Manthan Beach Resort 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Mordžimas pludmales. Calangute pilsēta atrodas 10 kilometru attālumā, Panaji pilsēta ir 17 kilometru attālumā. Viesnīcas ēka uzcelta 2013. gadā, pēdējā renovācija notika 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām un izklaidei.Vairāk →
аватар GriNat
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies 12:00. Mē s uzreiz tikā m apsē duš ies. Visas galvenā s istabas atrodas pirmajā stā vā , otrajā stā vā ir tikai 2 istabas - liela (kā suite) un standarta - tā mē s saņ ē mā m. Jā domā , ka š ī s divas telpas tika pabeigtas, dzenoties pē c peļ ņ as. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 12:00. Mē s uzreiz tikā m apsē duš ies. Visas galvenā s istabas atrodas pirmajā stā vā , otrajā stā vā ir tikai 2 istabas - liela (kā suite) un standarta - tā mē s saņ ē mā m. Jā domā , ka š ī s divas telpas tika pabeigtas, dzenoties pē c peļ ņ as. Sienas plā nas (nav skaņ as izolā cijas), blakus durvis uz blakus istabu, sienā plaisa, caur kuru var redzē t ielu. Istabā nav nekā da smalkuma: slikts iekā rtojums (uz vietas foto izskatā s glī tā ks un jaunā ks), ir 2 lieli dvieļ i (mazo nav), liels plakanā ekrā na televizors (! ), tē jkanna, ledusskapis, ventilators, gaisa kondicionieris. Tas ir viss! Trū kst: duš ā aizkars, istabā seifs (reģ istratū rā neprasī ja), brilles, pakaramie skapī . Katru dienu tika atnests ū dens (maza pudelī te uz cilvē ku), komplekts mini š ampū ns / gē ls + ķ ermeņ a losjons + ziepes tika papildinā ts, kad tie tika izmantoti. Man ļ oti patika losjons, un arī gē ls ir labs.
Tā kā istaba ir stū ra, mē s uz balkona nolikā m virvi, lai izž ā vē tu peldkostī mus. Pirmajā stā vā viss ir ž ā vē ts uz margā m (platā s, akmens) un uz krē sliem.
Vannas istabā ir sasmē rē jusies kanalizā cijas smaka.
Naktī s ir karsts, jo konderam nav laika atvē sinā t istabu, plus darbojas kaut kā dā taupī bas rež ī mā , nepā rtraukti izslē dzas un ieslē dzas pats no sevis.
Piezī me: Balkona durvis aizveras automā tiski un tā s nevar atvē rt no ā rpuses.
Karstā ū dens slē dzis atrodas blakus apgaismojuma slē dzim vannas istabā - tas ir jā pā rliecinā s, ka tas ir ieslē gts, ejot duš ā , pretē jā gadī jumā karstais ū dens iztecē s tieš i tad, kad mazgā jat matus)))
Baseinā ir duš a un jaucē jkrā ns smilš u nomazgā š anai no kā jā m (atzī mē ts pē dē jā dienā ).
Brokastis viesnī cā no 8 lī dz 9.30. Saldpiena auzu pā rslu putra (garš ī ga), vā rī ta ola / Omlete ar dā rzeņ iem (garš ī gi) / pankū kas ar iebiezinā to pienu (sestdien/svē tdien), vienu reizi (mū su pē dē jā dienā ) pagatavojā m rī sus ar zemesriekstiem, grauzdiņ us (tiem sviestu un ievā rī jumu) , tē ja, kafija, piens, augļ u salā ti.
Vā rnas (tā s ir ž agari) velk no galdiem visu iespē jamo no atslē gā m lī dz tostiem. Pludmalē ir arī daudz vā rnu / ž agaru.
Лестница на 2 этаж.


iemiesojums do-drug120d
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums do-drug120d
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен недалеко от пляжа в городе Морджим. В 10 километрах находится город Калангут, в 17 километрах – город Панаджи. Здание отеля было построено в 2013 году, последняя реновация проходила в 2018 году. Отель подойдёт для спокойного отдыха и развлечений.

Atrašanās vieta Расположен в 52 км от международного аэропорта Даболим, в 17 км от г. Панаджи.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж расположен на расстоянии 100 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, обслуживание номеров.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
Izklaide un sports Дартс, шахматы.
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 20 номеров.

Istabās

Кондиционер, сейф (платно), телевизор, телефон, холодильник, вентилятор, чайник, ванна/душ, терраса.

Adrese Vithaldas Vaddo Morjim Goa
Tālruņi: +9850357876
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.