Bīstami veselībai!

Rakstīts: 14 marta 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 13 marta 2018
Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 2018.02. 03. lī dz 13.03. 2018.
Kungi, paldies jau iepriekš , ja izlasī siet manu pā rskatu lī dz galam. Drī zā k tas pat nav apskats, tas ir kliedziens no sirds. Es nekad neesmu redzē jis tā du vienaldzī bu un vienaldzī bu pret viņ u viesu problē mā m. Reģ istrē jies 408. istabā ap pulksten 12.00. Tas ir normā li, it kā Eiropas standarts, nekā du ī paš u jautā jumu nebija, lai gan citā s viesnī cā s, zemā kā klasē , uzreiz iekā rtojas un uzreiz pabaro brokastis. Colva Kinara ir jū su stils un grafiks, labi, iesim.
Pē c lū guma, reģ istrē joties, pieš ķ irt istabu ar logiem uz ciematu, nevis restorā nu un trokš ņ ainu ielu, viņ i to noraidī ja, piemē ram, istabu nav. Nu labi, domā ju, ka izdzī vosim, esam izvē lī gi cilvē ki, dzī vosim ar logu uz restorā nu. . Par brokastī m pē c lidojuma, transfē ru nebija runas, un pie viņ iem tas arī nebija paredzē ts. ))) Un situā cija ir sekojoš a: tu ierodies agri no rī ta, bez vietē jā s naudas, valū tas maiņ as punkti ir slē gti, izsalkuš i, un tev bū s ne tikai kumoss, bet ū deni pat iedzert nepiedā vā s. Dzī vo kā zini, vismaz nomirsti, viņ iem vienalga. Man radā s tieš i tā ds iespaids. Bet tie ir sī kumi. )))

Pirmajā vakarā mū s sakoda blaktis !!!!!! ! ! Tas bija š oks! No rī ta, pamostoties, devos uz reģ istratū ru, parā dī ju koduma pē das uz ķ ermeņ a un uz sievas ķ ermeņ a, prasī ju nomainī t numuru. Atbilde ir bez skaitļ iem. Paldies, esam atviegloti.
Puiš i atnā ca, uzkaisī ja istabā kaut ko ļ oti smirdī gu sū du un aizgā ja. TAS IR VISS!!!!!! !
Ī sā k sakot, mē s bijā m barī ba Indijas gultas blaktī m....
Tad mū su istabā sabojā jā s kondicionieris, restorā nā gandrī z visu diennakti skanē ja mū zika, viņ iem bija HOLI brī vdienas....
Ar visu to tū risti katru dienu devā s prom, citi apmetā s, bet mē s joprojā m nemainī jā m numuru....
Uz maniem ikdienas pieprasī jumiem nomainiet reakcijas numuru - 0
Nomainī ts tikai 9. (!!! ! ) uzturē š anā s dienā......PALDIES....
Diemž ē l bija arī š ī s sasodī tā s blaktis.....
Sliktā kā s brī vdienas manā mū ž ā...
Tas vairs nebija pat atvaļ inā jums, bet gan cī ņ a par izdzī voš anu...
Jā , aizmirsu, zvanī ju ANEX tū res pā rstā vim, lū dzu palī dzī bu, lī dz pat viesnī cas maiņ ai. Atbilde bija gaidī ta, vietu nav, viesnī cas pilnas, nevaru palī dzē t. . .
Š eit ir skumjš stā sts, kas notika ar mani.
Š ī atsauksme nav rakstī ta, lai pā rliecinā tu citus cilvē kus nedoties uz š o viesnī cu, tač u, ja izlemjat, ziniet, ka tas var notikt arī ar jums.
Visiem, kas izlasī ja manu apskatu lī dz beigā m, vē los novē lē t spē ku, veselī bu, pozitī vu un labu atpū tu! Jū s par to MAKSĀ T labu naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu