Villa Anjuna 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
5.0 Numurs
3.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.0 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Villa Anjuna atrodas lieliskā vietā, pie galvenā ceļa uz Anjunas pludmali. Tā atrodas pastaigas attālumā no sabiedriskā transporta, kafejnīcām, pārtikas veikaliem, interneta kafejnīcām, bankām, pasta nodaļas un naktsklubiem. Netālu no viesnīcas atrodas slavens tirgus. Villa tika atklāta 1995. gadā, pēdējās renovācijas datums ir 2013. gads. Teritorijas platība 3000 kv.m. Tas sastāv no vienas 2 stāvu ēkas un četrām 2 stāvu ēkām.Vairāk →
аватар gabdrahmanova.lyutsia
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Novietots 7 no rī ta bez problē mā m istabā ar milzī gu terasi 2. stā vā bez papildus. maksā jumu Atrodas netā lu no sabiedriskā transporta pieturā m. Lai sajustu Indijas garš u, ar autobusu par 20 rū pijā m vienai personai braucā m uz tirgu Mapusu pilsē tā . … Tomēr ▾ Novietots 7 no rī ta bez problē mā m istabā ar milzī gu terasi 2. stā vā bez papildus. maksā jumu Atrodas netā lu no sabiedriskā transporta pieturā m. Lai sajustu Indijas garš u, ar autobusu par 20 rū pijā m vienai personai braucā m uz tirgu Mapusu pilsē tā . Pa ceļ am uz Anjunas pludmali, tirdziņ š ar lē tā m cenā m pludmales patē riņ a precē m, kas te š ū ti. Pē c rū pnī cā raž otā m Indijas lietā m ar taksi devā mies uz Mall de GOA netā lu no Panaji par 1500 rū pijā m turp un atpakaļ . Viņ i devā s uz sestdienas tirgu Arporā ar taksometru par 300 rū pijā m vienā virzienā nevis iepirkties, bet gan skatī ties vietē jo un tū ristu koncertus un dejas.
Anjuna Beach nepatika spē cī go viļ ņ u un smilš aina ū dens dē ļ . Gā jā m 2 kilometrus lī dz mazajam Vagatoram, kur mazos lī č os ir dzidrs dzidrs ū dens un nelieli viļ ņ i. Ceļ š cauri kalnam par puskilometru ī sā ks, bet ļ oti nogurdinoš s kā piens un atgrieš anā s nobrauciens. Viesnī cā ir peldbaseins, kurā var peldē ties visu nakti. Viesnī cas restorā ns ir ļ oti garš ī gs, bet ē dienkarte nav ī paš i daudzveidī ga. Garneles ķ iploku mē rcē ir vienkā rš i pā rsteidzoš as. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Viesnī ca ir piemē rota jaunieš iem, kuri mī l kustī bu un nebaidā s braukt ar velosipē du. Numuri tiek uzkopti un veļ a tiek mainī ta pē c jū su pieprasī juma, atslē gu atstā jot reģ istratū rā .
380 metru augstumā atrodas liels lielveikals Oxford Arkade, kur ir viss nepiecieš amais un siltummainis ar labu maiņ as kursu. Wi-Fi ir visur. Visā ciemā biež i ir strā vas padeves pā rtraukumi. Viesnī cā ir rezerves baroš anas avots. Avā rijas apgaismojums un gaisa kondicionieri darbojā s, ja tī klā nebija elektrī bas.
аватар ugnqd4uf
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms brauciena uz GOA vairā kas dienas pavadī ju internetā , lasot atsauksmes un vē rī gi apskatot viesnī cu fotogrā fijas, gleznainā s vietas un visu, kas saistī ts ar GOA. . . Dabolimas lidostā ieradā mies 27. oktobrī pulksten 5 no rī ta. Koferus saņ ē mā m pusotras stundas laikā (vai nav jā steidzas? ). … Tomēr ▾ Pirms brauciena uz GOA vairā kas dienas pavadī ju internetā , lasot atsauksmes un vē rī gi apskatot viesnī cu fotogrā fijas, gleznainā s vietas un visu, kas saistī ts ar GOA. . . Dabolimas lidostā ieradā mies 27. oktobrī pulksten 5 no rī ta. Koferus saņ ē mā m pusotras stundas laikā (vai nav jā steidzas? ). Lija, š oreiz neviens neprognozē ja, lietus. Pie izejas mū s sagaidī ja tū roperators (lidostā iekš ā viņ us nelaiž ; vispā r š ajā lidostā viņ us ielaiž tikai tad, ja ir biļ ete, jo š ī ir militā rā lidosta), parā dī ja autobusu tā lā kam braucienam. doties tieš i uz viesnī cu. Vē l stundu visi tika savā kti autobusā . Viesnī ca "Villa Anjuna" bija pē dē jā autobusa marš rutā , tā pē c ap 8 no rī ta mū s atveda uz paš u viesnī cu. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gs menedž eris Rameš s (starp citu, nedaudz runā krieviski) un palū dza pagaidī t lī dz 9. Mums piedā vā ja arī brokastis viesnī cas restorā nā (grauzdiņ i, ievā rī jums, sviests, kafija). Koferus atstā jā m reģ istratū rā un devā mies izpē tī t apkā rtni.
Un tagad par paš u svarī gā ko! Ja meklē jā t pasī vu atpū tu viesnī cā ar skaistu skatu pa logu, romantiskiem skatiem uz apkā rtnes ainavā m un izmazgā tā m ielā m, tad esat izvē lē jies nepareizo valsti. Indija ir KONTRASTU valsts visā s š ī vā rda nozī mē s. Š ī ir skaista, krā saina, gaiš a, garš u un smarž u pilna, labsirdī ga valsts, kuras uz Zemes vairs nav! Indiju jā iepazī st, ceļ ojot ikdienā , ar riteni vai skrejriteni (ir ē rti novietot jebkur) vai citu transportlī dzekli.
Kamē r mū su koferi atradā s reģ istratū rā , mē s pā rcē lā mies uz jū ru. Pa ceļ am mū s sagaidī ja govis (tā s ir krietni mazā kas par mū su mā jas govī m), tirgotā ji teltī s krieviski sauca “Madame! Nā c iekš ā ! Veikals! Skaties! Mikey! ”, narkotiku tirgotā ji izdomā ja vā rdus “haš iš s, marihuā na, nieres, zā le. . . ”. . . Pludmale Anjunā izrā dī jā s ar sarkanī gā m smiltī m. Jā , jā saka, ka zemei ​ ​ Indijā ir sarkana krā sa, un pē c lietus tā izskatā s pē c plastilī na. Lietus pā rstā ja lī t, it kā apzinoties, ka MĒ S esam ieraduš ies? . Peļ ķ es sā ka izž ū t. Cilvē ki uz ielas mums mī ļ i uzsmaidī ja, un, kad mē s viņ iem uzsmaidī jā m, š ķ ita, ka bez tā viņ i uzzied un kļ uva vē l laimī gā ki.
Lai gan pirmais iespaids radā s ceļ ā uz viesnī cu, un tas nebija rož ains. Atkritumu uz ielā m tieš ā m ir daudz, lietus laikā tie ir netī ri, slapji un slideni zem kā jā m. Un gaiss ir kā tvaika pirtī , un pat izliets no augš as. Kopā ar parastajā m ē kā m ir daž as bū das, un daž reiz pat tikai 4 mietiņ i un plē ve - tā ir mā ja. Cilvē ki mazgā jas tieš i uz ielas, sievietes savā c atkritumus gar ceļ iem ar kailā m rokā m un liek milzī gā maisā uz galvas, suņ i un govis staigā pa ceļ iem (un turpat izkā rnā s? )...Atgriež oties pē c ievada ejam uz viesnī cu, mū s ierā dī ja mū su istabā . Vispā r Indijā viesnī cu numuri ir diezgan askē tiski. Nevajadzē tu rē ķ inā ties ar superdzī vokļ iem (kā , piemē ram, Turcijā ), jo. tā dā s viesnī cā s cilvē ki tikai guļ . Istabā ir liela gulta, kondicionieris, griestu ventilators, TV, plaukts, skapī tis, galds, divi krē sli. Vannas istabā ir parasts, tī rs tualetes pods ar lietus lietu higiē nai, izlietne ar spoguli un lietus duš a, kas izceļ as no sienas. Bet mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā sezonā uzreiz pē c musona (Indijā lī st seš us mē neš us), un uz griestiem bija redzamas mitruma pazī mes un smirdē ja pē c mitruma. Nā kamajā dienā mē s lū dzā m menedž erim Rameš am mainī t istabu. Par nominā lo samaksu 45 $ par 9 naktī m (lai gan mū su operators solī ja š o pakalpojumu bez maksas? ) viņ š mū s ievietoja daudz ē rtā kā istabiņ ā , otrajā stā vā ar balkonu, jaunu kondicionieri un diviem logiem. Bijā m apmierinā ti. Ja atslē gu no rī ta atstā siet reģ istratū rā , istaba tiks uzkopta, gulta saklā ta un dvieļ i nomainī ti.
Nesē di uz vietas! Paņ em transportlī dzekli, karti un dodies! Ir ko redzē t, ja vē l neesat atradis to, kā dē ļ š eit ieradies. Ja ir kā das grū tī bas ar valodu, un š eit viņ i runā angliski, Anjunā ir daudz krievu vai krieviski runā još u cilvē ku, un tas ir liels pluss. Un pats galvenais, pat ja jū s neko nesapratā t no tā , ko jums teica indieš i, galvenais ir smaidī t, un viss izdosies. Bet vismaz angļ u valodas pamatus joprojā m nenā k par ļ aunu zinā t. Tirgū vajag kaulē ties ar tirgotā jiem un uzreiz nokrī tot par 50-70 procentiem no sā kotnē jā s cenas, bet veikalos cenas ir fiksē tas. Rū pijas kurss par dolā ru svā rstā s no 59 lī dz 61. Turklā t tū risma operatoriem ir vissliktā kais valū tas maiņ as kurss.
Par vē rtī bā m. Mums lī dzi bija maza mugursoma, kur bija pases, nedaudz skaidras naudas, bankas karte. No lietā m, kas palika istabā , nekā netrū ka. Arī uz ielas neviens nejaucā s ar mū su lietā m, pat pludmalē mugursoma tika atstā ta viena, kamē r mē s peldē jā mies. Bankomā ts atradā s 10 metrus no viesnī cas.
Augļ i GOA ir vienkā rš i lieliski garš ī gi un lē ti. Un es izmē ģ inā ju daž as man lī dz š im nezinā mas, piemē ram, chica un Castardaple. Protams, labā k ir dzert ū deni pudelē s, to pā rdod veikalā . Bet augļ us nomazgā jā m ar krā na ū deni un viss kā rtī bā . Un restorā nos viņ i prasī ja visu bez ledus. Uz ielā m tirgo kokosriekstus (kokosriekstus) dzerš anai, ļ oti garš ī gus un apmierinoš us, un tie maksā.50 rū pijas. Varat arī izmē ģ inā t niedru cukura sulu (30 rū pijas). Pā rtika kokteiļ os un restorā nos ir nepieklā jī gi lē ta, pat ieskaitot alkoholiskos dzē rienus. Tieš i š eit jū s varat izmē ģ inā t omā ru ar piedevu tikai par 20 USD, nopirkt pudeli smalka ruma tikai par USD 1.8, dzert brī niš ķ ī gu sulu no mango vai papaijas (vai citiem augļ iem) tikai par USD 1. Izmē ģ iniet arī lassi, kas ir vietē jais jogurts. Jū s varat lū gt to ar cukuru un ar jebkuru augļ u. Ļ oti garš ī gs! No ē dieniem, ko ē dā m restorā nos, neiesaku ņ emt grilē tas jū ras veltes (dī vains dū mu smarž a un daudz ķ iploku), kā arī negarš ot neko no indieš u ē dienkartes (bez garš as, tikai ASI). Starp citu, daudziem jau ir ē dienkartes krievu valodā , un viņ i runā nedaudz krieviski, lai jū s nepazustu? Un, ja esat noguris, varat ē st viesnī cas restorā nā . Viņ i tur arī gatavo garš ī gus ē dienus. Un viesmī ļ i Lucky un Krishna neļ aus jums garlaikoties un uzmundrinā s ar tā diem jokiem kā alus pudeles izspieš ana “nu, vē l mazliet...” ? .
GOA ir daudzas pludmales. Un tas, vai atradī sit labā ko, ir atkarī gs no jums. Turklā t smiltis pludmalē s ir atš ķ irī gas: no sarkanas lī dz baltai. Arā bijas jū ra! Ir tik silti! Viļ ņ i nav mazi, kā jū rā , bet diezgan lieli, kā uz okeā na. Ū denī sastop jū ras gliemež vā kus ar iekš ā sē doš iem vientuļ ajiem krabjiem, pa pludmali skrien mazi krabji. Viļ ņ i izmet baltas marmora smiltis un daž us ahā ta veidus. Vē jš ir silts un maigs. Labā k ir sauļ oties jebkurā laikā , izņ emot 12-15 stundas (nejokojiet, jū s apdegī sit). Lielā kā daļ a indieš u neprot peldē t. Un pat glā bē js pludmalē (puika sarkanā T-kreklā , nepā rtraukti svilpo svilpi no krasta atpū tniekiem, kas aizpeldē juš i tā lu prom) var arī nemā kt peldē t. Indiā ņ i pludmalē fotografē sies un izliksies, ka ir tikai viņ i paš i, bet patiesī bā cenš as mū s “baltos” iemū ž inā t kadrā , jo. viņ iem ir baltas ā das kults. Viņ i var jautā t, vai varat nofotografē ties kopā...Kopumā , ja jū s kaut ko nevē laties, vienkā rš i pasmaidiet un sakiet "nē , paldies" angļ u valodā . Starp citu, viesnī cā ir lielisks peldbaseins no 70 cm lī dz 2 m dziļ š , vienmē r tī rs.
Lai iepirktos, varat doties uz Panaji vai Arambol. Un ir labs Indijas kvalitatī vu lietu Fabindiya (Fabindia) veikalu tī kls, ir lieliski savī ti kokvilnas š alles un gultasveļ a. Pē c suvenī riem piektdien labā k doties uz tirgu Mapsas pilsē tā . Meitenē m kaut kas jā uzliek galvā un nedaudz jā nosedz ceļ gali.
Un visbeidzot. Neņ emiet lī dzi pā rā k daudz lietu. Ī paš i tas attiecas uz mū su jaunkundzē m ar kleitā m un kurpē m ar papē ž iem. Tas viss nebū s noderī gs. Nepiecieš ami 2 T-krekli, š orti, svā rki lī dz ceļ iem, flip flops. Kas pietrū ka? -1. Laiks. Es gribē ju pagarinā t savu uzturē š anos š ajā brī niš ķ ī gajā valstī uz pā ris dienā m. -2.20 kg bagā ž a! Nu tik š aurā kilogramu ietvarā nav iespē jams satilpt visu, ko gribē jā t paņ emt lī dzi piemiņ ai.
Un galvenais, atceries, ka atnā ci apskatī t valsti, nevis sevi parā dī t, esi pieklā jī gs pret citiem.
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti maza viesnī cas platī ba. Zaļ š , bet nav labi kopts. Numuri ir ļ oti vienkā rš i. Pretī kafejnī cai. Lī dz jū rai 800 m. Lī dz kafejnī cā m un lielveikalam 3 minū š u gā jiens. vairā k kā.2* … Tomēr ▾ Ļ oti maza viesnī cas platī ba. Zaļ š , bet nav labi kopts. Numuri ir ļ oti vienkā rš i. Pretī kafejnī cai. Lī dz jū rai 800 m. Lī dz kafejnī cā m un lielveikalam 3 minū š u gā jiens. vairā k kā.2*
бассейн номер вход в отель ресторан


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Вилла Anjuna идеально расположена на главной дороге к Anjuna пляжу. Она находится в нескольких минутах ходьбы от остановок общественного транспорта, кафе, продовольственных магазинов, интернет-кафе, банков, почты и ночных клубов. Недалеко от отеля находится известный рынок. Открыта вилла в 1995 году, дата последнего ремонта - 2013 год. Площадь территории составляет 3000 кв.м. Представляет собой один 2-этажный корпус и четыре 2-этажных корпуса.

Atrašanās vieta В 50 км от аэропорта г. Даболим , в п. Анжуна.
Pludmales apraksts В 250 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Центр Аюрведы
  • Spa vai labsajūtas centrs
Telpu apraksts

В отеле 15 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
Adrese Anjuna Beach Road, Anjuna, Goa, 403509, India
Tālruņi: +91 832 2273443
Tīmekļa vietne: Villa Anjuna
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.