Laba viesnīca, gribētos šeit palikt vēlreiz

Rakstīts: 22 septembris 2015
Ceļošanas laiks: 10 — 20 novembris 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Ilgi izvē lē jā mies kū rortu Goa, kā rezultā tā apmetā mies Mandremā (ieteica draugs), jo š ī ir vismazā k pā rpildī ta un jauka pludmale. Mū su tū roperatoriem bija maz piedā vā jumu par Mandrem, tā pē c nebija lielas viesnī cas izvē les. Tač u nenož ē lojā m, ka nokļ uvā m š ajā viesnī cā . Ieradā mies agri no rī ta, neizmantojā m vispā rē jo transfē ru, iepriekš pasū tī jā m taksometru. Jautā ju uzņ ē muma pā rstā vei, kā notiek reģ istrē š anā s, viņ a teica, ka par agrā ku reģ istrē š anos jā piemaksā kā di 30$. Mē s jau esam sagatavojuš ies gulē t zem palmas))) Bet! Ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz nokā rtoja bez papildus samaksas, pē c norē ķ inā š anā s iedeva puikā m dzeramnaudu. Ja jums ir izvē le, izvē lieties istabu ar balkonu. Plaš s numurs ar gaisa kondicionē tā ju un ledusskapi. Labas gultas. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga un viss apstā dī jumā . Ir neliels baseins, bet tajā neviens nepeldē jā s. Priekš kam? Galu galā , 5 minū tē s satriecoš a jū ra!
Mums bija brokastis. Brokastis vienmuļ as: piena putra, tē ja vai kafija, augļ u š ķ ī vis. Pā ris reizes bija olu kultenis un grauzdiņ š . Jo Mē s ar vī ru ar auzu pā rslā m ī paš i neaizstā vam, reizē m par simbolisku naudu pasū tī jā m vienu un to paš u olu kulteni vai grauzdiņ us ar sieru un tomā tiem. Garš ī gi! Viesnī cā pusdienojā m un vakariņ ojā m vairā kas reizes, mums patika viss, izņ emot to, ka tur ir ļ oooooooooti pikanti ē dieni.
Pludmale ir ļ oti tuvu, caur tirgu un citas viesnī cas teritoriju.

Jū ra ir lieliska! Tieš i tā pē c ir vē rts š eit doties.
Par viesnī cu uzkopš anu. Mums tā nebija. Mē s saprotam, ka uzkopš ana ir pē c pieprasī juma. Bet mē s nepiegruž ā m
Mums patika. Mē s iemī lē jā mies Goā un jo ī paš i Mandremā . Mē s devā mies uz Arambolu, bet tur ir vairā k cilvē ku. Nā kamreiz atgriezī simies tajā paš ā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu