Patiesība par Goa ziemeļiem

08 Aprilis 2016 Ceļošanas laiks: no 26 Oktobris 2013 ieslēgts 04 Novembris 2013
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki visiem. Es rakstu patiesī bu, jo melot nav jē gas. GOA ziemeļ os ir tikai divi plusi - jū ra un kafejnī ca Shining Star, kas atrodas Bagā uz piekrastes ielas, Calangute pludmales posmā (par to, patiesī bā , apskats). Kafejnī cā ē diens IZCILS un lē ts - ticiet man - izstaigā ju gandrī z visu ielu pa visā m pludmalē m. Jebkurā diennakts laikā ir vē rts tur atsvaidzinā ties un celt grā du, un tikai tad doties tā lā k – viss š ķ itī s daudz patī kamā k un jautrā k. Pati kafejnī ca ir ļ oti maza, tā ir atvē rta veranda pie pludmales ceļ a 8 galdiņ iem. Bet - virtuve ir pā rsteidzoš i ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga, var un vajag nogarš ot Ī STU Indijas ē dienus par saprā tī gu cenu. Viesmī ļ i saprot krievu valodu (kas ir ļ oti reti sastopams GOA) Pē c jū su pieprasī juma ē dieni nebū s asi un pielā goti smalkiem Eiropas vē deriem. Jū ra (Indijas okeā na piekraste) ir ļ oti silta un draudzī ga. Salī dzinoš i lieli viļ ņ i sagā dā s daudz prieka. Bet blakus Baga Beach pludmalei tajā ietek BAGA upe, uz kuru zvejnieki atnes savu lomu, un nereti lielā s partijā s tiek izmesti nestandarta viļ ņ i - visa š ī sapuvusi zivs. tad ripo gar pludmali un traucē peldē ties ū denī .


Viesnī ca bija normā la (manā Baga Beach Marina Resort), jū ra - vispā r arī kafejnī ca, par kuru rakstī ju - vienkā rš i super. Viss pā rē jais ir tikai muļ ķ ī bas! Tici un pat neš aubies! Pats par sevi Ziemeļ goa ir netī ra, nabadzī ga un nož ē lojama, pat ja salī dzina ar Taizemi vai Ē ģ ipti. Ja jū s ieradā ties sezonas sā kumā (kad tur vē l ir maz balto cilvē ku) un pat ar ģ imeni, visur, un ī paš i pludmalē , jū s jutī sities kā dzī vnieks zoodā rzā , š ie savvaļ as indiā ņ i nekaunī gi nopē tī s jū s, fotografē jiet ar viņ u telefoniem, pulcē jieties kaudzē m apkā rt un enerģ iski diskutē jiet savā valodā utt. neatkarī gi no jū su iebildumiem. Visur un pludmalē s savvaļ as govis un suņ i staigā un skraida jebkur. Ceļ i ir ļ oti š auri un uz tiem NAV ietves, pastā vī gi riskē tikt notriektam (ī paš i ar bē rniem) ceļ a malā s ir sarkani putekļ i, kas visur kā pj slā ņ os un degunā . Pā rvietoties tikai ar taksometru, ne visai dā rgu, bet nemitī gi iet uz prā tu. Ja kaut kur vajag un gribi pastaigā ties. . Mans ieteikums tev ir nevis mī cī t dubļ us un grū stī ties pa pludmali pirmajā ielā - ejot pa pludmalē m gar jū ru uz ī sto vietu - viņ i tevi nenositī s lejā (patiesī bā viss ir tuvu un pa ceļ am var peldē t ). Pieauguš iem vī rieš iem ir vē l viens š arms - lē ts ī sts GOAN ROM (bū tī bā portugā ļ u), ko daudzviet pā rdod plastmasas pudelē s par 2 USD. Š is ir ī sts rums, un to ir daudz patī kamā k dzert nekā Kubas BACCARDI no Duty Free. Viņ š izglā ba no daudz kā , bet kā rtī giem bē rniem un sievietē m š ajos dubļ os nav pestī š anas! Mē s nopirkā m augļ us, labi nomazgā jā m - sievai un meitai nā kamā s trī s dienas tika zaudē tas - viņ i netika no istabas un attiecī gi nevarē ja ē st neko citu. Mani izglā ba tikai ROM - tas tieš ā m DEZINFICĒ ! Ja vē laties izmē ģ inā t vietē jo eksotiku, izmē ģ iniet tikai ar savu rumu. Ekskursijas visas ir neinteresantas, dā rgas un tā las. Bijā m uz zooloģ isko dā rzu, uz ū denskritumu, vizinā jā mies ar ziloņ iem, bet nekas ī paš s - par to paš u naudu Taizemē var vienkā rš i braukt.

Vispā r tas arī viss - devos uz turieni tū roperatora viltī bas dē ļ , kurš man visu krā saini izreklamē ja, vairā k tur neieš u un neiesaku. Starp citu, Hipij, tā pat kā Hipiju festivā ls manas uzturē š anā s laikā - (oktobra beigā s) nebija (un tū roperators solī ja). Vē lam veiksmi un neļ aujiet sevi apkrā pt operatoriem, kuri paš i nav bijuš i GOA.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums