Lemonmint Svelton Manor 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
7.7 Numurs
6.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2006. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2010. gadā. Atrodas Goa ziemeļos, Candolim apgabalā. Viesnīcai ir saldūdens baseins ar sauļošanās terasi, restorāns un bezmaksas autostāvvieta.Vairāk →
аватар annagelez
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā strā dā ļ oti jauki cilvē ki. Viņ i ne tikai cenš as ā tri izpildī t visus pieprasī jumus, bet arī palī dzē s it visā . Viņ i jums pateiks, kur iznomā t velosipē du, kur doties, kur kaut ko iegā dā ties par lē tā ku cenu. … Tomēr ▾ Viesnī cā strā dā ļ oti jauki cilvē ki. Viņ i ne tikai cenš as ā tri izpildī t visus pieprasī jumus, bet arī palī dzē s it visā . Viņ i jums pateiks, kur iznomā t velosipē du, kur doties, kur kaut ko iegā dā ties par lē tā ku cenu. Viņ i labi runā angliski un nedaudz saprot krievu valodu. Tiesa, mentalitā te ir daž ā da un sā kumā likā s, ka viņ i nedaudz piebremzē ) Bet tad sapratā m, ka ir nesakritī ba sapraš anā ) Visi jautrie smaidoš ie par nelielu divdesmit rū piju dzeramnaudu grieza dzī vniekus no dvieļ iem. Viena mirkļ a uzkopš ana ir ikdienā , bet lai nomainī tu gultu, jā saka citā di mainī š u reizi nedē ļ ā . Ja jū s sakā t, ka viņ i mainā s stundas laikā . Numurs ar vienkā rš u, bet simpā tisku dizainu. Ir viss nepiecieš amais. Tē jkanna, ledusskapis-mini bā rs un viss ir nedaudz dā rgā ks nekā veikalā . Tē jas un kafijas komplekts. Papildiniet, kad iet. Mē beles nav jaunas, bet nav miruš as. Gultas nom matracis labi ē rti gulē t. Gultas veļ a normā la, nav izmazgā ta lī dz caurumiem, bet nav arī jauna. Ir neliela virtuve. Griestu ventilators. Plaš a vannas istaba ir tī ra, bez pelē juma vai tamlī dzī gi. Vienī gā lejkanna duš ā ir piestiprinā ta pie sienas nedaudz neparasti) Kas attiecas uz pā rtiku, pusdienas un vakariņ as mums bija tieš i blakus viesnī cai, daž reiz pludmalē . Eiropas ē dieni tiek gatavoti labi, ir arī vietē jie. Viss bija garš ī gi un svaigi. Brokastis tika ieturē tas viesnī cā . Brokastis arī eiropeiskas, visparastā kā s bez volā niem, labi pagatavo visu svaigu. Bet izvē le ir maza, š ī nav jums Turcija) Jā , mē s no rī ta nelikā mies ē st neko citu) Un viesnī ca atbilst savai vē rtī bai. Jū ra, kā gribē jā m, nemaz nav tā lu, un vē l viena priekš rocī ba salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m ir tā , ka piekļ uve jū rai pa diviem ceļ iem ir neē rta pā ri ceļ am, bet nav jā š ķ ē rso ceļ š pa otru pusi . Un satiksme viņ iem ir sliktā ka nekā Taizemē ) Dodoties uz jū ru maksimums desmit minū tes, nemaz nav steigas. Sasniedzā m piecus septiņ us pat pamanī jā m) Pa ceļ am ir daudz veikalu un lī dzī gas cenas nemaz nav dā rgas. Manuprā t viesnī ca ir labs variants!
аватар Elena25.11
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visa ģ imene pirmo reizi devā s uz jū ru. Bē rnam ir 7 gadi. Pirms brauciena mū s vienkā rš i iebiedē ja briesmī gi kukaiņ i, infekcijas un vispā r pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i! Daļ ē ji mē s paņ ē mā m lī dzi mazā k mantu nekā zā les un antiseptiķ i)))). … Tomēr ▾ Visa ģ imene pirmo reizi devā s uz jū ru. Bē rnam ir 7 gadi. Pirms brauciena mū s vienkā rš i iebiedē ja briesmī gi kukaiņ i, infekcijas un vispā r pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i! Daļ ē ji mē s paņ ē mā m lī dzi mazā k mantu nekā zā les un antiseptiķ i)))). Radinieki vispā r nesaprata, kā pē c mē s tur braucam?
Lidojums - 7 stundas - tika pā rskaitī ts normā li. Uzkā puš i uz ne-Naš enas zemes uzreiz atcerē jā s frā zi "Koferus turi TIKAI rokā s! "nauda. Un tā uz katra soļ a neņ em. Bet tu ā tri pielā goties un ī stajā laikā vairs nevar reaģ ē t (seviš ķ i pludmalē s! . Vispā r pirmais iespaids pē c piezemē š anā s tieš ā m Š OKS. Vienkā rš i nabagi un vietā m nabadzī ba, netī rumi un atkritumi! Bet kurš teica, ka Krievijā g. pavasaris (kad nokū st sniegs) nav atkritumu un netī rumu, spļ auš anas un suņ u kakas, tukš as pudeles un blī ves (piedod? kā mē s atš ķ iras? Jā , tie paš i atkritumu kalni!
Nonā cā m viesnī cā . Tas ir diezgan brī niš ķ ī gi: viesnī ca nav liela, ne pie ceļ a, ir krievi (kur mē s bū tu bez mums! ) un skandinā vi un vā cieš i (kas mū s ī paš i pā rsteidza)! Pilnī gi viss viesnī cas personā ls saprot angļ u valodu un ir gatavs lai ar jums papļ ā pā tu. Ap viesnī cu ir visā di augi un rotaļ u laukums ar sauļ oš anā s krē sliem, pie ieejas - baseins. Bet ū dens tajā ir auksts, jo saule pagalmā neienā k. Viņ u teritorijā atrodas neliels skaistumkopš anas salons: masā ž a, manikī rs, pedikī rs, krā soš ana, tetovē š ana....Telpas ir tī ras (pē c saviem standartiem) un aprī kotas ar visu nepiecieš amo: kondicionieris, griestu ventilatori katrā istabā , ledusskapis, minibā rs, tē ja , kafija, tē jkanna. Tikai ziepes tiek izdalī tas maz kā mums likā s. Bet tualetes papī ra ir tik daudz, ka...Ē dienu bez problē mā m var ienest istabā no ā rpuses (pasū tī jā m vairā k nekā reiz), strā dā arī viņ u restorā ns un tur var pasū tī t ē dienu arī istabā un noteiktā stundā . Ļ oti uzmanī gi pret lū gumiem un bē rniem. Tā nu sagadī jā s, ka bē rnam pā rkarsa un bija temperatū ra. Iegriezā mies reģ istratū rā , bet viesnī cā termometra nebija. Biju š ausmī gi sarū gtinā ts, bet burtiski 15 minū š u laikā atnā ca jauks jaunietis(viesnī cas dež urants) un atnesa termometru! No tā s dienas mū su ģ imene sadraudzē jā s ar viņ u un beigā s noī rē jā m no viņ a auto un tā dā veidā devā mies kur gribē jā m un kad gribē jā m, ar visā m pieturā m kā gribē jā m (priekš rocī ba ir ievē rojama, jo ekskursijas ir vienkā rš i nereā li dā rgas un bē rns visu neizturē s š is). Viesnī cā ir pieejams arī internets, turklā t reizi nedē ļ ā rī ko visā das ballī tes, vakariņ as. Bet rež ī ms joprojā m tiek ievē rots: pē c 23-00 netrokš ņ ojiet!
Lī dz jū rai (un tur tas ir, nevis okeā ns, kā daž i uzskata) apmē ram 7 minū tes ar kā jā m. Pludmalē smiltis ir tī ras, bet visas daž ā das (gan krā sas, gan formas). NEKUR PILSĒ TA UN ATPŪ TAS VIETĀ S NEATRAKST tukš as pudeles un izdauzī tu stiklu! Tas ir lieliski.
Un vispā r - GOA ir variants. Galvenais ir pozitī va attieksme un pē c 2 dienā m visi atkritumu kalni un klejojoš as govis tev liksies niecī gs mī nuss, jo atnā ci ā rzemē s, saule un atpū ta no darba un burzmas ! ! ! !
аватар veg
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nu, patiesī bā , tā pat kā lielā kajai daļ ai no tiem, kas nav bijuš i, man Goa š ķ ita maģ iski eksotiska vieta, par kuru es gandrī z neko nezinā ju. . Es izvē lē jos viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m (lai gan diemž ē l ne š ajā vietnē , tā pē c es nolē mu pievienot š o viesnī cu). … Tomēr ▾ Nu, patiesī bā , tā pat kā lielā kajai daļ ai no tiem, kas nav bijuš i, man Goa š ķ ita maģ iski eksotiska vieta, par kuru es gandrī z neko nezinā ju. . Es izvē lē jos viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m (lai gan diemž ē l ne š ajā vietnē , tā pē c es nolē mu pievienot š o viesnī cu).
Pirmais iespaids par Goa ir atkritumi, daudz atkritumu, daudz atkritumu) Otrais ir govis, kas iet visur. Pirmajā dienā lielā kā daļ a cilvē ku nonā k š okā pē c ē ģ iptieš iem un tī tariem gaida ko lī dzī gu, bet Goā nekā tā da nav : ) Pē c pā ris dienā m š oks pā riet un tad jau viss atkarī gs no tā , cik var atpū sties un izbaudī t, un to ir daudz. . . Nu, tagad patiesī bā par viesnī cu. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga. 4 stā vi, divistabu apartamenti, viena guļ amistaba, otra viesistaba. Un viesistabā ir dī vā ns, kuru var izklā t un gulē t) Guļ amistabā ir gaisa kondicionieris un ventilators pie griestiem, viesistabā ir tikai ventilators. Duš as kabī nes kā tā das nav, starp podu un duš u ir aizkars un viss, bet viss ir tī rs un man tas š ķ ita daudz ē rtā k nekā katru reizi kā pt duš as izlietnē . Kopumā tas ir tikai pluss. Brokastis vienmuļ as (olu kultenis, olu kultenis un putra savukā rt), bet gana ē damas. Neiesaku pasū tī t pusdienas vai vakariņ as viesnī cā . Viesmī ļ i pieņ em pasū tī jumus visai ē dienkartei, pē c tam atnes pusi ē dienu un izliekas, ka jū s nesaprot, kad jautā "kur ir pā rē jie? ". Protams, viņ i to neiekļ auj rē ķ inā , bet viņ i joprojā m nesaka, ka daž i ē dieni nav pieejami) Turklā t 150 metrus tā lā k esoš ajā ielā ir daudz kafejnī cu (iesaku kafejnī cu Babut tieš i pretī ielā no viesnī cas, ir ē dienkarte krievu valodā un kopumā pieklā jī ga). Kukaiņ u ir daudz, kā tā di viesnī cā daž os istabiņ ā s (piemē ram, ar draugiem C7 istabā ) dzī vo skudras, pā rē jie kukaiņ i ielido un rā pjas gaismā , ja vakarā atver balkonu. Ir baseins, bet man tajā nebija jā peldā s, viss ir kā rtī bā , bet es to negribē ju, kad okeā ns nebija tā lu. Lai gan lī dz tai jā brauc 500 metri. . ceļ š noteikti nav asfalts, bet var iet 7-10 minū tes, ceļ š nenogurst. Pludmales dvieļ u viesnī cā nav. Istabas labi uzkoptas par dzeramnaudu (20-50 rū pijas), ir minibā rs, televizori, 2 istabā , telefoni, ledusskapis, elektriskā tē jkanna. Tē ja un kafija istabā burkā s bez maksas. Ū dens un dzē rieni par naudu. Atvedā m uz viesnī cu jebkurus produktus, ko vē lē jā mies, un alkoholu un pā rtiku un ū deni, neviens neteica ne vā rda, un tieš i blakus ceļ am ir divi minimā rketi ar jebkā diem produktiem. Personā ls ir normā ls. Kā tu esi ar viņ iem, tā viņ i ir ar tevi, tu smaidi - viņ i tev smaida) Ieeja viesnī cā ir atvē rta visu diennakti, naktī sargs sē ž (vai guļ ), bet tuvojoties viņ š tevi sagaidī s un paskaties uz tevi. Blakus stā vvieta, mopē dus var atstā t uz nakti. Kopumā viesnī ca bija patī kami pā rsteigta, izņ emot ē dienu un baseinu - tad tā apgalvo, ka ir ē ģ iptieš u 4 zvaigznes. ES iesaku )
Pludmalē viss ir rakstī ts, pie katra bā ra ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tie ir bez maksas, ja jū s iedzerat vai paē dat š ajā kafejnī cā . Ī sā k sakot, apgulies sauļ oš anā s krē slos, pasū ti alu vai kolu vai svaigu sulu un apgulies, lē tā kas cenas nevar iedomā ties. Tuvā kā s kafejnī cas Tropicana un Zvejnieku pludmalē (jū s dosieties tieš i uz tā m). Bijā m Tropicana, dabū ju masā ž u pie vietē jā m sievietē m (Zita un Anita) par 400 rū pijā m, viņ as to dara diezgan smuki un tieš i tavā sauļ oš anā s krē slā un pē c tam katru reizi padzī s no tevis visus ubagus un tirgotā jus, kuru ir milzī gs skaits. Tirgū kaulē ties, viņ i paziņ o par cenu, kas ir vismaz 2-3 reizes augstā ka nekā tā , par kuru pē c tam pā rdos. Ja interesē cenas konkrē tā m precē m - rakstiet, informē š u)
Kas attiecas uz Wi-Fi visā s kafejnī cā s - meli, es nekad neatradu nevienu kafejnī cu ar bezmaksas internetu visā Goa. Megafons vispā r nesaņ em signā lu. MTS ir labi. Bet labā kais ir Beeline. Kopumā paņ emiet lī dzi divas fotogrā fijas un vī zas lapas fotokopiju no pases (tā s ir nepiecieš amas, pē rkot SIM karti) un iegā dā jieties SIM karti par 300-400 rū pijā m, SMS uz Maskavu maksā s apmē ram 7 rū pijas, un tur uzreiz jū su kontā bū s 300 rū pijas par š o cenu. Valū tas kurss: 1 dolā rs ir aptuveni 43 rū pijas.
Lai jaukas brī vdienas! )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель открылся в 2006 году, последний ремонт проводился в 2010 году. Находится на Северном Гоа, в районе Кандолим. На территории отеля есть пресноводный бассейн с солнечной террасой, ресторан и бесплатная парковка.

Atrašanās vieta Автовокзал Мапуса расположен в 8 км от отеля. Расстояние до железнодорожного вокзала Тивима составляет 12 км, а до аэропорта Даболим – 55 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 25 номеров.

  • vanna/duša
  • bidē
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Gaurawaddo, Calangute, Bardez, North, Goa
Tālruņi: 91 (832) 2276231
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.