Morjim Guest House 1*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.710
№1 viesnīcas reitingā Ziemeļu goa
9.2 Numurs
9.4 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.2 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Morjim Guest House ir neliela trīsstāvu viesnīca, kas atrodas netālu no Morjim pludmales. Uzcelta 2014. gadā, atjaunota 2017. gadā. Blakus ir veikali.Vairāk →
аватар margocha2018z
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar mā su, atbraucā m uz š ejieni bez biļ etes, tā teikt paš u spē kiem. Mē s š eit iepriekš rezervē jā m istabas un pieteicā m vī zu vietnē visasam. ru, viss bija tieš saistē , mums nekur nebija jā iet. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar mā su, atbraucā m uz š ejieni bez biļ etes, tā teikt paš u spē kiem. Mē s š eit iepriekš rezervē jā m istabas un pieteicā m vī zu vietnē visasam. ru, viss bija tieš saistē , mums nekur nebija jā iet. Tā tad sanā k daudz lē tā k, vairā k naudas paliek ekskursiju apmeklē jumam Indijā , un te ir ko redzē t. Pati viesnī ca ir ļ oti skaista, visi numuri ir plaš i un lieli, viss vienkā rš i spī d no tī rī bas un komforta. Visiem patika. Paldies.
аватар ks_29
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesu namu izvē lē jā mies, varē tu teikt, nejauš i. Par viņ u ir maz atsauksmju, bet visas izrā dī jā s patiesas) un arī fotogrā fijas - viss ir tik) Nemaz ž ē l ! ! Tī ri, ē rti! Ir viss nepiecieš amais. Numuri ar balkoniem ir vislabā kie, mums tā ds ir, paveicā s. … Tomēr ▾ Viesu namu izvē lē jā mies, varē tu teikt, nejauš i. Par viņ u ir maz atsauksmju, bet visas izrā dī jā s patiesas) un arī fotogrā fijas - viss ir tik) Nemaz ž ē l ! ! Tī ri, ē rti! Ir viss nepiecieš amais. Numuri ar balkoniem ir vislabā kie, mums tā ds ir, paveicā s. Saimnieki ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi! Viņ i vienmē r mums palī dzē ja) (Mani, Lera, tu esi forš a).
Netā lu no viesu nama atrodas lielveikals, suvenī ru, augļ u veikali, siltummaiņ a, alkohola tirgus un aptieka. Lī dz jū rai ejam 10-15 minū tes, mū s nemaz netraucē ja. Un, ja uz velosipē da, tad attiecī gi lidojiet vienā mirklī ).
Ceram atgriezties š ajā viesu namā ! ) Goa apbur. . .
аватар kharicheva.90
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Goa, es tevi mī lu! Kā rtē jo reizi atpū tos 100%! Protams, lielu lomu nospē lē ja vieta, kur paliku! Morjim viesu nams pā rsniedza visas manas cerī bas! Biju patī kami pā rsteigta. . gaidas un realitā te nav par Morjim guesthouse. . viss ir kā ir, kā aprakstī ts vietnē , foto. … Tomēr ▾ Goa, es tevi mī lu! Kā rtē jo reizi atpū tos 100%! Protams, lielu lomu nospē lē ja vieta, kur paliku! Morjim viesu nams pā rsniedza visas manas cerī bas! Biju patī kami pā rsteigta. . gaidas un realitā te nav par Morjim guesthouse. . viss ir kā ir, kā aprakstī ts vietnē , foto. . un vē l. . Apsvē rsim sī kā k. Es ierados agri no rī ta, 9 jau biju viesnī cā , Valē rija (viesnī cas vadī tā ja) mani sagaidī ja, darī ja visu iespē jamo, lai mani ā tri reģ istrē tu, par ko esmu viņ ai ļ oti pateicī gs)) pē c ceļ a, kuru es ļ oti gribē ju atpū sties) istaba bija ļ oti laba, 3. stā vā . plaš s, ē rts, tī rs, viss nepiecieš amais ir, ventilators darbojā s pareizi. Brokastis vienmuļ as, bet garš ī gas. Atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti viesmī lī ga, vienmē r gatava palī dzē t un ā tri). Pati viesnī ca ļ oti tī ra un ē rta, apkā rt ir viss nepiecieš amais: valū tas maiņ as punkti, lielveikali, kafejnī cas. Atrodas 7 minū š u attā lumā no pludmales. Ļ oti iesakā m š o viesnī cu! Es noteikti atgriezī š os! Tieš i tev! Paldies par viesmī lī bu!
аватар Hipnotic_poison
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā ar draugu. Precī zā k sakot, sā kotnē ji rezervē jā m š o viesnī cu, un pē c ieraš anā s mums teica, ka tajā nav brī vu istabu, un tā pē c mū s nosū tī ja uz viņ u otru viesnī cu, to paš u, tikai 2 stā vi Viesu nams Samira sā kumā , protams, bijā m sarū gtinā ti, jo lasī jā m labas atsauksmes par viesu namu Morjim, bet tad sapratā m, ka viņ i to darī juš i velti. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā ar draugu. Precī zā k sakot, sā kotnē ji rezervē jā m š o viesnī cu, un pē c ieraš anā s mums teica, ka tajā nav brī vu istabu, un tā pē c mū s nosū tī ja uz viņ u otru viesnī cu, to paš u, tikai 2 stā vi Viesu nams Samira sā kumā , protams, bijā m sarū gtinā ti, jo lasī jā m labas atsauksmes par viesu namu Morjim, bet tad sapratā m, ka viņ i to darī juš i velti. Samira Guest atrodas tuvā k jū rai, atš ķ irī bā no Morjim) 4-5 minū š u gā jiens lē nā tempā . Tagad par paš u viesi:
Istaba visvienkā rš ā kā - gulta, nevis garderobes tipa koka plaukts, ar plauktiem un pakaramiem, ventilators, un vannas istaba (tualete tī ra, papī rs, izlietne ar spoguli un duš a ar karsto (! ) ū dens)
Mē s paš i uzkopā m istabu, tā pē c es nezinu, vai uzkopš ana ir iekļ auta vai nē
Brokastis pagatavoja labs hindu puika - kafija, olu kultenis, grauzdiņ š ar ievā rī jumu
Blakus istabiņ ai bija koplietoš anas balkons(no istabas uz to nevarē ja izkļ ū t). No balkona skats uz kaimiņ mā jā m vietē jo ar gaiļ iem un vistā m, vispā r kā ciematā ) skaistums!
Kopumā š ajā viesu namā bija kā das 4-5 istabas.
Wi-fi lieliski nofiksē jā s istabā , uz balkona.
Kopumā viss ir tī rs un labs.
Ļ oti tuvu viesu kafejnī ca, un daž ā di veikali, augļ u veikali.
Pludmale ir lieliska, cilvē ku nav tik daudz kā , piemē ram, Bagā )
Kad devā mies prom, puiš i mū s aizveda no viesnī cas un gaidī ja, kamē r iekā psim autobusā uz lidostu.
Rezumē jot, es gribu teikt, ka budž eta brī vdienā m š is ir lielisks viesis! Mums ļ oti patika, un nā kamsezon gribam š eit atgriezties, nevis meklē t ko jaunu! ES iesaku!
P. S. Morjim viesu namā ir krievu meitene Lera, kura vienmē r palī dzē s un visu izstā stī s!
Goa ir unikā la un skaista, tur gribas atgriezties vē l un vē l! Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Boronina.won
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s apmeklē jā m š o viesu namu 2017. gada martā un bijā m patī kami pā rsteigti. Indijai 1 * viesnī ca izskatā s ļ oti pieklā jī ga. Tī ras istabas un labas brokastis. Telpā ir pietiekami daudz kontaktligzdu, lai uzlā dē tu visas jū su ierī ces, un labs ventilators. … Tomēr ▾ Mē s apmeklē jā m š o viesu namu 2017. gada martā un bijā m patī kami pā rsteigti. Indijai 1 * viesnī ca izskatā s ļ oti pieklā jī ga. Tī ras istabas un labas brokastis. Telpā ir pietiekami daudz kontaktligzdu, lai uzlā dē tu visas jū su ierī ces, un labs ventilators. Indijā naktis nav karstas un nav nepiecieš ams kondicionieris. Ļ oti draudzī gs personā ls un viesnī cas ī paš nieks. Pats galvenais, viesnī cas vadī tā ja Jū lija, krieviski runā još a meitene, kura neatteiksies tev palī dzē t, lai ar ko tu pie viņ as vē rsies.
Uz viesnī cas jumta iespē jams cept zivju tirgū iegā dā tā s jū ras veltes, kas atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas. Kopumā viesnī cā valda ģ imeniska gaisotne, tur ierodoties jū ties kā mā jā s.
Viesnī cā jū s varat iznomā t velosipē dus par pieņ emamu cenu un samainī t naudu par visizdevī gā ko kursu, ko mē s satikā m Goa ziemeļ os.

Pati viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, 15 minū š u gā jienā lī dz Bora Bora pludmalei vai trī s minū š u braucienā ar velosipē du. Pludmale ir jauka un nav tik pā rpildī ta kā Morjim pludmale. Gardi var paē st kafejnī cā pretī viesu namam, kā arī iegā dā ties nepiecieš amā kā s lietas, piemē ram, š ampū nus, ziepes un krē mus veikalā iepretim viesnī cai. Cenas ir zemas, nevelciet to visu lī dzi no mā jā m.
Vē los pateikties visam viesnī cas personā lam par laba iespaida radī š anu par Indiju. Un, protams, paldies Jū lijai. Brī niš ķ ī ga pozitī va meitene, kas ieliek savu dvē seli š ajā vietā .
Papildinformā cija cilvē kiem, kuri smē ķ ē elektroniskā s cigaretes.
Tā kā pirms izbraukš anas neatradu informā ciju par š o tē mu, nolē mu par to uzrakstī t. Internetā ir tikai viena ierī č u un š ķ idrumu tirdzniecī bas vieta. Kad man saplī sa tvertne, nolē mu, ka tagad rakstī š u, menedž eris uzreiz sazinā sies un piegā dā s visu, ko vē los. Tā tur nebija, viņ i sazinā jā s ar mani, kad es biju mā jā s un uzkā pu uz jaunas tvertnes. Tā pē c ņ emiet lī dzi š ķ idrumus ar krā jumiem, rezerves brilles tvertnē m un visu nepiecieš amo. Š ķ idrumus bez etiķ etē m drī kst pā rvadā t tikai bagā ž ā , pudeļ u tilpumam š ajā gadī jumā nav nozī mes, bez etiķ etes un 10 ml nedrī kstē s.
Душевая, туалет Раковина и какая-то столешница, использовали как полку для всего)) Номер Номер Завтрак Сабака отеля, самая упитанная собака в гоа
аватар mihaylinaanna93
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Baidos, ka nesaņ emš u visus vā rdus! š ī s ir manas labā kā s brī vdienas! 0 brī niš ķ ī gs, dvē selisks viesis, viss ir blakus veikalam, restorā nam, vī na veikalam, augļ u veikalam, velosipē du var iznomā t tieš i uz viesnī cā m, jū ra arī tuvu, ar velosipē du tas ir 5 minū tes! Esmu sajū smā , Yulechka administratore, mana mī ļ otā meitene, liels paldies viņ ai un visam personā lam ! ! Istabas ir tā das, kā das vajag, nekas vairā k, viss strā dā ! Nā ciet. … Tomēr ▾ Baidos, ka nesaņ emš u visus vā rdus! š ī s ir manas labā kā s brī vdienas! 0 brī niš ķ ī gs, dvē selisks viesis, viss ir blakus veikalam, restorā nam, vī na veikalam, augļ u veikalam, velosipē du var iznomā t tieš i uz viesnī cā m, jū ra arī tuvu, ar velosipē du tas ir 5 minū tes! Esmu sajū smā , Yulechka administratore, mana mī ļ otā meitene, liels paldies viņ ai un visam personā lam ! ! Istabas ir tā das, kā das vajag, nekas vairā k, viss strā dā !
Nā ciet.... jū s to nenož ē losit)) Indija Es tevi mī lu
аватар aat1978
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ko lai saka)))) Indija Es tevi mī lu! ! ! Un Morjim viesu nams izskatī gā Mani vadī bā un viņ a skaidrā komanda Vikija, Rohana, Avi, Santosh un skaistule Jū lija, kas vienmē r jums palī dzē s jebkurā no jū su sapņ iem un vē lmē m, ir kļ uvis par sā kumpunktu)) ). … Tomēr ▾ Ko lai saka)))) Indija Es tevi mī lu! ! ! Un Morjim viesu nams izskatī gā Mani vadī bā un viņ a skaidrā komanda Vikija, Rohana, Avi, Santosh un skaistule Jū lija, kas vienmē r jums palī dzē s jebkurā no jū su sapņ iem un vē lmē m, ir kļ uvis par sā kumpunktu)) ). Viesnī ca tī ra, kopta, krā sota, istabā s ir fumigatori, bez kondicioniera tas nemaz nav kritiski, ja ventilators palī dz. Viesnī cas iespē jas))) Viesnī ca ir vairā k piemē rota jaunieš iem, jautra, pozitī va, jautra. Bet š eit var apmesties arī vecā ki cilvē ki, kuri diezgan mierī gi un patstā vī gi iederas jaunieš u ballī tē ))) Viesnī cas ī paš nieks vienmē r iekā rtosies un iekā rtosies ī stajā istabā , lai neviens netraucē tu baudī t atpū tu. Viesnī cā.2017. gada janvā rī bija patī kamas pā rmaiņ as. Tagad katrā stā vā var karā ties krē slos, uzkā pjot uz jumta var gulē t š ū puļ tī klā un uztaisī t š aš liku, ko darbinieki ar prieku palī dzē s. Ja iepriekš vienojaties un pā rrunā jat budž etu, jums nekur nebū s jā iet. . Atvedī s no zivju tirgus svaigas zivis, garneles, marinē s, vā rī s, ieslē gs mū ziku (š ogad iegā dā tais bluetooth skaļ runis labi pumpē ). Varat arī lū gt puiš iem noī rē t mopē du, motociklu un pat automaš ī nu ar vadī tā ju, un pē c 15-30 minū tē m jū s iekarosiet Indiju uz riteņ iem. Nā kamajā sezonā plā nots rī kot jogas nodarbī bas uz jumta, darbosies kafejnī ca un bā rs, vakaros plā nots demonstrē t filmas caur projektoru, lī dz 1 naktī ir veikals, kurā var iegā dā ties benzī nu velosipē ds un citas nepiecieš amā s lietas no pā rtikas lī dz zā lē m un kosmē tikai? un restorā ns Safron? kur Vasu tevi vienmē r garš ī gi pabaros un pasmaidī s)). Cilvē ki, kas strā dā š ajā vietā , ir tikai eņ ģ eļ i (ja vien, protams, jū s pats neesat pē dē jais zvē rs un uzvedā ties atbilstoš i), viņ i vienmē r smaidī s un noteikti palī dzē s jautram pozitī vi domā još am cilvē kam))). Tā tad, ja jums joprojā m ir grū tī bas izvē lē ties, kuru viesnī cu izvē lē ties uz vienu divu vai trī s zvaigž ņ u, es jums noteikti teikš u, ka Morjim viesu nams ir tā vieta, neskatoties uz to, ka tas ir reitingā ar vienu zvaigzni. . Un naktī tur lido pū ces un sē ž uz palmas, ar labu kameru, jū s varat apbrī not viņ u forš os mopš us naktī un klausī ties, kā viņ i kliedz. Ja kā ds brauc bez ekskursijas, var satikties lidostā . Viņ i var jums noorganizē t makš ķ erē š anu jū rā , vadī t ekskursijas ne par ā rprā tī gā m cenā m, palī dzē t samainī t valū tu, aizvest lietas uz veļ as mazgā tavu, un tie, kas neprot patstā vī gi pā rvietoties ar mopē du, tiks aizvesti uz Arambolu iepirkties. Viesnī ca atrodas netā lu no slavenajiem Goa klubiem Fresh un Marabela un labi zinā majiem cukini Bora-Bora. Kopš oktobra, domā ju, ka starts bū s daudz jautrā ks, tā pē c, kurš vē las pozitī vi atpū sties un atrast sevi iesaku ! ! ! Sveiki, puiš i))) Un atnesiet katram lielu krievu š okolā des tā felī ti, un jū s bū siet laimī gi. Bijis š ajā viesnī cā divas reizes. Un es noteikti atgriezī š os. Visu to labā ko un pozitī vas brī vdienas bez liekā m problē mā m. Nedzer un brauc! ! !
аватар Agni-Yaksha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesu namā uzturē jos nedaudz vairā k kā nedē ļ u. Es rē ķ inā jos ar tarakā niem, trokš ņ ainiem kaimiņ iem un citā m neē rtī bā m, kā tas jau bija Indijā . BET te ir tik sirsnī ga atmosfē ra, viss tī rs, viss strā dā , administratore jauna, runā krieviski, ar personā lu problē mu nav. … Tomēr ▾ Š ajā viesu namā uzturē jos nedaudz vairā k kā nedē ļ u. Es rē ķ inā jos ar tarakā niem, trokš ņ ainiem kaimiņ iem un citā m neē rtī bā m, kā tas jau bija Indijā . BET te ir tik sirsnī ga atmosfē ra, viss tī rs, viss strā dā , administratore jauna, runā krieviski, ar personā lu problē mu nav. Tā kā es aizmirsu telefonu istabā , neviens tam nepieskā rā s. . . un es garī gi atvadī jos.
Atraš anā s vieta ļ oti ē rta, var paē st brokastis un atpū sties, kā arī jū ra pastaigas attā lumā , tikai pā ris krustojumi : ))
Augļ u cienī tā ji - plaš ums - var nopirkt visu tuvumā un sarī kot pikniku.
Man patika, es atgriezī š os!
аватар vikitory
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Rakstu atsauksmi, jo pirms brauciena neatradā m ne vā rda par š o vietu. Varbū t kā dam noderē s. Mē s š eit atpū tā mies 2016. gada decembrī , 20 dienas. Viesnī ca atrodas treš ajā lī nijā , 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. … Tomēr ▾ Rakstu atsauksmi, jo pirms brauciena neatradā m ne vā rda par š o vietu. Varbū t kā dam noderē s. Mē s š eit atpū tā mies 2016. gada decembrī , 20 dienas. Viesnī ca atrodas treš ajā lī nijā , 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Pats viesu nams ir neliels, 8 istabas un dzī vokļ i pirmajā stā vā . Salds, mā jī gs. Personā ls ļ oti draudzī gs, atsaucī gs. Krieviski nerunā , bet kaut ko saprot. Tī rī š ana katru dienu. Brokastis, vienmuļ i, katru dienu viens un tas pats. Var pasniegt istabā .
Dzī vojā m piektajā istabā , manuprā t, vislabā k viesnī cā , ar savu balkonu ar skatu uz lauku, kas ir acij tī kami. un mazā ks ceļ a troksnis. Jū s varat izž ā vē t lietas. sē dē t, smē ķ ē t, citiem praktiski neredzams)
Lieliska infrastruktū ra. Blakus ir viss - augļ u veikali, tirdziņ i, vī na veikals, restorā ni.
Viesnī cā var iznomā t velosipē dus.
Pastā vī gi karsts ū dens.
Tualetes piederumi netiek nodroš inā ti, izņ emot tualetes papī ru.
Nav skapja. Un nav ledusskapja, kā redzams reklā mas fotoattē lā .
Kondicioniera nav, tikai ventilators, bet ar to pilnī gi pietiek.
Reģ istratū ras kā tā das nav, otrajā stā vā ir galds ar datoru. Š ajā zonā ir pieejams Wi-Fi.
Vē l viens no mī nusiem - atkritumi tiek izmesti tieš i aiz mā jas, zem balkona (
Bet kopumā mums patika. Paldies Mani un darbiniekiem.
ES iesaku.
Numura padoms: tikai 5. istaba
Номер 5 Отель номер, ванная комната Номер 5. Холодильника нет, он только на рекламном фото. Осторожно - ступенька ! там где расположен синий коврик. Если забыть о ее существовании, мсжно подвернуть ногу, что со мной и случилось Под балконом.. вид из номера Улица около отеля Вид из номера


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Небольшой трехэтажный отель Morjim Guest House расположен недалеко от пляжа Морджим. Построен в 2014 году, обновлен в 2017 году. Рядом расположены магазины.

Atrašanās vieta Гостевой дом находится в 45 км до международного аэропорта Гоа.
Pludmales apraksts Песчаный муниципальный пляж находится в 700 м через дорогу от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Обслуживание в номерах. Комната для хранения багажа.

  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

В отеле 8 одно- и двухместных номеров без кондиционера.

Istabās

телевизор, ванная комната с душем, бесплатный Wi-Fi, доп.место - матрас.

Adrese H.No.687/B, Mardi Vadda, Opp Saffron Restaurant, Morjim, Pernem Goa, 403512
Tālruņi: 91 9146368189
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).