Fantasy Beach Resort 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
10.0 Numurs
8.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
8.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Mini-viesnīca Shiva Resort atrodas netālu no naktsklubiem, bāriem, restorāniem un nakts tirgiem. Viesnīca atrodas netālu no Mandrem pludmales un ļoti tuvu Arambol, Ashwem un Morjim Beach. Viesnīcai ir plašs, kopts dārzs, plaša autostāvvieta personīgajiem transportlīdzekļiem un neliels, bet mājīgs peldbaseins. Viesnīca tika uzcelta 2010. gadā un atjaunota 2013. gadā.Vairāk →
аватар Katuush
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies viesnī cā ar draugu, dzī vojā m luksusa numurā ar privā tu balkonu, skatu uz baseinu un palmā m! Numurā ir gaisa kondicionieris, ventilators, ledusskapis, galds, liela divguļ amā gulta, sols, televizors, divi naktsgaldiņ i un drē bju skapis. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā ar draugu, dzī vojā m luksusa numurā ar privā tu balkonu, skatu uz baseinu un palmā m! Numurā ir gaisa kondicionieris, ventilators, ledusskapis, galds, liela divguļ amā gulta, sols, televizors, divi naktsgaldiņ i un drē bju skapis. Balkona klā tbū tne labvē lī gi ietekmē ja lietu ā tru ž ā vē š anu. Pa dienu gandrī z vienmē r bija vaļ ā , vakarā kukaiņ u dē ļ ciet, bet kondicionieris bija ieslē gts un nebija mitrs (kā tas notiek lielā kajā daļ ā viesnī cu).
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r priecī gs palī dzē t! Brokastis vienmē r ir omlete, tē ja vai kafija, divi grauzdiņ i ar ievā rī jumu un sviestu. Garš ī gi un apmierinoš i. Brokastis lī dz 10:00, tas mū s nedaudz sarū gtinā ja)) mums izdevā s nokļ ū t tikai daž as reizes.
Telpu uzkopš anu var veikt vismaz katru dienu, mainot veļ u un dvieļ us. Ja vē laties iztī rī t istabu, atslē gas jā atstā j reģ istratū rā .
Pati istaba ir ļ oti tī ra. Vienmē r ir karstais ū dens, elektrī ba arī , internets strā dā gandrī z bez pā rtraukuma. Daž as problē mas rodas vakarā , kad pieslē dzas liels skaits cilvē ku.
Teritorija ir ļ oti jauka! Daudz veģ etā cijas, palmas, zaļ umi. Vakarā tiek ieslē gtas skaistas gaismas. Vispā r lieliski!
Uz viesnī cas jumta ir jauks atpū tas bā rs. Strā dā no 17:00. Biež i devā s tur ē st pē c pludmales un palika lī dz vē lam vakaram. Restorā nu vada krievu puiš i. Viņ i vienmē r palī dzē s un ieteiks par ē dieniem, dzē rieniem un ū denspī pē m. Visi iepriekš minē tie ir lieliski!
Mē s braucā m ar velosipē du uz pludmali. Tuvā kais ir Mandrem. 3-4 minū š u brauciens. Arī netā lu no tikpat labā s Aš vemas pludmales. Skaistā paradī ze atrodas tikai 20 km attā lumā . Arambolā notiek daudzi vakara pasā kumi, mē s tur devā mies 2-3 reizes, lai vakarā atpū stos, paē stu un klausī tos dzī vo mū ziku.
Pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas arī aptieka, lielveikali, augļ u veikali, benzī na pā rdevē ji. Viss ir blakus!
Esam vairā k nekā apmierinā ti ar viesnī cu!
Es nesaprotu, kā pē c tam ir tikai 2 zvaigznes. Manuprā t un pē c Indijas viesnī cu standartiem tas ir pelnī jis visas č etras zvaigznes!
На крыше отеля есть очень приятное место. Ресторан-бар. Там можно и покушать, и выпить интересные авторские коктейли, и кальян покурить, и даже в приставку поиграть. Очень уютно и кроме этого, красиво. Наш номер Вид из номера Вид из номера Вид из номера
аватар punka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgi izvē lē jā mies kū rortu Goa, kā rezultā tā apmetā mies Mandremā (ieteica draugs), jo š ī ir vismazā k pā rpildī ta un jauka pludmale. Mū su tū roperatoriem bija maz piedā vā jumu par Mandrem, tā pē c nebija lielas viesnī cas izvē les. … Tomēr ▾ Ilgi izvē lē jā mies kū rortu Goa, kā rezultā tā apmetā mies Mandremā (ieteica draugs), jo š ī ir vismazā k pā rpildī ta un jauka pludmale. Mū su tū roperatoriem bija maz piedā vā jumu par Mandrem, tā pē c nebija lielas viesnī cas izvē les. Tač u nenož ē lojā m, ka nokļ uvā m š ajā viesnī cā . Ieradā mies agri no rī ta, neizmantojā m vispā rē jo transfē ru, iepriekš pasū tī jā m taksometru. Jautā ju uzņ ē muma pā rstā vei, kā notiek reģ istrē š anā s, viņ a teica, ka par agrā ku reģ istrē š anos jā piemaksā kā di 30$. Mē s jau esam sagatavojuš ies gulē t zem palmas))) Bet! Ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz nokā rtoja bez papildus samaksas, pē c norē ķ inā š anā s iedeva puikā m dzeramnaudu. Ja jums ir izvē le, izvē lieties istabu ar balkonu. Plaš s numurs ar gaisa kondicionē tā ju un ledusskapi. Labas gultas. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga un viss apstā dī jumā . Ir neliels baseins, bet tajā neviens nepeldē jā s. Priekš kam? Galu galā , 5 minū tē s satriecoš a jū ra!
Mums bija brokastis. Brokastis vienmuļ as: piena putra, tē ja vai kafija, augļ u š ķ ī vis. Pā ris reizes bija olu kultenis un grauzdiņ š . Jo Mē s ar vī ru ar auzu pā rslā m ī paš i neaizstā vam, reizē m par simbolisku naudu pasū tī jā m vienu un to paš u olu kulteni vai grauzdiņ us ar sieru un tomā tiem. Garš ī gi! Viesnī cā pusdienojā m un vakariņ ojā m vairā kas reizes, mums patika viss, izņ emot to, ka tur ir ļ oooooooooti pikanti ē dieni.
Pludmale ir ļ oti tuvu, caur tirgu un citas viesnī cas teritoriju.
Jū ra ir lieliska! Tieš i tā pē c ir vē rts š eit doties.
Par viesnī cu uzkopš anu. Mums tā nebija. Mē s saprotam, ka uzkopš ana ir pē c pieprasī juma. Bet mē s nepiegruž ā m
Mums patika. Mē s iemī lē jā mies Goā un jo ī paš i Mandremā . Mē s devā mies uz Arambolu, bet tur ir vairā k cilvē ku. Nā kamreiz atgriezī simies tajā paš ā viesnī cā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Мини-отель Shiva Resort расположен вблизи ночных клубов, баров, ресторанов, ночных рынков. Отель находится недалеко от пляжа Мандрем и в непосредственной близости от Arambol, Ashwem и пляжа Morjim. В отеле обширный ухоженный сад, просторное место для парковки личного транспорта и небольшой, но уютный бассейн. Отель построен в 2010 году, обновлен в 2013 году.

Atrašanās vieta 52 км от аэропорта Даболим, 30 км от города Панаджи.
Pludmales apraksts В 300 м от отеля пляж Мандрем.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports
  • jogas nodarbības
Telpu apraksts

Всего 17 номеров: 13 Standard Rooms и 4 Suit Rooms.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • droši (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Querim, Arambol, Agarwada Rd, Mandrem, 403527 , Goa, India.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой.