Goa — labākās brīvdienas, kas jebkad bijusi

17 Maija 2017 Ceļošanas laiks: no 29 Oktobris 2016 ieslēgts 09 Novembris 2016
Reputācija: +15.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2016.  gada novembrī mē s atpū tā mies Goā . Mē s paš i izvē lē jā mies Ziemeļ goa, jo lasī jā m, ka tie vairā k ir jaunieš u svē tki. Izvē lē jā mies ne ī paš i dā rgu, bet pietiekami labu viesnī cu Casablanca 3 * Kandolimā , ar ko bijā m ļ oti apmierinā ti ar izvē li!

Ziemeļ goa ir ļ oti forš a vieta ā ra aktivitā tē m! Š eit jū s varat atrast un iegā dā ties pilnī gi jebkuru lietu: no paš darinā tiem ziloņ iem lī dz elegantā m rotaslietā m (vai rotaslietas - ar rokā m darinā tas krelles par 50 rū pijā m = mazā k nekā.1 USD). Varat iznomā t velosipē du vai braukt ar rikš u uz skaisto pludmali netā lu no Fort Aguada par aptuveni 2–3 ASV dolā riem.


Noteikti iesaku apmeklē t sulu centru Č aporā ! Iesā cē jam vieta nav ī paš i ievē rī bas cienī ga, tač u ir vē rts tur iegriezties vienreiz, par 80 rū pijā m (nedaudz vairā k par 1 USD) pamē ģ inot svaigu š o apbrī nojamo mango, ko meitene mierī gi piepilda pusdienā s, vai milzī gu bļ odu ar salā tiem, ir papildinā ts ar pamatī gu vaniļ as saldē juma gabalu, tā pē c jū s nevarē siet paiet garā m, neapstā joties pie mozaī kas banjana : )

Es vē los atzī mē t, ka neatkarī gi no tā , ko viņ i saka par Goa ziemeļ u pludmalē m (netī rumi, atkritumi utt. ), NETICIET! Pludmales, pat visaktī vā kā s un ballī š u Calangute, Candolim un Baga, ir ļ oti tī ras! Jū s neatradī siet ne papī ra gabalu, ne pudeli, kā , piemē ram, daudzos paš mā ju kū rortos! Jā , govis ir pludmalē , bet tā s ir absolū ti nekaitī gas, melo sev, apbrī no jū ru - lai tā bū tu! Un viņ a jū tas labi, un visi atpū tnieki : ) Personī gi mums tas bija brī niš ķ ī gi, bija tikai pirmā s pā ris dienas, tad pierod un jau uztver kā parastu lietu.

Tā tad pludmales ir ļ oti labas, plaš as, ar maigu ieeju un gandrī z bez viļ ņ iem (kā novembra sā kumā ). Pludmalē s ir ļ oti daudz kafejnī cu (gā jā m uz dienvidiem - tur nedaudz pasū cam), kur par ū dens pudeli vismaz veselu dienu var nogulē t sauļ oš anā s krē slā !

Tomē r Goa ir lieliska! Š ā du atpū tu iesaku visiem: dvē selei, domā m un smadzenē m : )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums