Casa De Cris 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.610
№9 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
8.6 Numurs
7.8 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Casa De Cris, ko 2008. gadā atvēra Džeimss Barreto, atrodas mierīgajā Cavelossim ciematā.Vairāk →
аватар sveta_de
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otrajā Indijā pirmajā reizē ar viesnī cu nepaveicā s, brī vdienā s pieskatī ja Casa De Cris viesnī cu un nekļ ū dī jā s. Skaista un mā jī ga viesnī ca, mū s iekā rtoja 311. istabiņ ā , skats uz palmā m un kokosriekstiem, reizē m pa palmā m skrē ja burunduki. … Tomēr ▾ Otrajā Indijā pirmajā reizē ar viesnī cu nepaveicā s, brī vdienā s pieskatī ja Casa De Cris viesnī cu un nekļ ū dī jā s. Skaista un mā jī ga viesnī ca, mū s iekā rtoja 311. istabiņ ā , skats uz palmā m un kokosriekstiem, reizē m pa palmā m skrē ja burunduki. Istaba tā lu, Wi-Fi neķ er, bet visas š ī s neē rtī bas viesnī cas saimnieks Maiks kompensē ja ar savu uzmanī bu viesiem, pirmo reizi satiku tik gā dī gu un dā snu saimnieku. Katru vakaru gā jā m uz kafejnī cu Mikes place, kur skanē ja dzī vā mū zika, dziedā ja visus hitus, arī krieviski, no Maika izskanē ja nemitī gi komplimenti augļ u, dzē rienu un daudz kas cits, par ko viņ am liels paldies. Kafejnī cā gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus, mū s apkalpoja viesmī lis Bosko, labi runā krieviski, vienmē r rezervē ja mums vienu galdiņ u.
Numurā ir viss nepiecieš amais, kondicionieris, ventilators, ledusskapis, tē jkanna, seifs, TV. Vienkā rš i paņ emiet lī dzi fē nu no mā jā m, tas nav 5 zvaigznes. Balkons ar galdu un krē sliem sē dē š anai.
Brokastis viesnī cā diezgan pieklā jī gas, kafija vai tē ja, sula pē c izvē les, omlete ar sieru no 2 olā m, 2 grauzdiņ i, ievā rī jums un sviests. Mē s ar meitu paē dā m.
Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, lī dz pludmalei 10 minū tes un pa ceļ am var nopirkt visu, ko vien vē lies. Un viesnī cai ir sava pludmale, kur viņ i pā rvadā par brī vu, š urpu turpu, nav nekā du kaitinoš u č upu. Arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tur ir bez maksas, ir Mikes oasis shake, kur parasti pusdienojā m. Noteikti dodieties tur uz pludmales ballī ti, jū s to nenož ē losit. No ekskursijā m atkal paņ ē mā m krabeli, ļ oti garš o, kā arī bijā m 2 dienas uz Hampi un Badami no Pegasus. Š eit mums nepaveicā s ar š oferi, viņ š nezinā ja ceļ u, gide Anna pateica, kur jā iet, un tā pē c bijā m ceļ ā.10 stundas, un tad skrē jā m visu apskatī t. Jau paš ā tū res sā kumā mums saplī sa mikrofons un gidei nā cā s kliegt, kas nav ī paš i ē rti. Kopumā ekskursija ir ļ oti interesanta, bet nogurdinoš a. Pirms gada ar vī ru atpū tā mies, un tagad meita pirmo reizi viesojā s Indijā un ir sajū smā par ceļ ojumu, stā sta, ka ir bijusi pasakā . Joprojā m sapņ ojam aizbraukt uz š o valsti un tikai uz š o viesnī cu.
аватар anton90ak
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
MĒ S ATVAĻ INĀ JĀ S Casa De Cris, 3 10 DIENAS PAR SAMAKSĀ TO NAUDU. VISS PATIKA. VIESNĪ CAS TĪ RĪ TA DIENĀ , Ē DIENS NORMĀ LS. BROKASTU BUFETE, PIEDĀ JA OLAS, SIERS, PANKŪ KAS, BIJA DĀ RZEŅ I, DIVI GAĻ AS grieš ana. , TERITORIJA MAZA. … Tomēr ▾ MĒ S ATVAĻ INĀ JĀ S Casa De Cris, 3 10 DIENAS PAR SAMAKSĀ TO NAUDU. VISS PATIKA. VIESNĪ CAS TĪ RĪ TA DIENĀ , Ē DIENS NORMĀ LS. BROKASTU BUFETE, PIEDĀ JA OLAS, SIERS, PANKŪ KAS, BIJA DĀ RZEŅ I, DIVI GAĻ AS grieš ana. , TERITORIJA MAZA. BET TĪ RA. LĪ DZ JŪ RAI PASTĀ JĀ.5 MINŪ TES. RECEPTĀ VISI Ļ OTI DRAUDZĪ GI LŪ DZAM NOMAINĀ T DAVIELUS, BEZ PROBLĒ MĀ M. PIEMĒ ROTS MUMS,
аватар anzhe1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nenož ē lojā m. Iereģ istrē š anā s noritē ja kā parasti. Ļ oti ē rta, skaista, tī ra un kopta viesnī ca, daudz zaļ umu. Istabu uzkopš ana katru dienu. Viesmī lī gi un pieklā jī gi viesnī cas darbinieki un restorā ns. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nenož ē lojā m. Iereģ istrē š anā s noritē ja kā parasti. Ļ oti ē rta, skaista, tī ra un kopta viesnī ca, daudz zaļ umu. Istabu uzkopš ana katru dienu. Viesmī lī gi un pieklā jī gi viesnī cas darbinieki un restorā ns. Viss ļ oti patika. Pilnī gs prieks. Pā rē jais bija visaugstā kajā lī menī . Bū sim atpakaļ Goa.
закат пляж Кавеллосим прокат велосипедов
аватар galunya71
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija ļ oti mā jī gi un ē rti atpū sties! iztī rī ta, nomainī ta gultas veļ a un dvieļ i laicī gi. Brokastis garš ī gas. Viss personā ls draudzī gs un ja vajag, to dara uzreiz. Bijā m apmierinā ti gan ar viesnī cu gan atpū tu! Jū ra ļ oti silta 15 minū tē s mierī gs solis. … Tomēr ▾ Bija ļ oti mā jī gi un ē rti atpū sties! iztī rī ta, nomainī ta gultas veļ a un dvieļ i laicī gi. Brokastis garš ī gas. Viss personā ls draudzī gs un ja vajag, to dara uzreiz. Bijā m apmierinā ti gan ar viesnī cu gan atpū tu! Jū ra ļ oti silta 15 minū tē s mierī gs solis. (Nekad neesmu saindē jies)).
отель
аватар sk_lora
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Casa de Cris no 28.01 lī dz 8.02. 2015.  gadu vada Minā rs. Pirmo reizi Goā , tā pē c apskats ir garš. Lidojums Ja nevē laties gaidī t lidostā.4, 5 stundas, ierodieties ne agrā k kā.2 stundas pirms plā notā s izlidoš anas – Fly Dubai pastā vī gi kavē lidojumus. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Casa de Cris no 28.01 lī dz 8.02. 2015.  gadu vada Minā rs. Pirmo reizi Goā , tā pē c apskats ir garš.
Lidojums
Ja nevē laties gaidī t lidostā.4, 5 stundas, ierodieties ne agrā k kā.2 stundas pirms plā notā s izlidoš anas – Fly Dubai pastā vī gi kavē lidojumus. Bagā ž as iepakoš ana: Kijeva (Ž uļ ani) - 2 dolā ri, Dabolim 200 rū pijas. Dabolimā bagā ž a jā izvā c, par to jā saņ em uzlī me un jā piesien ar savilkš anas lenti.
Fly Dubai ē diens ir neē dams. Ē diens jā ņ em vai nu rokas bagā ž ā , vai jā ē d Dubaijas tranzī ta zā les kafejnī cā . 0.5l ū dens izmaksas: Zhulyany - 1 USD; Dabolim - 50 rū pijas. ; beznodokļ u Dubaija - 1 AED.
Katrā no 4 lidmaš ī nā m bija no 40 lī dz 100 tukš ā m sē dvietā m - neticu, ka tur nav aviobiļ etes. Dabolimas lidostā viņ i skenē varavī ksneni un ņ em pirkstu nospiedumus – tas ir ļ oti ilgs laiks. Atceļ ā viņ i pā rbaudī ja, vai nav pirkstu nospiedumu. Rū pijas var apmainī t pret dolā riem Dubaijas lidostā ar kursu 400 rū pijas. = 5 USD + 3 AED. Mainot dolā rus
par rū piju Dabolim jū s tiksiet maldinā ts. Goa tirgo daudz viltotu 100 200 un 500 rū piju. rē ķ ini (ī stajiem jā bū t ar vertikā lu zaļ u svī trotu svī tru).
Numurs
Menedž eris Tonijs 15 minū tē s. pē c ieraš anā s viesnī cā , 9-00 pē c vietē jā laika, viņ š pats nesa koferi uz 4. stā vu 304. istabā , un mē s devā mies brokastī s. Brokastis viesnī cā.8-30 ...10-00, t. i. vē lā s - neē rti. Viesnī cā visi ir ļ oti draudzī gi un mums palī dzē ja it visā , jo ī paš i mē s daudzas reizes zvanī jā m gidus un ceļ ojumu aģ entus reģ istratū rā , vienmē r bez maksas.
Viesnī cas 2-4 stā vos ir 27 numuriņ i (9 katrā ). Numerā cija ir tā da, ka numuri 304 un 309 atrodas blakus, un tie ir skaitļ i, kas atrodas vistā lā k no reģ istratū ras. Izvilkums no daž u istabu vannas istabas kopē jā koridorā , no citā m - caur ē kas ā rsienu (odu briesmas).
Istaba istabā.4, 5x4 m, tajā ir liela divguļ amā gulta, divi naktsgaldiņ i, LCD TV 42'(nav krievu kanā lu), neliels ledusskapis, skapis, viens mī ksts krē sls.
Seifs bija neliels ar digitā lo vadī bu, tač u tas tika izslē gts un seifs tika atvē rts ar atslē gu. Mē s tajā neglabā jā m naudu. Vannasistabā ieplū st kondensā ts no 303. un 304. telpas kondicionieriem - ir ū dens peļ ķ es.
Tē jas/kafijas pagatavoš anai ir elektriskā tē jkanna, 1 tase, 2 apakš tasī tes, 1 tē jkarote, divas glā zes. Ierodoties 1 litrs ū dens + tē jas maisiņ š . Telpu uzkopš ana 10-00 ...12-00 (tī ra 3 cilvē kus kvalitatī vi, dzī vnieki nebija savī ti). Netā lu no viesnī cas atrodas 5 restorā ni, daudzi veikali un 2 nelieli tirgi.
Pē c strā vas padeves pā rtraukuma, apmē ram pē c 20 minū tē m. , skaļ i ieslē dzas dī zeļ a ģ enerators, kas atrodas viesnī cas priekš ā . Mū zika restorā nos skan lī dz pulksten 23:00 un biež i vien lī dz pusnaktij. Viesnī cā dzī voja krievvalodī gie un angliski runā još ie.
Brokastis
Mike's place restorā ns pā ri ielai no viesnī cas. Izklī dinā ja viesmī ļ i. Tas ir ļ oti maz: tē ja (0.5 l diviem) / kafija, sula 150 gr. (apelsī ns / ananā ss), divi grauzdiņ i, vā rī tas olas / olu kultenis / ceptas olas, maiss sviesta, maiss ievā rī juma, 2 maisiņ i cukura katrā.
Pludmale
Tas ir apmē ram 700 m, ejiet 10 minū tes. uz asfalta. Ī sa pā reja uz pludmali ir caur dzeloņ drā š u spraugu Luisas sā kumā pie jū ras iepirkš anā s galerijas un tā lā k caur tuksnesi privā tā teritorijā (starpu daž kā rt klā j zari).
Pludmalē.14 nis. Kamē r tu neiedegsies un kļ ū si pazī stams, tirgotā ji tev visur pieķ ersies un š ekā prasī s 400-600 rū pijas par sauļ oš anā s krē sliem. Š ekā var palikt par tajā nopirkto 1 pudeli noslē gtā ū dens - 30 rū pijas. Ja nā kamajā dienā pieprasī s samaksā t 600 rū pijas. , vai pusdienoja š ajā š ekā - ej uz citu š eku. Viņ i prasa naudu vai pusdieno tikai no rī ta, vakarā var bez maksas gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem.
Pā rsteidz tū ristu stā sti par to, kurš š eks ir labā ks - apspriedī sim, kas ir noderī gā ks: arsē ns vai strihnī ns. Š ekos nav tekoš a ū dens, pavā ri nemazgā rokas, traukus mazgā kopā ar ē dienu tajā paš ā bļ odā ar dubļ ainu ū deni - “sveicinā ti” š ekā.
Ē dā m Mike's place restorā nā - dā rgā k nekā shek, bet nebija nekā du vē dera problē mu.
Atpū tnieki pludmalē ir pusmū ž a un vecā ka gadagā juma cilvē ki. Neliels skaits mazu bē rnu. Indieš u ir maz – viņ i pā rsvarā ē d brī vdienā s vai vakaros.
Pludmale ir ļ oti plaš a – ī paš i bē guma laikā . Peldē š anu apgrū tina periodiski lieli viļ ņ i, cenš oties jū s apgā zt.
Ja ej pa pludmali uz dienvidiem, tad 40 minū tē s. Jū s varat staigā t lī dz Maboras pludmales galam un lī cim, kurā ietek Sal upe - tur ir daudz krabju, jū raskraukļ u un melno gā rņ u.
Ziemeļ os aptuveni 1 stundas laikā pa gandrī z pamestu pludmali varat aiziet lī dz viesnī cai Ramada Caravelle un ū dens izklaides centram. Cavelossim pludmales dienvidu daļ ā aiz Seaway pludmales krata ir lī dzī gs centrs.
Kavelosimas ciems
Odi visur - mū s sakoda gan pludmalē , gan restorā nā , gan viesnī cas reģ istratū rā . Cavelossim viss ir koncentrē ts gar galveno ielu.
Ir 4 lielveikali - lielā kais ir D'MELLO, kas atrodas pagrabā ciemata ziemeļ u galā . Ir arī aptieka. Dolā ra kurss ir 61 ...62 rū pijas. (kā jū s kaulē jat). Govis nekad nav redzē tas ne ciemā , ne pludmalē . Lai gan pludmalē ir vairā k nekā pietiekami daudz suņ u.
Pie katra veikala tirgotā ji aicina iekš ā . Jums ir jā atbild "Nē , jums nav". Ja jū s sakā t "vē lā k" - rī t viņ i mocē s ar trī skā rš u spē ku. Cenas ir 3-4 reizes augstā kas. Tā tad kaš mira š alle no 800-1000 rū pijā m. samazinā jā s lī dz 300 rū pijā m. T-krekls 500 rū pijas - lī dz 150 rū pijā m.
Colvas ciems
Aizbraucā m ar taksi uz kaimiņ u ciematu Kolvu (25-30 min brauciens, 700 rū pijas - lē tā ki taksisti nepiekrita). Tur ir daudz cilvē ku, trokš ņ aini, ļ oti netī ri, nav neviena lielveikala. Bet ir tū risma aģ entū ra "Dream" un "Meeting Point Travel", kurā krievu valodas ekskursijas tiek veiktas par cenā m, kas ir daudz zemā kas nekā saimnieka (es varu pateikt viņ u tā lruņ u numurus).
Ekskursijas
Ar saimnieku devā mies uz 2 dienā m uz Hampi ($190/persona). – Man ļ oti patika. Nianse - iekļ autas tikai 2 brokastis.
Turklā t mē s nakš ņ ojā m viesnī cā Krishna Palace, un pulksten 2 naktī tajā ieslē dzā s dī zeļ ģ enerators tā , ka visa viesnī ca trī cē ja. 3os no rī ta nā cā s pā rcelties uz 4007. istabu mazliet ilgā k no trokš ņ a - tur mū s sakoda blaktis.
Nianse: rī tausmas sagaidī š ana. Tas notiek ap pulksten 7:00 ziemā . Nav nepiecieš ams doties pie viņ a no viesnī cas pulksten 5-50 - bū s 40 minū tes. sastingt uz akmens vē jā.
Gids parā dī ja darbojoš os Š ivas hinduistu templi zem Hampi drupā m pē c saulrieta, tas ir, naktī , kad nekas nav redzams. Pē c mū su lū guma noskatī jā mies vē lreiz pa dienu – š o templi vajag skatī ties tikai pa dienu. Gide "Minā ra" Irina ekskursiju vadī ja ļ oti labi.
Mē s devā mies ar taksistu: Shantadurga templis, Palolem pludmale, Cola pludmales templis, Cola pludmale, Cabo de Rama forts. Vienojā mies: braucam 6 stundas (8-00 ...14-00), cena 2700 rū pijas. Mums bija jā dodas prom agrā k - pulksten 7-00. Pololemas pludmale 40 min. jā ja apkā rt jū ras lī cim un baroja ē rgļ us - 800 rū pijas. no diviem
No asfalta lī dz Kolas pludmalei jā brauc 20-25 minū tes. saulē , un taksists pieprasī ja papildu samaksu 200 rū piju apmē rā.
transportē š anai uz pludmali, bet brauca tikai uz stā vlaukumu kontrolpunkta priekš ā , no kurienes lī dz pludmalei jā brauc aptuveni 15 minū tes. Jā vienojas, ka taksists brauktu lī dz apakš ē jai stā vvietai (tā ir neapsargā ta), no kuras lī dz pludmalei ir 5 minū tes. Ceļ š uz Kolas pludmali iet pa sarkanā m smiltī m - kurpes un kā jas klā tas ar sarkaniem, slikti nomazgā tiem putekļ iem. Kolas pludmale ir ļ oti skaista un gandrī z mež onī ga.
Cenas Cavelossim:
Arbū zs (2 kg) - 80 rū pijas. (nav ļ oti garš ī gs);
Ananā si (vidē ji) - 50 rū pijas;
Tomā ti (1 kg) - 20-40 rū pijas. ;
Banā ni (16 gab. ) - 40-60 rū pijas;
Rum Old Monk - 36 rū pijas. (0.18 l) / 160 rū pijas (0.75 l)
Brendijs Medus bite - 160 rū pijas. (0.75 l)
Alus Kingfisher 5% - 57 rū pijas (0.65 l)
Sausais sarkanvī ns Madera 12% (nejaukt ar stiprinā to Maderu) - 299 rū pijas. (0.75 l)
Vī ns Port 14% (0.75 l) - 85 ...199 rū pijas. atkarī bā no raž oš anas gada un raž otā ja.
Sagriezta maize (0.3 kg) - 20-23 rū pijas.
Sula iepakojumā - 80-100 rū pijas. (1l).
Dzē rienu un alkohola cenas uz pudelē m uzspiež raž otā js. Jautā jumu gadī jumā rakstiet uz sk_lora@ukr. neto, es atbildē š u.
No Goa iespaidi bija pretrunī gi.
Ļ oti netī rs, nepatī kams, nemitī gi apmā noš s vietē jos iedzī votā jus, odi visu laiku grauž , dubļ ains ū dens nemierī gā okeā nā . Problē mas ar elektrī bu un sauļ oš anā s krē sliem pludmalē . Tas ir, relaksā ciju no š ā das brī vdienas nevajadzē tu gaidī t. No otras puses, laba viesnī ca, skaista daba un interesanti pieminekļ i.

Aleksandrs.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель Casa De Cris был открыт в 2008 году Джеймсом Баррето и находится в спокойной деревне Кавелоссим.

Atrašanās vieta Отель находится в 30 км от Международного аэропорта Даболим и в 13 км от железнодорожной станции Маргао. Рестораны, пабы, ночные клубы и магазины находятся в нескольких шагах от отеля.
Pludmales apraksts Отель находится в 5 минутах ходьбы от прекрасных золотых песков пляжа Кавелоссим, который хорошо известен своей чистотой и 2 минутах от знаменитой реки Сал.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Обслуживание номеров. Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports Библиотека
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 30 номеров.

Standard Ac Room

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Casa De Cris Mobor, Cavelossim, Salcette - Goa India
Tālruņi: Mr. James Barreto: +91- 9822685909/0832- 2871865/75
Tīmekļa vietne: Casa De Cris
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.