Baywatch Resort 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 5.410
№28 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
6.3 Numurs
4.7 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.5 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Dienvidu Goa, Sernabatim pludmalē. Majordas pludmale atrodas 10 km attālumā no kūrorta. Viesnīca tika atklāta 2006. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2017. gadā.Vairāk →
аватар vladbilyk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nav sliktā kā viesnī ca Indijā . Nu nav siltā ū dens istabā (315. numurs), nu, diskotē ka zem loga katru dienu (tikai lī dz 23.00), tie visi ir sī kumi, kopumā viss kā rtī bā . Vē los brī dinā t nā kamos apmeklē tā jus no neliela Indijas jociņ a, kas ar mani notika. … Tomēr ▾ Nav sliktā kā viesnī ca Indijā . Nu nav siltā ū dens istabā (315. numurs), nu, diskotē ka zem loga katru dienu (tikai lī dz 23.00), tie visi ir sī kumi, kopumā viss kā rtī bā . Vē los brī dinā t nā kamos apmeklē tā jus no neliela Indijas jociņ a, kas ar mani notika. Istabā ir minibā rs, tajā ir daž ā du produktu komplekts. Tā pē c pirms aizbraukš anas apskatiet saturu, piemē ram, darbinieki nolē ma paņ emt no manis to, kas viņ iem patika. Par to es uzzinā ju jau pie ricepš ī nas, 3 naktī . pirms izrakstī š anā s, un neko pierā dī t nevarē ja, bija jā maksā normā la summa par apkopē ju puiš u gastronomisko garš u. Tā pē c iesaku: periodiski ieskaties minibā rā , nu, esi uzmanī gā ks ar vē rtī gā m mantā m, nekad nevar zinā t.......
аватар Evgeniya_Omsk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
PVO: piecu ģ imeņ u liela grupa: 10 pieauguš ie un 7 bē rni vecumā no 1.5 lī dz 16 gadiem KAD: no 2017. gada 7. lī dz 17. janvā rim Š eit stā sts ir tikai par viesnī cu, ja ir jautā jumi par atpū tu kopumā , par ekskursijā m, par brī vdienā m ar mazu bē rnu - ar prieku atbildē š u komentā ros vai personī gā ziņ ā . … Tomēr ▾ PVO: piecu ģ imeņ u liela grupa: 10 pieauguš ie un 7 bē rni vecumā no 1.5 lī dz 16 gadiem
KAD: no 2017. gada 7. lī dz 17. janvā rim
Š eit stā sts ir tikai par viesnī cu, ja ir jautā jumi par atpū tu kopumā , par ekskursijā m, par brī vdienā m ar mazu bē rnu - ar prieku atbildē š u komentā ros vai personī gā ziņ ā .
Uzreiz teikš u, ka tavs iespaids par viesnī cu bū s tieš i atkarī gs no tā , kur tieš i tu tiksi izmitinā ts. Mū su uzņ ē mumā viesnī cu vē rtē jumi ir diametrā li pretē ji: no “pilnī gi apmierinā ts” lī dz “te vairs nav ne pē das”. Personī gi es iestā jos pē dē jā vē rtē juma pusē , un lū k, kā pē c.
Novē lota pā rvietoš ana netiks atzī mē ta kā trekns mī nuss, lai gan mē s to ļ oti vē lē tos. Viesnī cā ieradā mies 8.00, numuriņ u saņ ē mā m 15.00. Tas nebija pā rsteigums, bijā m gatavi gaidī t, bet lī dz 13.00 - kā teikts pā rvietoš anas noteikumos. Divas papildu stundas radī ja diskomfortu. Mū su lielajam uzņ ē mumam bija vajadzī gas seš as istabas. Mū su ģ imenē ir mazā kais bē rns, 1 gads 5 mē neš i. Es palū dzu reģ istratū ru vispirms mū s reģ istrē t un iedot klusā ku istabu. Varbū t kaut kas nav kā rtī bā ar manu angļ u valodu, bet mē s saņ ē mā m pē dē jo istabu un skaļ ā ko no visā m nodroš inā tajā m. Es tieš ā m gribē ju zvē rē t! Papildus rezervē jā m istabiņ u ar papildus gultu (bē rnam no 8g. ) - ar lielā m grū tī bā m pa nakti izdevā s ienest savā istabā biezu matraci, uz kura lī dz atvaļ inā juma beigā m gulē ja vecā kais bē rns. Matracis bija glī ti pā rklā ts tā pat kā gulta, un vispā r dē lam bija ē rti uz tā . Un tomē r – priekš izrā des – š ī nav deklarē ta gulta!
Troksnis ir š ī s viesnī cas lielā kais trū kums. Troksnis ir visur: agri no rī ta (6! ) viņ i sā k skriet un kliegt koridorā (tie ir indieš i atpū š as), ļ oti skaļ a mū zika vakarā pie baseina: ja tu dabū ji istabu ar skatu uz baseinu, tad tu uzvarē ji. 'neejiet gulē t pirms 22:30 - sajū ta, ka mū ziķ i strā dā tieš i tavā istabā : ) Ī paš i skaļ i tas ir kā zā s. Viesnī cā ir ī paš ī ba - nedē ļ as nogalē s tiek rī koti pasū tī juma pasā kumi, kā zas, saderinā š anā s. Š ī s “nacionā lā s kā zas” tū ristiem neko interesantu neatspoguļ o! Viesu bars, tikai dzer un ē d pie baseina galdiņ iem ar skaļ u mū ziku un kaut kā dā m sacensī bā m, arī ļ oti skaļ i. Tad iereibuš o viesu pū ļ i virknē tiek vilkti uz izeju (daudzi tiek iznesti). Kopumā viesnī ca noteikti nav paredzē ta klusā m brī vdienā m.
Arī gaisa kondicionē š anas/ventilā cijas sistē ma ir trokš ņ aina. Naktī trī s vai č etras reizes uz daž ā m sekundē m ar skaļ u klikš ķ i tiek atslē gta elektrī ba un tikpat skaļ i ieslē dzas, pē c tam jau var nedaudz pagulē t zem restorā na pā rsega mē rī tā s dū koņ as lī dz nā kamajam klikš ķ im)) )
Tas viss attiecas uz telpā m galvenajā ē kā . Domā ju, ka baseinu mā jā m ir tikpat paveicies, izņ emot to, ka gaiteņ os nekliedz un restorā na pā rsegs netrokš ņ o. Ja vē laties mierī gi gulē t naktī un no rī ta, mē ģ iniet uzturē ties mā jā s, kas atrodas tā lā k no baseina, ar logiem viesnī cas ā rē jā perimetrā .
No manā m personī gajā m sū dzī bā m par viesnī cu ir uzkopš ana. Biež i gadī jā s, ka 14.00 atgriezā mies no pludmales neiztī rī tā istabā . Varē jā m izņ emt 18.00. Vai tas ir normā li? Nā cā s no rī ta speciā li pajautā t un pat lamā ties. Jā , un tī rī š ana - viens vā rds. Tiks saklā ta gulta (veļ a mainī ta reizi 10 dienā s), nomainī ti dvieļ i un mops pā rvietots pa istabas centru. Bet Indijā vispā r ir ļ oti mierī ga attieksme pret tī rī bu, pā ris dienu laikā pierod un jau aizver acis.
Citā di ī paš u sū dzī bu nav. Personā ls ir atsaucī gs, ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem (ja pareizi saprot). Visi runā angliski, krieviski runā još o nav – paturiet to prā tā .
Brokastis ir daudzveidī gas – vietē jiem atpū tniekiem. Krievu tū ristam visa š ī daž ā dī ba ir bezjē dzī ga - ē dieni ir ļ oti specifiski. Bet jebkurā gadī jumā jū s atradī siet, ko ē st. Ceptas olas vai olu kultenis (ar zaļ umiem, sieru, tomā tiem - pē c jū su izvē les) tiks ceptas ī paš i jums. Ir kaut kā di sautē ti/cepti kartupeļ i, grilē ti tomā ti, ir piena auzu pā rslas (neesmu mē ģ inā jusi). Daž i konditorejas izstrā dā jumi, pankū kas, var pagatavot grauzdiņ us ar sviestu un ievā rī jumu, bet to maize ir kaut kā ds etiķ is, ar nepatī kamu smaku. Iesaku franč u grauzdiņ us - bageti iemē rc olā un apcep, garš o ar kanē li. Tas ir garš ī gi! Svaigi sliktas kvalitā tes gurķ i un tomā ti, kukurū za, zirņ i. No augļ iem vienmē r ir arbū zs, periodiski ananā ss vai melone, tas viss ir sagriezts mazos gabaliņ os un, manuprā t, ir neizskatī gs, es augļ us viesnī cā neē du. Pā rdevē ji pludmalē nes labus augļ us, un ciematos ir augļ u stendi (Benaulimā vai Kolvā , vairā k Kolvā ).
Brī vdienā s brokastī s daudz cilvē ku – viesnī ca ir piepildī ta ar vietē jiem tū ristiem. Citas dienas ir brī vā kas, bet arī pā rpildī tas "karstajā s stundā s". Biež i vien nav galda piederumu, salvetes, galdi nav noslaucī ti. Bet godī gi teikš u, ka, ja jū s par to visu jautā siet, skrieš ana viņ us iedragā s.
Kas vē l par viesnī cu? Ē ku kopē jais izskats ir diezgan nobruž ā ts. Nepretenciozs remonts, 2000. gadu sā kums. Tie, kuriem nav ar ko salī dzinā t, var neatradinā t vainu, bet tie, kas ir bijuš i labā s viesnī cā s, atradī s situā ciju. . . nu, ne tik bē dī ga, bet lē ta. Lai gan intereses pē c apskatī jā m citas 3 * viesnī cas Kolvā , pretenzijas uz to fona mazinā jā s))
Istabas ir normā las, pietiekama izmē ra un aprī kojuma, ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, seifs, fē ns, tē jkanna. Karstais ū dens vienmē r bija, santehnika ir apkalpojama. Ar istabu nav nekā du problē mu, izņ emot troksni un tī rī š anu.
Baseins mazs, š ķ iet tī rs, ar mazu bļ odiņ u bē rniem. Nekad neesmu redzē jis daudz cilvē ku pie baseina, sauļ oš anā s krē slu ir maz, bet vienmē r ir brī vi. Mē s nekad neesam tusē juš ies pie baseina - ar tik forš u jū ru un pludmali tas ir pilnī gi lieki, un vienkā rš i ir ž ē l tē rē t laiku. Mū su vecā kais dē ls vairā kas reizes peldē jā s baseinā , nira, laikam rija ū deni - ar veselī bu viss kā rtī bā . Kopumā daudzi baidā s baseinā “noķ ert” kaut ko sliktu. Un ne tikai baseinā . Es nezinu, vai pastā v tā ds risks. Pirms brauciena visiem bija lielas bailes, ī paš i ar mazu bē rnu, un š oreiz aptieciņ as bija ļ oti smagas. Bet par laimi nekas nesanā ca! Indijas dubļ i (tas, bez š aubā m, ir kaut kā ds seifs)) No mū su 17 cilvē kiem desmit dienas nevienam nebija problē mas ar zarnā m un patieš ā m ar veselī bu. Pat mazais, kurš visam pieskā rā s un daudz ko izmē ģ inā ja uz zoba : )
Arī kukaiņ i, lož ņ ā još i rā puļ i un citi ļ aunie gari netika pamanī ti. Viens vai divi odi vakarā kafejnī cā pludmalē . Es nekad neesmu redzē jis prusaku, ž urkas, č ū skas. Arī medū zas jū rā . Pludmale ir lieliska! Plaš s, tī rs, nav pā rpildī ts. Smalkas smiltis, silta dzidra jū ra - ļ oti forš i!
Kopumā mē s patieš ā m izbaudī jā m mū su brī vdienas! Lielisks laiks, garš ī gi augļ i, vē sa jū ra, daudzveidī gs ē diens, draudzī gi cilvē ki. Man personī gi viesnī ca nepatika, otrreiz neieš u un neieteikš u. Bet tas ir subjektī vs skatī jums. Divas ģ imenes no mū su uzņ ē muma ir ļ oti apmierinā tas ar viesnī cu. Tā tad marķ ieru garš a un krā sa atš ķ iras)))
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
KURŠ : piecu ģ imeņ u liels uzņ ē mums: 10 pieauguš ie un 7 bē rni vecumā no 1.5 lī dz 16 gadiem KAD: no 2017. gada 7. janvā ra lī dz 17. janvā rim bē rns - ar prieku atbildē š u komentā ros vai personī gā ziņ ā . … Tomēr ▾ KURŠ : piecu ģ imeņ u liels uzņ ē mums: 10 pieauguš ie un 7 bē rni vecumā no 1.5 lī dz 16 gadiem KAD: no 2017. gada 7. janvā ra lī dz 17. janvā rim bē rns - ar prieku atbildē š u komentā ros vai personī gā ziņ ā . Uzreiz teikš u, ka tavs iespaids par viesnī cu bū s tieš i atkarī gs no tā , kur tieš i tu tiksi izmitinā ts. Mū su uzņ ē mumā viesnī cu vē rtē jumi ir diametrā li pretē ji: no “pilnī gi apmierinā ts” lī dz “te vairs nav ne pē das”. Personī gi es iestā jos pē dē jā vē rtē juma pusē , un lū k, kā pē c. Novē lota pā rvietoš ana netiks atzī mē ta kā trekns mī nuss, lai gan mē s to ļ oti vē lē tos. Viesnī cā ieradā mies 8.00, istabiņ u saņ ē mā m 15.00 Tas nebija pā rsteigums, bijā m gatavi gaidī t, bet lī dz 13.00 - kā teikts pā rcelš anā s noteikumos. Divas papildu stundas radī ja diskomfortu. Mū su lielajam uzņ ē mumam bija vajadzī gas seš as istabas. Mū su ģ imenē ir mazā kais bē rns, 1 gads 5 mē neš i. Es palū dzu reģ istratū ru vispirms mū s reģ istrē t un iedot klusā ku istabu. Varbū t kaut kas nav kā rtī bā ar manu angļ u valodu, bet mē s saņ ē mā m pē dē jo istabu un skaļ ā ko no visā m nodroš inā tajā m. Es tieš ā m gribē ju zvē rē t! Papildus rezervē jā m istabiņ u ar papildus gultu (bē rnam no 8g. ) - ar lielā m grū tī bā m pa nakti izdevā s ienest savā istabā biezu matraci, uz kura lī dz atvaļ inā juma beigā m gulē ja vecā kais bē rns. Matracis bija glī ti pā rklā ts tā pat kā gulta, un vispā r dē lam bija ē rti uz tā . Un tomē r – priekš izrā des – š ī nav deklarē ta gulta! Troksnis ir š ī s viesnī cas lielā kais trū kums. Troksnis ir visur: agri no rī ta (6! ) viņ i sā k skriet un kliegt koridorā (tie ir indieš i atpū š as), ļ oti skaļ a mū zika vakarā pie baseina: ja tu dabū ji istabu ar skatu uz baseinu, tad tu uzvarē ji. 'neejiet gulē t pirms 22:30 - sajū ta, ka mū ziķ i strā dā tieš i tavā istabā : ) Ī paš i skaļ i tas ir kā zā s. Viesnī cā ir ī paš ī ba - nedē ļ as nogalē s tiek rī koti pasū tī juma pasā kumi, kā zas, saderinā š anā s. Š ī s “nacionā lā s kā zas” tū ristiem neko interesantu neatspoguļ o! Viesu bars, tikai dzer un ē d pie baseina galdiņ iem ar skaļ u mū ziku un kaut kā dā m sacensī bā m, arī ļ oti skaļ i. Tad pie izejas virknē tiek pievilkti piedzē ruš os viesu pū ļ i (daudzi tiek izvesti). Kopumā viesnī ca noteikti nav paredzē ta klusā m brī vdienā m. Arī gaisa kondicionē š anas/ventilā cijas sistē ma ir trokš ņ aina. Naktī trī s vai č etras reizes uz daž ā m sekundē m ar skaļ u klikš ķ i tiek atslē gta elektrī ba un tikpat skaļ i ieslē dzas, pē c kā jau var nedaudz pagulē t zem restorā na pā rsega izmē rī tā s dū koņ as lī dz nā kamajam klikš ķ im)) ) Tas viss attiecas uz telpā m galvenajā ē kā . Domā ju, ka baseinu mā jā m ir tikpat paveicies, izņ emot to, ka gaiteņ os nekliedz un restorā na pā rsegs netrokš ņ o. Ja vē laties mierī gi gulē t naktī un no rī ta, mē ģ iniet uzturē ties mā jā s, kas atrodas tā lā k no baseina, ar logiem viesnī cas ā rē jā perimetrā . No manā m personī gajā m sū dzī bā m par viesnī cu ir uzkopš ana. Biež i gadī jā s, ka 14.00 atgriezā mies no pludmales neiztī rī tā istabā . Varē tu sakopt 18.00. Vai tas ir normā li? Nā cā s no rī ta speciā li pajautā t un pat lamā ties. Jā , un tī rī š ana - viens vā rds. Tiks saklā ta gulta (veļ a mainī ta reizi 10 dienā s), nomainī ti dvieļ i un mops pā rvietots pa istabas centru. Bet Indijā vispā r ir ļ oti mierī ga attieksme pret tī rī bu, pā ris dienu laikā pierod un jau aizver acis. Citā di ī paš u sū dzī bu nav. Personā ls ir atsaucī gs, ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem (ja pareizi saprot). Visi runā angliski, krieviski runā još o nav – paturiet to prā tā . Brokastis ir daudzveidī gas – vietē jiem atpū tniekiem. Krievu tū ristam visa š ī daž ā dī ba ir bezjē dzī ga - ē dieni ir ļ oti specifiski. Bet jebkurā gadī jumā jū s atradī siet, ko ē st. Ceptas olas vai olu kultenis (ar zaļ umiem, sieru, tomā tiem - pē c jū su izvē les) tiks ceptas ī paš i jums. Ir kaut kā di sautē ti/cepti kartupeļ i, grilē ti tomā ti, ir piena auzu pā rslas (neesmu mē ģ inā jusi). Daž i konditorejas izstrā dā jumi, pankū kas, var pagatavot grauzdiņ us ar sviestu un ievā rī jumu, bet to maize ir kaut kā ds etiķ is, ar nepatī kamu smaku. Iesaku franč u grauzdiņ us - bageti iemē rc olā un apcep, garš o ar kanē li. Tas ir garš ī gi! Svaigi sliktas kvalitā tes gurķ i un tomā ti, kukurū za, zirņ i. No augļ iem vienmē r ir arbū zs, periodiski ananā ss vai melone, tas viss ir sagriezts mazos gabaliņ os un, manuprā t, ir neizskatī gs, es augļ us viesnī cā neē du. Pā rdevē ji pludmalē nes labus augļ us, un ciematos ir augļ u stendi (Benaulimā vai Kolvā , vairā k Kolvā ). Brī vdienā s brokastī s daudz cilvē ku – viesnī ca ir piepildī ta ar vietē jiem tū ristiem. Citas dienas ir brī vā kas, bet arī pā rpildī tas "karstajā s stundā s". Biež i vien nav galda piederumu, salvetes, galdi nav noslaucī ti. Bet godī gi teikš u, ka, ja jū s par to visu jautā siet, skrieš ana viņ us iedragā s. Kas vē l par viesnī cu? Ē ku kopē jais izskats ir diezgan nobruž ā ts. Nepretenciozs remonts, 2000. gadu sā kums. Tie, kuriem nav ar ko salī dzinā t, var neatradinā t vainu, bet tie, kas ir bijuš i labā s viesnī cā s, atradī s situā ciju. . . nu, ne tik bē dī ga, bet lē ta. Lai gan intereses pē c apskatī jā m citas 3 * viesnī cas Kolvā , pretenzijas uz to fona mazinā jā s)) Istabas ir normā las, pietiekoš i izmē ra un aprī kojuma, ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, seifs, fē ns, tē jkanna. Karstais ū dens vienmē r bija, santehnika ir apkalpojama. Ar istabu nav nekā du problē mu, izņ emot troksni un tī rī š anu. Baseins mazs, š ķ iet tī rs, ar mazu bļ odiņ u bē rniem. Nekad neesmu redzē jis daudz cilvē ku pie baseina, sauļ oš anā s krē slu ir maz, bet vienmē r ir brī vi. Mē s nekad neesam tusē juš ies pie baseina - ar tik forš u jū ru un pludmali tas ir pilnī gi lieki, un vienkā rš i ž ē l tē rē t laiku. Divas ģ imenes no mū su uzņ ē muma ir ļ oti apmierinā tas ar viesnī cu. Tā tad marķ ieru garš a un krā sa atš ķ iras)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар larysochka1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja esi izvē lē jies un samaksā jis par uzturē š anos š ajā viesnī cā agrā k – negaidi normā lu attieksmi pret sevi! Pakalpojums ir apmaksā ts, tā pē c neviens no darbiniekiem nepievē rsī s jums uzmanī bu - jū s tik un tā nekur neaizbrauksit. … Tomēr ▾ Ja esi izvē lē jies un samaksā jis par uzturē š anos š ajā viesnī cā agrā k – negaidi normā lu attieksmi pret sevi! Pakalpojums ir apmaksā ts, tā pē c neviens no darbiniekiem nepievē rsī s jums uzmanī bu - jū s tik un tā nekur neaizbrauksit.
Teritorija ir maza, pie baseina ir 10 sauļ oš anā s krē sli, pludmales servisa nav vispā r, wi-fi tiek apmaksā ts pat sabiedriskā s vietā s, ceļ š ap viesnī cu nav ī paš i tī rs, kā , patieš ā m, visur Indijā . Svaigu jū ras gaisu "veiksmī gi" saindē degoš a atkritumu izgā ztuve, no smakas un dū miem nav iespē jams paslē pties pat telpā .
Istabas lielas, bet slikti iztī rī tas, gultas veļ a ar caurumiem.
Labu iespaidu atstā ja tikai restorā ns, kas piedā vā ne tikai tradicionā los Indijas, bet arī Eiropas virtuves ē dienus. BET, ja plā nojat atvaļ inā jumu "viss iekļ auts" - esiet gatavi doties uz bā ru (ā rpus restorā na! ) un stā vē t rindā pē c dzē rieniem pusdienu un vakariņ u laikā .
Mē s daudz un biež i ceļ ojam pa pasauli, nekur un vē l nekad neesam sastapuš i tik atklā ti niķ ī gu reģ istratū ras darbinieku attieksmi!
Viesnī cas ī paš nieki un vadī ba ir aizņ emta ar vietē jo seminā ru u. c. , kas notiek teritorijā , organizē š anu, tā pē c, atkā rtoju, viņ us neinteresē parastie atpū tnieki, kuri iepriekš ir samaksā juš i par izmitinā š anu.
Es stingri neiesaku š o viesnī cu. Goā ir daudz citu cienī gu viesnī cu, nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu un iespaidu par Indiju!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 24.10. 2013 lī dz 31.10. 2013. Viesnī ca ir forš a, man patika, droš ī ba augstā kā s klases. Papildus tū ristiem no ā rzemē m š ajā viesnī cā atpū š as arī bagā ti indieš i. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 24.10. 2013 lī dz 31.10. 2013. Viesnī ca ir forš a, man patika, droš ī ba augstā kā s klases. Papildus tū ristiem no ā rzemē m š ajā viesnī cā atpū š as arī bagā ti indieš i. Ē diens ļ oti garš ī gs, kvalitatī vs, visas lī dzi paņ emtā s tabletes nonā ca miskastē . Dzī vā mū zika katru vakaru. Brī niš ķ ī gs spa, viņ i veica relaksē još u pē du masā ž u, muguras un galvas masā ž u, par mū su naudu tikai santī miem, un rezultā ts pā rsniedza visas cerī bas))). Nav taisnī ba, ka viņ i nedrī kst ienest pā rtikas maisus viesnī cā , mē s katru dienu no Colvas lī dzi vedā m 2-3 somas, neviens pat nedeva mā jienu par to neieveš anas nepieļ aujamī bu teritorijā . Kopumā no viesnī cas, apkalpoš anas un valsts kopumā palika tikai ļ oti pozitī vi iespaidi, ļ oti gribē tos vē lreiz atgriezties š ajā pasakainajā valstī ar savu unikā lo kolorī tu, neaizmirstamo miera atmosfē ru un esamī bas regularitā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Lilita_Ko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca!! ! Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir vienkā rš i ideā la. Tā kā esmu samē rā izsmalcinā ts ceļ otā js, varu droš i apliecinā t, ka nav no kā baidī ties. Brokastis. Lai sē ž savā bē dī gajā , bē dī gajā virtuvē tas, kurš viņ us sauc par pretī gi vienmuļ iem, un ē d daž ā das putras, putras, putras. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca!! !
Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir vienkā rš i ideā la. Tā kā esmu samē rā izsmalcinā ts ceļ otā js, varu droš i apliecinā t, ka nav no kā baidī ties. Brokastis. Lai sē ž savā bē dī gajā , bē dī gajā virtuvē tas, kurš viņ us sauc par pretī gi vienmuļ iem, un ē d daž ā das putras, putras, putras. Man personī gi patī k tā di vienmuļ i ananā si/papaija utt! Sulas, jā , shmurdyachok...Bet jū s arī neesat 5 zvaigznē s. Paņ emiet 80 rū pijas un pasū tiet to, kas jums patī k tuvā kajā kaklā . Izņ emiet visu, ko vē laties!
Numurs! Pā rsniedza visas cerī bas!! ! ! Pē c tī rī bas, baltuma, kafijas/tē jas komplekta pilnuma, tī rī š anas ā truma un kvalitā tes, smieklī gi ziloņ i un suņ i no dvieļ iem. Apgaismojuma punktu skaits bija š okē još s. Uzturē š anā s beigā s tikai bē rns varē ja gandrī z nekļ ū dī gi ieslē gt pareizo gaismu. . . Mē s ar mammu turpinā jā m istabā kā rtot "vieglu mū ziku", tā vien gribē jā s izgaismot tualeti! Filologi. . . Ir BET! Telpas galvenajā ē kā ļ oti atš ķ iras no telpā m pā rē jā s ē kā s. Izmē rs, svaigums, smarž a.
Teritorija. Tī ri. Es neskatī jos uz detaļ ā m, jo ​ ​ es neierados viesnī cā , lai pavadī tu laiku. Lieliski apsargā ta. Par pā rtikas ieveš anu teritorijā utt. Saskaņ ā ar noteikumiem, patieš ā m, tas ir aizliegts. Bet...Esiet laipnā ks, patī kamā ks vismaz atvaļ inā jumā un viss bū s kā vē laties! Ja no rī ta, izejot no viesnī cas, pasmaidi, sasveicinies ar personā lu, novē li visiem labu dienu, tad vakarā personī gi palī dzē s vismaz govi ievest istabā s, kur nu vē l saldumus. Tajā paš ā laikā vairā kkā rt esmu redzē jis, kā apsardze pā rbauda krievvalodī go atpū tnieku somas. Kalpo pareizi. Kā š ie "Dimoni" un kompā nija papē ž os-nagos-rhinestones uzvedas, tā pē c viņ iem tiek atbildē ts. Dabas likums.
Par aizliegumu "iet uz pludmali pē c 6...". Kā das muļ ķ ī bas, atvainojos. Jā , tur ir viesnī cas pludmale, aiz septiņ ā m slū ž ā m. Bet ir vē l viens ceļ š uz jū ru. Tā dā paš ā attā lumā . Staigā jiet vismaz 24 stundas diennaktī .
Pludmalē jau no pirmā s dienas viņ i apgū lā s tepilas kakla tuvumā un bija pilni, piedzē ruš ies un nosmē luš i tabaku. Joks. Tur viņ i apgleznoja manu roku ar hennu. Ierodoties bezprecedenta skolē nu stundu apmeklē jums bija saistī ts ar vē lmi pā rbaudī t, vai tā ir taisnī ba, ka man uz rokas grī das ir tetovē jums : )).
Ja kaut ko aizmirsu pateikt - pajautā !
аватар pumka2405330
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Dienvidu GOA. Sernabatimas pludmale. Bay Watch viesnī ca (Bay Watch) Mē s lidojā m ar Vimu Aviju. Sā kumā bija š aubas, bet viss izvē rtā s ļ oti labi. Laba lidmaš ī na, plaš a vieta starp rindā m, uzmanī ga, draudzī ga apkalpoš ana un diezgan normā ls ē diens uz klā ja. … Tomēr ▾ Dienvidu GOA. Sernabatimas pludmale. Bay Watch viesnī ca
(Bay Watch)
Mē s lidojā m ar Vimu Aviju. Sā kumā bija š aubas, bet viss izvē rtā s ļ oti labi. Laba lidmaš ī na, plaš a vieta starp rindā m, uzmanī ga, draudzī ga apkalpoš ana un diezgan normā ls ē diens uz klā ja. Atgrieš anā s reiss gan aizkavē jā s par 3 stundā m, bez komentā riem. Lidojums bija naktī . Ieradā mies ļ oti agri no rī ta, iestā joties tumsai. Diezgan ā tri nokā rtoja muitas formalitā tes, un devos iekrauties autobusā . Jā , ierodoties bū s daudz cilvē ku, kas vē lē sies palī dzē t ar bagā ž u, izlemiet paš i, labā k jau iepriekš , aizdzī t kaitinoš os indieš us no bagā ž as vai tomē r ļ aut viņ iem nopelnī t naudu - viņ i prasa nedaudz lielā ku maksu , viņ i atsakā s no dolā ra banknotes, pieprasa vismaz 5. Manuprā t, 50 soļ i ar ratiem ir pā rspī lē ti.
Ceļ š lī dz viesnī cai ar pieturā m pie citā m aizņ ē ma ap 40 min. . Paš ā viesnī cā maš ī nas netiek ielaistas, jā izkraujas pie vā rtiem un 50 metri ar bagā ž u jā brien lī dz reģ istratū rai. Reģ istrē š anā s istabā s no 13-00.
Jā , es un mani bē rni, ne pirmo reizi GOA, pirms tam bijā m 2009. gada rudenī , diezgan ilgu laiku. Betalbatim Beach, viesnī ca saucā s Nanu Beach, tā pē c pā rskats bū s nedaudz salī dzinoš s. Kas bija un kā kļ uva.
Tā nu ierodoties agri no rī ta aizpildī jā m reģ istrā cijas kartī tes - kas esam, kas esam, kur un uz cik ilgu laiku, izvilkā m no kofera š ortus - peldkostī mus un devā mies uz jū ru. No vienas puses, nav tā lu no jū ras, bet pa tieš o iet nevar, optimā li ir iziet pa aizmugures vā rtiem un iet 150 metrus pa ceļ u, tad caur Komilsona viesnī cu pieeja pludmalei, ir saule. krē sli ē nā un kafejnī ca ar tiem. Jū s pasū tā t ē dienu un ū deni un pavadā t visu dienu bez problē mā m. Pati pludmale ir plaš a un tī ra, smalkas smiltis, ļ oti silta jū ra. Krastā atrodas zvejas laiva, kas papildina vietē jo krā su. No rī ta ir mierī gs, viļ ņ i ir ļ oti mē reni, bet joprojā m jū tami, bet pē cpusdienā tas notiek, un ir problē ma iekļ ū t ū denī - tas vienkā rš i met to atpakaļ . Starp citu, rudens jū ra ir daudz draudzī gā ka, viļ ņ u praktiski nebija (izņ emot divu dienu vē tru, pilnī gi nereā li rudenim, kad nebija iespē jams sarunā ties ā rā , jo okeā na š alkoņ a). Un tas, ko mē s ar bē rniem atceramies no pē dē jā brauciena, ir bē guma laikā smiltī s palikuš ā s okeā na peļ ķ es, daž ā da dziļ uma un platī bas, ar vē ž veidī gajiem, zivī m, daž ā diem jū ras dzī vniekiem, kurus saule vienkā rš i sasildī ja lī dz karstam stā voklim. Izkā pt no tiem un turpinā t ceļ u uz viesnī cu pusdienā s vienkā rš i nebija iespē jams. Tajos meditē ja pludmalē dzī vojoš ie suņ i, reti vietē jie iedzī votā ji un daž i klaipi, piemē ram, mē s. Bē rni vienkā rš i rā poja no peļ ķ es uz peļ ķ i un pilnī bā atteicā s pā rvietoties kosmosā jebkā dā citā veidā . Š oreiz mums par sarū gtinā jumu, peļ ķ es nebija palikuš as vispā r. Vairā k par viesnī cu.
Viesnī ca Bay Watch ir ļ oti budž eta trī s rubļ u banknote ar nelielu, vienkā rš i bez teritorijas. Ir tikai viens baseins, un nav skaidrs, kā viņ i to iespieda. Ir kaut kā ds SPA, neliela sporta halle. Bē rniem vispā r nekas nav nodroš inā ts – viņ u vienkā rš i nav.
Ļ oti daudz indieš u un krievu atpū š as, mē mo un angliski runā još o ir ļ oti maz. Nanu pludmalē bija ļ oti maz vietē jo iedzī votā ju, un krievvalodī gie bija tā lu no vairā kuma.
Parastā s istabas saucas "De Lux", patiesī bā tas ir pilnī gi nekas - atklā ti sakot, mazas, ar nož ē lojamā m mē belē m, mē s sā kotnē ji teicā m, ka mums vajag 4 gultas, 2 pieauguš ie, 2 bē rni, viņ i nolika mū s uz grī das matrač a un sā ka muļ ļ ā jies, saka, otru nav kur likt. Kopumā ar kautiņ u viņ i izrā va istabu pie “aizmugures” vā rtiem un atkal ar kautiņ u burtiski piespieda atnest vē l vienu matraci un gultas veļ u. Pē c š ā das telpas “apbū ves” kļ uva ļ oti neē rti tur pā rvietoties. No ā rdurvī m lī dz vannas istabai varē ja iet pa š auru taciņ u. Istabā stā vē t kļ uva neiespē jami - tikai sē dē t vai gulē t uz gultas, jo. krē sls tika izņ emts pavisam, citā di otrs matracis nederē ja. Vispā r mums tas netraucē , nesē dē t istabā caurā m dienā m. Un vakarā kaut kā var izgulē ties  ).
Turklā t tā sauktie "aizmugurē jie vā rti" ir kaut kas ar kaut ko, izcils hinduistu vadī bas izgudrojums. Viesnī cas teritorija ir aizslē gta un ieskauta ar ž ogu, galvenie vā rti atrodas netā lu no reģ istratū ras un mazi vā rti, no kuriem paveras skats uz ceļ u uz blakus esoš ajā m viesnī cā m. Un caur tiem jū s varat doties uz krastu. No vā rtiem lī dz jū rai ceļ š manā mi ī sā ks. Aizmugurē jie vā rti atveras 7:00 un aizveras arī.19:00, tikai vakarā . Blakus ir stabs, apsargs atslē dz un aizslē dz katru reizi, kad ierauga savē jo. Pē c 19 ne par naudu, ne smaidiem ā rā nelaiž - uzlikta kamera un viss ierakstī ts, labā k neriskē . Acī mredzot tā dā veidā viņ i cenš as iedzī t viesnī cas iemī tniekus uz viesnī cas restorā nu vakariņ ā s. Kā du rī tu jau 8 no rī ta mē ģ inā ja mū s nelaist ā rā no š iem vā rtiem - kad ieraudzī ja, ka pē c mums ir atbraucis taksometrs nevis no viesnī cas mafijas, kā iziet cauri reģ istratū rai. Tomē r mē ģ inā jums neizdevā s un bija jā atver. Jā , tikai par taksometru. Pat pē dē jā Indijas apmeklē juma reizē man likā s, ka taksometru vadī tā ji ir nedaudz traki, un, izspiež ot Indijai pilnī gi nereā las summas, mē s ā tri sapratā m, ka, ja satiktu š oferi bez konkrē tas reģ istrā cijas, kaut kur ciematā vai pilsē tu, paņ em viņ a telefona numuru un kā vajag viņ am piezvanī t, tad cena uzreiz kļ ū st prā tī ga. Tač u š ā dus trikus neatbalsta "viesnī cu" taksisti, kā arī viesnī cu apsardze. Un vadī tā jam var sā kties nopietnas problē mas, ja viņ š "iedegas", kad jū s atstā jat viesnī cu. Attiecī gi tikš anā s vietas, izbraucot, tika noteiktas kaut kur tā lā k no droš ī bas posteņ iem un viesnī cas taksometru pieturas. Jū s varat atgriezties ar jebko.
Zinot š os trikus, jau pirmajā s dienā s pē c pastaigas pa Kolvu izbraucā m ar taksi, sarunā jā mies ar š oferi, paņ ē mā m viņ a telefona numuru un tad devā mies viņ am lī dzi. Tas izrā dī jā s attaisnojams ar to, ka taksists mums bija gan gida vietā , gan aukles vietā . Viņ š mums par normā lu cenu nopirka augļ us un dā rzeņ us, sarunā ja mums ekskursijā s, ziloņ u barā , garš vielā s, pie ū denskrituma.
Viņ š mū s nogā dā ja daž ā dos punktos, kas mums bija nepiecieš ami, gaidī ja, kopumā visos iespē jamos veidos parā dī ja mums savu attieksmi.
Protams, š ā du uzmanī bu no viņ a puses pateicī gi kompensē ja miruš ie Amerikas prezidenti - tač u tas nav tas pats, kas stulbi maksā t nesaprotamas summas par pā rcelš anos. Tā tad, vairā k par viesnī cu.
Suņ i nebū t nav agresī vi, bē rni periodiski baroja viņ us ar desiņ ā m un speķ i no brokastī m un tika iekļ auti viņ u labā ko dzī vnieku draugu sarakstā . Visu piekrasti viņ i sadala ietekmes sfē rā s, un, ejot gar jū ru, pieci sargsuņ i noteikti pavadī s lī dz kā dai tikai viņ iem zinā mai robež ai un, atvadoties asti vicinā dami, skries atpakaļ . Citas suņ u teritorijas iemī tnieki jau ar interesi vē rš as pret viņ iem.
Visapkā rt aug kokosriekstu koki. Rieksti krī t un ir brī vi pieejami. Jū s, protams, varat pasū tī t kokosriekstu š ekā , un par kā du naudu viņ i to atvē rs un jums pasniegs. Tas nav sports. Ar Š veices naž a tieš u lī dzdalī bu tika laista straumē kokosriekstu atvē rš ana un grieš ana, par manā mu nepatiku vietē jiem ē dinā š anas darbiniekiem, paš i pastā vī gi ē dā m un dzē rā m kokosriekstus un pat pacienā jā m citus, tajā skaitā mazos vietē jo strā dnieku bē rnus. Bē rni sarī koja sacensī bu riekstu salidojumus. Razik, vietē jie centā s izteikt pretenzijas par paš apkalpoš anos, bet ne pā rā k pā rliecinoš i un viss pā rvē rtā s jokos un jokos  .
Viesnī ca atrodas diezgan labi - vienā virzienā apmē ram kilometrs lī dz Colvai, otrā nedaudz tuvā k Benaulim. Mums Benaulim patika vairā k nekā Colva, tur ir cienī jamā ks, mierī gā ks, ciemats ir manā mi mazā k pā rpildī ts, tur ir kaut kas lī dzī gs lielveikalam, saimniecī bā var nopirkt kaut ko nepiecieš amo, ir pā rtikas veikali, veikali ar alkoholu, un, protams, , daudz veikalu , orientē ts uz tū ristiem un aizsē rē jis ar visā diem grabulī š iem. Vienī gā s neē rtī bas - ciems atrodas it kā pludmales dziļ umā , ej uz to 700 metrus pa ceļ u, nu, vai nu ar tuk-tuk par 100 rū pijā m labprā t aizvedī s.
Mē s bijā m Colvā pē dē jā vizī tē un apzinā ti izvē lē jā mies viesnī cu attā lumā no lielā m apdzī votā m vietā m un vē l jo vairā k no zvejnieku ciemata. Apzinoties baismī gā s smakas, kas daž kā rt aizplū da uz pludmali netā lu no Nanu pludmales. Kopumā Kolvā ir daudz cilvē ku, gan vietē jie, gan tū risti. Vietē jie sā ka pieķ erties, aizrautī gi ar sarunā m, nemitī gi lū dzot, lai viņ us kopā nofotografē jas. Nedaudz kaitinoš i. Tirdzniecī ba Colvā , jau gandrī z visi, runā krieviski, daž i brī vi pļ ā pā , cenas saliektas. Kaulē š anā s ir bū tiska. Tomē r tieš i Kolvā viņ i ī paš i nekrī tas — ne jū s to pirksit. Pē dē jā vizī tē pludmalē nopirkā m T-kreklus par 100 rū pijā m, bet tagad bez vilcinā š anā s var prasī t 600, negribot nokrī tot lī dz 400. jau izbraukš anas priekš vakarā devā s uzkrā ties . . Semi -dā rgakmeņ i ir gandrī z visur, bet to un produktu kvalitā te kopumā ir ļ oti rū pī gi jā skatā s un jā pā rbauda, ​ ​ tie var labi pielī mē t akmeņ us uz rokassprā dzē m-gredzeniem ar poksipolu, vai vienkā rš i ar epoksī du. Cik ilgi š ā ds "produkts" dzī vos, nav grū ti iedomā ties.
Rotas tur, starp savē jo š ķ irņ u pā rpilnī bu, š ķ iet neveiklas un nepievilcī gas, bet mā jā s, ierodoties, š ī s paš as rotas rada pavisam citu iespaidu, un daž i neceļ ojoš ie tautieš i nereti sā k neviļ us saraukt pieri.
Kopumā atpū ta paš ā Kolvā ir liels fans, ī stu relaksē još u mieru tur nenoķ ersi, smiltī s negulē si lieliskā izolā cijā .
Joprojā m ļ oti laba kosmē tika, zobu pastas, zā les un tamlī dzī gi. Runa nav tik daudz par cenu, bet gan par kvalitā ti. Tas Himalajs, ko pā rdod mū su aptiekā s, ka kosmē tika, tā s zā les, pat Indijas nelī dzinā jā s. Tiesa, tas attiecas uz gandrī z jebkuru pazī stamu firmu raž ojumu, kas raž ots kā dreiz lielajā un varenajā.1/6 zemes. Kad sā kat salī dzinā t to, ko atvedā t “no turienes” — vienalga, kur: Eiropā , Ā zijā , Ā frikā un to, ko iegā dā jā ties ar vienu un to paš u zī molu Krievijā , ir vajadzī gs tikai ļ aunums. Dzimtenē mū s vispā r vairs neuzskata par “gaļ u”, un tā arī bū s. Lē tā k izgatavot - dā rgā k pā rdot. Labi, tas viss ir dziesmu teksti. Tā lā k.
To pamanī jā m ne tikai mē s - suvenī rs un visā di rokdarbi kļ uva diezgan nemā kulī gi, pazuda krā sa un dvē sele, pā rsvarā steigā . Tikai vienā vietā mē s atradā m daž ā du Ganeš u, Budu un tā tā lā k skulptū ras. izgatavots ļ oti plā ni un eleganti, kā atceramies no pē dē jā s vizī tes, bet cena vienkā rš i nebija reā la. Visu tū ristu pamatoti iemī ļ oto Old Monk rumu sā ka viltot, pieklā jī gu dzē rienu var nopirkt tikai stikla litra firmas pudelē , ar plastmasu un jebkuru bezfirmas iepakojumu var viegli uzskriet dumjā mē nessē rdzī bā . Un turklā t nav lieki rū pī gi pā rbaudī t aizbā ž ņ us, atkal, pē c pieredzē juš o stā stiem, viņ i var izsū knē t saturu ar š ļ irci un izsū knē t to, kas nepiecieš ams.
Augļ i un dā rzeņ i grilam bija uzkrā ti galvenokā rt veikalos pie Colvas ieejas, daudz kas tā ds, ko Krievijā principā nevar nogarš ot normā lā , nogatavinā tā veidā . Jā , Margao viņ i testē š anai nopirka “Jet Fruit” vai Dragon Fruit, kaut ko lī dzī gu Durianam. Milzī gs un smags maksā.200 rū pijas. Ē š ana izrā dī jā s ļ oti grū ts uzdevums, savienojoš ā s plē ves iekš ā pielī p un pielī p pie visa iespē jamā , ļ oti problemā tiski bija notī rī t nazi un rokas, bet pati mī kstums ir ļ oti garš ī gs un barojoš s. Bet aromā ti, ko viņ š izplatī ja ap sevi, nedaudz neatbilst svaiga jū ras gaisa jē dzienam. Pā ris dienas, kā ē dā m, turē jā m maisā , krū mos pie loga, logu nevē rā m vaļ ā vē dinā š anai. Jā , š eit ir cita lieta - jū s nevarat ienest nekā dus produktus viesnī cas teritorijā un uzglabā t istabā , apsardzē , pie ieejas, ja viņ i redz jū su somā augļ us un dā rzeņ us, vai ko citu, viņ iem ir tiesī bas konfiscē t - tad tieš ā m par naudu atdos, bet stingri brī dinā s, lai vairā k "nē -nē ".
Kad ieradā mies no tirgus ar pilnu sporta somu, viņ i uz mums skatī jā s aizdomī gi, bet ne reizi pat nemē ģ inā ja tajā iekļ ū t. Hee hee . . varbū t tā pē c, ka es slepus iedevu apsargiem 100 rū pijas, vai varbū t tā pē c, ka mums pā ris reizes bija neliels uzplaukums, reaģ ē jot uz mē ģ inā jumiem ierobež ot mū su tiesī bas un brī vī bas. Vispā r, lai kā arī bū tu, no pā rtikas tirgus ir jā atgriež as viesnī cā ar cieš i noslē gtu, necaurspī dī gu maisu.
Vairā kas reizes ar "mū su" taksistu brauca ekskursijā s
Protams, garš vielu plantā cija - nogulumi nebija labi, ekskursija ar krievvalodī go gidu tika samazinā ta lī dz minimumam, viss skrē ja un skrē ja, tad glā ze mē ness, neē dams ē diens - piemē ram, pusdienas iekļ autas, fotogrā fijas par neatbilstī bu naudu un ceļ ā .
Bijā m lī dz ū denskritumam - š ajā gadalaikā ū dens tur ir ļ oti maz, ū dens ezerā ļ oti silts, ā tri nopirkā m un nopeldē jā mies un atpakaļ , ceļ š uz militā rajiem landroveriem vairā ku kilometru garumā ir diezgan nogurdinoš s. Ū dens krī t pastā vī gā straumē no 600 metriem, augš ā gar klinti darbojas dzelzceļ š . Rudenī ū denskritums ir daudz iespaidī gā ks un interesantā ks. Un pavasarī mango un Indijas rieksti nogatavojas, tā pē c pē rtiķ i tiek baroti. Pie ieejas viņ i pā rbaudī ja somas un aizveda banā nus, pē rtiķ i riekstus ē da ā rkā rtī gi negribī gi, vaigu maisiņ i bija piebā zti lī dz galam.
Uz ū denskritumu jā dodas ļ oti agri no rī ta, lai bū tu starp pirmajiem.
Viņ i vizinā ja bē rnus uz ziloņ iem - ziloņ u mā ja ir ļ oti tuvu - cena tika ā rprā tī gi pacelta, pastaiga kļ uva ī sa, viss tika salikts un izsū knē ts nauda. Ziloņ i izskatā s nož ē lojami un spī dzinā ti.
Š oreiz mē s nedevā mies uz veco GOA — iepriekš ē jā s uzturē š anā s laikā tur redzē jā m daudz lietu. Noteikti ir vē rts doties ceļ ojumā – tempļ u kompleksi noteikti ir jā redz. Devā mies uz Panaji, š tata administratī vo galvaspilsē tu, kur viss ir vairā k vai mazā k civilizē ts, laba iepirkš anā s. Daudz zī molu veikalu, cenas diezgan lojā las.
Kopumā vispā rē jā sajū ta, ka civilizā cija ir pievienota, ir kļ uvusi manā mi tī rā ka, mazā k atkritumu - redzamā vietā , vismaz  ).
Par savienojumu. Uzreiz pē c atbraukš anas, nekaulē joties, no gida nopirkā m vietē jo GSM SIM karti, cik atceros, par 1000 rū pijā m. aktivizē ts. Iekļ auts 1 GB interneta trafika, 30 SMS un kaut kas, 300 rū pijas kontā . Gandrī z visur, kur mē s bijā m, datu pā rraide notika, izmantojot 3G vai H+, pat pludmalē varē ja izmantot Skype un citus SIP zvanī tā jus, pā rraidī t video, sū tī t fotoattē lus un video, un Megafon Multiphone parasti ļ ā va izlikties, ka esat jū su mā jas tī klā . Starp citu, manā pē dē jā vizī tē nekas tā ds nebija, man bija diezgan daudz jā skraida pa Nanu pludmali ar plaukstdatoru, lai pieķ ertos kaut kā dam atvē rtam tī klam caur Wi-Fi un kaut kā zvanī tu caur Sipnet un Comtub un nosū tī tu un saņ emt pastu. Š ķ iet, ka Skype porti ir aizvē rti. Izmantojot mobilos tī klus, bija pieejams tikai lī knes un lē nais GPRS. Tagad progress nevar vien priecā ties - radinieki un draugi varē ja redzē t bezgalī gas pludmales tieš saistē , silto Arā bijas jū ru, ziloņ us, svē tā s govis utt. , Un tā tā lā k. Neskatoties uz aktī vo interneta lietoš anu, es nodedzinā ju, saskaņ ā ar planš etdatora skaitī tā ju, tikai vienu treš daļ u. SMS praktiski netika lietots vispā r. Kopumā pietiek ar rezervi. Ā rkā rtē jos gadī jumos jū s vienmē r varat papildinā t lī dzsvaru.
Š eit ir kaut kas cits. Blakus viesnī cai Comilson, nedaudz malā atrodas neliela Beach House viesnī ca, tā atrodas gandrī z pludmalē , tai ir neliela, bet ļ oti skaista un sakopta teritorija. Ļ oti labs Spa, profesionā li ā rsti un masieri, vairā k orientē ts uz ā jurvē du, krieviski runā još o viesnī cā vispā r nav. Mums ir neliels incidents. Vecā kais bē rns, 8 gadus vecs puika, blē ņ ojas lū stoš os viļ ņ os, neveiksmī gi ienira aizejoš ā vilnī un diezgan jū tī gi iebā za galvu dibenā . Bija zinā mas aizdomas par smadzeņ u satricinā jumu. Ā tri nogā dā jā m viņ u uz š o viesnī cu, izskaidrojā m ā rstiem, kas noticis un viņ i strā dā ja ar viņ u 3 stundas, veica masā ž u, aplikā cijas ar karstiem akmeņ iem, berzē ja un ļ ā va elpot ar kaut kā dā m zā lē m. Rezultā ti pā rsniedza visas cerī bas. Beidzot mū s sagā dā ja ar zā lē m, lika nā kamajā dienā atkal ierasties un iedeva koordinā tes, kur steidzami sazinā ties, ja naktī pē kš ņ i pasliktinā s. Un viņ i atteicā s no naudas! Viņ i mē ģ inā ja pateikties miruš ajiem prezidentiem – kategoriski noraidī ti. Pē c tam, kad mana sieva devā s pie viņ iem uz masā ž u - viņ a bija ļ oti apmierinā ta.
Nobeigumā nevaru pateikt daž us siltus (bez pē diņ ā m) vā rdus par mī tnes zemi un jo ī paš i par gidiem. (Tū risma operators - Panteons. Viesnī cas gids - Jekaterina) Tikš anā s un izbraukš ana tika organizē ta lī menī . Tik objektī vu, draudzī gu attieksmi no gidiem biež i nevar redzē t (mums ir kaut kas un ar ko salī dzinā t). Uz visiem mū su jautā jumiem, kas nav saistī ti ar ekskursiju pā rdoš anu, tika atbildē ts labprā t un maksimā li informatī vi. Kur nopirkt svaigas jū ras veltes? Augļ i? Kas sheks piekrastē ar labu reputā ciju? Kur ir datortehnikas veikali? Kā ds ir labā kais veids, kā nokļ ū t Margao? Uz Panadž i? Paredzamā s ceļ ojumu cenas? Kur ir labā kā vieta, kur pā rdot rotaslietas un apģ ē rbu? Bankomā ti. . . dzeramnauda. . . Internets, viesnī cu nianses un daudz kas cits. Viņ i mums godī gi stā stī ja par laika sadalī jumu tā lajā s ekskursijā s - uz Hampi, uz Tī ģ eriem, uz dabas rezervā tiem un godī gi neieteica mums un bē rniem tajā s doties. Ļ oti nogurdinoš s ceļ ojums. Biež i gadā s, ka gidi, redzot, ka ar tevi nav iespē jams nopelnī t, ieslē dz muļ ķ i un nekontaktē jas, tur ir pilnī gi pretē js - tas bija ļ oti patī kami un nepazī stami.
Starp citu, braukš ana pa ceļ iem tur ir nedaudz apgrū tinā ta, ā trums 50 km stundā tiek uzskatī ts par ne pā rā k sliktu, tikai atseviš ķ os š osejas posmos ir iespē jams paā trinā ties lī dz 80 km stundā . Jebkura attā linā ta kustī ba prasa ļ oti ievē rojamu laiku. Plā nojot ekskursijas, jā rē ķ inā s, ka lielā ko daļ u laika pavadī siet ceļ ā , turklā t ne vienmē r komfortablos apstā kļ os. Mū su brauciens uz Panaji, 50 kilometri vienā virzienā , mums š ķ ita diezgan nogurdinoš s, un nav skaidrs - ceļ ojuma laika ziņ ā . Un ja jū s dodaties uz kaimiņ valsti? Vispā r, ierodoties Dienvidgoa, labā k ar tā lsatiksmes ekskursijā m neuztraukties - bū s neprā tī gi ž ē l ceļ ā pavadī tā laika, un paš ā galamē rķ ī jū s pavadī sit ļ oti maz un par maz. Pē dē jā apmeklē juma reizē Betalbatim pludmalē mē s noī rē jā m laivu no Rosa un kopā ar viņ as dē lu un darbinieci, ļ oti draudzī gu un sabiedrisku birmieti, laivu braucienā un makš ķ erē š anā ar saulrietu un pikniku uz salas. to var redzē t no krasta, kur tā ir uzstā dī ta Lighthouse. Pa ceļ am jū rā satikā m savā smagajā darbā aizņ emtus zvejniekus, jū rā redzē jā m delfī nus. Atceros, ka samaksā jā m 100 ASV dolā rus, un tad kā pateicī bu izdalī ju nedaudz naudas (nemaz ne lielu) pavadoš ajiem cilvē kiem, bet tas bija no agra rī ta lī dz vakaram, makš ķ erē š ana no laivas bija ļ oti veiksmī ga, sala ir skaista , ar ī stiem dž ungļ iem, piekrastes akmeņ i vienkā rš i mudinā ja no krabjiem un visā dā m dzī vajā m radī bā m, dzidrajā ū denī rosī gi peldē ja zivis, dž ungļ os č ī kstē ja pē rtiķ i un it kā dzī voja jaguā rs  . Uz klints gabala, jū rā , sē dē ja liels un lepns jū ras ē rglis. Mē s joprojā m atceramies š o ceļ ojumu, kā arī paš u pirmo Indijas apmeklē jumu.
Jā , par pludmalē m. Pagā juš ajā reizē mē s pavadī jā m dienu reklamē tajā Palolem un dienu Agondā . Uz Palolemas nav pilnī gi ko darī t - sā kotnē ji, acī mredzot, vieta bija satriecoš i skaista. Bet tū risma nozare savu darbu ir paveikusi - cilvē ku jū ra, apkā rtne apbū vē ta ar pagaidu mitekļ iem, kaut kā das bodī tes divos vai trī s stā vos, pludmalē ir ī sta simpā tija, pilna ar ubagā m un viss. sava veida klejojoš ie tirgotā ji. Jū ra nav ī paš i tī ra. Un tas bija pirms daž ā m sezonā m. Kas tur tagad, pat vē lme neradā s redzē t
Savukā rt Agonda bija pilnī gs pretstats Palolemai, milzī ga, pamesta pludmale, ar ļ oti gleznainā m piekrastes klintī m, ar palmā m aizauguš u piekrasti, tī ru, mierī gu jū ru. Tač u piekrasti sā ka apbū vē t arī ar pagaidu bū diņ ā m, ko iznomā t tū ristiem. Acī mredzot tagad viss iet pa to paš u ceļ u.
Kopumā Goa atkal pamatoti apstiprinā ja savu statusu kā lē ts viesmī lī gs brī vdienu galamē rķ is, diezgan piemē rots pieauguš ajiem un bē rniem, bez ī paš iem pieprasī jumiem un prasī bā m.
аватар diolan61
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
devā mies uz Goa otro reizi, nevarē jā m aizmirst pē dē jā ceļ ojuma relaksā ciju. Ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un apstā jā mies Baywatch. Atbraucot sapratā m, ka komforta ziņ ā velkas 3+, teritorija maza, istabas standarta bez remonta, slikta uzkopš ana, izmazgā ti dvieļ i. … Tomēr ▾ devā mies uz Goa otro reizi, nevarē jā m aizmirst pē dē jā ceļ ojuma relaksā ciju. Ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un apstā jā mies Baywatch. Atbraucot sapratā m, ka komforta ziņ ā velkas 3+, teritorija maza, istabas standarta bez remonta, slikta uzkopš ana, izmazgā ti dvieļ i. Kad iet duš ā , vannasistabā appludina visu grī du. Un ar š itā viesnī ca ir stingra! Š eit kā jau sensitī vā objektā : pie katras ieejas(un tā das ir vairā kas) ir apsargs, kas neļ auj ienest teritorijā alkoholu, augļ us un dzē rienus. Tā du nebijā m gaidī juš i. pagrieziens! Katru reizi nā cā s slē pt! Nav patī kama sajū ta . Mū su numuriņ am tuvā kajā viesnī cā ieeju slē dza 21-00, katru vakaru bija jā brauc apkā rt. Taksistu mafija viesnī cā ir neapdomī ga. no plkst. viesnī ca un tū rē netikā m, jo ​ ​ tikā m izsē dinā ti no autobusa. Tā du idiotiskumu nebijā m sastapuš i. Un tas viss ir tikai Baywatch ! ! !
аватар ermolai
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Goa bijā m pirmo reizi. Daudz tika runā ts par to, ka viss netī rs, slikti, visapkā rt dezinfekcija. Braucā m ar bē rniem, tā pē c paņ ē mu lī dzi labu pirmā s palī dzī bas aptieciņ u ar medikamentiem visiem gadī jumiem. Par laimi nekas nesanā ca. … Tomēr ▾ Goa bijā m pirmo reizi. Daudz tika runā ts par to, ka viss netī rs, slikti, visapkā rt dezinfekcija. Braucā m ar bē rniem, tā pē c paņ ē mu lī dzi labu pirmā s palī dzī bas aptieciņ u ar medikamentiem visiem gadī jumiem. Par laimi nekas nesanā ca. Viesnī ca ir ļ oti tī ra un labi uzturē ta. Sā kotnē ji, kad mē s rezervē jā m, mē s prasī jā m istabas galvenajā ē kā . Numurā bija gan gaisa kondicionieris, gan griestu ventilators. Mini bā rs. Patiesī ba ir samaksā ta, bet tas maksā visus tikai santī mus. Ī rē jā m divas istabas, atseviš ķ as bē rniem un, protams, izmantojā m bā ru, kad vien gribē jā s, beigā s rē ķ inā samaksā jā m tikai 10 dolā rus, kurā ietilpa arī veļ as mazgā š ana. Kas ir ļ oti ē rti. Pludmale, jū ra labā kais rezultā ts. Mazie kakliņ i krastā patī kami pā rsteidza ar savu virtuvi. Viss ir ē dams, viss ir garš ī gs. Ja no viesnī cas dodies uz jū ru un ej pa taisno cauri citai viesnī cai nedaudz pa labi, tad pa taisno uz kaklu, kur cenas ir ļ oti pieņ emamas. Starp citu ar saviem sauļ oš anā s krē sliem un skaistu skatu uz jū ru. No viesnī cas tuvumā ir neliels ciematiņ š , ja pagriež aties pa labi no galvenā ceļ a, kur var atrast arī nelielu restorā nu, kurā ir atbildī gi nepā lieš i un nogarš ot ļ oti garš ī gus un lē tus ē dienus. Tur pat noķ ē rā m manti, par ko bijā m neticami priecī gi. Viņ us sauca par Momo. Ja braucat ar taksometru netā lu no viesnī cas, jū s varat nokļ ū t par 100-150 rū pijā m. Nokaulē jā mies par 200 turp un atpakaļ . Starp citu, restorā nu var atrast pie ceļ malas zī mes, kas krieviski vē sta, ka š eit tevi sapratī s un pabaros.
Mē s daudz ceļ ojam, esam redzē juš i daudzas brī niš ķ ī gas vietas, jū ras, bet mums te ī paš i patika.
Шикарное море, шикарный закат
аватар anutafomik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atvaļ inā jums Goa ir pasaka! ! ! Tā du relaksā ciju un “pozitī vo vienaldzī bu” sen neesam piedzī vojuš i - bezgalī ga pludmale, palmas ar kokosriekstiem un ī paš a uzmanī ba jū rai....Sen nebiju peldē jusies tik maigā jū rā ! ! ! Ieejot ū denī , nav jā domā , vai ir auksts vai silts – jū ra ir maksimā li komfortabla. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums Goa ir pasaka! ! ! Tā du relaksā ciju un “pozitī vo vienaldzī bu” sen neesam piedzī vojuš i - bezgalī ga pludmale, palmas ar kokosriekstiem un ī paš a uzmanī ba jū rai....Sen nebiju peldē jusies tik maigā jū rā ! ! ! Ieejot ū denī , nav jā domā , vai ir auksts vai silts – jū ra ir maksimā li komfortabla. Seklo dziļ umu kompensē viļ ņ i, bet ne tā , lai tu “kalbas” ū denī , bet uz kura varē tu jautri lē kā t))))
Uzreiz atzī mē š u, ka ī paš i š vaki, izvē lī gi cilvē ki tur nedrī kst iet pat 5+ *!!!!! ! ! Neskatoties uz to, ka mē s ar vī ru ļ oti novē rtē jam apkalpoš anu un komfortu, mē s zinā jā m, kurp dodamies, un bilde bija sliktā ka nekā patiesī bā . Tiem, kas braukuš i uz Turciju, Ē ģ ipti, Apvienotajiem Arā bu Emirā tiem un lū gti salī dzinā t, uzreiz varu teikt, ka tā s ir tik daž ā das lietas, ka vienkā rš i nav vē rts salī dzinā t – atpū tas filozofija ir krietni atš ķ irī ga.
VIESNĪ CA:
Mē s nesapratā m viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu - to pā rdod kā.3 * vai 4 *, Ukrainā mē s to nopirkā m kā.4 *. Viesnī ca ir maza, bet pietiekami ē rta. Ir siltummainis - kurss ir daudz labā ks nekā lidostā , bet sliktā ks nekā Kolvā un pludmalē - par 1 lī dz 5 rū pijā m. Viesnī cas priekš ā ir taksometrs. Viesnī cas atraš anā s vieta, salī dzinot ar citā m, man š ķ ita ļ oti veiksmī ga - 3-5 minū tes izbraucot no viesnī cas taisnā lī nijā vai 5-7 cauri kaimiņ u viesnī cā m. Mē s parasti gā jā m cauri galvenajiem vā rtiem un gā jā m 3 minū tes lī dz pludmalei (mums nepatī k skriet))). Baseins tiek slē gts 19.30, ļ oti patī kami pē c pludmales vakarā peldē ties baseinā . Reģ istratū rā nav krieviski runā još u darbinieku, viss ir angļ u valodā - ja jū s to nezinā t, viņ i to attē los un uzzī mē s un uzrakstī s to jums (tas darbojas pat veikalos), ā rkā rtē jos gadī jumos tev noteikti palī dzē s kā ds no angliski runā još ajiem tautieš iem, mē s reiz palī dzē jā m pā rim š ā di sazinā ties, kad cilvē kiem bija strī dī gi jautā jumi par minibā ra apmaksu. Uz minibā ra rē ķ ina - nekrā pjas, bet lū dz viesus pierakstī t izdzertā alkohola daudzumu, lai izvairī tos no nepatī kamā m situā cijā m. Wi-Fi viesnī cā s ir maksas, mē s biež i aizņ ē mā m 30 minū tes. - 100 rū pijas, vā jš pieslē gums klē pjdatorā noķ er normā li (vestibilā , istabā , bungalo - es nezinu), iPhone, NTS - tas pastā vī gi pazū d. Un viens BET - gaisma periodiski pazū d un internets lido, un tiek dabiski apmaksā ta jauna karte ar kodu. Tā pat viesnī cā s katru vakaru skan mū zika - indieš i sē ž un klausā s, briti dzer, slā vi dzer un dejo, bet jaunieš iem bū s garlaicī gi, ja bez kompā nijas.
SKAITĻ I:
Mē s prasī jā m istabu galvenajā ē kā , logi nav uz baseinu (mums patī k gulē t no rī tiem un, pē c atsauksmē m, es nolē mu, ka tā ir labā k). Mums iedeva 1. stā vu, logi ir lī dzvē rtī gi reģ istratū rā . Mustuma nebija, istabiņ a standarta, ē rta, TV - plazmas, krievu. nav kanā lu. Vannas istabā ir duš a bez paliktņ a - ja kā dam patī k plū kties, tad daļ a vannas istabas (aka tualete) bū s ū denī , bet kā ju dvieļ i glā bj, uzsū cot lieko ū deni. Interesants punkts: bungalo karsto ū deni ieslē dz ar slē dzi blakus gaismai. Ja salī dzina bungalo ar istabā m galvenajā ē kā , tad galvenajā ē kā tie ir daudz lielā ki un tajos ir 2 atzveltnes krē sli ar kafijas galdiņ u. Bet š eit tas ir bezprincipiā li, tikai tad, ja ņ emsi papildus. vieta bē rnam, tad noteikti prasi galveno ē ku, bungalo negriezī sies. Un tomē r, ja jums ir viegls miegs, tad labā k ir ņ emt vai nu galveno ē ku 2. stā vā , vai bungalo. Mū su atvaļ inā juma pē dē jā s 5 dienā s ieradā s vietē jie ar bariņ u bē rnu, un no pulksten 8.00 notika galala - ja pamodī sies, tad neaizmigsi.... bet aizkaitinā mī ba ā tri pā riet GOA))))
Katru dienu mē s atstā jā m 100 rū pijas. bijā m vē rpti no dvieļ iem ar zvē riņ iem ar puķ ē m + papildus dvieļ i un ziepju piederumi, tiklī dz pā ris reizes atstā ja 50 rū pijas. - standarta tī rī š ana tika paņ emti dvieļ i
Ē DIENS:
Viesnī cā (pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma, izlasot atsauksmes) paņ ē mā m tikai brokastis un nenož ē lojā m - diezgan standarta brokastis (olas jebkurā formā , svaiga sula ar ū deni, kafija/tē ja, brokastu pā rslas, bulciņ as, grauzdiņ i, smalkmaizī tes + nacionā lie ē dieni, 2 veidu augļ i ), sortiments mazs, tieš i brokastī m. Pusdienas un vakariņ as ē dā m pludmalē - gan garš ī gā k, gan lē tā k nekā viesnī cā s, daž ā du jū ras velš u izvē le laba. Alkohols viesnī cā s ir dā rgs - alus 130-150 rū pijas, mini bā rā alus 60 rū pijas + nodoklis, labi, pludmalē ir lē tā k: vietē jais alus 0.6 l -90-100 rū pijas, rums - 60-80 rū pijas, kokteiļ i no 150 lī dz 220 rū pijā m. (Pina Colada ir garš ī ga, bet sā tī ga svaigo augļ u dē ļ ). Ē dā m garneles daž ā da izmē ra, daž ā dos veidos - tik garš ī gas mums nav, un cena par kvalitā ti patī kami iepriecina, Red Snapper zivs uz grila. . . mmm, garš ī gi rī si un nū deles (jā ņ em 1 porcija par 2), mī dijas - labā k Krimā , omā rs nesajū sminā ja, zupas visas biezas kā milti, ļ oti garš ī gas naan kū kas ar sieru un ķ iplokiem))) Vispā r viss ir garš ī gi, nepamosties izsalcis, pusdienas (vakariņ as) 2 personā m ar alkoholu 1000-1600 rū pijas. - viss ir atkarī gs no tā , ko savā c no pā rtikas un protams alkohola.
Starp citu, 18.00 tur strauji satumst, un 6.00 lec saule. VIENMĒ R Ņ EM lī dzi lukturī ti un odu aerosolu, jo, vakarā /nakts sē ž ot kaut kur kaklā , odi kož , un kodumi ļ oti niez un ilgi pā riet. Viesnī cā s izsmidzina odus un dod tabletes ar fumigatoru.
SHEKY: Uzreiz jā saka, ka visur viņ i saprot, ka cilvē ki nevar ē st pā rā k asu ē dienu, tā pē c vienmē r brī dinā s “Spicy”, ja tas ir pikants. Ar “vē deriem” nekad nebija nekā du problē mu, mā jā s atgriezā s 3 zā ļ u iepakojumi. Bijā m tā lu no visiem kakliem, pā rsvarā atpū tā mies uz sauļ oš anā s krē sliem pie Furtado (izejot no centrā lajiem vā rtiem, tas atrodas pludmalē pa kreisi) - vienī gā stacionā rā vieta, kur zem palmā m stā v sauļ oš anā s krē sli ar lietussargiem (tas ir liels +). Š eit ir garš ī gi rī si, nū deles, grilē ts Red Snapper, garneles ar ķ iplokiem, jū ras velš u zupa, svaigas sulas, kokteiļ i, Lassi (kā piena kokteiļ i ar svaigu sulu). Vē l liels pluss ir tas, ka tū ristu policija un ubagi viņ am lī dzā s neiet, visas 15 dienas bija viens invalī ds, kurš vienkā rš i ā tri gā ja garā m sauļ oš anā s krē sliem.
Lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m pie Furtado tika uzcelts vē l viens mazs š eiķ is, cenas tur bija augstā kas kā nekur citur, ē dinā š ana bija tā da pati, vienī gais tur visas mē beles bija pī tas. Ja pludmalē pagriež amies pa labi, mums patika arī Papillon un bē dī gi slavenā Sukorina, un pirmajā - rī si nav garš ī gi, bet garneles, kalmā ri ir labi pagatavoti, otrajā - forš i kokteiļ i no alkohola un svaigā m sulā m, garneles mī klā , naan, kokteilis no garnelē m, zivs un vakarā atnā k jauns indietis ar “uguns š ovu” (noskaņ ojums paceļ as vē l vairā k))),
VEIKALI (COLVA):
Uz veikaliem, uz maziem tirgiem mē s ar draugiem devā mies uz Colvu. Izejiet uz pludmali un pa labi. Pastaigā jieties gar krastu maksimā li 15 minū tes, pavadī to laiku nejutī siet nemaz. Vakarā tur pulcē jas vietē jie iedzī votā ji, lai sagaidī tu saulrietu. Ir arī visas ū dens aktivitā tes (pa pludmali skrien viņ u mini dž ips, var kliegt un piekrist). Augļ u tirgus, ieejot ciematā pa kreisi (ļ oti lē ts), uzreiz daudz neiegū stiet, tas ā tri pazū d pat ledusskapī . Es tur aizrā vos ar marakujas augļ iem, tik garš ī gi nekur neesmu ē dusi, vī ram garš oja banā ni))) apmē ram š ajā lī menī labajā pusē ir neizskatī ga maiņ a ar labu kursu. Ejot tā lā k kreisajā pusē bū s dzē rienu veikals, vē l tā lā k pa labi alejā Ā jurvē das aptieka - tur noteikti jā iet!!! ! ! Arī ielas labajā pusē ir labs veikals ar tē ju un kafiju, man ļ oti patika melnā tē ja ar rozi (150 rū pijas mī kstā iepakojumā ). Panaji cenas ir nedaudz zemā kas nekā Kolvā .
EKSKURSIJAS:
Izdevā mies ekskursijā "Secrets of Ancient Goa", tajā tika apmeklē tas 2 katoļ u baznī cas (Bon Jesus un St. Catherine bazilika), Indijas Ganeš as templis, Goa galvaspilsē tas Panadž i apmeklē jums (tur var arī apmeklē t dodieties uz Svē tā s Jaunavas Marijas Bezvainī gā s ieņ emš anas baznī cu) un garš vielu plantā ciju ar ziloņ iem. No visa š ī man visvairā k patika garš vielu plantā cija - tu ej pa tiltu, un tevi mē tā jas ar puķ u ziedlapiņ ā m un uzliek puķ u kaklarotu, kamē r vietē jie dzied dziesmas. Jū s uzreiz ieskauj svē tku un prieka atmosfē ra! ! ! Tad viņ us ļ oti pieticī gi baro un dod pamē ģ inā t 50 g Feni un saldē jumu. Pē c tam jū s staigā jat pa savvaļ as prē rijā m, viņ i jums parā da daž ā das garš vielas un augus. Un tad izvē le ir pastaiga pa to paš u plantā ciju vai pelde ar ziloni. Izvē lē jā mies pē dē jo un guvā m daudz pozitī vu emociju! ! ! Ganeš as templī mums bija hinduistu ceremonija, un tempļ i - vispā rē jai attī stī bai nenā k par ļ aunu redzē t + redzē t "dejojoš o egli")))
пляж и ванная комната в отеле песни))) речушка на плантации специй семья слоников - папа и сын
Parādīt vairāk »


iemiesojums IRINA1212
jautājums attiecas ne tikai uz šo viesnīcu, bet uz kūrortu kopumā. Es došos uz Goa, tāpēc vēlos, lai kāds man palīdzētu izlemt par viesnīcas izvēli (mierīgāka un ģimeniskāka), pludmali, kā arī, kurā gada laikā labāk tur doties? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums maggy_v
Vai tie iet tieši zem istabu logiem? Kur labāk ņemt istabu - pirmajā vai otrajā stāvā? Paldies visiem, kas atsauksies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель находится на Южном Гоа, на пляже Сернабатим. Пляж Майорда находится в 10 км от курортного отеля. Отель был открыт в 2006 году, последняя реновация проводилась в 2017 году.

Atrašanās vieta Расстояние до автовокзала Маргао составляет 5 км, до железнодорожного вокзала Маргао - 8 км, а до международного аэропорта Гоа - 25 км.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана, 2 бассейна, барбекю, магазины. Wi-Fi предоставляется на территории всего отеля платно. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Центр Аюрведы, игровая комната, библиотека.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 109 номеров. Представляет собой один 2-этажный корпус и 25 коттеджей.

Istabās

В номере представлено: душ, банные принадлежности, фен, кондиционер, ТВ, телефон, эл. чайник (чай, кофе, сахар), мини-холодильник, мини-бар, утюг и гладильная доска, сейф, Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Sernabatim, Salcette, Goa, 403708
Tālruņi: 0832-6697777
Tīmekļa vietne: Baywatch Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.