirkš anā s Panadž i. Vietē jais ultramā rkets Big G nav uzmanī bas vē rts. Iepirkš anā s iela, Bombay Bazaar - jū s varat atrast kaut ko interesantu. Nopirkā m tē ju, rumu lī dzi, Indijas riekstus - ļ oti lē ti, suvenī rus (kolekcionē jam koka dievī bas) - nav sliktas lietas. Uz ielas ir vietē jo rijī bas tirdziņ š , mums tas ir nedaudz pikants, bet tur ir vietē jie saldumi - ir vē rts pamē ģ inā t, nebaidieties, ar tī rā m rokā m nesaindē sies. Zī molu veikalus pā rstā v Benetton, Adidas, Cougar, Reebok un vē l kaut kas. Mums nepatika sortiments, bet pagā ni nopirka - daudz. . .
Aizbraucā m arī uz tuvē jo pilsē tu - Margao, uz tirgu. Pē rciet suvenī rus, tē ju un citas lietas. Arī ļ oti krā sains. Tirgojas rindas: jaukta tē ja, augļ i, lietas, ubagi, atkritumi, zivis, tad pa apli. Mē s vē lē jā mies iegā dā ties sudraba Lakš mi figū riņ u pē c drauga ā rsta ieteikuma (vairā k par to zemā k), tač u darbs neiedvesmoja. Cena ir aptuveni 50 dolā ri. Pati pilsē ta maz interesē .
Viņ i ļ oti gribē ja doties uz Hampi, bet Jū lija viņ us atrunā ja. Vajag braukt uz 2dienā m, ja uz 1dienu, tad ļ oti garš nakts ceļ š un no rī ta atbrauksi kā desa, un klejot pa karstumu ir nereā li, pilsē ta liela un ar vienu dienu nepietiek - viņ i to atlika uz citu reizi. Starp citu, cena ir 300 USD par automaš ī nu. Gids - atseviš ķ i Jū lija neceļ o.
Tradicionā lā Goa tū ristu izklaide ar nosaukumu: ū denskritums-zilonis-spice netika ņ emta vē rā . Ū denskritums pa š o laiku jau bija izž uvis, Tae vizinā jā mies ar ziloņ iem, un Ceilonā mums pietika ar garš vielu apcerē š anu.
Veselī ba. Pirmajā dienā viņ i pludmalē taisī ja masā ž u, jā , lē ti - uz sauļ oš anā s krē sliem $ 13, pludmales bungalo - $ 20, bet ne pā rā k tehniski un ar lidojoš ā m smiltī m. . Paš ā pirmajā dienā mē s izgā jā m ā rpus viesnī cas un 200 metrus pa labi atradā m Om Ajurvē das klī niku, satikā m brī niš ķ ī gu vī rieti, ī stu indiā ni, brahmani (š ī ir augstā kā kasta) Vibhavu Š irvaikaru. Mums viņ a klī nikā tika veikta ā jurvē das pā rbaude (tikai 4 dolā ri). Tad mums izrakstī ja ā jurvē das ā rstē š anas kursu (apmē ram 100 USD) diviem: mē s atvedā m visas zā les mā jā s un lietojā m tā s š eit. Pē c tam visas masā ž as veica viņ š : gan š irodars, gan somas, gan ar tvaika pirti, gan eļ ļ u, ļ oti kvalitatī vi un ne daudz dā rgā k. Turklā t viņ š ir Indijas kosmē tikas tirgotā js - Himalajos, piemē ram, brī niš ķ ī gā dabī gā zobu pasta 2 dolā ri 200 grami. Vibhavs ir ļ oti interesants sarunu biedrs. Mē s no viņ a daudz uzzinā jā m par valsti un dzī vesveidu. Starp citu, viņ š grib atbraukt pie mums uz Ukrainu. Indieš iem arī interesanti! ?
Nu atskaite beidzas, bet atmiņ as paliek. Par brī niš ķ ī go Indiju, par brī niš ķ ī giem tur satiktiem cilvē kiem, par brī niš ķ ī gu virtuvi un, protams, par okeā nu. Viss plā notais tika izpildī ts un pā rsniegts. Indija patiesī bā izrā dī jā s krā saina, daudzveidī ga un ļ oti laipna! Daudzē jā dā ziņ ā pat interesantā ks par Taizemi un tomē r atš ķ irī gs no Ceilonas. Un kas attiecas uz atkritumu kaudzē m un indieš u "nabadzī bu", tad tā ds ir viņ u dzī vesveids - vajag tikai pieņ emt tā du, kā ds tas ir, nevis pielā got mū su slā vu pasaules uzskatam. Smaidi un esi smaidī gs! Visu labā ko ceļ ojumu dzī vē !
Parādīt vairāk »


iemiesojums galina2008
Sakiet lūdzu cenas masāžām un labsajūtas procedūrām.Braucam decembra sākumā.Vai ir vērts tās taisīt viesnīcā,vai kā ēdienreizes ārā?Paldies visiem kas atsaucās!))))
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель построен в 1984 году, расположен на южном побережье, в самом центре пляжа Majorda Beach. На территории отеля большое количество услуг, которые помогут сделать отдых комфортным. Отель состоит из основного четырехэтажного здания и комплекса одноэтажных и двухэтажных бунгало.

Atrašanās vieta Отель расположен в Южном Гоа, в Маржорде, в 18 км от международного аэропорта Даболим, в 12 км от железнодорожной станции Маргао.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Длина пляжной полосы 300 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 конференц-зала, магазины, 2 ресторана.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Ночной клуб, магазины.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • kazino
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 120 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Majorda, Salcette, Goa, 403713
Tālruņi: +91-832-668-1111
Tīmekļa vietne: Majorda Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.