Haathi Mahal Resort Hotel 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.110
№8 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goa dienvidu daļā, Cavellosim pludmalē. Viesnīcā ir 2 lieli āra baseini ar bāru pie baseina, spa un vairāki restorāni, kas piedāvā starptautiskās virtuves ēdienus, kā arī kontinentālās un amerikāņu brokastis.Vairāk →
аватар Nikushka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca! Dzī vojā m apartamentos, esam gandarī ti par virtuves klā tbū tni. Dzī vokļ i ir kā dzī voklis ar visā m ē rtī bā m. Ļ oti liela un kopta teritorija, atceros zemū dens mini bā ru, tu sē di uz krē sla ū denī un dzer svaigi spiestu sulu))) Vai nav lieliski? ! Pludmale ir tā lu, apmē ram 10 minū tes kā jā m, bet pludmale ir tā vē rta. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! Dzī vojā m apartamentos, esam gandarī ti par virtuves klā tbū tni. Dzī vokļ i ir kā dzī voklis ar visā m ē rtī bā m. Ļ oti liela un kopta teritorija, atceros zemū dens mini bā ru, tu sē di uz krē sla ū denī un dzer svaigi spiestu sulu))) Vai nav lieliski? ! Pludmale ir tā lu, apmē ram 10 minū tes kā jā m, bet pludmale ir tā vē rta. Pludmales var salī dzinā t ar Taizemes pludmalē m – plaš as un bezgalī gas. Pā rē jais ļ oti patika, ī paš i atceros skaistā kos saulrietus, apbrī noju tos gandrī z katru vakaru, mainot tikai pludmales! Noteikti nā ksim vē l!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar sievu š ī gada martā atpū tā mies Indijā . Man ļ oti patika viesnī ca! Ir patieš ā m grū ti nosaukt kaut ko, ko Royal Beach pamā ja. Iemī lies Indijā ! Nā kamgad noteikti atgriezī simies tajā paš ā viesnī cā . … Tomēr ▾ Ar sievu š ī gada martā atpū tā mies Indijā . Man ļ oti patika viesnī ca! Ir patieš ā m grū ti nosaukt kaut ko, ko Royal Beach pamā ja. Iemī lies Indijā ! Nā kamgad noteikti atgriezī simies tajā paš ā viesnī cā . Viesnī cā ir lielisks serviss, katru dienu tī rī ja, sagā dā ja mums pā rsteigumus dzī vnieku veidā no dvieļ a! Viesnī ca vienmē r bija tī ra, katru dienu puķ u vā zes ieguva jaunu rakstu. Ē diens viesnī cā labs, brokastī s: putras, musli, pā rslas uc No dzē rieniem: svaigas sulas, piens, tē ja uc Izvē le daudzveidī ga. Paņ ē mā m brokastis un pusdienas. Viesnī cas tuvumā ir daudz kafejnī cu. Ir kafejnī ca ar skatu uz upi, un ceturtdienā s ir meitenes ar savā m dejā m! Ļ oti interesanti! Un viesnī cā katru svē tdienu notiek izrā des. Kopumā svē tki bija brī niš ķ ī gi. Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Nelielā daudzumā , bet ir. Paņ ē mā m apartamentus, ir tik brī niš ķ ī gi, kad ir virtuve un pilnas istabas - tu dzī vo tā pat kā mā jā s. Trū kums ir tas, ka viesnī ca atrodas tā lu no pludmales. Bet pa ceļ am ir daudz kafejnī cu un daž ā du veikalu. Tū risma aģ entū ra Alfa mū s sū tī ja š ajā ceļ ojumā . Par to, protams, mē s viņ iem pateicamies. Vē l viens moments - slē dzot lī gumu ar tū risma aģ entū ru Alfa lī guma nosacī jumos, jums bū s jā noklausā s divas prezentā cijas. Viens tieš i Sanktpē terburgā birojā . Otrs ir atvaļ inā jumā . Otrā mums patika labā k. Un viesnī ca man patika. Diemž ē l lī gumu neparakstī jā m, bet kā rtī gi pā rdomā jā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su sapnis piepildī jā s ar sievu, mē s apmeklē jā m Indiju. Kaut kur pavasarī staigā jā m ar sievu pa tirdzniecī bas centru un satiku meitenes no ceļ ojumu aģ entū ras Alfa. Viņ i mū s uzaicinā ja uz prezentā ciju. Nu, mē s ar sievu aizgā jā m. … Tomēr ▾ Mū su sapnis piepildī jā s ar sievu, mē s apmeklē jā m Indiju. Kaut kur pavasarī staigā jā m ar sievu pa tirdzniecī bas centru un satiku meitenes no ceļ ojumu aģ entū ras Alfa. Viņ i mū s uzaicinā ja uz prezentā ciju. Nu, mē s ar sievu aizgā jā m. Mums ļ oti garlaicī gi stā stī ja par Tenerifi, grasī jā mies doties prom. Un tad viņ i rā dī ja bildes no viesnī cas, kuru piedā vā apmeklē t Indijā . To sauc par Royal Goa Beach Club Hati Mahal. Un mē s visi iedegā mies. Rezultā tā nopirkā m talonus, un pē c trim mē neš iem no Jekaterinburgas steidzā mies uz silto un brī niš ķ ī go Indiju. Lidmaš ī nā es nemaz negulē ju, es visu gaidī ju. Vispā r mani sapņ i mani nepievī la – tī rā kā Arā bijas jū ra ne tikai Ē ģ iptē un Turcijā un vē l jo vairā k Taizemē . Devā mies ekskursijā s uz vietē jiem apskates objektiem, beidzot pā rliecinā jos, ka ziloņ i Indijā tieš ā m ir ierasta lieta. Es redzē ju č ū sku burvē jus, zobenrijē jus un citus burvjus. Kopumā svē tki bija lieliski. No trū kumiem varu atzī mē t sekojoš o: ir ļ oti grū ti runā t krieviski, gandrī z neviens nerunā uzplaukuma bumu, lai gan to kompensē gida klā tbū tne. Un vairā k trokš ņ a. No rī ta Kad vē l gribas gulē t. Bet tas nav tik biedē još i, jo ī paš i tā pē c, ka jo agrā k jū s pamostaties, jo vairā k laika pavadī sit ar labumu. Arī sievai patika, ī paš i jū ra. Tā pē c mē s izsakā m pateicī bu Alpha ceļ ojumu aģ entū rai no Ņ iž ņ ijnovgorodas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad mans vī rs organizē ja mū su atvaļ inā jumu. Atklā ti sakot, š ā dos jautā jumos es nebiju pieradis uz viņ u paļ auties, bet man vienkā rš i nebija laika. Trī s dienas pē c norī kojuma saņ emš anas viņ š atgriezā s no darba ar priecī gu seju un teica, ka sarunā jis braucienus uz Goa. … Tomēr ▾ Š ogad mans vī rs organizē ja mū su atvaļ inā jumu. Atklā ti sakot, š ā dos jautā jumos es nebiju pieradis uz viņ u paļ auties, bet man vienkā rš i nebija laika. Trī s dienas pē c norī kojuma saņ emš anas viņ š atgriezā s no darba ar priecī gu seju un teica, ka sarunā jis braucienus uz Goa. Protams, es nolē mu redzē t, ko viņ š tur nopirka. Izrā dī jā s, ka viss nokā rtots tū risma aģ entū rā Alfa. Yandex pē c pieprasī juma ATSAUKSMES PAR ALFA TRAVEL COMPANY man sniedza daudz daž ā du lietu, tā pē c nodomā ju, ka š ī ir pē dē jā reize, kad Serež ai kaut ko uzticē š u. Gā ju savā kt naudu. Godī gi sakot, ceļ ojumu aģ entū ras birojā pā rliecinā jos, ka pā rē jais veiksies. Meitenes! Es pat atvainojos savam vī ram! Viss bija tik labi organizē ts. Mū su viesnī ca saucā s Royal Goa Beach Club Hati Mahal. Tur visi dzī vokļ i atrodas nelielos divstā vu bungalo, ko ieskauj ī sti dž ungļ i! Man ļ oti nepatika, ka gulta bija gandrī z pretī ieejai, bet pē c pirmā pieprasī juma mū s pā rcē la uz otro stā vu, tur š ajā ziņ ā viss ir daudz labā k. Vietē jo pludmali sauc Cavellosim. Apbrī nojami tī ra un skaista vieta, kas atbilst visiem Eiropas standartiem. Vispā r Seryozha Sanktpē terburgā diez vai bū tu atradusi labā ku atpū tu! Uzticieties saviem vī riem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tū risma aģ entū rā Alfa devā mies ekskursijā uz Indijas Goa š tatu. Kad mē s atgriezā mies mā jā s no biroja, pirmais, ko mē s izdarī jā m, bija iekļ ū t tī klā . Uzreiz uzdū rā m smiekliem – Alpha mā jaslapā Google maps rā da, ka Goa ir gandrī z okeā na vidū . … Tomēr ▾ Tū risma aģ entū rā Alfa devā mies ekskursijā uz Indijas Goa š tatu. Kad mē s atgriezā mies mā jā s no biroja, pirmais, ko mē s izdarī jā m, bija iekļ ū t tī klā . Uzreiz uzdū rā m smiekliem – Alpha mā jaslapā Google maps rā da, ka Goa ir gandrī z okeā na vidū . Bet tad tas nebija maz smiekli. Lasī jā m atsauksmes par ceļ ojumu aģ entū ru Alfa - nā kamajā dienā skrē ju atdot vauč erus. Par laimi, viņ i mani atrunā ja, jo atvaļ inā jums beigā s pagā ja vienkā rš i “ar blī kš ķ i”. Viesnī cu izvē le Goā ir maza, piestā jā m ROYAL Goa Beach Club Hati Mahal. Ierodoties ļ oti ā tri tikā m sē dinā ti. Indieš i ir ļ oti gudri cilvē ki. Mē s nometā m koferus un skrē jā m vilkt iekš ā baseinā . Tur jū s varat atrast bā ru, kur tiek pasniegti pā rsteidzoš i eksotiska rakstura kokteiļ i. Tad viņ i mazliet izš ķ ī rā s. Fakts ir tā ds, ka sieva nolē ma ieņ emt vietē jo spa un skaistumkopš anas salonu. Starp citu, apkalpoš ana tur ir lieliska un procedū ras sievai tieš ā m nā ca par labu. . . Pludmale ir mazliet tā lā k - kopā č etrsimt metri. Bet vienkā rš i pasakaini tī rs – bija patī kami tur atpū sties. Pludmalē ir lielisks bā rs, manas jaunkundzes braucienos uz saloniem es tur ļ oti labi pavadī ju laiku. Tiesa, tad sieva mani par to nomazgā ja, un es nolē mu viņ u sagaidī t sporta zā lē . Ar ē dienu. Viņ i gatavo labi, bet indieš u virtuve ir diezgan specifiska, tā pē c piecas dienas gatavojā m virtuvē istabā , jo teritorijā ir lielveikals, un tur ir viss nepiecieš amais. Naktī lidojā m uz Pē terburgu. Nedaudz neē rti, bet neparasti. Tagad gribam uz Portugā li, saka, ka arī tur nav slikti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mani visu mū ž u fascinē Indija. Es ļ oti gribē ju tur nokļ ū t. Bet viss nebija lī dz galam, un tas š ķ ita dā rgi. Tā pē c vē los izteikt dziļ u pateicī bu Ņ iž ņ ijnovgorodas tū risma aģ entū rai Alfa par lielisko iespē ju apmeklē t manu sapņ u valsti. … Tomēr ▾ Mani visu mū ž u fascinē Indija. Es ļ oti gribē ju tur nokļ ū t. Bet viss nebija lī dz galam, un tas š ķ ita dā rgi. Tā pē c vē los izteikt dziļ u pateicī bu Ņ iž ņ ijnovgorodas tū risma aģ entū rai Alfa par lielisko iespē ju apmeklē t manu sapņ u valsti. Ja mē s toreiz nebū tu uzaicinā ti uz prezentā ciju, domā ju, ka nekad nebū tu izlē mis doties uz Goa. Pē c lī guma noslē gš anas pē c 2 nedē ļ ā m devā mies atvaļ inā jumā . Bē rni nolē ma neņ emt, tikai kopā ar vī ru. Mē s palikā m Royal Goa Beach Club Hati Mahal. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Ir apartamenti ar skatu uz dž ungļ iem, upi un jū ru, mē s dabū jā m skatu uz jū ru. Neaprakstā ms skaistums. Virtuvē ir viss nepiecieš amais, istabā TV, telefons un kondicionieris. Viesnī cā bija arī animā cija, diezgan labi, pat jautri, baseins ar burbuļ vannu un mini akvaparks - tā tad nā kamreiz noteikti ņ emsim lī dzi bē rnus, bē rnu baseins, dž akuzi, spa centrs (sajū tas ir pā rsteidzoš i, viņ i man pat deva padomus par ā das kopš anu), sauna, trenaž ieru zā le, interneta kafejnī ca, baseina bā rs, bē rnu rotaļ u laukums, spē ļ u istaba, ā rsts un lielveikals. Pā rtikas cenas ir tā das paš as kā mums, tā pē c ē dā m paš i. Pludmale atrodas burtiski piecu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Vispā r viss bija super, dzī vojā m kā sultā ni.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par Indijas apmeklē jumu sapņ ojam jau pusotru gadu. Un beidzot tas notika – š ā dam ceļ ojumam bija gan laiks, gan nauda. Tā kā devā mies pirmo reizi, tad nolē mā m braukt kā civilizē ti tū risti (tas ir, visu nokā rtojā m caur tū risma aģ entū ru). … Tomēr ▾ Par Indijas apmeklē jumu sapņ ojam jau pusotru gadu. Un beidzot tas notika – š ā dam ceļ ojumam bija gan laiks, gan nauda. Tā kā devā mies pirmo reizi, tad nolē mā m braukt kā civilizē ti tū risti (tas ir, visu nokā rtojā m caur tū risma aģ entū ru). Š im nolū kam mē s vē rsā mies pie Krievijas tū roperatoru tī kla Alfa, kur mums piedā vā ja Royal Goan Beach Club Haathi Mahal. Š o viesnī cu varu novē rtē t ar pieticī gu, bet stabilu č etrinieku. Mazs, mā jī gs, tī rs, celts koloniā lā stilā . Lieli skaitļ i. Labas brokastis. Pludmale skaista - tī ras smalkas smiltis. Viesnī ca iesaka ieturē t tikai brokastis. Netā lu no viesnī cas jū s vienmē r varat ē st garš ī gi un lē ti. Cenas tur kopumā ir diezgan pieņ emamas (vismaz salī dzinot ar Sanktpē terburgu). Kad ieradā mies, laiks bija vislabā kais - debesī s bija mā koņ i un nebija tik karsts. Lī dz brauciena beigā m mā koņ i pazuda un saule bija tik karsta, ka 10 minū tē s varē ja apdegties. Tā pē c ņ emiet lī dzi saules aizsargkrē mu ar maksimā lu aizsardzī bu. Labā k aiziet uz pā ris nedē ļ ā m - ar mazā k nepietiek, vairā k ir daudz. Braucā m uz nedē ļ u, bet pē c ceļ ojumu aģ entū ras Alfa darbinieka ieteikuma riskē jā m doties uz divā m. Ko mē s nemaz nenož ē lojam. Š ie ir daž i ieteikumi tiem, kas dodas uz Indiju. Ļ oti iesaku š o viesnī cu, ī paš i, ja ceļ ojat ar ģ imeni.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Š oziem, mū su mī ļ ā kā kompā nija, beidzot devā mies uz "brī vī bas salu" – uz Goa. Goa ir valsts, kas agrā k piederē ja Portugā lei. Tad likā s, ka kļ uva neizš ķ irts, un goā ņ i sā ka cī nī ties par neatkarī bu. … Tomēr ▾ Š oziem, mū su mī ļ ā kā kompā nija, beidzot devā mies uz "brī vī bas salu" – uz Goa.
Goa ir valsts, kas agrā k piederē ja Portugā lei. Tad likā s, ka kļ uva neizš ķ irts, un goā ņ i sā ka cī nī ties par neatkarī bu. Gudrā Indija sā ka visā dā veidā palī dzē t piedalī ties neatkarī bas akcijā s, biež i finansiā li atbalstot valsti, kā rezultā tā Goa tomē r pā rgā ja Indijas pusē.

Tagad ī sumā pastā stī š u par saviem iespaidiem: viesnī ca mums bija liela, laba, numuriņ i tieš ā m nav lī dz 5 zvaigznē m. Bet tomē r iespaids par viesnī cu bija majestā tisks. Š ī paradī ze atrodas Haathi Mahal ciematā starp upi un krā š ņ o Kavellosimas pludmali. Royal Goan Beach Club Haathi Mahal tulkojumā nozī mē ziloņ u pils un ir prestiž ā kais kū rorts Dienvidgoa. Kū rorts sastā v no maziem divstā vu bungalo, kurus no visā m pusē m ieskauj tropu apstā dī jumi.

Temperatū ra 35-33, ū dens 27, nav nogurdinoš a karstuma.

Pirmajā dienā mē s lidojā m ar izpletni, tas tieš ā m nav ī sti, jo
piesieti pie laivas, bet tomē r 100-150 m no zemes bijā m savienoti pa pā riem un ripojā m pa pludmali un pā ri jū rai, klaaass))
Bet visvairā k, iespē jams, atceros braucienu uz ziloņ u parku. Tur pat varē ja "iesedzē t" milzi, ziloņ i rā dī ja visā dus trikus, spē lē ja futbolu, volejbolu, basketbolu un beigā s devā mies peldē t kalnu upē , klase! ! Un pē c mums upē peldē ties nā ca ziloņ i! Tas bija š ovs!

Nenā ktu par ļ aunu vē lreiz atgriezties Goa, pā rā k daudz interesantu lietu palika neizpē tī tas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен в южной части Гоа, на пляже Кавеллосим. На территории отеля имеется 2 больших открытых бассейна с баром у кромки, спа-салон и несколько ресторанов, где подают блюда интернациональной кухни, а также континентальный и американский завтрак.

Atrašanās vieta Отель находится в 25 минутах езды от железнодорожного вокзала Маргао и в 45 минутах езды от аэропорта Гоа.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 ресторана, 2 открытых бассейна, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • aukle
Izklaide un sports Аюверда-центр, игровая комната, библиотека, ночной клуб.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 62 номера.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd $
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Cavelossim, Salcete, Goa, 403 731
Tālruņi: 091-832-2871101
Tīmekļa vietne: Haathi Mahal Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.