Villa Augusta 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.510
№19 viesnīcas reitingā Ziemeļu goa
6.6 Numurs
6.4 apkalpošana
6.2 Tīrība
4.6 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goa ziemeļos, starp Candolim un Calangute. Uzcelta 2002. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā.Vairāk →
аватар lady.svetl2011
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī cas teritorijā ir daudz apstā dī jumu, teritorija tiek sakopta katru dienu. Istabā nebija kukaiņ u, gultas veļ a ļ oti tī ra, ledusskapis, duš a ar karstu ū deni, laba vannasistaba, no karstuma biež i tika ieslē gts ventilators un kondicionieris, viss strā dā nevainojami. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī cas teritorijā ir daudz apstā dī jumu, teritorija tiek sakopta katru dienu. Istabā nebija kukaiņ u, gultas veļ a ļ oti tī ra, ledusskapis, duš a ar karstu ū deni, laba vannasistaba, no karstuma biež i tika ieslē gts ventilators un kondicionieris, viss strā dā nevainojami. Brokastis ir standarta. Pludmale ir lieliska! ! ! Nekā das kakas pludmalē un govis))). Tī ri! Smiltis kraukš ķ zem kā jā m kā ciete burkā ))). Ū dens temperatū ra ir +29 vispā r baldezh! ! ! Krastā daudz kratī š u, gatavo garš ī gi un lē ti!! !
Liels paldies viesnī cas ī paš niekam POLU par laipno uzņ emš anu un pacietī bu, jo mē s jautri un skaļ i atpū tā mies))). Babu - š oferis viesnī cā , vienkā rš i gudrs! ! ! Ņ emš u un atvedī š u kur vien vē lē sies, par mē renu samaksu. Regī na dzī vo viesnī cas teritorijā - viņ a nodroš inā s labu ekskursiju un lē ti, pā rē jā laikā mē s ar gidu nesatikā mies un neredzē jā m. Mē s plā nojam doties uz š o viesnī cu nā kamā gada janvā rī ))). ES iesaku! ! !
аватар awa-10
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labs krievu sakā mvā rds saka; "Labā k redzē t vienu reizi, nekā dzirdē t 10 reizes. " Tā tad. Esot š ajā viesnī cā.11 dienas, uzfilmē jā m tajā video apskata video, lai Jums bū tu vieglā k izlemt, doties uz turieni vai nē . … Tomēr ▾ Labs krievu sakā mvā rds saka; "Labā k redzē t vienu reizi, nekā dzirdē t 10 reizes. " Tā tad. Esot š ajā viesnī cā.11 dienas, uzfilmē jā m tajā video apskata video, lai Jums bū tu vieglā k izlemt, doties uz turieni vai nē . Ž ē l, ka pirms brauciena nesastapā mies ar lī dzī gu video. Iedodu saiti uz to: https://www.youtube.com/watch? v=iAwIqwTy9zE Mē s uzskatā m, ka tas ir labā kais variants, kad tu pats veido savu viedokli, nelasi kā da cita negatī vo vai pozitī vo. Objektī vu secinā jumu var izdarī t tikai tu pats !!!!!! ! !
аватар Vikmaks
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav liela un tajā valda ģ imeniska atmosfē ra, visi viens otru sveicina, apkalpotā ju maz, bet teritorija sakopta. Viņ i mū s iekā rtoja vē l pirms brokastī m, tomē r nesakoptā istabā , bet pirms tam jautā ja vai neesam pret. Piekritā m, jo ​ ​ mums iedeva istabiņ u ar ledusskapi, kā prasī jā m (jā piebilst, ka pusē numuriņ u nav ledusskapju). … Tomēr ▾ Viesnī ca nav liela un tajā valda ģ imeniska atmosfē ra, visi viens otru sveicina, apkalpotā ju maz, bet teritorija sakopta. Viņ i mū s iekā rtoja vē l pirms brokastī m, tomē r nesakoptā istabā , bet pirms tam jautā ja vai neesam pret. Piekritā m, jo ​ ​ mums iedeva istabiņ u ar ledusskapi, kā prasī jā m (jā piebilst, ka pusē numuriņ u nav ledusskapju). Nometā m mantas, pabrokastojā m un devā mies uz pludmali, un kad ieradā mies tā jau bija sakopta. Numuru uzkopš ana pē c pieprasī juma - atstā jot atslē gas. 12 dienas ne reizi neatstā jā m atslē gas, bet mainī jā m tikai dvieļ us, noliekot uz ž ā vē tā ja pie durvī m. Visas vē rtī gā s mantas tika atstā tas koferī istabā un, paldies Dievam, nekā du starpgadī jumu nebija. Istabā ir viss nepiecieš amais un pat papildus (TV) un viss darbojā s labi.
Pludmale pē c Indijas standartiem ir netā lu - 5 minū tes klusas pastaigas ē nā . Arī brokastis pē c Indijas standartiem ir normā las, bez izvē les, tač u ē st pirms vakariņ ā m negribas. Wi-Fi viesnī cā un sheke Pine kafejnī ca, kas pieder tā s paš as viesnī cas ī paš niekam, ir labā kā no visā m viesnī cā m, kurā s esmu bijis.
Mē s braucā m ar vietē jiem autobusiem par santī mu uz Panaji, Mapusu un Old Goa. Tas izrā dā s lē tā k nekā taksometrs ik pē c 6-10 reizē m un turklā t nekur nekur nav gaidī jis autobusu ilgā k par 5 minū tē m. Apskatī jā m vietē jo apskates objektu Fort Aguada. Forts atrodas 3.5 km attā lumā gar pludmali austrumu virzienā . Brauciens turp un atpakaļ aizņ ē ma pusi dienas. Tajā paš ā laikā es tur nokļ uvu peldoties.
Mums patika viesnī ca un pā rē jais kopumā .
Входная дверь в наш номер. Территория отеля. Номер во втором корпусе. Ванная комната. Территория отеля после сбора кокосов. В обед уже всё было Сбор кокосов на территории отеля.
аватар oajnyjy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi devos uz Indiju un pati pirmo reizi. Es atradu 3 meitenes ceļ abiedru vietnē un lidoju. Mē s visi apmetā mies daž ā dā s viesnī cā s, bet izvē lē jā mies atrasties netā lu. Izvē lē jos Villa Vicente 2*. Pirmkā rt, nevienā kartē nav norā dī ta pareiza viesnī cas atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devos uz Indiju un pati pirmo reizi. Es atradu 3 meitenes ceļ abiedru vietnē un lidoju. Mē s visi apmetā mies daž ā dā s viesnī cā s, bet izvē lē jā mies atrasties netā lu. Izvē lē jos Villa Vicente 2*. Pirmkā rt, nevienā kartē nav norā dī ta pareiza viesnī cas atraš anā s vieta. Un ļ oti tā lu no vietas, kur to svin. Viesnī ca atrodas uz divu pludmaļ u, Calangute un Candolim, robež as. Tā pē c es nokļ uvu prom no saviem draugiem. Pati viesnī ca pē c ieraš anā s bija neliels š oks. Bet es biju gatavs, es izlasī ju, ka viesnī cas Indijā nav Turcija un Ē ģ ipte))) Viņ i man iedeva numuru 106. Tas, iespē jams, ir labā kais numurs viesnī cā . Iepriekš viņ i man rā dī ja pā rē jos trī s numurus, un, kad es atteicos, viņ i piedā vā ja š o. Numurā ir griestu ventilators, gaisa kondicionē tā js, televizors, drē bju skapis, rakstā mgalds un divguļ amā gulta. Lielisks balkons ar š ū poles krē slu, galdu un skatu uz baseinu. Istaba atrodas otrajā stā vā , un es iesaku visiem ieņ emt otro stā vu. balkoni tikai otrajā stā vā . Pā rē jie mū su tū risti bija ļ oti neapmierinā ti ar istabā m, gandrī z visas nestrā dā ja, bija netī ri palagi un dvieļ i. Man viss bija ok. Es nemaksā ju par istabu. Istabā vienmē r bija karsts ū dens. Manā ceļ ojumā bija iekļ autas brokastis. Brokastī s viesnī cā tē ja vai kafija, olu kultenis vai vā rī tas olas un grauzdiņ š ar sviestu un ievā rī jumu. Viņ u kafija ir š ausmī ga, bet es paņ ē mu no Ukrainas jakobu burciņ u un ē damistabā ielē ju tikai karstu ū deni un pienu. Es iesaku jums darī t to paš u, ja esat kafijas cienī tā js no rī ta. Nekad nav ē dis brokastis. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Indieš i parasti ir ļ oti draudzī gi cilvē ki, vienmē r smaidī gi un izpalī dzī gi. Istaba nekad netika iztī rī ta, bet es neatstā ju atslē gu, tikai brī vdienu beigā s uzzinā ju, ka atslē ga ir jā atstā j tī rī š anai)
Kad manas meitenes ieradā s manā viesnī cā , viņ as visas bija š okē tas, kā dos apstā kļ os es dzī voju – labā nozī mē š okē tas. Visi dzī voja 3* viesnī cā s. Biju viņ u viesnī cā s un manē jā tieš ā m ir tikai pieczvaigž ņ u uz viņ u viesnī cu fona))) Karstais ū dens, nevienam arī nebija balkona, brokastī s bija tikai maize, olas maksā ja. Viss ir slikti un biedē još i. Tā tad, salī dzinot, varu teikt, ka mana viesnī ca Indijai ir ļ oti laba. Man liels mī nuss ir tas, ka pie baseina un teritorijā nevar smē ķ ē t, tikai istabā . Turklā t, kad es ierados, tas bija iespē jams, un tad visur tika izkā rtas aizliegtā s zī mes un aizliegtas. Mani arī pā rsteidza tas, ka, ciemiņ iem nā kot, dzert var tikai manā istabā , kad ar meitenē m nolē mā m pasē dē t pie baseina, mums pateica, ka jā maksā katrai 100 rū pijas. Un meitenes pie manis nā ca biež i. mana viesnī ca bija labā kā no visā m.
Nu mī nus ceļ š uz pludmali, protams, vakarā tur ir tumš s un baisi. Es pats nekad neriskē ju vakarā doties pa š o ceļ u. Hinduisti nekad neapvainos, š ī ir ļ oti droš a valsts, bet citi tū risti ir piedzē ruš ies. . . Vispā r man bija bail tur iet.
Tā pē c, ja domā jat doties uz š o viesnī cu, mans ieteikums ir nepā rprotams – aiziet! Par naudu š is ir pienā cī gs mā joklis, bet atkal pē c Indijas standartiem.
аватар gundogan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Villa Vicenta atstā j divkā rš u iespaidu. Plusi: vieta ir jauka un tī ra. baseins ir mazs un tī rs. Skaists skats uz ē kā m, salī dzinot ar apkā rtni. Atraš anā s vieta lī dz pludmalei (uz vietas 50m) tieš ā m ir 500-700 soļ i atkarī bā no tā , kā iet. … Tomēr ▾ Villa Vicenta atstā j divkā rš u iespaidu. Plusi: vieta ir jauka un tī ra. baseins ir mazs un tī rs. Skaists skats uz ē kā m, salī dzinot ar apkā rtni. Atraš anā s vieta lī dz pludmalei (uz vietas 50m) tieš ā m ir 500-700 soļ i atkarī bā no tā , kā iet. Skaisti balkoni istabā s. Bezmaksas motorollera stā vvieta. Lieliska villas pludmales zona. Mī nusi - brokastis tikai olu kultenis maize sviests tē ja kafija viss. Daudzā s telpā s, kas nedarbojā s, es dzirdē ju sū dzī bas (gaisa kondicionieris, jaucē jkrā ni, kanalizā cijas utt. ), lai gan mums bija 106, viss bija kā rtī bā . Ja vē laties iztī rī t istabu, jums ir jā atdod atslē ga kalponei, pretē jā gadī jumā jū s nevarat gaidī t. Seifa nav, bet vē rtslietas var glabā t pie administratores, vai arī aiznest uz banku – bez maksas. Uz zvē restu un vakariņ ā m labā k nepaļ auties - vai nu nav pavoru, tad nav arī produktu. Villa nav jauna Istabas ir mazliet nobruž ā tas, bet padzī vojot pā ris dienas un paskatoties apkā rt, nā c pie secinā juma, ka par 840 dolā riem no cilvē ka par visu normā la viesnī ca + piemaksā ja 95 dolā rus par visu. Viesnī ca atrodas uz Calangute un Candolim robež as, 100 metrus no ceļ a - jū s izejat pa to pa kreisi Calangute uz labo candolim lī dz ciemata centru sā kumam 800 metri abos virzienos, tas labi ietekmē pludmale, tur nav neviena vietē jā . Peldē ties ar indieš iem tuvumā ir forš i, bet garlaicī gi – tas ī paš i jā redz Candolim centrā lajā pludmalē . Takas uz pludmali no sā kuma ir biedē još as ap atkritumiem, cū kā m, vistā m, govī m, vietē jo iedzī votā ju bū dā m, bet tas ir ap Calangute Candolim un Baga pludmalē m (patiesī bā š ī ir viena liela pludmale), villai nav nekā ko darī t ar citā m villā m tā dā paš ā situā cijā . Vakarā paņ em lī dzi lukturī ti – ir mazliet tumš s. Daudz odu. Bet, tiklī dz dodies uz pludmali, par to uzreiz aizmirsti - tī ras smiltis, bez akmeņ iem, maiga ieeja jū rā , lai gan visu laiku ir vilnis. Daudzas kafejnī cas-shek, kuras pasū ta un izmanto sauļ oš anā s krē slus un lietussargu. Nu, lielā kais mī nuss --- vietnē ir viss. gadsimtiem nv. fv. viss izņ emot brokastis, gandrī z visa pā rē jā trū kst. Mums bija viss iekļ auts, kā paskaidroja gids, tas nozī mē divas litru ū dens pudeles diviem. č etri alus vai rums un kola un trī s ē dienreizes dienā kā Krimā . Vienu dienu viņ i gatavo labu saldē jumu, viņ i to dod, bet nā kamajā viņ i iebā ž makaronus, un tas ir viss, un jū s neko nevarat sasniegt, pretē jā gadī jumā zvē restā nav pavā ra, bet viņ i var kompensē t vakariņ as ar garnelē m. vai varbū t nē . Visu vada meitene vā rdā Rozija, kad viņ a ir tur, tad tas viss ir tā vē rts un ir tā da sajū ta, ka viņ i nezina, ko bez viņ as darī t. Te vajadzē s iet tikai brokastī s un neuztraukties ar skatu no logs un viss bū s lieliski. Ī paš s paldies saskaņ as eksotisko ceļ ojumu gidē m Valerai un Tanjai, kas patieš ā m palī dz saviem tū ristiem
аватар Russ2209
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā bijā m no 27.01. 2012 lī dz 07.02. 2012. gads Es vē los atstā t atsauksmi ar mē rķ i reā li palī dzē t palikt š ajā viesnī cā , jo ir maz informā cijas un ir daudz negatī vu atsauksmju. Mazliet palasot internetā esoš o, braucu ar bailē m no cilvē ka, kurš jau par visu samaksā jis. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m no 27.01. 2012 lī dz 07.02. 2012. gads Es vē los atstā t atsauksmi ar mē rķ i reā li palī dzē t palikt š ajā viesnī cā , jo ir maz informā cijas un ir daudz negatī vu atsauksmju. Mazliet palasot internetā esoš o, braucu ar bailē m no cilvē ka, kurš jau par visu samaksā jis...Un tā pē c bū tī bas:

Lidojums un ieraš anā s: UIA č arterreiss no JoinUp tū roperatora, nosē š anā s ar degvielas uzpildī š anu Abū Dabī , izlaiš ana no lidmaš ī nas uz 30-40 minū tē m, lai sasildī tos un taupī tu dutiku. - viss ir kā rtī gi (nepatika, ka Abū Dabī vajag izbraukt ar rokas bagā ž u, jo bū s arā bu veiktā salona tī rī š ana - visi tika brī dinā ti, ja kaut kas tiks izmests vai nozagts...- jū su problē mas). Ieraš anā s GOA. Viss kā parasti: satraukums, atkaujam vietē jos palī gus (par to rakstī jā m ne reizi vien), dodamies uz viesnī cu. Atbraucā m, lī dz viesnī cai paš am naktī jā iet 100-150 metri pa nojauktu, kuprainu ielu - koferi uz riteņ iem vilkt neē rti. Mē s visi iekrī tam zem sava veida š ķ ū nī š a ar galdiem, krē sliem, reģ istratū ru un durvī m uz virtuvī ti.
Š ī ir administrā cija un ē damistaba vienā personā . Pirmais iespaids - nu š ķ ū nis ! ! ! , tad jau pē c nedē ļ as atpū tas sapratī si, ka tā ir Indija un š eit (uz ziemeļ iem no GOA) viss ir tā...Vienkā rš i vajag bū t tam gatavam un nepievē rst uzmanī bu. Padoms: Jū s ieradī sieties 6:00, reģ istrē š anā s pie viņ iem pē c 12. Jums tiks piedā vā ts pā rģ ē rbties tualetē un doties uz jū ru. Izmantojiet š o piedā vā jumu...bet lidmaš ī nā vienkā rš i pā rģ ē rbieties peldkostī mos un vasaras drē bē s (nu, vai ievietojiet to visu rokas bagā ž ā , kā arī saules aizsargkrē mus). Jums tiks lū gts atstā t savas lietas tur. Viesnī cā seifa nav, naudu par glabā š anu piedā vā s pā rskaitī t viesnī cas ī paš niekam pret kvī ti (tā ir meistara darī š ana, es paslē pu koferī zem slē dzenes).

Istabas: parastas istabas! Vienī gais mī nuss ir tas, ka lielā kajā daļ ā istabu nav ledusskapju. Viss pā rē jais atbilst daž ā m un 4 zvaigž ņ u viesnī cā m Pataijā vai Hurgadā , bet Villa Vicenter ir 2 zvaigž ņ u. budž eta viesnī ca.
Ņ emiet vē rā , 11 dienu uzturē š anā s š eit maksā lē tā k nekā tikai lidmaš ī nas biļ ete uz Bangkoku! Starp citu, neskaitot mū sē jo, viesnī ca ir pilna ar amerikā ņ iem un burgeriem, kas kaut ko nozī mē . Patiesī bā istabā ir divas vienvietī gas gultas, skapji, pī ti krē sli, TV (nav krievu kanā lu), karstais ū dens (plū smas sildī tā js duš ā ). Mums trī s vienā istabā vietas pietiks. Rozetes visu veidu spraudņ iem, ar spriegumu tī klā problē mu nebija (uzlā dē ju gan portatī vo, gan foto, gan telefonus).

Pludmale: no viesnī cas jā iet 400 metrus pa dubļ ainā m takā m. Seljavi. Jū ra un smiltis ir super, klimats (janvā ris/februā ris) atgā dina dienvidu krastu. Pē c Taizemes mitrā klimata es biju tikai sajū smā . Tas patieš ā m liek aizmirst visas mazā s problē mas. Izvē lieties savus klā ja krē slus. Pē c “pieredzē juš o atpū tnieku” ieteikuma devos uz Red Lobster (100 metrus pa kreisi gar pludmali). Problē mas ar vē deru nebija.

Ē diens: viesnī ca paņ ē ma tikai brokastis un paldies Dievam.
Katru dienu brokastis bija: olu kultenis, divas maizes š ķ ē les, porcijā s sviests, ievā rī jums + kafija vai tē ja (lai gan biež ā k nebija sviesta un ievā rī juma, nu nevar sarē ķ inā t cik vajag š o produktu 25 istabu iemī tniekiem  ). Reiz mums piedā vā ja putru, kad atteicā mies, gā ja pirkt olas uz tuvē jo bodē . Indija!  .

Ē dienus var veidot divos veidos: 1. Sheki (pludmalē ) un kafejnī cas. 2. Izejam no viesnī cas uz ceļ a, pagriež amies pa labi un ejam kā du 1 km. pa Agouda Road lī dz lielveikalam Newtons (tad pē c 400m. cits Delfinos tirgus). Pa ceļ am ir vietas, kur var iegā dā ties augļ us, dā rzeņ us utt. Tirgos var paņ emt alkoholu, sulas utt (ja kā dam ir ledusskapis istabā - daž as problē mas ar pā rtiku esat atrisinā jis), BET nav normā las desas/desiņ as vai vā rī tas gaļ as. Iesaku no mā jā m paņ emt lī dzi daž as vakuumiepakotas sausā s desas/gaļ as kociņ us. Attiecī bā uz dā rzeņ iem / augļ iem: nerē ķ iniet ar Taizemes / Kambodž as pā rpilnī bu.
Ir tomā ti, gurķ i, zemenes, ananā si, arbū zi, vietē jie citrusaugļ i un vē l kaut kas.

Tikai garneļ u cienī tā jiem ar alu. Pa ceļ am, pirms sasniedzat Ņ ū tonu, kreisajā pusē redzē siet pakā pienus uz neliela dā rzeņ u tirgus platformu. Agri no rī ta, ja iziet cauri, varat doties pie jū ras velš u tirgotā jiem. Respektī vi, atbraucam, tur nopē rkam ķ ekaru garneļ u, aizvelkam uz viesnī cu, vienojamies ē dnī cā par 50-100 rū pijā m tā s pagatavot, neaizmirstam alu nopirkt Ņ ū tonos. Uz priekš u, ž ē l, ka š o variantu atradu par vē lu  .

Komunikā cija: Interesantā kais ir tas, ka Kyiv Star nav viesabonē š anas GOA. Kauns! Ir pieejama UMS un dzī ves viesabonē š ana. Lē tiem zvaniem var iegā dā ties vietē jo karti: vajadzī ga pase, fotogrā fija kā vī zai, maksā no 10 dolā riem. , kontā ir nedaudz naudas un tā s pietiek zvaniem uz Ukrainu/Krievija. Meklē jiet mazos veikalus uz Agouda Road.

Beidzot dabū ju normā lu WiFi. Pirms tam knapi ielā dē jā s.
Taupī gajiem informē ju, ka indieš i punkta lietoš anas paroli nemaina, bet ī paš i ekonomiskajiem  piekļ uves kods punktam 1231231231, “Dž eka pils” punkts.

Apskatī t/pirkt: Uzreiz jā saka, ka esmu daudzkā rt bijis Taizemē , Kambodž ā , tā pē c pa salā m, plantā cijā m nebraucu un ziloņ us nemeklē ju. Es personī gi braucu ar sabiedrisko autobusu uz Pananji (cena 15 rū pijas / persona), no turienes atkal ar autobusu uz Old Goa (cena 8 rū pijas / persona) un ...atpakaļ . Vecajā Goā ir ļ oti jaukas katoļ u baznī cas, muzeji (ieeja 10 rū pijas). Ceļ ojuma vē rts. Pie tū roperatora š ī tū re maksā.55 dolā rus. Izlemiet paš i, kas jums ir ē rtā k.

Iepirkties vislabā k ir Flame Market, kas ir atvē rts treš dienu pē cpusdienā s, vai, ja jū s interesē kvalitatī vā kas lietas, dodieties uz Pananji (piemē ram, dodieties uz Bombejas bazā ru). Tieš ā m no autoostas ejiet kā jā m paralē li krastmalai.

Flotes tirgus ir tā lu no viesnī cas, jā brauc ar taksi - 350 rū pijas vai motocikls 300 rū pijas.
Nakts tirgus (sestdienā s) ir interesants galvenokā rt ar savu atmosfē ru un mū ziku, problemā tisks ir iepirkš anā s jautā jums un viss ir dā rgā ks.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен в Северном Гоа, между Кандолимом и Калангутом. Построен в 2002 году, последняя реставрация проведена в 2013 году.

Atrašanās vieta Расположен в 35 км от международного аэропорта Даболим.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 24 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
Adrese Candolim - Fort Aguada Road, Ximer, Candolim, Bardez, Goa-India
Tālruņi: +91-9822580993
Tīmekļa vietne: Villa Augusta
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.